-
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
@dimau said in Suzuki Baleno II:
@petros78 said in [Suzuki Baleno II]
1.0 112 ps
ΠΙΣΩ : 41800-M68P00
ΜΠΡΟΣΤΑ αριστερά : 41602-M68P00
ΜΠΡΟΣΤΑ δεξιά: 41601-M68P00
ρωτάς τα καταστήματα ανταλλακτικών να σου βρουν-παραγγείλουν αντίστοιχα aftemarket, πχ. για τα πίσω, ανάλογα είναι τα kyb 3430095. Nα αλλάξεις και τις βάσεις αμορτισέρ, ξέρουν τα μαγαζιά να τις βρούνε.Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έστειλα mail στην υποστήριξη της kayaba μήπως μου στείλουν κωδικούς κ θα ξεκινήσω επικοινωνία με συνεργεία.
Όταν έχεις νέα από την kayaba και από τα συνεργεία ενημέρωσε μας να γνωριζουμε και εμείς..
-
@atevagge1983 said in Suzuki Baleno II:
@dimau said in Suzuki Baleno II:
@petros78 said in [Suzuki Baleno II]
1.0 112 ps
ΠΙΣΩ : 41800-M68P00
ΜΠΡΟΣΤΑ αριστερά : 41602-M68P00
ΜΠΡΟΣΤΑ δεξιά: 41601-M68P00
ρωτάς τα καταστήματα ανταλλακτικών να σου βρουν-παραγγείλουν αντίστοιχα aftemarket, πχ. για τα πίσω, ανάλογα είναι τα kyb 3430095. Nα αλλάξεις και τις βάσεις αμορτισέρ, ξέρουν τα μαγαζιά να τις βρούνε.Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έστειλα mail στην υποστήριξη της kayaba μήπως μου στείλουν κωδικούς κ θα ξεκινήσω επικοινωνία με συνεργεία.
Όταν έχεις νέα από την kayaba και από τα συνεργεία ενημέρωσε μας να γνωριζουμε και εμείς..
Καλησπέρα σας, νεότερα για αμορτισέρ, υπάρχουν προς το παρόν μόνο monroe για τον πίσω άξονα τα οποία κατασκευάζονται στην Τουρκία και δεν τα συνιστούν γιατί θα κρατήσουν λιγο (ενημέρωση από το συνεργείο που εμπιστεύομαι).Επίσης μου ανέφερε ότι τελειώνει ο περιορισμός της suzuki προς τις εταιρείες κ σύντομα θα κατασκευάζουν όλες . Ελπίζω να ισχύει ....
Σε όσους έχουν 1.0 σαν κ εμένα , στα 110.000 χλμ ξεκίνησε ένα πρόβλημα με τέρμα γκάζι να αγκομαχαει ο κινητήρας σαν να ξεφυσαει το turbo κ δεν τραβάει το αμάξι . Στο service διαπιστώθηκαν μαύρα μπουζί εξάτμιση καταλύτης κ αισθητήρας θερμοκρασίας, έγιναν το προβλεπόμενα , αλλά κ πάλι τα ίδια , το αμάξι στην ανηφόρα δεν τραβάει καθόλου κ δεν μπορεί να πάει πάνω από 140.
Παλιά ανέβαινα ανηφόρες φορτωμένος με κλίμα κ 5η.
Δεν μπορούν να βρουν το πρόβλημα.
Θα επανέλθω με νεότερα -
Ο εγκέφαλος δεν βγάζει κωδικό βλάβης;
-
@lap said in Suzuki Baleno II:
Ο εγκέφαλος δεν βγάζει κωδικό βλάβης;
Τελικά ψυγείο intercooler τρύπιο από κακής ποιότητας καύσιμο....
-
Δε νομίζω να παίζει ρόλο το καύσιμο στο intercooler. Κλασική περίπτωση βλάβης.
-
Ακριβώς. Δεν έχει καμία σχέση με το καύσιμο με το intercooler.
-
αν δεν κανω λαθος, εχει το ψυγειο του ιντερκουλερ μπροστα κατω χαμηλα = πεζοδρομιο ή κοπανημα σε μπροστινο
-
@gatoz said in Suzuki Baleno II:
αν δεν κανω λαθος, εχει το ψυγειο του ιντερκουλερ μπροστα κατω χαμηλα = πεζοδρομιο ή κοπανημα σε μπροστινο
Για το καύσιμο μου το ανέφεραν στο συνεργείο σε συνδυασμό με μαύρα μπουζί εξάτμιση κ καταλύτη , τι να πω....
