-
@yem said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@lakisof said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@yem said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@fanis75 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πήρα ταξί σήμεα Λεόν CNG 1.5 130 άλογα....2 ετών αμάξι. Έχει απηυδήσει ο άνθρωπος, μου έλεγε άπειρα προβλήματα και πόσο απογοητευμένος ήταν. Συνάδλεφοί του με Σκόντα CNG DSG πολλές ζημιές σοτ 6μηνο και Audi CNG το ίδιο, κάθε μέρα στο εξειδικευμένο στην Κλεισθένους....κάτι χαλάει. Και επέκταση εγγύησης στα επαγγλεματικά δεν έχει.
Καλά και αυτοί όμως μέσα στην δουλειά είναι και τα βλέπουν κάθε μέρα απο άλλους επαγγελματίες τι πάνε και παίρνουν dsg? Εδώ τα αποφεύγουμε εμείς με το 1/10 της χρήσης του ταρίφα !
Yem, πρέπει να μπέρδεψες το CNG με DSG.
Όχι εγώ μια χαρά είμαι, η skoda μας μπέρδεψε αφού το Octavia είναι cng με dsg και όπως λέει και ο @alex-mix cnn-bbc-cdg-mp3...
-
Κάτι χρήσιμο από την Google, θα προτείνει διαδρομές που θα βολεύουν τον χρήστη ανάλογα με το καύσιμο του οχήματός του.
-
ΒΖΙΙΙΙΝ και Επιτελικό Κράτος, ανεξάρτητα Κυβέρνησης...
-
Εντάξει, έχει γραφειοκρατία, αλλά τα μισά που γράφει αφορούν μεγάλα πάρκα κι όχι φωτοβολταϊκά στα σπίτια.
Ένα θέμα γαι τις καθυστερήσεις είναι ο ΔΕΔΔΗΕ, αλλά άλλο ένα θέμα είναι οι εργολάβοι -γενικά. Εδώ ηλεκτρολόγο ψάχνεις για επισκευή και δεν βρίσκεις, θα βρεις έμπειρο προσωπικό για να βάλει φωτοβολταϊκά; -
Είχα δει ένα βιντεάκι ενός που παρακολουθώ το κανάλι του στο YouTube και εξιστορούσε την διαδικασία που έκανε για τα φωτοβολταϊκά.
Η μεγαλύτερη καθυστέρηση ήταν από τον ΔΕΔΔΗΕ
-
..και για τους φίλους της Σοβιετιας, που είναι και μπόλικοι, το μέλλον είναι..πριν 40 χρόνια
https://www.carandmotor.gr/nea/rosiko-uaz-hunter-me-tehnologies-40-hronia-piso
Euro 0, και β (γ)άλε..
-
Μολις το ειδα, things to come .....
-
@dublin said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
..και για τους φίλους της Σοβιετιας, που είναι και μπόλικοι, το μέλλον είναι..πριν 40 χρόνια
https://www.carandmotor.gr/nea/rosiko-uaz-hunter-me-tehnologies-40-hronia-piso
Euro 0, και β (γ)άλε..
Βγάλανε τα άτομα ψηλό καθαρόαιμο off-road "τζιπ" για τις στεπες με 2.7λτ ατμοσφαιρικό και αργά στο κιβώτιο και γαλβανισμένους τροχούς; Ρε τους απατεώνες!
-
Σε τέτοιο Uaz ανέβαινα πριν 25 χρόνια και ήταν 40 χρόνια πίσω τότε ! Το τζιπάκι 240 GD του ΕΣ ήταν εξίσου αργό αλλά πολύ πιο άνετο και δεν ματσούρωνες στα 5 λεπτά από την μυρωδιά της βενζίνης και το Μερσεντές με κουκούλα το άλλο κανονικό με λαμαρίνα μαντέψτε πιο έμπαζε και σε πιο ξεπάγιαζες το χειμώνα ...
-
..και μετά τις ονειρώξεις των Σοβιετοφιλων που σταξανε στο φόρουμ (καλά, πλάκα κάνω εννοείται!), έχω και και για τους Νεοοθωμανιστες..
https://www.carandmotor.gr/nea/poso-kostizoyn-ta-hyundai-stin-toyrkia-kai-stin-ellada
-
Έχετε 5 λεπτά να σας μιλήσει ο Λαπ για τις επιπτώσεις των NOx, της Αμμωνίας και των Euro5 ;
-
..και μετά τις ονειρώξεις των Σοβιετοφιλων που σταξανε στο φόρουμ (καλά, πλάκα κάνω εννοείται!), έχω και και για τους Νεοοθωμανιστες..
https://www.carandmotor.gr/nea/poso-kostizoyn-ta-hyundai-stin-toyrkia-kai-stin-ellada
Να το βάλεις και στο νήμα της πολιτικής. Συζητιέται πολύ το Μέρα 25 τις τελευταίες ημέρες. Ναι του Γιάννη, που με κάποια άλλα συντρόφια ήθελε να μας πάει στη δραχμή για να μας σώσει...
