-
Μπορεί να ήταν η 159 με διαφορά πρώτο στο τομέα οδηγική ευχαρίστηση (παλαιός όρος ΚΚ/4τροχοι), αλλά στο τομέα αξιοπιστία/βλάβες κτλ με διαφορά τελευταίο. Γνωστός με 159 2.2 ήταν μέρα παρά μέρα στην αρχή στην αντιπροσωπεία (που δεν αναγνώριζαν ούτε από την Ιταλία οφθαλμοφανείς βλάβες) και μετά τη λήξη της εγγύησης στα γνωστά συνεργεία. Μετά δεν κλαις τα 40Κ που έδωσες, για να μένεις στο δρόμο ή να φοβάσαι να πας καμία εκδρομή μην σου μείνει στο δρόμο....
-
Σωστά. Ο εκάστοτε γνωστός αποτελεί σοβαρό στατιστικό δείγμα ώστε να έχουμε εικόνα για την αξιοπιστία ενός μοντέλου.
-
Σωστά. Η αναφορά μιας περίπτωσης δεν αποτελεί αξιόπιστο στατιστικό δείγμα, διότι επουδενί δεν χρησιμοποιήθηκε κατά αυτόν τον τρόπο. Η αναγωγή τους κατά το δοκούν χαρακτηρίζει τον χρήστη.
-
Ανήκω σε αυτούς που το 3008 δεν με ξετρελαίνει. Όμως αναγνωρίζω ότι είναι ένα αξιόλογο, ξεχωριστό και ποιοτικό αυτοκίνητο και μπράβο σε αυτούς που το επέλεξαν και το χαίρονται. Γιατί αυτοί σίγουρα το επέλεξαν με την καρδιά και το συναίσθημα γιατί αν επέλεγαν με την ψυχρή λογική μάλλον θα κατέληγαν σε γερμανικό για τους γνωστούς λόγους (κύρος, μεταπώληση). Το αν είναι ακριβότερο ή φθηνότερο από το tiguan δεν ξέρω γιατί απασχολεί τόσο. Άλλες ανάγκες άλλα γούστα. Μακάρι και άλλοι κατασκευαστές να τολμήσουν όπως η peugeot για να έχουμε εμείς σαν αγοραστές περισσότερες και καλύτερες επιλογές.
Η 159 ήταν αρκετά έως πολύ αξιόπιστη και ένα πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο. Το πρόβλημα ήταν το βάρος και τα μοτέρ (ούτε επιδόσεις έδιναν παρότι με υψηλές ονομαστικές αποδόσεις και έκαιγαν πολύ). Όταν βγήκε ο tbi ήταν αργά. Πάντως ακόμα και σήμερα παραμένει ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Νομίζω το 2ο και το 3ο λινκ που έβαλες είναι το ίδιο...
Αλλά δεν αναφερόμουν στα 10 χλμ λιγότερα στη δοκιμασία ή την όποια δοκιμασία, άσχετο ειδικά για SUV, αναφερόμουν στις ανατροπές που ευτυχώς δεν υπάρχουν όπως υπήρχαν στο παρελθόν (ακόμα και στα SUV).Σωστά . Βιαζόμουν γιατί είχα δουλειά ..
Με πολλαπλούς λοιπόν
Youtube Video -
Ενημερωτικά επειδή έχει γίνει λίγο λάστιχο η φάση με τη συγκεκριμένη δοκιμή απο το km77, ο σκοπός της ειναι να δείξει τη λειτουργία του ESP, γι αυτό άλλωστε και καταγράφεται η ταχύτητα εισόδου, κι όχι η εξόδου..αυτό δεν έχει σχέση λοιπόν με το πως στρίβει/συμπεριφέρεται ένα όχημα γενικά. Σε πολλές περιπτώσεις (δεν θυμάμαι αν κάποιο απο τα παραπάνω ειναι σε αυτές) βλέπουμε έντονη λειτουργία του esp ( ανάβουν τα φώτα φρεναρίσματος πανικού) και το όχημα στην έξοδο ειναι σχεδόν σταματημένο. Σε κάποια βίντεο φαίνεται άλλωστε και η ταχύτητα στο vbox κατα τη διάρκεια του ελιγμού απο τα in car πλάνα, όπου ξεκάθαρα κάποια έχουν φρενάρει πολύ πιο έντονα απο κάποια αλλα παρα τα 2-3 παραπάνω χιλιομετρα εισόδου...