Πάντως από χτύπημα δεν είναι καθώς δεν έχω καμία ζημιά@gatoz said in Suzuki Baleno II:
Έτσι μου ανέφεραν στο συνεργείο με συνδυασμό μαύρων μπουζί εξάτμισης κ καταλύτη .τι να πω .....
Πάντως δεν έχω κανένα χτύπημα στο αυτοκίνητο -
Δεν χρειάζεται χτύπημα. Αρκεί ένα πετραδάκι στο σωστό σημείο...
Υ.γ. σα πολλά intercooler Suzuki βλέπω να αλλάζονται. Από αλουμινόχαρτο είναι;
-
Για εξοικονόμηση βάρους, μάλλον ναι….
-
@antonakis said in Suzuki Baleno II:
Τα σουζούκι έχουν κάνει επιστήμη το αλουμινόχαρτο. Είχα θείο με σουζούκι όχι μπαλένο και μου έλεγε πόσο ψεύτικο είναι.
-
@elteo said in Suzuki Baleno II:
Τα σουζούκι έχουν κάνει επιστήμη το αλουμινόχαρτο. Είχα θείο με σουζούκι όχι μπαλένο και μου έλεγε πόσο ψεύτικο είναι.
Το καύσιμο γιατί μουντό αναφέρει; Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ;
Πάντως τώρα βγάλαμε το σωληνάκι που στέλνει αέρα στο ψυγείο και το αμάξι δουλεύει χωρίς θόρυβο αλλά κ χωρίς δύναμη, σαν ένα απλό αμάξι.. -
Το καύσιμο γιατί μου τοαναφέρει; Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ;
Πάντως τώρα βγάλαμε το σωληνάκι που στέλνει αέρα στο ψυγείο και το αμάξι δουλεύει χωρίς θόρυβο αλλά κ χωρίς δύναμη, σαν ένα απλό αμάξι.. -
αλήθεια; έχω ένα θείο με αλουμινοχαρτο;
εμπεριστατωμενη αποψις -
Αστούς να λένε...Δεν γνωρίζουν.
-
@groover1972 said in Suzuki Baleno II:
αλήθεια; έχω ένα θείο με αλουμινοχαρτο;
εμπεριστατωμενη αποψιςΣυγνώμη που δεν πήρα πρώτα την εγκριση σου να το γράψω. Δεν θα το ξανακάνω. Την επόμενη θα βάλω και blueprint.
-
Το καύσιμο γιατί μουντό αναφέρει;
Για να σου πει απλά μια παπάτζα. Τα άλλα όλα μπορεί να ήταν από καύσιμο, το Intercooler όχι.
-
Πάντως τώρα βγάλαμε το σωληνάκι που στέλνει αέρα στο ψυγείο και το αμάξι δουλεύει χωρίς θόρυβο αλλά κ χωρίς δύναμη, σαν ένα απλό αμάξι..Μάλλον για τη μαυρίλα στα υπόλοιπα πράματα, ότι ήταν κακό καύσιμο, δεν καιγόταν σωστά και έκοβε ο κινητήρας για προστασία. Τελικά είχε έλλειψη αέρα λόγω διαρροής οπότε δεν καιγόταν σωστά και μαύριζε τα πάντα.
-
@vagnar said in Suzuki Baleno II:
Πάντως τώρα βγάλαμε το σωληνάκι που στέλνει αέρα στο ψυγείο και το αμάξι δουλεύει χωρίς θόρυβο αλλά κ χωρίς δύναμη, σαν ένα απλό αμάξι..Μάλλον για τη μαυρίλα στα υπόλοιπα πράματα, ότι ήταν κακό καύσιμο, δεν καιγόταν σωστά και έκοβε ο κινητήρας για προστασία. Τελικά είχε έλλειψη αέρα λόγω διαρροής οπότε δεν καιγόταν σωστά και μαύριζε τα πάντα.
Μια ρητορική ερώτηση , τώρα χωρις συνδεδεμένο intercooler τα ίδια αλογα-ροπη έχω; Πώς λειτουργεί τώρα σαν κινητήρας ;
-
Μια ρητορική ερώτηση , τώρα χωρις συνδεδεμένο intercooler τα ίδια αλογα-ροπη έχω; Πώς λειτουργεί τώρα σαν κινητήρας ;
Γιατί χωρίς intercooler?
Suzuki Baleno II