-
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Εμένα μου αρέσει εμφανισιακά το 3008, αλλά γνωστή μου που το έχει κάθε 3 και λίγο είναι πάνω στην οδική. Γενικά στο μυαλό μου τα πεζώ είναι "προβληματικά", ενώ τα citroen λιγότερο (). Μιλάω πάντα για τα πιο σύγχρονα.
Επίσης αυτό το 2008 έχει κάτι λάστιχα μπαλόνια από τα λίγα! Προφίλ από monster truck.Και οι οδικές έχουν μεγάλο προφίλ λάστιχα... μιλάμε για τρελή άνεση!
-
@araxnis said in Peugeot 3008 2016:
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Εμένα μου αρέσει εμφανισιακά το 3008, αλλά γνωστή μου που το έχει κάθε 3 και λίγο είναι πάνω στην οδική. Γενικά στο μυαλό μου τα πεζώ είναι "προβληματικά", ενώ τα citroen λιγότερο (). Μιλάω πάντα για τα πιο σύγχρονα.
Επίσης αυτό το 2008 έχει κάτι λάστιχα μπαλόνια από τα λίγα! Προφίλ από monster truck.Έχουν πολύ καλές αναλογίες σε λάστιχα/ζάντα. Θα έλεγα μέχρι και πλεονέκτημα είναι. Ειδικά η 17αρα Allure 216/60 είναι σούπερ συμβιβασμός για Ελλάδα. Για περισσότερη άνεση και η Active λέει.
Μήπως εννοείς 215/60?
Ναι! Ο δαίμων του τυπογραφείου! Γενικά τα πολύ χαμηλά προφίλ τα βλέπω εντελώς άκυρα για τις περισσότερες χρήσεις. Νομίζω σκέφτηκαν αρκετά τις διαστάσεις τους και διαφοροποίησαν τα 3 μοντέλα (Active/Allure/GT) όπως και τα λάστιχα (η Active είxε Continental καινούργια, τότε, και τα υπόλοιπα Primacy 4).
-
σημερα, βραδυατικα, με ενημερωσανε περι του ξεχασμενου μου φεβ.
λοιπον δεν εχουν πρακτικα ιδεα.
θα παει λεει καποιος 'επιθεωρητης' στις 3 ή 4 γεναρη να δει τι μπορει να κανει, ισως να αλλαχτει και το αυτοκινητο, οπως και ολα με το ιδιο προβλημα. βασικα ουτε οι ιδιοι ξερουν τι μαλακια τους δερνει. -
Πες τους για ξεμάτιασμα
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
θα παει λεει καποιος 'επιθεωρητης' στις 3 ή 4 γεναρη να δει τι μπορει να κανει, ισως να αλλαχτει και το αυτοκινητο, οπως και ολα με το ιδιο προβλημα. βασικα ουτε οι ιδιοι ξερουν τι μαλακια τους δερνει.Αν αλλαχτεί το αμάξι, να ζητήσεις αν γίνεται άλλη μάρκα
-
θα παει λεει καποιος 'επιθεωρητης' στις 3 ή 4 γεναρη να δει τι μπορει να κανει, ισως να αλλαχτει και το αυτοκινητο, οπως και ολα με το ιδιο προβλημα. βασικα ουτε οι ιδιοι ξερουν τι μαλακια τους δερνει.Έχουμε ντέρμπι αύριο, μην ξεχνιεσαι με αυτά τα ασήμαντα!
Ζητά S Cross, το αντίστοιχο C suv της Suzuki!
-
-
θα παει λεει καποιος 'επιθεωρητης' στις 3 ή 4 γεναρη να δει τι μπορει να κανει, ισως να αλλαχτει και το αυτοκινητο, οπως και ολα με το ιδιο προβλημα. βασικα ουτε οι ιδιοι ξερουν τι μαλακια τους δερνει.Ο Κλουζώ θα έρθει από Γαλλία???