Ο ημιάκαμπτος λοιπόν συνολικά ειναι υποδεέστερη υλοποίηση όπως και να το δει κανείς. Κι αυτό δεν χωράει και πολύ κουβέντα..το ότι κάθε υλοποίηση διαφέρει ειναι σαφές, αλλα επίσης σαφές ειναι ότι αυτη η λύση ειναι μονοδιάστατη, με μόνα πραγματικά πλεονεκτήματα, το χαμηλότερο κόστος (στα τέτοια μας) και τον επιπλεον χώρο (καλοδεχούμενος)..
Σε ένα όχημα λοιπόν αυτής της τιμής/κατηγορίας, όταν μαλιστα ο ανταγωνισμός προσφέρει καλύτερες υλοποιήσεις, αποτελεί μειονέκτημα, είτε ειναι απο την πεζό, είτε ειναι απο τη Φεράρι..Το ότι κάποιους δεν τους απασχολεί, είτε γιατί δεν ειναι σε θέση να αντιληφθούν τις διάφορες, είτε γιατί τους αρέσει τόσο το όχημα που τους έχει, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δυστυχώς ειναι σαφές πως το αγοραστικό κοινό, επικεντρώνεται σε πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με το οδηγικό κομμάτι (οθόνες, συνδεσιμότητα κτλ),-οπως παντα άλλωστε- και όλο και περισσότερες εταιρείες προσπαθώντας να ακολουθήσουν την τάση καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις ακόμα και στο C-Seg ώστε να κρατήσουν τα περιθώρια κέρδους.
-
γατοζ απορει...
καθε σεβαστον μελος, και καθε ασεβαστον, καταθετει αποψις για τριο-οκτω...
σγα, ακομη ενα σουβι, οποιος γουσταρ ας αγορασει οι αλλοι το κουβαδακι τους.... -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το ότι κάποιους δεν τους απασχολεί, είτε γιατί δεν ειναι σε θέση να αντιληφθούν τις διάφορες, είτε γιατί τους αρέσει τόσο το όχημα που τους έχει, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.Μάιστα...το ότι δεν τους απασχολεί η δική σου οπτική / αυτό που εσυ θεωρείς σημαντικό για τους λόγους που αναφέρθηκαν ή άλλους που δεν αντιλαμβάνεσαι, τους κάνει να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα
Μην απορείτε μετα που πέφτει τρολάρισμα και δούλεμα όταν συστηματικά γράφονται τέτοια διαμάντια από όσους θεωρούν εαυτόν αυθεντία σε ένα τομέα και η στενοκεφαλία δεν επιτρέπει να αποδεχθούν ότι απλά υπάρχουν και διαφορετικά κριτήρια.
Για το 3008 αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εχει χτυπήσει φλέβα χρυσού σε αυτό τον τομέα μεσα στο φορουμ , και απόδειξη οι προηγούμενες σελίδες. Έχει ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά του αυτοκινητιστικού κατεστημένου που θεωρεί ιερά υποχρέωση να θυμίσει/διδάξει γιατι είναι υποδεέστερη επιλογή και γιατί οι όποιοι ακόλουθοι πλανώνται πλάνην οικτράν.Οπως πάντα, απολαυστικά όλα τα σχόλια αυτου του τύπου από σους θεωρούν εαυτό τον σουπερ γονεα, τον αμεμπτο επαγγελματία, τον γνήσιο πατριώτη, τον χερα οδηγό, τον τεχνικά αριστα καταρτισμένο γιατί μας διασκεδάζουν με την αφέλεια τους αλλά και τις πομπώδεις απαντήσεις &διαλόγους που μας χαρίζουν βασιζόμενοι στην αυθεντία τους και την υποτιθέμενη κατοχή της απόλυτης αλήθειας.
