-
Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω το active diesel eat8 μιας και πέτυχα πολύ καλή προσφορά. Πιστεύετε αξίζει; χάνει πολύ σε σχέση με την έκδοση allure?
Η γνώμη μου είναι ότι οι Active είναι πολύ καλές κ έχεις τα πάντα που χρειάζεσαι σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο.
Η αλήθεια είναι όμως οτι τα Allure είναι αυτά που δίνουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες, και έχουν ανεβάσει τη μάρκα μισό επίπεδο πάνω από τους άλλους.
Η πραγματικότητα όμως είναι οτι αν πάρεις Active, δύσκολα θα πεις 'ωχ, βλακεία έκανα, έπρεπε να είχα πάρει Allure'
Εγώ λέω, Go for it!
Πόσο στο αφήνουν;
-
Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω το active diesel eat8 μιας και πέτυχα πολύ καλή προσφορά. Πιστεύετε αξίζει; χάνει πολύ σε σχέση με την έκδοση allure?
Είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό που μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις! Ο Dublin π.χ. σου έδωσε μια αρκετά λογική απάντηση. Εγώ όμως, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και εν έτη 2020 (και εφόσον σκεφτόμουν να το κρατήσω πάνω από 2-3 χρόνια) μόνο την GT Line θα κοίταγα. Ίσως, υπό προϋποθέσεις να κοίταγα και την Allure αλλά σίγουρα την Active με τίποτα (εκτός εαν την έβρισκα €10.000 κάτω για να την πουλήσω μετά).
Όπως βλέπεις λοιπόν είναι τελείως προσωπικό το θέμα και δεν υπάρχει σωστό και λάθος, μόνο ότι καλύπτει εσένα και τις ανάγκες σου.
-
Η γνώμη μου είναι ότι οι Active είναι πολύ καλές κ έχεις τα πάντα που χρειάζεσαι σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο.
Η αλήθεια είναι όμως οτι τα Allure είναι αυτά που δίνουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρίες, και έχουν ανεβάσει τη μάρκα μισό επίπεδο πάνω από τους άλλους.
Η πραγματικότητα όμως είναι οτι αν πάρεις Active, δύσκολα θα πεις 'ωχ, βλακεία έκανα, έπρεπε να είχα πάρει Allure'
Εγώ λέω, Go for it!
Πόσο στο αφήνουν;
27700 κλειδί η active eat 8 diesel χωρίς grip
Και 29700 με grip. Προσανατολιζομαι στο χωρίς grip
-
27700 κλειδί η active eat 8 diesel χωρίς grip
Και 29700 με grip. Προσανατολιζομαι στο χωρίς grip
Πάρα πολυ καλή τιμή, μάλλον πρέπει να το εκμεταλλευτείς.
Σχεδόν 26.000 μου πήγε το 2008 diesel manual Allure, για να καταλάβεις.
2000€ μονο το Grip; Αν είναι μονο το grip δεν αξίζει με τίποτα τόσα πολλά, γενικά είναι καλό να το έχεις, αλλά όχι για 2.000...μεχρι 500-700€ θα άξιζε.
-
Στην active έκδοση γνωρίζει κανεις ποσο στοιχίζουν να εγκατασταθούν τα αλουμίνια στις πόρτες κι στην μάσκα;
-
Ακόμα δεν το έκλεισες?
-
Έκλεισα και γω active diesel χωρίς grip σε λευκό το βρήκα σε σπεσιλ τιμή από βδομάδα με το καλό θα το έχω . Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες που πήρα από το φόρουμ για να καταλήξω στην αγορά του
-
Όσοι παραγγείλατε σας εύχομαι να τα χαρείτε!
-
Καλοταξιδα παιδια! Τιμιο αυτοκινητο με τα ολα του.
Πουλαει αβερτα ο γαλλος
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο, αλλά τίμιο δεν το λές, γιατί η Active (αλλά και η Allure) έχει σοβαρές ελλείψεις για την κατηγορία και εν έτη 2020. Έχει ελλείψεις που άλλα αυτοκίνητα πολύ μικρότερης κατηγορίας τα έχουν στάνταρ, όπως π.χ. φώτα LED.
-
Fanis δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά 23.500 για αυτό το αυτοκίνητο ακόμα και στην απλή έκδοση για μένα ήταν ευκαιρία .θα το ήθελα και αυτόματο αλλά τα πόδια θα βγαινανε από το πάπλωμα
-
Fanis δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά 23.500 για αυτό το αυτοκίνητο ακόμα και στην απλή έκδοση για μένα ήταν ευκαιρία .θα το ήθελα και αυτόματο αλλά τα πόδια θα βγαινανε από το πάπλωμα
Συγνώμη, πώς βγήκε ακριβώς η τιμή των 23.500 με το κλειδί στο χέρι; είναι σχεδόν 3.000 κάτω από την κανονική.
-
Με τα ολα του εννοουσα, τα καντραν τα φουτουριστικα του, τους χωρους, το σχεδιο, τους κινητηρες.
Ελλειψεις; ναι, εχω ξαναπει πως προσωπικα βαζω πρωτα απο ολα, λεντ, καμερα, τεμπελης πισω, οσες θυρες γινεται και brake assist.
Τα υπολοιπα, ωραια αλλα δν θα γινει και τπτ αν ανοιγουμε το πορτ μπαγκαζ με τα χερια η δεν εχει blind spot και hill asist
-
Η τιμή είναι για 1.5 diesel manual χωρίς grip
-
Η τιμή είναι για 1.5 diesel manual χωρίς grip
4000 κάτω της κανονικής; πώς γίνεται αυτό;
είναι τόσο κάτω λόγω αυτού; https://www.peugeot.gr/brand-and-technology/news-updates/peugeot-summer-sales.html
Το 2008 πόσο το είχαν;
-
Αυτές είναι οι κανονικές τιμές, τα 4000€ που θα πληρωνες πριν ήταν ο 'αέρας του premium'!
Μπράβο να τα χαρουνε οι κατοχοι!!
-
Dublin αυτό που πιθανολογο είναι ότι είναι αυτοκίνητα που προορίζονταν για hertz και avis και λογο κορωνοιου ακύρωσαν παραγγελίες όταν πήγα στην αντιπροσωπεία υπήρχαν 4 αυτοκίνητά όταν έφυγα είχαν πουληθεί ολα
-
Fanis δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά 23.500 για αυτό το αυτοκίνητο ακόμα και στην απλή έκδοση για μένα ήταν ευκαιρία .
Σε αυτή την τιμή, ΔΕΝ το συζητάω!! Σούπερ ευκαιρία...δεν ηξερα ότι το βρήκες τόσο 'φτηνά', καλά έκανες και το πήρες!
-
Επαληθεύω την τιμή για το 3008, με πηρανε τηλέφωνο και μένα, πάρα πολύ καλή προσφορά δεν το συζητάμε, το σκέφτηκα σοβαρά για λίγη ώρα αλλά τελικά παραμένω commited to 2008 (για το οποίο παίζουν εκτπώσεις ακόμα και στο αυτόματο από 31 στα 29 περίπου). Θα το σκεφτόμουν ακόμα πιο σοβαρά αν υπήρχε allure 3008 στα 26-27. Αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά ας το αναφέρει.
-
Χθεσινή προσφορά το GT LINE 1,5 diesel EAT8 στα 33000...Allure στα 31.700
Peugeot 3008 2016