-
Καλημέρα,
Η Active δεν έχει το navigation το οποίο πραγματικά είναι χρήσιμο όπως εμφανίζεται στο dashboard του οδηγού, συν το ότι μπορεί να εμφανίσει κίνηση στους δρόμους (εφόσον γίνει tether με κινητό) καθώς περιλαμβάνει δωρεάν 3ετή συνδρομή. Επίσης αν δεν απατώμαι η Active δεν έχει Apple CarPlay / Android Auto.
-
Επαληθεύω την τιμή για το 3008, με πηρανε τηλέφωνο και μένα, πάρα πολύ καλή προσφορά δεν το συζητάμε, το σκέφτηκα σοβαρά για λίγη ώρα αλλά τελικά παραμένω commited to 2008 (για το οποίο παίζουν εκτπώσεις ακόμα και στο αυτόματο από 31 στα 29 περίπου). Θα το σκεφτόμουν ακόμα πιο σοβαρά αν υπήρχε allure 3008 στα 26-27. Αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά ας το αναφέρει.
Τι εκπτώσεις έχει το 2008; Θα το κλείσεις ή θα περιμένεις;
Το 2008 έχει και την εντελώς καινούργια σχεδιαστική γραμμή της Peugeot, αλλά 23.500€ για ένα από τα καλύτερα C-suv diesel είναι σκάνδαλο.
Προσωπικά, εσωτερικά και εξωτερικά προτιμώ το 2008, αλλά η συνολική αξία του 3008, σε αυτή την τιμή, το κάνει ίσως the best value for money SUV/Crossover.
Allure στα 27;! ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
-
Τιμοκαταλογος πριν 3 μηνες περιπου (χωρις προσφορες)
-
Χθεσινή προσφορά το GT LINE 1,5 diesel EAT8 στα 33000...Allure στα 31.700
πήρε κανεις τελικό επιτόκιο να μας πει? ή πλάκωσαν όλοι οι ...κασεράδες?....
Και αν έχει παει 33 το κορυφαιο 1.5 ντιζελ 3008 το feel eat8 c5 aircross παραμενει στα +32 ?
-
Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και στη Σιτροέν....πάντως οι τιμές προσφοράς είναι εξαιρετικές. Η αγορά αλλάζει και όσο πιο σύντομα το πάρουν χαμπάρι οι εταιρείες τόσο καλύτερα για τους καταναλωτές. Ήδη ο πρόεδρος του συνδέσμου λέει ότι αν οι πωλήσεις μείνουν στο 50% του 2019 θα είναι ευχαριστημένος.
-
κοιτα εξαρταται και απο την καταναλωτικη σταση μας. Εδω η προσφορά είναι καλή και μιλάμε για ενα 3000 κατω ( όχι ότι δεν το εχει κανει η πεζω στο 3008, όταν αλλαξε τον ντιζελ από 1.6 σε 1.5 πριν 2 χρόνια , εδινε συγκεκριμενα κομματια gt line eat6 1.6 τοτε με 31900!) .
Αλλα αν τσιμπαμε στην προσφορά των 800 ας πουμε ευρώ από τα 500 που έδιναν ( δεν αναφερομαι στο 3008) δεν κατεβαίνουν οι τιμες. Για την ωρα εχουν 2+ μήνες με παγωμένες πωλησεις , αμαξια παιρνουν αυτοι την στιγμη ή μόνο αυτοί που πραγματικα ήταν αποφασισμενοι με την σακουλα στο χερι προ covid ή αυτοί που δεν νιώθουν τιποτα οικονομικά. Ολοι οι υπολοιποι περιμένουν. Ρίξε τα αμαξια σχεδόν στο κοστος αυτά που έχεις στοκαδουρα να σωσεις την χρονια...
Αλλα εδώ κάποιοι και μεσα στην κριση που πωλουνται επιχειρήσεις στο 15% της αξιας προ covid και πάλι δεν τις παίρνει κανεις λογω αβεβαιότητα αυτοί κοιτάζουν πως θα κρατησουν το κερδος τους ακεραιο. Ε εκει αν ο καταναλωτης δεν τσιμπησει τον Σεπτέμβρη θα φύγει όλο το λίπος απο τις φουσκωμένες τιμες των περισσοτέρων αμαξιων.