Μετά τίς γιορτές θα έχει τρελή διάθεση στο να συντάξει το πόρισμα -
θα παει λεει καποιος 'επιθεωρητης' στις 3 ή 4 γεναρη να δει τι μπορει να κανει,
-
Ήρθε ανάκληση για τις ροδέλες ημιαξονίων.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
χρονια πολλα!
ναι, και εμενα μου ηρθε....
εχουνε χιουμορ....
αχαχαχαχ -
Χαχαχα...
Χρόνια Πολλά!
-
χρονια πολλα!
ναι, και εμενα μου ηρθε....
εχουνε χιουμορ....
αχαχαχαχΔεν υπάρχει αυτό!!!!
Και ξέρεις τι φοβάμαι, ότι μπορεί να το πάρεις χωρίς να το έχουν φτιάξει αυτό!!! -
Εν τω μετασξύ, το αφεντικό τρελάθηκε και χαρίζει.
Λέτε να χάλασε το λογισμικό της σελίδας; Χαχαχα...
-
Είναι τιμές προ φόρων.
Το λέει.Οσο για τις ανακλήσεις, τώρα που θα πάρω και εγώ, θα σας προσέξουμε λίγο παραπάνω τους πεζάκηδες...
Γιατί όπως ξέρετε η Σιτροέν είναι η Ψυχή της Εταιρείας και τώρα και η Αλφα.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Είναι τιμές προ φόρων.
Το λέει.Οσο για τις ανακλήσεις, τώρα που θα πάρω και εγώ, θα σας προσέξουμε λίγο παραπάνω τους πεζάκηδες...
Μάλλον απλά λάθος είναι ρε συ ταξιδευτή γιατί γράφει Ανώτατη Λιανική Τιμή* από........... και μετά επεξηγεί : * " Η Ανώτατη Λιανική Τιμή περιλαμβάνει Τέλος Ταξινόμησης και Φ.Π.Α. Από την Ανώτατη Λιανική Τιμή της διαμόρφωσης του PEUGEOT σας ΔΕΝ έχουν αφαιρεθεί οι εκπτώσεις βάσει του προωθητικού προγράμματος που είναι σε ισχύ."
Οπότε ή έχει κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο 3008 και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ( οχι βέβαια) ή έχει γίνει λάθος!
-
μολις το παρω, να μιλησουμε να σου βαλω hands free παρκαρισμα και μερικα καλουδια κλειδωμενα απο γαλλοι - ευκολακι με τους μαλακες
-
μολις το παρω, να μιλησουμε να σου βαλω hands free παρκαρισμα και μερικα καλουδια κλειδωμενα απο γαλλοι - ευκολακι με τους μαλακες
Έχεις τίποτα για 2008 αφεντικό;! Θα λήξει το leasing και δεν θα το έχεις δει ακόμη!
Έβλεπα Rick n Morty χθες τα τελευταία που δεν είχα δει επεισόδια, και είχε ένα διαστημόπλοιο Mitsubishi! Καλά είσαι..
-
@civil357 said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Είναι τιμές προ φόρων.
Μάλλον απλά λάθος είναι ρε συ ταξιδευτή γιατί γράφει Ανώτατη Λιανική Τιμή* από........... και μετά επεξηγεί : * " Η Ανώτατη Λιανική Τιμή περιλαμβάνει Τέλος Ταξινόμησης και Φ.Π.Α. Από την Ανώτατη Λιανική Τιμή της διαμόρφωσης του PEUGEOT σας ΔΕΝ έχουν αφαιρεθεί οι εκπτώσεις βάσει του προωθητικού προγράμματος που είναι σε ισχύ."
Οπότε ή έχει κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο 3008 και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ( οχι βέβαια) ή έχει γίνει λάθος!
Αυτό.
Μάλλον μας διαβάζουν όμως, γιατί το διόρθωσαν.
-
Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θα σου χαλάσει το λογισμικό....
Peugeot 3008 2016