-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Χειρότερα. Cx7 40500 με το ζόρι 9.000....το 2014. Τρομερό ξενερωμα είχα νοιώσει... νόμιζα ότι με είχαν κλέψει...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσυ ειχες ακόμα περισσότερα κυβικά [emoji14]
Έγινε μεγάλη δήμευση τότε.
Θα μου πεις βέβαια γιατί το έδωσες ; Δεν σε κάλυπτε ;
Μια χαρά με κάλυπτε αλλά έχοντας δώσει 35000 το να μου παίρνει 1000 ευρώ το χρόνο νταβατζιλίκι το μπουρδελο κράτος που ζούμε και να καίει και 10 εκτός/13 εντός με τιμές βενζίνης στο Θεό με τρελαινε ειδικά όταν δεν έκανα πολλά χιλιόμετρα.
Ως Stop loss το δικαιολόγησα στο μυαλό μου και πήγα και πήρα ότι πιο οικονομικό σε χρήση οικογενειακο υπήρχε τότε (QQ 1,5 με 6 μέση κατανάλωση πετρέλαιο και ακόμα τότε μηδενικά τέλη) κατεβαίνοντας κατηγορία για να μην υπερβώ το ποσο των 15000 νέων χρημάτων.Στην πορεία βέβαια η κλοπή φάνηκε όταν αναγκάστηκα να επανέλθω στη συνήθη για εμένα κατηγορία και έδωσα αλλά 13000 για τη μπεμπα.
-
Όπως τα λες το έδωσα για να σταματήσει η αιμορραγία. 1100 τέλη και φόρος πολυτελείας και με 11 λτ κατανάλωση χωρίς να το ευχαριστιεμαι. Είχα πέσει και στα 1.90 το λίτρο εκεί το 2012 είχα ρημαχθει. Φυσικά από τότε κατέβηκα στο 5 λτ του scross και στα 110 τέλη και ησύχασε το κεφάλι μου. Από καύσιμο και τέλη γλυτώνω πάνω από 3000 τον χρόνο! Φυσικά όταν βλέπω κάνα cx7 με ... πιάνει το παράπονο...
Όμως αυτό το 3008 μου κλείνει το μάτι!
Η ωραία σχεδίαση με το πολυτελές εσωτερικό με τους σύγχρονους ντίζελ είναι πρόκληση
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Crektis01 έγραψε:
Επειδή δεν υπάρχει κατανόηση αν δε μιλήσουμε με χειροπιαστά παραδείγματα.Golf VI 2013: Στην ΒΑΣΙΚΗ έκδοση έκανε 24.000€. Αυτό πρέπει να του είχε πιάσει 25.000€. Όταν το πουλήσει 13.000€ που ζητάει θα είμαστε -12.000€ από το αρχικό κεφάλαιο. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/12174033/
Peugeot 308 2014: Η συγκεκριμένη έκδοση έκανε 18.500€ κλειδί. 14.900€ που ζητάει δε πρόκειται να το δώσει, αλλά 13.500€ θα είναι καλό ντιλ (το ξέρω το αμάξι και όντως έχει τόσα χλμ)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9965218/Κάντε τις αφαιρέσεις και πείτε μου ξανά τι σημαίνει 'μεταπωλητικη' αξία, που είναι μια μπούρδα που λένε οι άσχετοι πωλητές σε αγοραστές με άγνοια μπας και πουλήσουν τα πανάκριβα αυτοκίνητα.
Το θέμα της μεταπώλησης είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο και δεν έχει να κάνει με την αξία αυτή καθ' αυτή του αυτοκινήτου, αλλά με τις τρέχουσες τάσεις μιας συγκεκριμένης αγοράς. Και δε μπορεί να αποτελεί κριτήριο για την αγορά ρε παιδιά!! Εκτός κι αν κάποιος πάρει ένα αμάξι και σκέφτεται να το πουλήσει σε 6 μήνες, όπως κάνουμε με τα κινητά και τα σκούτερ.
Τουλάχιστον τα παραδείγματα να είναι και αξιόλογα..
Συγκρίνουμε 2 αυτοκίνητα τα οποία είναι διαφορετικής χρονολογίας και το golf έχει σχεδόν διπλάσια χλμ. Το golf bluemotion κόστιζε 20720. Επίσης το peugeot τότε έβγαινε στην έκδοση access με 19300 και τάσια αν θυμάμαι καλά και η αμέσως επόμενη ACCESS στα 20750. Αρχικές αυτές. Άρα συμπεραίνουμε ότι κατά κάποιο τρόπο golf και 308 κόστιζαν το ίδιο.