Και ας κανει και ο μητσοτακης επιτελους μια παρεμβαση να χαμηλωσει ως το τελος του 2020 τουλαχιστον την φορολογια στα κανονικα αμαξια και να αφησει τα ντεμεκ κινητρα στα ηλεκτρικα !!! Στην ελλαδα είμαστε συνελθετε....οταν γινουμε σουηδοι θα παρουμε ηλεκτρικο ( ηλεκτρικο που φορτιζει απο πριζα που καιει λιγνιτη δεν είναι οικολογικη σταση)...
-
κοιτα εξαρταται και απο την καταναλωτικη σταση μας. Εδω η προσφορά είναι καλή και μιλάμε για ενα 3000 κατω ( όχι ότι δεν το εχει κανει η πεζω στο 3008, όταν αλλαξε τον ντιζελ από 1.6 σε 1.5 πριν 2 χρόνια , εδινε συγκεκριμενα κομματια gt line eat6 1.6 τοτε με 31900!) .
Αλλα αν τσιμπαμε στην προσφορά των 800 ας πουμε ευρώ από τα 500 που έδιναν ( δεν αναφερομαι στο 3008) δεν κατεβαίνουν οι τιμες. Για την ωρα εχουν 2+ μήνες με παγωμένες πωλησεις , αμαξια παιρνουν αυτοι την στιγμη ή μόνο αυτοί που πραγματικα ήταν αποφασισμενοι με την σακουλα στο χερι προ covid ή αυτοί που δεν νιώθουν τιποτα οικονομικά. Ολοι οι υπολοιποι περιμένουν. Ρίξε τα αμαξια σχεδόν στο κοστος αυτά που έχεις στοκαδουρα να σωσεις την χρονια...
Αλλα εδώ κάποιοι και μεσα στην κριση που πωλουνται επιχειρήσεις στο 15% της αξιας προ covid και πάλι δεν τις παίρνει κανεις λογω αβεβαιότητα αυτοί κοιτάζουν πως θα κρατησουν το κερδος τους ακεραιο. Ε εκει αν ο καταναλωτης δεν τσιμπησει τον Σεπτέμβρη θα φύγει όλο το λίπος απο τις φουσκωμένες τιμες των περισσοτέρων αμαξιων.
Και ας κανει και ο μητσοτακης επιτελους μια παρεμβαση να χαμηλωσει ως το τελος του 2020 τουλαχιστον την φορολογια στα κανονικα αμαξια και να αφησει τα ντεμεκ κινητρα στα ηλεκτρικα !!! Στην ελλαδα είμαστε συνελθετε....οταν γινουμε σουηδοι θα παρουμε ηλεκτρικο ( ηλεκτρικο που φορτιζει απο πριζα που καιει λιγνιτη δεν είναι οικολογικη σταση)...
Συμφωνώ σε όλα.
Πάντως η έκπτωση για το diesel αγγίζει τα 4.000 παρακολουθώ την αγορά, και αυτό δεν έχει ξαναγίνει!
Ρίχνει ένα από τα καλύτερα C suv σε τιμή B suv, δηλαδή σε τιμή Capture αντίστοιχου εξοπλισμού..
Είναι πραγματικό πραξικόπημα.
Κ η μείωση που έρχεται (από ότι ακουγόταν προ κρίσης) δεν είναι τόσο μεγάλη πάντως. Από λίγα κατοστάρικα στα φθηνά και λίγο ποιό πολύ στα ακριβότερα. Δηλαδή απο τα 32.000 να πας στα 30 δεν το βλέπω σημαντική διαφορά, ή από τα 15.000 στα 14.500 και απο τα 21.000 στα 20.000. Θέλει γενναία μείωση.
-
Tkin στην ερωτηση σου για επιτόκιο πήρα 7.1 Πειραιώς .gvard δεν διαφωνώ σε αυτά που λες το αυτοκίνητο αξίζει από allur και πάνω αλλά με τέτοια τιμή χώμα και τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο καθένας δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή .Κοντά στα 23 χιλιάρικα το sportage μου έκανε εντύπωση πάντα οδηγικά μιλάω
-
nico wrote:
Επαληθεύω την τιμή για το 3008, με πηρανε τηλέφωνο και μένα, πάρα πολύ καλή προσφορά δεν το συζητάμε, το σκέφτηκα σοβαρά για λίγη ώρα αλλά τελικά παραμένω commited to 2008 (για το οποίο παίζουν εκτπώσεις ακόμα και στο αυτόματο από 31 στα 29 περίπου). Θα το σκεφτόμουν ακόμα πιο σοβαρά αν υπήρχε allure 3008 στα 26-27. Αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά ας το αναφέρει.
