-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Αυτή τη περίοδο τι προσφορά παίζει για το 3008, από που ξεκινούν οι τιμές ας πουμε για τον 1.2 και σε ποια έκδοση; Έχει κανείς πρόσφατη προσφορά ;Ενδιαφέρεται ο κολλητός μου και πήρε προσφορά πριν 1 εβδομάδα, για το 1.2 Allure Grip στα €32.150 (χωρίς μεταλλικό χρώμα), μείον €1.100 το Bonus Νίκης. Τελική τιμή €31.050 με 5 χρόνια εγγύηση και 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και δωρεάν σέρβις.
-
Γιατί χωρίς μεταλλικό;;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Γιατί χωρίς μεταλλικό;;;;Η τιμή είναι χωρίς μεταλλικό. Αυτό με μεταλλικό το ζήτησε, απλά επειδή έβαλε και άλλα έξτρα και μου είπε την συνολική τιμή του έξτρα εξοπλισμού, δεν ξέρω πόσο κοστίζει το μεταλλικό μόνο του. Οπότε αναφέρω αυτά που είναι ξεκάθαρα στην προσφορά. Ούτως ή άλλως, η έκπτωση των €1.100 είναι σταθερή και συγκεκριμένη, δεν αλλάζει με τον εξοπλισμό.
-
GVAAAARD,
ωρέ αδερφέ μεγάλε και τρανέ!!!!
Καταρχήν καλοτάξιδο. Όλα και όλα τα γούστα. Το γούσταρες το μάγκωσες. Ωραίος και όμορφος.
Ένα αμάξι που λέγεται Alfa Romeo Stelvio με 2.2 moteur diesel και 4 επί 4 και αυτόματο, δεν είδες-δεν άκουσες;
πωωωωω, ίδια τιμή +2 χαρτιά κλάιν στα 55 τι ψυχή έχουν τα δύο;
Καλό και χρυσό το pug, αλλά η Alfa είναι σαν να τριγυρνάς με ένα μωρό μέσα με δικτυωτά καλσόν και γόβα +30 πόντοι!!!!
Στρίβει τρέεεεεενο, πατάει σωστά, και φυσικά σωστό FPT μοτέρ, αθάνατο ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΜΩΡΕ;;;;;Αν και japan, υποκλίνομαι στην Alfa. Δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Υπάρχουν αμάξια υπάρχει και η alfa, τέλος.
Φαντάσου γκόμενες στο τηλέφωνο:
τι αμάξι έχει ο δικός σου;
peugeot......
αυτόν βρήκες μωρή;;; ο δικός μου έχει audi!!!(μικρή ζήλεια, ξέρεις).Από την άλλη:
τι αμάξι έχει ο δικός σου;
Alfa Romeo SUV
νεκρική σιγή.......
(και αρχίζουν οι ζήλειες) να τον χωρίσεις....είναι αλήτης, playboy, θα σε κερατώνει!!!!Alfa romeo stelvio, τρελή αγάπη.
-
Ναι, αλλά η alfa με τον κατάλογο των έξτρα θα έφτανε κανένα 20αρι παραπάνω! Χώρια τα έξοδα από τις γκόμενες! Χαχαχαχα οπότε καλύτερα με τη γαλλίδα και το κεφάλι του ήσυχο! [emoji38]
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Ναι, αλλά η alfa με τον κατάλογο των έξτρα θα έφτανε κανένα 20αρι παραπάνω! Χώρια τα έξοδα από τις γκόμενες! Χαχαχαχα οπότε καλύτερα με τη γαλλίδα και το κεφάλι του ήσυχο! [emoji38]Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γαμώτο έχεις δίκιο.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Όντως, τι να την κάνεις μια Στέλβιο δίχως 9'' οθόνη, πλυστικά για τα εμπρός φανάρια και μασάζ στην πλάτη;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κάνει επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια, και αν ναι με τι κοστος;5 χρόνια είναι η εγγύηση
-
Περίεργο που έχει άλλη πολιτική στην Ελλάδα. Εδώ είναι 2 χρόνια
-
Είναι και αυτός ένας τρόπος να δικαιολογήσει την τιμή του μοντέλου.
-
Πάντως εγώ δεν θα έβλεπα την Στέλβιο επειδή στρίβει . Γιατί στα υπόλοιπα είναι no name . Και μέσα και έξω .
Οσο ψηλότερα πας βρίσκεις διάφορα αμάξια ....
-
Gvard, φοβερή επιλογή! Καλοτάξιδο να ναι!
Δεν θα σου πω με αυτά τα λεφτά έπαιρνες το άλφα ή το βήτα.. Δε θα πέσω εκεί.. Στη θέση σου την ίδια επιλογή θα έκανα.