-
Εδώ που τα λέμε είναι γεγονός ότι οι πολλαπλοί στην πίσω ανάρτηση αποτελούν ανώτερη υλοποίηση.
Φαίνεται και από το πόσο 'ένοχα' απολογούνται οι αυτοκινητοβιομηχανίες όταν τον αφαιρέσουν (π.χ. πρόσφατo focus). -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Το ότι κάποιους δεν τους απασχολεί, είτε γιατί δεν ειναι σε θέση να αντιληφθούν τις διάφορες, είτε γιατί τους αρέσει τόσο το όχημα που τους έχει, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Μάιστα...το ότι δεν τους απασχολεί η δική σου οπτική / αυτό που εσυ θεωρείς σημαντικό για τους λόγους που αναφέρθηκαν ή άλλους που δεν αντιλαμβάνεσαι, τους κάνει να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα
Μην απορείτε μετα που πέφτει τρολάρισμα και δούλεμα όταν συστηματικά γράφονται τέτοια διαμάντια από όσους θεωρούν εαυτόν αυθεντία σε ένα τομέα και η στενοκεφαλία δεν επιτρέπει να αποδεχθούν ότι απλά υπάρχουν και διαφορετικά κριτήρια.
Για το 3008 αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εχει χτυπήσει φλέβα χρυσού σε αυτό τον τομέα μεσα στο φορουμ , και απόδειξη οι προηγούμενες σελίδες. Έχει ενεργοποιήσει τα ανακλαστικά του αυτοκινητιστικού κατεστημένου που θεωρεί ιερά υποχρέωση να θυμίσει/διδάξει γιατι είναι υποδεέστερη επιλογή και γιατί οι όποιοι ακόλουθοι πλανώνται πλάνην οικτράν.Οπως πάντα, απολαυστικά όλα τα σχόλια αυτου του τύπου από σους θεωρούν εαυτό τον σουπερ γονεα, τον αμεμπτο επαγγελματία, τον γνήσιο πατριώτη, τον χερα οδηγό, τον τεχνικά αριστα καταρτισμένο γιατί μας διασκεδάζουν με την αφέλεια τους αλλά και τις πομπώδεις απαντήσεις &διαλόγους που μας χαρίζουν βασιζόμενοι στην αυθεντία τους και την υποτιθέμενη κατοχή της απόλυτης αλήθειας.
Sorry αλλά είναι προφανές,αν δεν κανείς αποσπασματική απόσχιση μιας πρότασης από όλο το κείμενο του volvozeus,ότι αυτό που γράφει είναι ότι οι πολλαπλοί σύνδεσμοι είναι ανώτερη τεχνολογια από τον ημιάκαμπτο. Δεν νομίζω ότι λέει κάτι ούτε παράξενο ούτε προσβλητικό για όσους έχουν το 3008.
-
Συμφωνώ , ο άνθρωπος (βολβοδιας) κάνει μια τεχνική ανάλυση και λέει το προφανές. Δεν βλέπω τίποτα αφελές στο ποστ του. Ίσα ίσα αλήθειες λέει , δηλ. ότι οι περισσότεροι δίνουν σημασία (δυστυχως) στα μπλιμπλικια και όχι στα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου όταν αγοράζουν, κάτι που οι εταιρίες (ευτυχως οχι ολες) το εκμεταλλεύονται ανάλογα. Ότι μπορεί κάποιος να μη δίνει σημασία στα μηχανικά μέρη ενός αυτοκινήτου (πχ αρχιτεκτονική ανάρτησης προκειμενω) και να τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι οθόνες και το αν έχει navi , δε σημαίνει ότι δεν επέλεξε κάτι τεχνικα 'υποδεέστερο', τουλάχιστον επί της αρχής.
-
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους .
Να είμαστε καλά να διαφωνούμε...
-
Μετά τις ευχές να γυρίσουμε στην δουλίτσα μας...
Σίγουρα οι πολλαπλοί είναι ανώτεροι από τον ημιάκαμπτο , αλλά αυτό σαν αρχή . Γιατί μια καλή υλοποίηση του ημιάκαμπτου μπορεί να μειώσει τα μειονεκτήματα του .