Τι εκπτώσεις έχει το 2008; Θα το κλείσεις ή θα περιμένεις;
Το 2008 έχει και την εντελώς καινούργια σχεδιαστική γραμμή της Peugeot, αλλά 23.500€ για ένα από τα καλύτερα C-suv diesel είναι σκάνδαλο.
Προσωπικά, εσωτερικά και εξωτερικά προτιμώ το 2008, αλλά η συνολική αξία του 3008, σε αυτή την τιμή, το κάνει ίσως the best value for money SUV/Crossover.
Allure στα 27;! ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
Εκπτώσεις το 2008 έχει σε μετρημένα κομμάτια. Μπορεί και να μην έχει μείνει τίποτα τώρα, πάντως ένα GT line το ειχανε 2κ παρακάτω αλλά δεν το πρόλαβα. Έχω παραγγείλει ήδη το 2008 αλλά θα αργήσει. Το 3008 θα το προτιμούσα για τους λίγο αυξημένους χώρους μονο, για όλα τα υπόλοιπα το 2008 μου είναι πιο ελκυστικό.
-
Επαληθεύω την τιμή για το 3008, με πηρανε τηλέφωνο και μένα, πάρα πολύ καλή προσφορά δεν το συζητάμε, το σκέφτηκα σοβαρά για λίγη ώρα αλλά τελικά παραμένω commited to 2008 (για το οποίο παίζουν εκτπώσεις ακόμα και στο αυτόματο από 31 στα 29 περίπου).
Αν όμως ξεπεράσεις την κάψα σου για το 2008 (την οποία σίγουρα θα ξεπεράσεις μόλις περάσει λίγος καιρός από την αγορά σου) θα καταλάβεις ότι θα έχεις δώσει περισσότερα λεφτά για ένα υποδεέστερο ουσιαστικά αυτοκίνητο. Γιατί ακόμη κι αν το 2008 είναι νεώτερο, με εντυπωσιακότερο σχεδιασμό και πιο hi-tech μπλιμπλίκια, στην ουσία του είναι ένα υποδεέστερο αυτοκίνητο από το 3008.
-
Τα 33 για gt line eat8 1.5 είναι 3.100 κάτω από την κανονική τιμη. Τόσο δεν είχε ως τώρα;
Είναι δυνατή έκπτωση αλλά επαναλαμβάνω πριν 2 ακριβώς χρόνια τον Μάη του18 το έδιναν 31.9 όταν άλλαζαν τον κινητήρα.
Αλλά είναι δυνατή εκτύπωση. Όχι όπως πχ στην Σκόντα που δίνουν το καροκ με ....600 και 800 ευρώ έκπτωση! Σιγά ρε παλικάρια ξεδευτηκατε...
-
Λοιπόν παίζουν εκπτώσεις αλλά θέλει ψάξιμο και βέβαια δεν είναι πάντα όπως φαίνεται .
Από την άλλη ετοιμάζονται αυξήσεις εργοστασιακές που λογικά θα μας δώσουν μεγαλύτερες εκπτώσεις μετά για να πάμε στα ίδια.
Μάρκετινγκ το λένε .
Προφανώς οι εκπτώσεις είναι στο 5-10 % .
Για το 3 αιρκρός που ρώτησα παίζουν εκπτώσεις σε συγκεκριμένα μοντέλα 1300 €.
Στο 2008 έπαιζαν μόνο σε άκτιβ και τζι τι .
Στο 3008 πέραν των έκπτώσεων μην ξεχνάμε ότι έρχεται και φέις λιφτ και ότι δεν έχει στάνταρ τα συστήματα ασφάλειας που για μένα είναι βασικά , αφού θα είναι υποχρεωτικά σε 1,5 χρόνο Για αυτό αν κοίταγα μόνο το 5 αιρκρος θα κοίταγα αφού τα αδέρφια του , μόνο στις ψηλές εκδόσεις έχουν . Εξαιρώ το Ντι Ες που έτσι και αλλιώς ξεκινάει από ψηλά .
-
Στο 2008 υπάρχει έκπτωση και στην έκδοση allure
-
Στο 2008 υπάρχει έκπτωση και στην έκδοση allure
Πόσο παίζουν τα 2008 βρε παιδιά;! Κάνεις δεν έχει πει συγκεκριμένες τιμές!
