-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@yem said in Peugeot 3008 2016:
Ωραία τα μεζεδάκια αλλά μου ανοίγουν την όρεξη
για σεξ?
Για παραπάνω φαΐ
-
Για φαΐ και σεξ!!!
-
στερημενα μου αγορια....
-
Μου φάνηκε μεγάλο το χταπόδι...
μέχρι που το σύγκρινα με την ελιά...
που έμοιαζε με αυγό... -
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Μου φάνηκε μεγάλο το χταπόδι...
μέχρι που το σύγκρινα με την ελιά...
που έμοιαζε με αυγό...ακομη πιο στερημενος εσυ... τσοπα, τσοπα....
να εξηγησω, αυτος ειναι ο μεζες για καθε ουζο-τσιπουρο μπουκαλακι.
βαλτε 4 γιατι μετα της ελεγα να μην φερει αλλο μεζε, εσκασα με τις γαριδες.
επιπλεον αυτων μια γαριδες μεγαλες ψητες, 10 νομιζω ητανε
ενα σαγανακι τυρι
και ενα κουτι σπιτικα γαλακτομπουρεκα που τα φτιχνουνε οι ιδιοι
32 ευρωπουλα
εδω
https://www.google.com/maps/place/Ουζερί+Ιαματικόν/@38.3909093,23.8836479,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14a169ab472cc551:0x340db1b6bbf6aab7!8m2!3d38.3909191!4d23.8858469?hl=el -
Μπα χορτασμένος και σας παρακολουθώ με κατανόηση...
-
Εντωμεταξύ οι καταναλώσεις γάτου, αποτελούν απάντηση για οτιδήποτε αναγράφεται περί μη χρησιμότητας και περιορισμένου εύρους των phev.
Το θέμα είναι αφού έχεις και άμεση επαφή και με ανταγωνιστή του 3008 , αν και το jeep , πχ πετυχαίνει παρόμοια νούμερα.
-
@civil357 said in Peugeot 3008 2016:
Εντωμεταξύ οι καταναλώσεις γάτου, αποτελούν απάντηση για οτιδήποτε αναγράφεται περί μη χρησιμότητας και περιορισμένου εύρους των phev.
Το θέμα είναι αφού έχεις και άμεση επαφή και με ανταγωνιστή του 3008 , αν και το jeep , πχ πετυχαίνει παρόμοια νούμερα.
+2lt ειναι. μονιμα. με ιδιο περιπου mix διαδρομων. και ισως λιγοτερο πατημενο.
βασικα ειναι στο τριοοχτω οση σας εχω πει καθε φορα με οθονες απο το μάι πεζω κλπ. αν υπολογισεις και το κοστος ρευματος, 6.8-7.1 lt/100
η βλακεια ειναι οτι το μάι πεζω δεν υπαρχει για πισι οποτε βαριεμαι να ασχοληθω παραπανω με εξελοφυλλα. ανεβαινει σε ανοιχτο δρομο και μειωνεται σε οτιδηποτε με στροφυλικι. ο γατος βεβαια οδηγαει σχεδον παντα στο μπι που σημαινει πολυ φρενο μονο με κινητηρα.
o συνεταιρος που ειναι κουλ και δεν σανιδωνει αλλα και ζει βασικα στην πολη με ταξιδι μονο μεχρι κορφο και πισω, το v60 εχει απο την αρχη μεχρι σημερα 3.1 μεση με φορτιση ανα 2 ημερες. -
@civil357 said in Peugeot 3008 2016:
+2lt ειναι. μονιμα. με ιδιο περιπου mix διαδρομων. και ισως λιγοτερο πατημενο.
βασικα ειναι στο τριοοχτω οση σας εχω πει καθε φορα με οθονες απο το μάι πεζω κλπ. αν υπολογισεις και το κοστος ρευματος, 6.8-7.1 lt/100
η βλακεια ειναι οτι το μάι πεζω δεν υπαρχει για πισι οποτε βαριεμαι να ασχοληθω παραπανω με εξελοφυλλα. ανεβαινει σε ανοιχτο δρομο και μειωνεται σε οτιδηποτε με στροφυλικι. ο γατος βεβαια οδηγαει σχεδον παντα στο μπι που σημαινει πολυ φρενο μονο με κινητηρα.
o συνεταιρος που ειναι κουλ και δεν σανιδωνει αλλα και ζει βασικα στην πολη με ταξιδι μονο μεχρι κορφο και πισω, το v60 εχει απο την αρχη μεχρι σημερα 3.1 μεση με φορτιση ανα 2 ημερες.Αγαπητέ γάτε, πάντα είναι απόλαυση να σε διαβάζω, μου θυμίζει κάποια στήλη 20 χρόνια πριν στην τελευταία σελίδα. Μπράβο.