Αν αναλογιστούμε τις τιμές που λες πως θα πουληθούν (golf 12000 και 308 13500) κερδισμένο θεωρώ τον πρώτο λόγω χλμ και χρονολογίας (strike 1). Ο πρώτος θα πέσει 1 χιλιάρικο ενώ ο δεύτερος 1,5 (strike 2). Λόγω ονόματος το golf θα πουληθεί σχετικά γρηγορότερα (strike 3).
Golf 7 tdi με extra climatronic τον Νοέμβριο, πήρα προσφορά στα 21.900 κλειδί..
Την μεταπώληση την φτιάχνουν οι πωλητές μεταχειρισμένων και είναι μια εξίσωση με βάση την τάση της εποχής και τα 'κουσούρια' κάθε μοντέλου και brand name αυτού.. Από εκεί και πέρα ο κάθε ιδιώτης που θέλει να πουλήσει το αμάξι του, το κοστολογεί όσο θέλει και απλά περιμένει ή το σκοτώνει..
-
Καλά το συγκεκριμένο golf της αγγελίας παίζει να έχει σχεδόν τα πάντα από έξτρα.. Τουλάχιστον 25.000 ευρώ θα είχε τιμή και τώρα πουλιέται 13.300... Εχει αισθητήρες παρκαρισματος μπρος πίσω και σύστημα αυτόματου παρκαρισματος, keyless, Navi, κάμερα οπισθοπορειας, φίμε τζάμπα, φώτα xenon και led Όλα αυτά δεν τα είχε στην έκδοση Bluemotion.. Ούτε καν στην πλούσια έκδοση δεν τα είχε αυτά.. 25.000 και πολύ λίγα λέω.. Κ τώρα το πουλάει 13.300.. Τα diesel της Vw τα πουλάνε σε χαμηλές τιμές και δεν φεύγουν και εύκολα... Το 308 της αγγελίας δεν έχει κάποιο έξτρα.. Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο χαμένος.. Μην κοροιδευομαστε
-
FYI, το navi είναι aftermarket (android), ίσως και η κάμερα πίσω, και τα φώτα ήταν αλογόνου (έχει χειροκίνητη ρύθμιση δέσμης) οπότε aftermarket και αυτά.
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Καλά το συγκεκριμένο golf της αγγελίας παίζει να έχει σχεδόν τα πάντα από έξτρα.. Τουλάχιστον 25.000 ευρώ θα είχε τιμή και τώρα πουλιέται 13.300... Εχει αισθητήρες παρκαρισματος μπρος πίσω και σύστημα αυτόματου παρκαρισματος, keyless, Navi, κάμερα οπισθοπορειας, φίμε τζάμπα, φώτα xenon και led Όλα αυτά δεν τα είχε στην έκδοση Bluemotion.. Ούτε καν στην πλούσια έκδοση δεν τα είχε αυτά.. 25.000 και πολύ λίγα λέω.. Κ τώρα το πουλάει 13.300.. Τα diesel της Vw τα πουλάνε σε χαμηλές τιμές και δεν φεύγουν και εύκολα... Το 308 της αγγελίας δεν έχει κάποιο έξτρα.. Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο χαμένος.. Μην κοροιδευομαστεΌπως είπε και ο Infide1, το μόνο σοβαρό extra μπορεί να ναι το αυτόματο παρκάρισμα (αν είναι αυτά τα κουμπάκια δεξιά από το λεβιέ ταχυτήτων οκ, ειδάλλως μυρίζομαι μούφα).
Πού είναι το keyless βρε παιδιά?
Ότι έξτρα βάζεις, όταν πας να το πουλήσεις απλά το ξεχνάς.
Μην κοροϊδευόμαστε, ούτε χειριστήρια στο τιμόνι δεν έχει, ποια 'πάντα από έξτρα'?
-
Μην μαγαρίζετε το θέμα του 3008 με ρυπογόνες λαδιέρες...