Πήρες αυτό που ήθελες και άσε να λένε! Δικιά σου η πίτα δικό σου και το μαχαίρι.
-
Μα αυτό είναι το παιγχνίδι για μερικούς, 'αγοράζεις' αμάξι με τα λεφτά του άλλου! Αλλά όταν έρθει η ώρα για προσωπική επιλογή, το ένα ξυνίζει, το άλλο βρωμάει, το τρίτο ακριβό κλπ κλπ...
Το 'α' και το 'ω' είναι να το ευχαριστηθείς και να γουστάρεις να το οδηγείς! Σε αυτά τα λεφτά έπαιρνες και πόρσε, so what? Εδώ είχε λίστα με πράγματα για τσεκάρισμα (πολύ σωστός!), πιστεύετε ότι δεν έκανε την καλύτερη επιλογή για αυτόν?!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σαφώς και έκανε την καλύτερη επιλογή για αυτόν...εννοείται και μπράβο του.
Τα υπόλοιπα, είναι απλά για να γίνεται συζήτηση στο Φόρουμ!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σαφώς και έκανε την καλύτερη επιλογή για αυτόν...εννοείται και μπράβο του.Τα υπόλοιπα, είναι απλά για να γίνεται συζήτηση στο Φόρουμ!
Έτσι ακριβώς
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σαφώς και έκανε την καλύτερη επιλογή για αυτόν...εννοείται και μπράβο του.Τα υπόλοιπα, είναι απλά για να γίνεται συζήτηση στο Φόρουμ!
+1
-
Μια φορά κάποιος παντρεύτηκε μια κούκλα γυναίκα και όλοι γελούσαν και του έλεγαν μπράβο! Όλοι ήξεραν την αξία της. Για να σοβαρευτώ όμως, να πω πως χαίρομαι πραγματικά όταν βλέπω κάποιον να επιλέγει με το δικό του γούστο και όχι των άλλων. Όταν αυτό γίνεται δε, ενάντια σε κάθε έννοια vfm με χαροποιεί ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για αμάξια.
-
Για να ικανοποιεί τα προσωπικά του κριτήρια και να το επιλέξει, προφανώς και το value για αυτόν είναι ιδιαίτερα υψηλό.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Μα την κάνουν ούτως η άλλως δωρεάν σε όλα τα 3008, υπογράφεις την επέκταση με την παραλαβή.Καλοριζικο με ευχαριστες διδρομες φιλε. Ειδα και το βιντεακι. Ωραιος! Ειδικα οι Α4 που τσεκαρες τον εξοπλισμο μην εχουν ξεχασει να βαλουν τιποτα
-
Καλημέρα,
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Φίλε japanese1, το αμάξι όντως με τα extras θα ανέβαινε κατά πολύ τιμή. Δεν έχω ανάγκη επιβεβαίωσης στη γυναίκα μου και ούτε αυτή στις φίλες της
Κάτι σχετικό με το αυτοκίνητο και αφορά τους κατόχους: Χθες μέσα από το Γαλλικό site έκανα αγορά τη συνδρομή Connected Services. Η εν λόγω συνδρομή είναι δωρεάν στις περισσότερες χώρες ενώ στην Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται λόγω εμπορικής πολιτικής (Connected services: Κίνηση στους δρόμους, πληροφορίες για πάρκινγκ, καιρός, ραντάρ κλπ). Για την αγορά απαιτούσε Γαλλική διεύθυνση, έβαλα μία τυχαία και ένα τυχαίο κινητό. Έκανα πληρωμή για 3 έτη (τα ραντάρ που ήταν ξεχωριστά τα έκανα για 1 έτος) και ανέμενα. Καθώς δεν έχουμε κουμπιά Peugeot Connected + SOS (το αμάξι δηλαδή δεν έχει ενσωματωμένη SIM στην Ελληνική έκδοση), πρέπει να κάνετε tether το κινητό τηλέφωνο σας με το αμάξι.
Σήμερα το πρωϊ, πήγα στις ρυθμίσεις των συνδρομών, έκανα refresh και εμφάνισε για πρώτη φορά 'Ενεργοποιημένο'! Δεν είχα χρόνο να κάνω έλεγχο γιατί άργησα να έρθω δουλειά, με την πρώτη ευκαιρία που το αμάξι θα βγει από το υπόγειο παρκιν (πρέπει να έχει internet το κινητό για να παίξει) θα ενημερώσω αν παίζει επιτέλους.
Μου στάλθηκε με e-mail η σύμβαση των Connected Services που υπογράφουν οι κάτοχοι άλλων χωρών που το έχουν δωρεάν (εκτός τα ραντάρ). Αναφέρει μέσα πως καταναλώνει περίπου 100ΜΒ δεδομένων το μήνα σε tethered κινητό.
Peugeot 3008 2016