-
Εύχομαι πολλά απροβλημάτιστα, ατσαλάκωτα αγχολυτικά χλμ και φυσικά θα περιμένω με ανυπομονησία να μάθω και για την ποιότητα των ακροάσεων με τα focal!!!
-
Καλοταξιδο, θα δουμε βιντεο απο την παραλαβη?
-
Καλορίζικο ! Εντυπωσιακό και σε μαύρο, θεωρώ δε και το πιο όμορφο στη κατηγορια αυτή!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο να είναι και να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα!!
Να το χαρείς, πάντα με ΥΓΕΙΑ!
-
Πολύ όμορφο πράγματι να το χαρείς και να το οδηγείς πάντα με υγεία.
-
Κούκλα . Καλορίζικο ,καλοτάξιδο και … με απολαυστικά μασάζ.
-
ΝΤΑΞ ΜΩΡΕ...Σιγα τ' αμαξι...
Πωωωωω....τι τουμπανο ειναι αυτο ρεεεεε...και το εσωτερικο - διαστημοπλοιο με θεσεις πιλοταρισματος Και το μαυρο ποοοσο μπορει να του πηγαινει μαζι με τη φιμαδα και τη χρωμε ζανταρα Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
Καλοριζικο, καλοταξιδο και πάντα απολαυστικό!
-
Πανέμορφο....καλοταξιδο!!!!2λιτρο?
-
Μακράν το όποιο όμορφο SUV , σε αυτήν την έκδοση.
ΓΙα λίγους που θα ξεχωρίζουν από την μάζα.
Να το χαίρεσαι φίλε μου, κορυφαίος .
-
Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο σ' αυτήν την έκδοση! Καλά και ασφαλή χλμ εύχομαι! Περιμένουμε και εντυπώσεις σύντομα!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο κ από μένα! Εξαιρετική επιλογή κ μάλλον το πιο όμορφο SUV στην κατηγορία του! Να το χαρείς με άπειρα ασφαλή κ απροβλημάτιστα χλμ!!
-
Θα μπω και εγώ στην παρέα των κλασικών ευχών, που όπως και οι παραπάνω, τις εννοώ απόλυτα.
Να το καταευχαριστηθείς, πολλά πολλά και απροβλημάτιστα χλμ.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
-
Τα πάντα είναι θέμα ελαστικών σε αυτές τις περιπτώσεις. Τα M&S του λοιπόν...
-
Τον καιρό που ήταν παχιές οι μύγες, που όταν έκλεινε η Μύκονος άνοιγε η Αράχωβα έβλεπες πολλά τετρακίνητα θηρία με τεράστια ζαντολαστιχα στην άκρη του δρόμου, την ώρα που ταπεινά Jimny ανέβαιναν αέρα.
-
Ετσι . Τετρακίνητο θηρίο με καλοκαιρινά ελαστικά και δεν ανέβαινε χιονισμένη ράμπα .
-
Πράγματι τα λάστιχα κάνουν μεγάλη διαφορά. Ειδικά σε οριακές συνθήκες χιονιού όπως είχαμε σήμερα. Αυτοκίνητα με M+S πηγαίνανε αέρα ενώ μια μεγάλη μάζα με καθάρα ασφάλτινα λάστιχα ταλαιπωρούσαν εαυτούς και αλλήλους.
Άτιμη κρίση κάποτε τα Χ3, Q5, ML ήταν τετρακίνητα και καλύπταν την έλλειψη γνώσεων και εμπειρίας από τους κατόχους.
Τώρα με το downsizing τα περισσότερα SUV είναι δικίνητα και χωρίς M+S με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία. -
Μπα και με αυτά που είχαν ασφάλτινα δεν πηγαίναμε μακρυά . Μόνο τα Grand πήγαιναν ...
-
Έχω την εντύπωση πως άσχετα από τετρακίνηση, όσο πιο φαρδύ το λάστιχο, τόσο πιο πολύ γλιστράει στο χιόνι (δε μιλάμε φυσικά για M&S λάστιχα).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Όταν το δικίνητο με το Grip Control ανοίγει τον δρόμοΝαι όμως ο αγρ(ι)οτης έρχεται φουριοζος από πισω
Peugeot 3008 2016