-
Επίσης, να σχολιασω τη φραση που είπε ο xpilicit ότι το golf λόγω ονόματος θα πουληθεί γρηγορότερα.. Αφού λοιπόν είναι τόσο περιζήτητα τα vw και πουλούνται αμέσως τότε γιατί έχει πουλήσει μόνο 825 μεταχειρισμένα η Vw το πρώτο τετράμηνο του 2018? H Citroen για παράδειγμα που είναι μια μάρκα με λιγότερες πωλήσεις από την vw και με λιγότερες αγγελίες πωλήσεων πούλησε λίγα παραπάνω και συγκεκριμένα 881.. Πληροφοριακά η Toyota πούλησε 4.264.. Να μου έλεγες για τα Toyota ότι πωλούνται εύκολα και γρήγορα να το δεχτώ αλλά τα Vw σε καμιά περίπτωση όπως δείχνουν και τα στοιχεία πωλήσεων μεταχειρισμένων.. Τα diesel golf και polo 1.2 tdi τα χαρίζουν και δεν τα πέρνει κανείς.. βλέποντας αγγελίες παρατηρώ ότι το 308 diesel έχει κρατήσει πολύ καλύτερα την αξία του από το golf diesel.... Golf 12/2013 με 70.000km στα 10.950ε https://www.car.gr/13114347-volkswagen- ... bluemotion Golf 2014 με 77.000km στα 10.999ε https://www.car.gr/13605369-volkswagen- ... ne-1-6-tdi Βρίσκεις golf diesel σε τιμές 208 και προηγούμενης γενιάς C3 π.χ Golf 8/2015 με 40.000km στα 12.200e - Peugeot 208 9/2015 με 79.300km στα 11.990ε - Citroen C3 1/2015 με 47.000km στα 10.500 (που είναι η βασική έκδοση trend που είχε 12.000ε δηλαδή μόνο 1.500ε κάτω όταν golf ίδιας χρονολογίας το δίνουν 9.000ε κάτω) Εδώ οι σχετικές αγγελίες: https://www.car.gr/11893664-volkswagen- ... ice-1-6tdi https://www.car.gr/12720432-peugeot-208 ... iness-pack https://www.car.gr/9734918-citroen-c3-d ... -hdi-trend
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Καλά το συγκεκριμένο golf της αγγελίας παίζει να έχει σχεδόν τα πάντα από έξτρα.. Τουλάχιστον 25.000 ευρώ θα είχε τιμή και τώρα πουλιέται 13.300... Εχει αισθητήρες παρκαρισματος μπρος πίσω και σύστημα αυτόματου παρκαρισματος, keyless, Navi, κάμερα οπισθοπορειας, φίμε τζάμπα, φώτα xenon και led Όλα αυτά δεν τα είχε στην έκδοση Bluemotion.. Ούτε καν στην πλούσια έκδοση δεν τα είχε αυτά.. 25.000 και πολύ λίγα λέω.. Κ τώρα το πουλάει 13.300.. Τα diesel της Vw τα πουλάνε σε χαμηλές τιμές και δεν φεύγουν και εύκολα... Το 308 της αγγελίας δεν έχει κάποιο έξτρα.. Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο χαμένος.. Μην κοροιδευομαστε
Όπως είπε και ο Infide1, το μόνο σοβαρό extra μπορεί να ναι το αυτόματο παρκάρισμα (αν είναι αυτά τα κουμπάκια δεξιά από το λεβιέ ταχυτήτων οκ, ειδάλλως μυρίζομαι μούφα).
Πού είναι το keyless βρε παιδιά?
Ότι έξτρα βάζεις, όταν πας να το πουλήσεις απλά το ξεχνάς.
Μην κοροϊδευόμαστε, ούτε χειριστήρια στο τιμόνι δεν έχει, ποια 'πάντα από έξτρα'?
Έχει αυτόματα φώτα, έλεγχο για παρκάρισμα, cruise control και εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόματο κλιματισμό και start stop. Όλα αυτά ΔΕΝ ήταν στην βασική έκδοση.
Η βασική έκδοση του golf σε άσπρο χρώμα και τάσια έχει 20.700 και αν βάλεις pda φτάνεις τα 21+... Σίγουρα είχε σκάσει γύρω στα 24.000.
Το Peugeot επιτρέψτε μου καλύτερα να ξέρω πόσο είχε αγοραστεί μιας και γνωρίζω τον άνθρωπο που το έχει. 18.500 με 19.000 το είχε πάρει.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Τσιφτετέλι χορεύει το τιγκουαν!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο χρήστης Crektis01 έγραψε:
3008 vs Tiguan
Youtube VideoΣτάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ καλό το 3008, αλλά για να'μαστε δίκαιοι, το Tig είναι το Allspace (νομίζω 7θεσιο και με σημαντικά μεγαλύτερο μήκος που δυσχεραίνει τον ελιγμό). Το απλό Tiguan,απ'όσο θυμάμαι τα πήγε αρκετά καλύτερα.
