-
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Τι προσπαθούν να κερδίσουν;
Επίσημη ανάκληση; Αντικατάσταση ακόμα και εκτός εγγύησης; Αποζημίωση;
-
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
Επίσημη ανάκληση; Αντικατάσταση ακόμα και εκτός εγγύησης; Αποζημ
Αν το πρόβλημα εμφανίζεται συχνά,κάθε πότε;
-
πολυ συχνα.
στου γιου μου τουλαχιστον συνεχεια.
και σε παρα πολλα αλλα τουλαχιστον μια φορα. -
Μήπως κάνει κάτι το παιδί;
Τι να πω ; Τόσο χάλια;
Μεγάλο ξενερωμα.... Πάει και το κορσακι και ήταν μια χαρά επιλογή
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Όντως, το αίτημα ποιο είναι;
-
Πάντως στο σιτροέν κλάμπ, όπου επίσης έχουν εμφανιστεί λίγα θέματα, αλλά και με το προηγούμενο τρόπο που επίσης είχε αστοχίες, η εταιρεία το αλλάζει δωρεάν μέσα στην εγγύηση που είναι 5 χρόνια και από 60-100000 χλμ ανάλογα με το πακέτο που έχει επιλέξει ο αγοραστής.
Επίσης και σε αυτοκίνητα εκτός εγγύησης, τα οποία έκαναν τα σέρβις στο δίκτυο και έχουν μέχρι 150000 χλμ, έχουν αλλάξει δωρεάν το δοχείο, πληρώνοντας ο πελάτης μόνο την εργασία, γύρω στα 100 €.
Το βασικό είναι να μην σου τύχει.
-
Υποπτεύομαι πως σε κίνηση πόλης λογω των συνθηκών παράγεται περισσότερο ΝοΧ από τους πετρελαιοκινητήρες και για αυτό ψεκάζεται μεγαλύτερη ποσότητα του adblue και ετσι σε μερικούς το κάνει πιο έντονα και συχνά και σε κάποιους άλλους όχι
-
Αναμενόμενα όλα αυτά....γιατί σας κάνει εντύπωση. Είπαμε το περιτύλιγμα μετράει!
-
Αφού πουλάνε κάτι θα ξέρουν αυτοί και όχι οι ψαγμενοι....σωστά!
-
-
Εγώ πριν λίγο καιρό συνδεσα την εφαρμογή και μιας και το αυτοκίνητο είναι καινούργιο δεν έχω και πολλά να δείξω ακόμη.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Εγώ πριν λίγο καιρό συνδεσα την εφαρμογή και μιας και το αυτοκίνητο είναι καινούργιο δεν έχω και πολλά να δείξω ακόμη.
Έβγαλε η Zippo εφαρμογή;
-
Ρε σεις σταματήστε.... Θα μας κάνετε καταθλιπτικούς.
Τι σου είναι τα στατιστικά. Βλέπεις μια μπάρα σαν π...α εκεί πέρα και λες, ε θα έκαψε....
Ναι ...με μέσο όρο 0,6 λίτρα....
ΜουχαχαχαΠας στο βενζινάδικο με το διαστημόπλοιο, το βλέπει το παιδί και θα σκέφτεται ωραία θα πουλήσουμε λίτρα.
Του λες
-Βάλε μου 1,4 ευρώ, Α!!! Και από την καλή .... Είναι σε προσφορά σήμερα;
-Μα κύριε έχει 2,40 το λίτρο....Μικρό μου, και ανίδεο παιδί....
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Ρε σεις σταματήστε.... Θα μας κάνετε καταθλιπτικούς.
Τι σου είναι τα στατιστικά. Βλέπεις μια μπάρα σαν π...α εκεί πέρα και λες, ε θα έκαψε....
Ναι ...με μέσο όρο 0,6 λίτρα....
ΜουχαχαχαΠας στο βενζινάδικο με το διαστημόπλοιο, το βλέπει το παιδί και θα σκέφτεται ωραία θα πουλήσουμε λίτρα.
Του λες
-Βάλε μου 1,4 ευρώ, Α!!! Και από την καλή .... Είναι σε προσφορά σήμερα;
-Μα κύριε έχει 2,40 το λίτρο....Μικρό μου, και ανίδεο παιδί....
ναι, μου εχει τυχει να γεμισω μετα απο εναμισο μηνα χρησης στη πολη στο πρατηριο απεναντι που βλεπουν και το αμαξι να κινειται καθημερινα.... 3 ευρω... ντραπηκα
-
Χαχα πιο πολύ βάζει παπάκι 20 ετίας.
-
φευ
με μια φορτιση στο ξεκινημα.