Ετσι θα γινόταν και με τους πολλαπλούς βέβαια , αλλά γενικά μιλάμε για καλά αμάξια ότι και να φοράνε .Ακόμα και αν φοράνε χειρότερη ανάρτηση από το παρελθόν , μπορεί σαν αμάξι να είναι καλύτερο για άλλους λόγους . Καλύτερο πλαίσιο , νέα συστήματα κλπ .
Από την άλλη προφανώς ότι ο κόσμος κοιτάει τα χρηστικά πράγματα είναι ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ .
Εδώ θα ξαναπώ κάποια βασικά πράγματα που πολλοί τα ξεχνάνε .
Εχουμε να κάνουμε με οικογενειακά οχήματα , που σημαίνει ότι πρέπει να μας νοιάζει η άνεση των επιβατών .
Είμαστε σε εποχές που έχουμε δρόμους , αλλά και κάμερες και τέλος δεν είσαι πάντα 18χρονος με καινούργιο παιχνιδάκι και άγνοια κινδύνου .Όταν είχα τα μεγάλα τζίπ , οι κλίσεις ήταν ενοχλητικές , τα κιβώτια αργά , για να πας στα Γιάννενα πήγαινες από την Κατάρα , εγώ πάντα από εκεί , ή από τον απαίσιο δρόμο Αντίριο-Γιάννενα που στις ευθείες είχε χωριά με 50 χαω όριο , διπλές διαχωριστικές , μπλόκα κλπ και τελικά πήγαινες μαζί με το ΚΤΕΛ αν δεν ήθελες να ρισκάρεις πολύ .
Βέβαια υπήρχαν και τα άλλα τζίπ , με τις σπορ αναρτήσεις , αλλά τότε οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι θα είχαν γίνει σούπα..
Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ .
Μην κατηγορείτε τον κόσμο που θέλει μπιμπιλίκια . Αυτή είναι η λογική σειρά των πραγμάτων . Ασφαλή ταξίδια .
Χαρείτε ακόμα όσο μπορείτε κάποιους έρημους δρόμους που έχουμε στην Ελλάδα , όπου μπορείς να παίξεις .Εγώ τους πρόλαβα σχεδόν άδειους .
Αυτοί που γεννιούνται τώρα , δεν θα πάρουν δίπλωμα οδήγησης .
Το σχόλιο , έχει άλλο χαρακτήρα σήμερα...
Λόγω της ημέρας....
-
Δεν ξέρω κατά πόσο κολλάει στο θέμα αλλά στην παρακάτω σύγκριση δείτε πόσο καλύτερο είναι το 308 από το Mini JCW , και οριακά από το όπλο i30N σε σφιχτή σχετικά πίστα.
https://youtu.be/x4E9yR5dsKA
Θέλω να πω πως στην Peugeot έχουν ξαναβρεί κάτι από τον παλιό καλό εαυτό τους εκτός από τα μπλιμπλικια , στο 3008 έχει γίνει καταπληκτική δουλειά στο θέμα άνεσης - κρατήματος , το αυτοκίνητο γέρνει αλλά κρατάει εντυπωσιακά χωρίς να υποστρεφει το οποίο είναι λίγο πρωτόγνωρο για τον μέσο οδηγό , μετά ελαφρύνει λιγάκι το πίσω μέρος αλλά με ένα αφημα ωπ έρχεται εκεί που πρέπει , βοηθά και το τιμονακι του που μόλις το συνηθίσεις είναι απολαυστικό στον έλεγχο των μικρογλυστριματων. QQ και προηγούμενο Tiguan που έχω πιεσει στον ίδιο δρόμο απλά δεν συγκρίνονται ενώ Χ1 πίσω μου με το Golf δεν μπορούσε να ακολουθήσει σε πέταλα με τέλεια άσφαλτο , σφύριζαν τα λάστιχα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού της δεν είχε άλλο γκάζι λόγω esp . Με το 3008 στον ίδιο δρόμο είμαι σίγουρος ότι ήμουν με τα ίδια χιλιόμετρα στις κλειστές στροφές με το γκολφακι δεν άκουσα πουθενά τα λάστιχα και δεν είδα το esp να επεμβαίνει , μου φάνηκε το ίδιο ευέλικτο με το γκολφακι αλλά μεγάλη σημασία παίζει αυτό το απίστευτο τιμονακι στην αίσθηση και μιλάμε για το 1.6 diesel , τάφος το καημένο από επιδόσεις , με τα μπλιμπλικια δεν ασχολήθηκα ούτε λεπτό , αλλά παρόλαυτα είχα βρει την τέλεια θέση οδήγησης με το ταμπλό και το κεντρικό τούνελ να δημιουργεί μια ωραια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης με τον τρόπο που σε περιβάλει.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μετά τις ευχές να γυρίσουμε στην δουλίτσα μας...Εδώ θα ξαναπώ κάποια βασικά πράγματα που πολλοί τα ξεχνάνε .