-
Την Ροζίτα Σώκου ?
-
η ροζιτα νιαου εβγαλε νεο βιδεο
λοιπον, η αιτια της χαμηλης καταναλωσης του γκεικου. ακομη και με μηδεν μπαταρια.
κατεβαινοντας τον κηφισσο, γυρισμενο στο Β που ειναι ουάν πενταλ οδηγησις αλλα και ταυτοχρονα σε ζμπορτ μοντ που σημαινει δωστα ολα σε καθε πατημα και ποτες μην γυρνας σε ρευμα.
Youtube Video -
συγκριτικο για τον αχιλλεα. στον βολο.
https://www.autoagora.gr/news/data/best-buy-sygkritika-test/Peugeot-3008-Range-Rover-Evoque-sygkrhtiko_231844.asp -
η ροζιτα νιαου εβγαλε νεο βιδεο
λοιπον, η αιτια της χαμηλης καταναλωσης του γκεικου. ακομη και με μηδεν μπαταρια.
κατεβαινοντας τον κηφισσο, γυρισμενο στο Β που ειναι ουάν πενταλ οδηγησις αλλα και ταυτοχρονα σε ζμπορτ μοντ που σημαινει δωστα ολα σε καθε πατημα και ποτες μην γυρνας σε ρευμα.
Youtube VideoΠιο βαρετό βίντεο, πεθαίνεις.
Αν γυρίσουν το remake της Φωλιάς του κούκου, αυτό θα δείχνουν 24 ώρες το 24ωρο στους δυστυχείς με τις οδοντογλυφίδες...
-
εχεις παντα ενα γλυκο λογο να πεις
-
εχεις παντα ενα γλυκο λογο να πεις
Η σύζυγος λέει ότι θα έπρεπε να είμαι διπλωματης.
ΝΟΤ!!! -
απο 3.37 και μετα ενδιαφερον, κλαιν σαλονια κλπ που εχει στην αρχη...
Youtube Video -
Σπορτίφ ηχος
-
εβρεθει αντικαταστατης.
ερχεται τον ερχομενο φλεβαρη.
mild hybrid. 129. λενε.
εβαλα το λογιστηριο να ρωτησει τιμες ή μαλλον ταξη τιμων.
το φουλ, που ισως εχει και aisin, 33000+
δεν ξερουν ακομη
οι κοπελες μου θα παιρνουν τηλεφωνο καθε εβδομαδα μεχρι να ανοιξουν οι παραγγελιες
ναι, ο γατος θα εχει λεμονι αμαξι -
εβρεθει αντικαταστατης.
ερχεται τον ερχομενο φλεβαρη.
mild hybrid. 129. λενε.
εβαλα το λογιστηριο να ρωτησει τιμες ή μαλλον ταξη τιμων.
το φουλ, που ισως εχει και aisin, 33000+
δεν ξερουν ακομη
οι κοπελες μου θα παιρνουν τηλεφωνο καθε εβδομαδα μεχρι να ανοιξουν οι παραγγελιες
ναι, ο γατος θα εχει λεμονι αμαξιΚαλα.....θα το οδηγήσεις και θα είναι βάρκα γυαλό που σέρνεται και θα ψάχνεις τα 300.
Απλά θα πάρεις και αυτό....σιγά μην είναι αντικαταστάτης ο τενεκές μπροστά στην αρχοντική Γαλλιδούλα!!
-
Καλα.....θα το οδηγήσεις και θα είναι βάρκα γυαλό που σέρνεται και θα ψάχνεις τα 300.
Απλά θα πάρεις και αυτό....σιγά μην είναι αντικαταστάτης ο τενεκές μπροστά στην αρχοντική Γαλλιδούλα!!
Για να καταλάβω, στο Βιτάρα αναφέρεται;
Peugeot 3008 2016