-
@limited_one said in Χρόνια πολλά:
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους!
Η δίκη μου ευχή για σήμερα είναι όσοι βγουν έξω ή περιμένουν ντελίβερι, να σκεφτούν πρώτα ότι όλοι όσοι εργάζονται σήμερα, στερούνται την οικογένεια τους, προσωπικές τους στιγμές και πάνω από όλα τα δικά τους Χριστούγεννα.Φιλε ότι και να πω είναι λίγο μπραβο
Υ. Γ και γω σήμερα είμαι βαρδια -
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους!
Η δίκη μου ευχή για σήμερα είναι όσοι βγουν έξω ή περιμένουν ντελίβερι, να σκεφτούν πρώτα ότι όλοι όσοι εργάζονται σήμερα, στερούνται την οικογένεια τους, προσωπικές τους στιγμές και πάνω από όλα τα δικά τους Χριστούγεννα.Προφανώς για είναι σήμερα στη δουλειά ο κάθε διανομέας,έχει ανάγκη τα χρήματα και το € που θα του αφήσουν όσοι κάνουν παραγγελία. Για εμένα μακάρι να έχει δουλειά. Το ίδιο συμβαίνει με χιλιάδες συνανθρώπους που εργάζονται σε διάφορους τομείς. Προσωπικά έχω κάνει μπόλικες αργίες και εορτές μακριά απο την οικογένεια μου.
-
Δεν θα έχει ανάγκη μόνο το σημερινό μεροκάματο ή τα τιπς, έτσι είναι δουλειά δεν μπορείς να πεις δεν θέλω σήμερα αλλά θα έρθω αύριο, έτσι είναι η φύση μερικών κλάδων . Δεν υπάρχει χειρότερο για μένα να δουλεύω Κυριακές και αργίες, σε γενέθλια και γιορτές αγαπημένων μου ανθρώπων για αυτό και παράτησα την εστίαση και τα καλύτερα λεφτά που έπαιρνα εκεί.
Καλά να είναι οι άνθρωποι που εργάζονται αυτές τις ιδιαίτερες μέρες. -
Να πω κι εγώ τις δικές μου ευχές...
Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλο το κόσμο. θέλω να ευχηθώ να έχουμε όλες και όλοι υγεία καταρχήν.Υγεία, ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ!!!
Μετά από αυτό εύχομαι σε όλο το κόσμο να περάσει όμρφα αυτές τις μέρες, να είναι κοντά σε αγααπημένα πρόσωπα. Να έχει πολλά λεφτά, να νιώσει άπειρους οργασμούς και να έχει τύχη και πρόοδο. Αν εξαιρέσουμε την υγεία όλα τα προηγούμενα βάλτε τα με όποια σειρά θελετε!!! -
Τις θερμότερες ευχές μου για καλές γιορτές, με υγεία και ότι επιθυμείτε σε όλους σας, στις οικογένειές σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
-
Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Υ.γ. τα κλασικά περί υγείας, εννοείται, ισχύουν.
Πάντως δεν νομίζω ότι θα την γλιτώσουμε χωρίς ενα κοβιντ (στο ευρύτερο περιβάλλον έχω καμιά 30 επιβεβαιωμένους και άλλους τόσους υπόπτους. ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ)!!! -
@nickthetrib said in Χρόνια πολλά:
Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Υ.γ. τα κλασικά περί υγείας, εννοείται, ισχύουν.
Πάντως δεν νομίζω ότι θα την γλιτώσουμε χωρίς ενα κοβιντ (στο ευρύτερο περιβάλλον έχω καμιά 30 επιβεβαιωμένους και άλλους τόσους υπόπτους. ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ)!!!Καλή Χρονιά με υγεία ευτυχια
Είπαμε covid κάποια στιγμή θα κολλήσουμε όλοι αρκεί να είναι ελαφρά και μάσκες πλέον έχουν γίνει σαν τα γυαλιά ηλιου -
#kali_chronia_se_olous
#kali_ygeia -
Καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα!
-
Καλή χρονιά και υγεία σε όλους!
-
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευημερία, επιτυχία και πολύ αγαπη!
@alex-mix η μάσκα υψηλής προστασίας γίνεται υποχρεωτική για να την φοράνε και βλέπεις ότι καταφέρνουν και αυτή να την έχουν κάτω από την μύτη.
Σωτηρία δεν υπάρχει.
@nickthetrib την όμικρον την σταματάει μόνο η μάσκα και η κοινωνική αποστασιοποίηση μάλλον. -
Καλή χρονιά σε όλους και σε όσους γιορτάζουν.
-
Καλή Χρονιά!
Με υγεία και ευτυχία! -
Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ!
-
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευημερία, επιτυχία και πολύ αγαπη!
@alex-mix η μάσκα υψηλής προστασίας γίνεται υποχρεωτική για να την φοράνε και βλέπεις ότι καταφέρνουν και αυτή να την έχουν κάτω από την μύτη.
Σωτηρία δεν υπάρχει.
@nickthetrib την όμικρον την σταματάει μόνο η μάσκα και η κοινωνική αποστασιοποίηση μάλλον.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ και λόγο δουλειάς την έχω συνηθίσει αφού πολλές φορές ξεχνάω πως την έχω φορεμενη.
-
Καλή χρονιά παιδιά σε όλους σας !!!
Υγεία και ευτυχία ! -
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με Υγεία και Αγάπη στην ζωή μας!!
-
Χρόνια Πολλά στους Φανηδες, Φωτηδες κλπ!!!
-
-
Σας ευχαριστώ!!!
Χρόνια πολλά