Εχουμε να κάνουμε με οικογενειακά οχήματα , που σημαίνει ότι πρέπει να μας νοιάζει η άνεση των επιβατών .
Είμαστε σε εποχές που έχουμε δρόμους , αλλά και κάμερες και τέλος δεν είσαι πάντα 18χρονος με καινούργιο παιχνιδάκι και άγνοια κινδύνου .Όταν είχα τα μεγάλα τζίπ , οι κλίσεις ήταν ενοχλητικές , τα κιβώτια αργά , για να πας στα Γιάννενα πήγαινες από την Κατάρα , εγώ πάντα από εκεί , ή από τον απαίσιο δρόμο Αντίριο-Γιάννενα που στις ευθείες είχε χωριά με 50 χαω όριο , διπλές διαχωριστικές , μπλόκα κλπ και τελικά πήγαινες μαζί με το ΚΤΕΛ αν δεν ήθελες να ρισκάρεις πολύ .
Βέβαια υπήρχαν και τα άλλα τζίπ , με τις σπορ αναρτήσεις , αλλά τότε οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι θα είχαν γίνει σούπα..
Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ .
Μην κατηγορείτε τον κόσμο που θέλει μπιμπιλίκια . Αυτή είναι η λογική σειρά των πραγμάτων . Ασφαλή ταξίδια .
Χαρείτε ακόμα όσο μπορείτε κάποιους έρημους δρόμους που έχουμε στην Ελλάδα , όπου μπορείς να παίξεις .Εγώ τους πρόλαβα σχεδόν άδειους .
Αυτοί που γεννιούνται τώρα , δεν θα πάρουν δίπλωμα οδήγησης .
Το σχόλιο , έχει άλλο χαρακτήρα σήμερα...
Λόγω της ημέρας....
Σωστός ο αρχόντας σε όλα του.
Τα μπλιμπλικια σήμερα είναι πιο χρήσιμα από ποτέ.Πηγαίνει Αθήνα -Θεσσαλονική κια μπορείς να είσαι συνεχώς στα 130 (τουλαχιστον) μόνο τα τουνελ και τα διοδια σπάνε την ρουτίνα. ΤΟ ίδιο και Αθήνα- Γιάννενα.
Αναγκαστικά για να σπάσεις την μονοτόνια θα ασχοληθείς με το Apple music , tidal , θα εκτιμήσεις το amplifier του 3008 gt line για να σπάσεις την μονοτονία.
Με την αυτόνομη οδήγηση να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα οι κουβέντες αυτές στο μέλλον θα εχουν συλλεκτική αξία.