Το facelift του 3008 πότε έρχεται;
Νομίζω με το facelift το αυτοκίνητο θα απογειωθεί.
Μπορεί μερικοί να σνομπαρουν το 2008, αλλά επειδή δεν φαντάζεστε πόσο το έχω ξεψαχνησει το 3008, το 2008 εχει φοβερές λεπτομέρειες μέσα - έξω.
Το 3008 έχει πολύ μεγάλες πλαστικές επιφάνειες που δεν μου αρεσουν ιδιαίτερα. Μην ξεχνάτε οτι είναι μοντέλο 2017, απλά ήταν τόσο μπροστά τότε που με το facelift θα δείχνει φρεσκοτατο.
Μονο τη μάσκα του 2008, το 3D πίνακα και τα βασικά συστήματα ασφαλείας να πάρει, θα ανέβει επίπεδο. Η καινούργια μάσκα με τους χαυλιόδοντες δεν παίζεται νομίζω! Ακόμη κ το 208 που είδα σήμερα απαπόο πίσω μου με ψαρωσε!
Επίσης, σώνει και καλά, δεν θέλουμε/χρειαζόμαστε όλοι 4.5μ αυτοκίνητο. Δεν είναι καρπούζι να πηγαίνει με το κιλό! Στην κατηγορία εγώ προσωπικά προτιμούσα το C5 Aircross - και Sportage/Tuscon/3008, αλλά πρωταρχικά C5.
-
Πριν λίγο είδα στην τηλεόραση διαφημιστικό της Peugeot για ειδικές τιμές σε συγκεκριμένα αμάξια.
Αλήθεια,πόσο είναι η έκπτωση σε 2008 και για ποιους κινητήρες;
-
Το facelift του 3008 πότε έρχεται;
Προς το τέλος 2020 με αρχές 2021. Ήταν για μέσα 2020, αλλά μάλλον θα καθυστερήσει λίγο....εκτός εαν μας εκπλήξει η PSA. Πάντως είναι από τα ελάχιστα αυτοκίνητα που δεν χρειάζονται facelift, για εμένα συνεχίζει να είναι πανέμορφο, ίσως λίγο το εσωτερικό να βελτιώσουν και κάποιες λεπτομέρειες μέσα. Εξωτερικά είναι άψογο, αρκεί να έχει τα LED φώτα.
-
Αν όμως ξεπεράσεις την κάψα σου για το 2008 (την οποία σίγουρα θα ξεπεράσεις μόλις περάσει λίγος καιρός από την αγορά σου) θα καταλάβεις ότι θα έχεις δώσει περισσότερα λεφτά για ένα υποδεέστερο ουσιαστικά αυτοκίνητο. Γιατί ακόμη κι αν το 2008 είναι νεώτερο, με εντυπωσιακότερο σχεδιασμό και πιο hi-tech μπλιμπλίκια, στην ουσία του είναι ένα υποδεέστερο αυτοκίνητο από το 3008.
Χαχα όπως το είπες love at first sight το 2008!!! και χωρίς μηχανή να το δίνανε θα το έπαιρνα!!
Πέρα από την πλάκα τα έχω μελετήσει και τα δυο εξονυχιστικά, τα έχω οδηγήσει back 2 back, δεν μπορώ να αγνοήσω το 3008 (από allure και πάνω) αλλά θα ήθελα μετά από πολλά χρόνια αναμονής να πάρω ότι πιο φρέσκο και πιο όμορφο θεωρώ εγώ ότι υπάρχει σε μαζεμένο suv. Σε 1 χρόνο το τρέχον 3008 θα είναι το 'προηγούμενο' ή το 'pro fl'. Υποδεέστερο δεν το θεωρώ με τίποτα εκτός αν μπούμε σε τεχνικές συζητήσεις περί πλατφόρμας, εξαρτημάτων κτλ για τα οποία δεν είμαι ειδικός. Έτσι και αλλιώς υπάρχει και το grandland που είναι κατά 90% το ίδιο αυτοκίνητο με το 3008 και κοστίζει και φθηνότερα. Θέλω να πώ ότι αν μας ενδιαφέρει να πάρουμε το καλύτερο ή πιο 'πολύ' αυτοκίνητο γιατί να πάρει κανείς το 3008 allure ας πούμε και όχι το grandland 1.5 diesel auto με αρκετά έξτρα στα 27κ περίπου?