σουκου
πετρουπολη - μαλακοντα σε 51', μεσανυχτα παρασκευης απο την α.παπανδρεου με τα 18(!) φαναρια. 98 km
μαλακοντα - ερετρια το πρωι με τη δροσουλα που εχει γινει γαματο το λιμανι για μπραντς-εμαθε και ο γατος το μπραντς. 4km της κακομοιρας απο κινηση στα φερυ και στα s/m
ερετρια - μαλακοντα μεσω αμαρυνθου και γυμνου, καπου 25km σε ρυθμους ραλυ χεστοπολις, ηταν το μπραντς που λεγαμε που ειχε αυγα. αυγα και γατος εχουν εγγυημενο εισοδημα.
μαλακοντα - καλαμος - κορασιδα ευβοιας - αμαρυνθος με χαλαρους ρυθμους. χαλαρους? αχαχαχαχ. 104km
αμαρυνθος - μαλακοντα σε νορμαλ ρυθμο, αν και λιγο ζαλισμενο απο τα τσιπουρα στο ιαματικον,13km
σεξ. ολονυκτιο. ή ηταν τα ουζα. οποτε μονο ονειρο. απαφτα που σου μενουνε ομως. 0km
μαλακοντα - ριβιερα ρεστομπαρ, να πατε, ειναι γαματη μαγαζαρα, 4km
ριβιερα ρεστομπαρ - μαλακοντα - ερετρια - βασιλικο γυφταιικα - μαλακοντα. 34km. χωρις αυριο. επρεπε να βρω ξαπλωστρα γιατι η γατα ηθελε ηλιοθεραπεια και οι γυφταιοι ειχανε κλεψει τις παλιες. δεν βρηκα. οποτε
σεξ. ή και παλι οχι. ηταν τα τσιπουρα στα ρεστομπαρια πολλα. και περισσοτερα στο πεζοδρομο, ουτε σε ποιο μαγαζι τα ηπια θυμαμαι νοτ. 0km
μαλακοντα - πετρουπολη, 98km. με μεχρι 200αρισμα και γενικα στα 150-170.
πετρουπολη - λ.κωνπολεως. 6km. πολυ αργα.
κωνπολεως-θηβων-κωνπολεως, στον οικονομου για το μπροστινο που εδειχνε ξεφουσκωτο. 11km
κωνπολεως στοουν σιτυ χωρις αυριο, ειχε ενα γκολφακι επιθετικο. 6km
μεση καταναλωσις (χωρις το ρευμα) 5.8
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
φευ
με μια φορτιση στο ξεκινημα.
σουκου
πετρουπολη - μαλακοντα σε 51', μεσανυχτα παρασκευης απο την α.παπανδρεου με τα 18(!) φαναρια. 98 km
μαλακοντα - ερετρια το πρωι με τη δροσουλα που εχει γινει γαματο το λιμανι για μπραντς-εμαθε και ο γατος το μπραντς. 4km της κακομοιρας απο κινηση στα φερυ και στα s/m
ερετρια - μαλακοντα μεσω αμαρυνθου και γυμνου, καπου 25km σε ρυθμους ραλυ χεστοπολις, ηταν το μπραντς που λεγαμε που ειχε αυγα. αυγα και γατος εχουν εγγυημενο εισοδημα.
μαλακοντα - καλαμος - κορασιδα ευβοιας - αμαρυνθος με χαλαρους ρυθμους. χαλαρους? αχαχαχαχ. 104km
αμαρυνθος - μαλακοντα σε νορμαλ ρυθμο, αν και λιγο ζαλισμενο απο τα τσιπουρα στο ιαματικον,13km
σεξ. ολονυκτιο. ή ηταν τα ουζα. οποτε μονο ονειρο. απαφτα που σου μενουνε ομως. 0km
μαλακοντα - ριβιερα ρεστομπαρ, να πατε, ειναι γαματη μαγαζαρα, 4km
ριβιερα ρεστομπαρ - μαλακοντα - ερετρια - βασιλικο γυφταιικα - μαλακοντα. 34km. χωρις αυριο. επρεπε να βρω ξαπλωστρα γιατι η γατα ηθελε ηλιοθεραπεια και οι γυφταιοι ειχανε κλεψει τις παλιες. δεν βρηκα. οποτε
σεξ. ή και παλι οχι. ηταν τα τσιπουρα στα ρεστομπαρια πολλα. και περισσοτερα στο πεζοδρομο, ουτε σε ποιο μαγαζι τα ηπια θυμαμαι νοτ. 0km
μαλακοντα - πετρουπολη, 98km. με μεχρι 200αρισμα και γενικα στα 150-170.
πετρουπολη - λ.κωνπολεως. 6km. πολυ αργα.
κωνπολεως-θηβων-κωνπολεως, στον οικονομου για το μπροστινο που εδειχνε ξεφουσκωτο. 11km
κωνπολεως στοουν σιτυ χωρις αυριο, ειχε ενα γκολφακι επιθετικο. 6km
μεση καταναλωσις (χωρις το ρευμα) 5.8τελικά σεξ ή ούζα;
ωραίες οι ιστορίες του γάτου...
αφήνουν και λίγο φαντασία.... -
Ωραία τα μεζεδάκια αλλά μου ανοίγουν την όρεξη
-
Peugeot 3008 2016