Για την ιστορία περιμένουμε με αγωνία ενα εταιρικό gtline 3008 eat8 1.5 το 2019. Για την ψυχαγωγία των γυναικών και για ξεκούραστα ταξίδια.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Συμφωνώ , ο άνθρωπος (βολβοδιας) κάνει μια τεχνική ανάλυση και λέει το προφανές. Δεν βλέπω τίποτα αφελές στο ποστ του. Ίσα ίσα αλήθειες λέει , δηλ. ότι οι περισσότεροι δίνουν σημασία (δυστυχως) στα μπλιμπλικια και όχι στα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου όταν αγοράζουν, κάτι που οι εταιρίες (ευτυχως οχι ολες) το εκμεταλλεύονται ανάλογα. Ότι μπορεί κάποιος να μη δίνει σημασία στα μηχανικά μέρη ενός αυτοκινήτου (πχ αρχιτεκτονική ανάρτησης προκειμενω) και να τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι οθόνες και το αν έχει navi , δε σημαίνει ότι δεν επέλεξε κάτι τεχνικα 'υποδεέστερο', τουλάχιστον επί της αρχής.+1,
συμφωνώ με τον Βολβοδία, μακάρι να γίνονταν περισσότερες τέτοιες τεχνικές συζητήσεις στο φόρουμ, γιατί μιλάμε μόνο για τιμές, μπλιμπλίκια και μαρκετινίστικα θεματάκια σαν το κοσμοπολιταν. -
Εγώ πάντως δεν αποκλείω ούτε ότι μπορεί η πεζω να έχει κάνει τόσο καλή ρύθμιση στον ημιακαμπτο που το αυτοκίνητο να μην υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό με πολλαπλούς ουτε ότι ο τρικύλινδρος μπορεί να είναι τόσο καλός που να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τετρακύλινδρους του ανταγωνισμού.
Στην τελική όμως έχει κάνει οικονομία ακριβώς υιοθετώντας τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά,την οποία δεν βλέπω να περνάει στον καταναλωτή. Ότι οι σχεδιαστές τις είχαν μεγάλη έμπνευση κατά την γνώμη μου δεν δικαιολογεί το καπέλο στην τιμή.
Υγ εκτός και αν στην πράξη όλοι στο ταμείο παίρνουν γενναία έκπτωση αλά Χ1 και η τιμή ισχύει για το premium φαινεσθαι. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Σίγουρα χρήσιμο πιστεύω για έναν υποψήφιο αγοραστή. Σίγουρα πιο χρήσιμο από πολλά από αυτά που έχουμε δει στις προηγούμενες σελίδες Καταλαβαίνω ότι ίσως να έχεις θιχτεί με αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για το αυτοκίνητο αυτό. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα αυτοκίνητα, όπως όλα τα προϊόντα κρίνονται και βάσει τιμή τους, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η Peugeot προσπαθεί (επιτυχημένα κατά τη γνώμη μου) να κινηθεί πιο upmarket με το 3008 και το 508 και αυτό είναι λίγο δύσκολο στα 'μεταβατικά' μοντέλα γιατί κακό φαίνεται στους παλιότερους που την είχαν συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών.
Το εγχείρημα θα κριθεί ανάλογα με τη επιτυχία του, τα επόμενα χρόνια.Και εγώ την είχα συνηθίσει στο προηγούμενο εύρος τιμών.
Αρχικά όταν το είδα σε περιοδικά χάρηκα με τις αρχικές τιμές που είδα .
όταν επισκέφτηκα και είδα ότι αυτό που θέλω ξεπερνάει τα 30+ απογοητεύτηκα.
Αρχιζα να βλέπω 'ανταγωνισμό' σε 25-29 με περισσότερα extra αλλά τελικά δεν ήταν ανταγωνισμός.
Ήταν άλλη κατηγορία.
Το tiguan που είναι αντίπαλος δεν έβγαινε σε diesel και αυτόματο κιβώτιο παρά μόνο στα 2000cc , οπότε δεν μπήκα σε διαδικασία σύγκρισης.Οπότε η peugeot αρχίζει να μπαίνει στα χωράφια της vw, bmw, volvo, merchedes .
Σε κάποιες βλέπει μόνο τα entry level αυτοκίνητα αλλά πάλι τα βλέπει.