-
Πόσο παίζουν τα 2008 βρε παιδιά;! Κάνεις δεν έχει πει συγκεκριμένες τιμές!
https://www.car.gr/25638946-peugeot-2008-summers-sales-allure
28800 diesel eat8 allure
-
Το αυτοκίνητο αυτό, το 3008 είναι τόσο όμορφο και τόσο 'ακριβό' που ενώ το θαυμάζω, δεν ...τολμούσα να κάνω σκέψεις για αγορά του (δεν θέλω να δώσω τόσο πολλά χρήματα και δεν ξέρω αν παραείναι ογκώδες για ορεινούς δρόμους στη Θεσσαλία αλλά και μέσα σε πόλεις, όπου θα χρησιμοποιείται). Έχω δει όμως επανειλημμένα αγγελίες για αυτόματο ντίζελ, κυρίως από Leasing στα 23-24 χιλιάρικα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι λίγο φτωχότερες εκδόσεις του '17-'18 με το γκριπ σε αγγελίες σε αυτή την τιμή, πριν λίγο καιρό είχε μερικά άψογα στην carnext.
Μέχρι αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου, για τέτοιο αντικείμενο πόθου. Βασικό για την επιλογή μου και το κιβώτιο του αυτοκινήτου, σχέδιο της Aisin αν δεν κάνω λάθος.
Τί με συμβουλέυετε ως προς τα παραπάνω; ποια είναι τα αδύνατα σημεία που συνήθως πάσχει το 3008; με πόσα χρόνια εγγύηση το πουλούσαν, υπάρχει περίπτωση να βρω ακόμη εντός εργοστασιακής εγγύησης, σαν επιπλέον εξασφάλιση; έιναι τόσο όμορφο και θεωρώ ότι έχει από τα καλύτερα κιβώτια και ντίζελ κινητήρα, οπότε για τέτοια τιμή καλού μεταχειρισμένου, ίσως θα την έκανα την αποκοτιά...
-
Το αυτοκίνητο αυτό, το 3008 είναι τόσο όμορφο και τόσο 'ακριβό' που ενώ το θαυμάζω, δεν ...τολμούσα να κάνω σκέψεις για αγορά του (δεν θέλω να δώσω τόσο πολλά χρήματα και δεν ξέρω αν παραείναι ογκώδες για ορεινούς δρόμους στη Θεσσαλία αλλά και μέσα σε πόλεις, όπου θα χρησιμοποιείται). Έχω δει όμως επανειλημμένα αγγελίες για αυτόματο ντίζελ, κυρίως από Leasing στα 23-24 χιλιάρικα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι λίγο φτωχότερες εκδόσεις του '17-'18 με το γκριπ σε αγγελίες σε αυτή την τιμή, πριν λίγο καιρό είχε μερικά άψογα στην carnext.
Μέχρι αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου, για τέτοιο αντικείμενο πόθου. Βασικό για την επιλογή μου και το κιβώτιο του αυτοκινήτου, σχέδιο της Aisin αν δεν κάνω λάθος.
Τί με συμβουλέυετε ως προς τα παραπάνω; ποια είναι τα αδύνατα σημεία που συνήθως πάσχει το 3008; με πόσα χρόνια εγγύηση το πουλούσαν, υπάρχει περίπτωση να βρω ακόμη εντός εργοστασιακής εγγύησης, σαν επιπλέον εξασφάλιση; έιναι τόσο όμορφο και θεωρώ ότι έχει από τα καλύτερα κιβώτια και ντίζελ κινητήρα, οπότε για τέτοια τιμή καλού μεταχειρισμένου, ίσως θα την έκανα την αποκοτιά...
Μόνο καλά έχω να πω για το αυτοκίνητο, αλλά ας μιλήσουν οι ιδιοκτήτες.
Εγώ απλά θα προτείνω και το 2008 που υπαρχει στο μπατζετ σου σε καινούργιο, και είναι ποιο μαζεμένο σε διαστάσεις και πολύ σύγχρονο επίσης, αν όχι ποιό σύγχρονο.
Οδήγησέ το κι'ολας και θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Ακόμη και στο elk test ας πούμε, βγήκε ίδιο με το αντίστοιχο Puma στα 75χλμ - που και καλά έχει τον αέρα του Fiesta, ενώ ας πχ το Corsa βγήκε 73 νομίζω. Σημείωση: το παλιό που ήταν ακόμη ποιο crossover (λιγότερο SUV) έπιανε τα 77-78 νομίζω, ακριβώς σαν Fiesta.
Peugeot 3008 2016