-
Τα golf των παραθέσεων είναι comfortline. Η bluemotion έχει κάποια επιπλέον extra (αναφέρθηκαν).
Οι πωλήσεις στα μεταχειρισμένα προφανώς και πάνε ανάλογα με τα leasing που έχουν πουληθεί στο σύνολο.
Επίσης, 208 και c3 είναι μια κατηγορία κάτω οπότε λογικό να κρατάνε καλύτερη τιμή μιας και προτιμώνται από το αγοραστικό κοινό.
Το πόσο αγοράζει ο καθένας το αμάξι ανάλογα με προωθητικές ή ξεστοκάρισμα ή οποιοδήποτε άλλο λόγω δεν μπορώ να το ξέρω. Μιλάμε με τιμές καταλόγου τον εκάστοτε χρονολογιών.
Όντως το 3008 τα πήγε πολύ καλά στο τεστ..
Στο tiguan allspace μήπως εκτός από το μεγαλύτερο αμάξωμα παίζει ρόλο και το μεγαλύτερο βάρος λόγω κινητήρα και τετρακίνησης?
Πιστεύω μια σύγκριση στην αποφυγή μεταξύ tiguan, karoq, ateca και 3008, grandland, c5 aircross με ίδια κυβικά και κίνηση στους τροχούς θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Πολύ καλό το 3008, αλλά για να'μαστε δίκαιοι, το Tig είναι το Allspace (νομίζω 7θεσιο και με σημαντικά μεγαλύτερο μήκος που δυσχεραίνει τον ελιγμό). Το απλό Tiguan,απ'όσο θυμάμαι τα πήγε αρκετά καλύτερα.+1
-
Το σωστό είναι να συγκριθεί με το 5008 το tiguan allspace.. Το 5008 τα πήγε εξαιρετικά πάντως και είχε πολύ καλή συμπεριφορά
-
+1
σε ίδιο κινητήρα και μπροστινή κίνηση.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μια χαρά με κάλυπτε αλλά έχοντας δώσει 35000 το να μου παίρνει 1000 ευρώ το χρόνο νταβατζιλίκι το μπουρδελο κράτος που ζούμε και να καίει και 10 εκτός/13 εντός με τιμές βενζίνης στο Θεό με τρελαινε ειδικά όταν δεν έκανα πολλά χιλιόμετρα.
Ως Stop loss το δικαιολόγησα στο μυαλό μου και πήγα και πήρα ότι πιο οικονομικό σε χρήση οικογενειακο υπήρχε τότε (QQ 1,5 με 6 μέση κατανάλωση πετρέλαιο και ακόμα τότε μηδενικά τέλη) κατεβαίνοντας κατηγορία για να μην υπερβώ το ποσο των 15000 νέων χρημάτων.Στην πορεία βέβαια η κλοπή φάνηκε όταν αναγκάστηκα να επανέλθω στη συνήθη για εμένα κατηγορία και έδωσα αλλά 13000 για τη μπεμπα.
Θα μας τρελάνεις Στέφανε!! Έδωσες €28.000 για να κάνεις οικονομία €2.000 τον χρόνο? Δηλαδή προεξόφλησες 14 χρόνια χρήσης!?!? Κάτι στα οικονομικά σου δεν συνάδει. Να μου πείς ότι το έκανες από κέφι, καύλα κλπ. με τα χίλια να το καταλάβω!
-
Ειχε και καινουριο αυτοκινητο με εγγυηση. Μεγαλη διαφορα ειδικα για καποιος που θελει να μην τρεχει σε συνεργεια.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θα μας τρελάνεις Στέφανε!! Έδωσες €28.000 για να κάνεις οικονομία €2.000 τον χρόνο? Δηλαδή προεξόφλησες 14 χρόνια χρήσης!?!? Κάτι στα οικονομικά σου δεν συνάδει. Να μου πείς ότι το έκανες από κέφι, καύλα κλπ. με τα χίλια να το καταλάβω!
28-9,5 έδωσε και προφανώς δεν ήταν μόνο για τα ετήσια μειωμένα έξοδα ,αλλά και για να έχει καινούργιο αυτοκίνητο.
-
35-9.5+25.5-20+33.5 εδωσε για rav qq και x1. Τωρα εχει την αξια της x1 λιγο κατω απο 30. Κακη πωληση αυτοκινητου δεν υπαρχει. Καθε στιγμη εχει και μια τιμη. Οταν το παντρευεσαι χανεις περισσοτερα..
Peugeot 3008 2016