-
Σειρά των Ιωάννηδων και Ιωάννων , σήμερα.
Χρόνια Πολλά!!! -
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και ένα έξτρα στον Ιωάννη Δ. μας!!
-
Ευχαριστώ...
-
#chronia_polla
#polychronoi -
Χρόνια πολλά Ιωάννη . Χρόνια πολλά και στους άλλους εορτάζοντες.
-
Καλά Κούλουμα με υγεία και χαρά.
Ελπίζω να τον πετάξατε ψηλά σήμερα -
Χρονια πολλά για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Πολυχρονοι οι εορταζοντες... -
@gatoz said in Χρόνια πολλά:
Χρονια πολλά για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.
Πολυχρονοι οι εορταζοντες...Χρόνια πολλά σε όλες/ους Ευαγγελίες/λίες/λιολιόκες/λίτσες/Ευούλες και Ευάγγελους/Βαγγέληδες/ λάκηδες κτλ κτλ κτλ
Κ
-
Χρόνια Πολλά!
-
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Βαγγέληδες και στην Ελλάδα μας!
-
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση Κυρίου σε όλους
-
Καλό Πάσχα σε όλους και με λιγότερες σφαγές στα κακόμοιρα τα ζωάκια...υπάρχουν και Βιγκαν επιλογές!
-
Kαλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία!!
-
Καλή ανάσταση σε όλους με υγεια
Υ. Γ Φανηηηηη είναι η 1η φορά που δεν συμφωνώ μαζί σου . Όχι και βιγκαν αυτές τις μέρες. Να μου πεις για κυνήγι σύμφωνω είμαι κατά. -
@fanis75 said in Χρόνια πολλά:
Καλό Πάσχα σε όλους και με λιγότερες σφαγές στα κακόμοιρα τα ζωάκια...υπάρχουν και Βιγκαν επιλογές!
Μπράβο Φάνη!!!!
Αν και θα έχουν ετοιμάσει, εγώ τους πιέζω και για βιγκαν επιλογές όπως λες. Δεν είμαι βιγκαν αλλά το παλεύω σταδιακά όσο μπορώ. Ψυχουλες είναι και τα ζωάκια. Φτάνει πια με αυτό το έθιμο εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Άλεξ το κυνήγι είναι απίστευτα παράλογο σπορ. Τι βρίσκουν με αυτό το πράγμα απορώ. Ούτε να το ακούω δεν μπορώ. Σορρυ για τους κυνηγούς του φόρουμ αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω.
-
@lap said in Χρόνια πολλά:
@fanis75 said in Χρόνια πολλά:
Μπράβο Φάνη!!!!
Αν και θα έχουν ετοιμάσει, εγώ τους πιέζω και για βιγκαν επιλογές όπως λες. Δεν είμαι βιγκαν αλλά το παλεύω σταδιακά όσο μπορώ. Ψυχουλες είναι και τα ζωάκια. Φτάνει πια με αυτό το έθιμο εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Άλεξ το κυνήγι είναι απίστευτα παράλογο σπορ. Τι βρίσκουν με αυτό το πράγμα απορώ. Ούτε να το ακούω δεν μπορώ. Σορρυ για τους κυνηγούς του φόρουμ αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω.
Και γω μαζί σου Lap είμαι κατά και ας έχω φίλους κυνηγούς, δεν έχω φάει ποτέ κυνήγι.
-
Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους !
-
Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους και καλό δρόμο σε όσους περάσουν τις άγιες μέρες στο χωριό!
-
Χρόνια πολλά. Καλή Ανάσταση με υγεία. Σε όσους ταξιδέψουν, μεγάλη προσοχή στους δρόμους και καλή επιστροφή.
-
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
Χρόνια πολλά