-
Καλοταξιδο
-
Καλοτάξιδο ! Ωραίες οι ευχαριστίες που ανέφερες !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
καλοτάξιδο!
-
Με γεια , καλά χιλιόμετρα
-
Καλοτάξιδο ...
Είδα και εγώ την τιμή και μπλόκαρα...
-
Καλοταξιδο και από εμένα!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς. Ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του
-
Σας ευχαριστώ όλους.
Τώρα αναμένουμε.κοντα στις εκλογές μου ειπαν.εδω θα είμαστε να μοιραζόμαστε τις οδηγικές εμπειρίες αλλά και γνωσεις.
Βασικά αλλαξοπίστησα με αυτό το αμάξι...από Γιαπωνεζοφιλος έγινα hardcore Ευρωπαίος,γερμανόφιλος...χαχα αστειεύομαι...
....Εντάξει πιστεύω αυτό μπορώ να το κάνω...ομάδα δεν μπορώ να αλλάξω και ούτε θέλω βέβαια..... -
Αθήνα Μονεμβασιά
1.5 dsg βενζίνη 150
4 άτομα και 2 βαλίτσες με το AC ανοιχτό συνεχώς.Θεωρώ ότι είναι μια χαρά
-
Σούπερ!! Μην το σκέφτεσαι καθόλου... τέλειο νούμερο...
-
6.4 για τιγκουαν βενζίνη με 4 άτομα και βαλίτσες και 85 μο ταχύτητα είναι παραπάνω από καλό νούμερο. Βασικά είναι νούμερο από ντίζελ! Μπράβο!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήθελα να το ποσταρω γιατί ξέρετε ότι έχω επανειλημμένως γκρινιαξει για την κατανάλωση που έχω δει μέσα στη πολη. Ήθελα να δείξω ότι 'καλά νέα'.
Υπόψιν ότι στην εθνική πήγαινα με 110-120 και στον επαρχιακό δρόμο με 80-90, όχι για οικονομία αλλά γιατί έτσι οδηγώ. -
Εγώ με το πετρέλαιο σε κάτι αντίστοιχο θα είμαι ευχαριστημένος με 5-5,5 βαριά.
-
Το νούμερο παντως είναι εξαιρετικό για βενζίνη για τέτοια κατηγορία αμάξι.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Ήθελα να το ποσταρω γιατί ξέρετε ότι έχω επανειλημμένως γκρινιαξει για την κατανάλωση που έχω δει μέσα στη πολη. Ήθελα να δείξω ότι 'καλά νέα'.
Υπόψιν ότι στην εθνική πήγαινα με 110-120 και στον επαρχιακό δρόμο με 80-90, όχι για οικονομία αλλά γιατί έτσι οδηγώ.Επειδή έχω παρόμοια οδηγική συμπεριφορά (αμυντική οδήγηση? ) θεωρώ για την διαδρομή αυτή και το στυλ βάρος του αυτοκινητου εξαιρετική αυτή την κατανάλωση!
-
Ο χρήστης costasbab έγραψε:
Εγώ με το πετρέλαιο σε κάτι αντίστοιχο θα είμαι ευχαριστημένος με 5-5,5 βαριά.Εγώ με το scross αντίστοιχα με αυτά χλμ που περιγράφονται πιο πάνω θα ήμουν εκεί στο 5.2. Αλλά το 6.4 για βενζίνη είναι εξαιρετικό για τον όγκο του αμαξιου
-
Το πρόβλημα είναι όμως ότι ποτέ έχω την ευκαιρία να κάνω τέτοιες διαδρομές
Πάντως για κάποιον που μένει επαρχία, δεν θα είχα κανένα δισταγμό να του προτείνω τον βενζινοκινητήρα αν θέλει ισχύ αλλά δεν μπορεί να πάει σε δίλιτρο ντήζελ
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εγώ με το scross αντίστοιχα με αυτά χλμ που περιγράφονται πιο πάνω θα ήμουν εκεί στο 5.2. Αλλά το 6.4 για βενζίνη είναι εξαιρετικό για τον όγκο του αμαξιουΗ ακρίβεια στον υπολογισμό της κατανάλωσης που θα είχες οδηγώντας με 'ίδιο' τρόπο και ταχύτητα, με σκοτώνει!
Όχι λίγο πάνω από 5 lt/100Km, ούτε 5-5,5 lt/100Km, αλλά 5,2! Ακριβώς! Μιλάει η επιστήμη!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εγώ με το scross αντίστοιχα με αυτά χλμ που περιγράφονται πιο πάνω θα ήμουν εκεί στο 5.2. Αλλά το 6.4 για βενζίνη είναι εξαιρετικό για τον όγκο του αμαξιου
Η ακρίβεια στον υπολογισμό της κατανάλωσης που θα είχες οδηγώντας με 'ίδιο' τρόπο και ταχύτητα, με σκοτώνει!
Όχι λίγο πάνω από 5 lt/100Km, ούτε 5-5,5 lt/100Km, αλλά 5,2! Ακριβώς! Μιλάει η επιστήμη!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εγώ με το scross αντίστοιχα με αυτά χλμ που περιγράφονται πιο πάνω θα ήμουν εκεί στο 5.2. Αλλά το 6.4 για βενζίνη είναι εξαιρετικό για τον όγκο του αμαξιου
Η ακρίβεια στον υπολογισμό της κατανάλωσης που θα είχες οδηγώντας με 'ίδιο' τρόπο και ταχύτητα, με σκοτώνει! [emoji38]
Όχι λίγο πάνω από 5 lt/100Km, ούτε 5-5,5 lt/100Km, αλλά 5,2! Ακριβώς! Μιλάει η επιστήμη! [emoji38]
Απλά κάνω διαδρομές με τέτοιες ταχύτητες.
VW Tiguan 2016