Φίλος με Porsche,gla και q8 (του πατέρα του) και s4 (του αδερφού του)μου έλεγε ότι είναι το πιο όμορφο και αν έπερνε τώρα, αυτό θα διάλεγε μάλλον. -
Δυστυχως όταν γυρνάνε άλλοι και λένε ότι είναι ωραιο το αμάξι οκ αλλά δεν μπορεί να δινεις 28000 για την απλή την έκδοση και νά μην έχεις ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων κάτι που συνηθίζεται στα γερμανικά premium μοντέλα ,να μην σε επαναφέρει στη λωρίδα να μη σταματάει όταν πεταχτεί μηχανάκι η ένας άνθρωπος μπροστά να μην έχει αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά κτλ .Τοτε γυρνάνε όλοι και τα βάζουν με τη χαμηλη ποιότητα των γερμανικών.O λογος είναι προφανες γιατί κατα βάθος γνωρίζουν ότι ναι πήραν ένα ωραιο αυτοκίνητο ωραία μπιχλιμπίδια κτλ αλλά ξέρουν μέσα τους ότι τα έσκασαν χονδρά .Δικαιωμα τους αλλά Το κακό είναι ότι δεν το παραδέχονται .Εμεις όμως με τα γερμανικά αμάξια δεν λέμε ότι δεν είχαμε θέματα γιατί άκουσα το τρελό ότι τα κρύβαμε τα προβληματα για να μη μας κοροϊδεύουν .Το αντίθετο τα λέγαμε και με το παραπάνω γιατί όταν έχεις εγγύηση 2 ετών και παλαιότερα ενός θα βγεις και θα τα πεις γιατί τα έσκασες για βα το φτιάξεις .Αντιθετα έχω διαπιστώσει κατόχους άλλων εταιριών γνωστους μου με 6 και 7 χρονια εγγυησης δεν τα λέγανε ολα και τα μαθαίναμε εμείς στο άσχετο γιατί όταν πας στην αντιπροσωπεία και στο φτιάχνει τσάμπα δεν έχεις την ίδια αγανάκτηση με αυτόν που πληρωνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Προσωπικά απογοητεύτηκα από την έλλειψη option για extras, από την αδιαφορία του πωλητή και από την απουσία έκπτωσης. Δικαίωμα τους όλα τα παραπάνω, αλλά δικαίωμα και δικό μου να ψωνίσω απ'άλλο μαγαζί.
Συμφωνώ πάντως ότι είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο της κατηγορίας.>Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:Σίγουρα χρήσιμο πιστεύω για έναν υποψήφιο αγοραστή. Σίγουρα πιο χρήσιμο από πολλά από αυτά που έχουμε δει στις προηγούμενες σελίδες Καταλαβαίνω ότι ίσως να έχεις θιχτεί με αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για το αυτοκίνητο αυτό. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα αυτοκίνητα, όπως όλα τα προϊόντα κρίνονται και βάσει τιμή τους, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η Peugeot προσπαθεί (επιτυχημένα κατά τη γνώμη μου) να κινηθεί πιο upmarket με το 3008 και το 508 και αυτό είναι λίγο δύσκολο στα 'μεταβατικά' μοντέλα γιατί κακό φαίνεται στους παλιότερους που την είχαν συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών.
Το εγχείρημα θα κριθεί ανάλογα με τη επιτυχία του, τα επόμενα χρόνια.Και εγώ την είχα συνηθίσει στο προηγούμενο εύρος τιμών.
Αρχικά όταν το είδα σε περιοδικά χάρηκα με τις αρχικές τιμές που είδα .
όταν επισκέφτηκα και είδα ότι αυτό που θέλω ξεπερνάει τα 30+ απογοητεύτηκα.
Αρχιζα να βλέπω 'ανταγωνισμό' σε 25-29 με περισσότερα extra αλλά τελικά δεν ήταν ανταγωνισμός.
Ήταν άλλη κατηγορία.
Το tiguan που είναι αντίπαλος δεν έβγαινε σε diesel και αυτόματο κιβώτιο παρά μόνο στα 2000cc , οπότε δεν μπήκα σε διαδικασία σύγκρισης.Οπότε η peugeot αρχίζει να μπαίνει στα χωράφια της vw, bmw, volvo, merchedes .
Σε κάποιες βλέπει μόνο τα entry level αυτοκίνητα αλλά πάλι τα βλέπει.
Φίλος με Porsche,gla και q8 (του πατέρα του) και s4 (του αδερφού του)μου έλεγε ότι είναι το πιο όμορφο και αν έπερνε τώρα, αυτό θα διάλεγε μάλλον.
Peugeot 3008 2016