Και υπόψιν, δεν φτιάχνονται στην Ελλάδα τα Hyundai. Οπότε βάλτε και κάτι παραπάνω στις Τουρκικές τιμές και φανταστείτε πόσο θα έκαναν στην Ελλάδα... -
@andya3 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Να το βάλεις και στο νήμα της πολιτικής. Συζητιέται πολύ το Μέρα 25 τις τελευταίες ημέρες. Ναι του Γιάννη, που με κάποια άλλα συντρόφια ήθελε να μας πάει στη δραχμή για να μας σώσει...
Και υπόψιν, δεν φτιάχνονται στην Ελλάδα τα Hyundai. Οπότε βάλτε και κάτι παραπάνω στις Τουρκικές τιμές και φανταστείτε πόσο θα έκαναν στην Ελλάδα...15.000.000.000 δραχμουλες θα είχε τώρα το Bayon! Ίσως κατευθείαν Τουρκικές λίρες, για να μην μπερδευομασταν!
-
Και υπόψιν, δεν φτιάχνονται στην Ελλάδα τα Hyundai. Οπότε βάλτε και κάτι παραπάνω στις Τουρκικές τιμές και φανταστείτε πόσο θα έκαναν στην Ελλάδα...Γιάνη θα λέτε και θα κλαίτε...
Χθες ο Σταϊκούρας έκανε συνέντευξη τύπου ( αν είναι δυνατόν ο υπουργός οικονομικών να ασχολείται με τέτοιες τρίχες! ) για μια εφαρμογή λέει που θα σκαναρει τον QR code των αποδείξεων και θα δείχνει αν η ταμειακή είναι έγκυρη ( εν τω μεταξύ υπάρχει πολλά χρόνια τέτοια εφαρμογή) και αν η απόδειξη έχει διαβιβαστεί στο esend .
Αν δεν συμβαίνει κάτι από τα 2 τότε...ο πολίτης με ένα κουμπί θα ειδοποιεί το υπουργείο και σε περίπτωση καταλογισμού προστίμου ο πολίτης θα παίρνει ποσοστό!!!
(Εν τω μεταξύ το ότι δεν έχει διαβιβαστεί η απόδειξη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αφού ΦΠΑ ,έσοδα και my data μπορεί να έχει ανέβει κανονικά αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος να μην έχει ανέβει στο άχρηστο esend, απορώ δηλαδή ποιος τους συμβουλεύει, μόνο ανικανοι διορισμενοι δαπιτες κάμουν κουμάντο, τα ικανά και εμπειρα στελέχη που πήγαν; )
Που θέλω να καταλήξω , όταν ο ΓΙΑΝΗΣ μιλούσε για συστράτευση πολιτών , τουριστών , φοιτητών , συνταξιούχων κλπ που θα συγκροτούσαν ...μυστικες ομάδες που θα κατεδιδαν πρακτικές φοροδιαφυγής κάποιοι γελούσαν, τώρα οι ίδιοι ηλίθιοι όμως χειροκροτούν! -
@vagkirk said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Και υπόψιν, δεν φτιάχνονται στην Ελλάδα τα Hyundai. Οπότε βάλτε και κάτι παραπάνω στις Τουρκικές τιμές και φανταστείτε πόσο θα έκαναν στην Ελλάδα...Γιάνη θα λέτε και θα κλαίτε...
Χθες ο Σταϊκούρας έκανε συνέντευξη τύπου ( αν είναι δυνατόν ο υπουργός οικονομικών να ασχολείται με τέτοιες τρίχες! ) για μια εφαρμογή λέει που θα σκαναρει τον QR code των αποδείξεων και θα δείχνει αν η ταμειακή είναι έγκυρη ( εν τω μεταξύ υπάρχει πολλά χρόνια τέτοια εφαρμογή) και αν η απόδειξη έχει διαβιβαστεί στο esend .
Αν δεν συμβαίνει κάτι από τα 2 τότε...ο πολίτης με ένα κουμπί θα ειδοποιεί το υπουργείο και σε περίπτωση καταλογισμού προστίμου ο πολίτης θα παίρνει ποσοστό!!!
(Εν τω μεταξύ το ότι δεν έχει διαβιβαστεί η απόδειξη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αφού ΦΠΑ ,έσοδα και my data μπορεί να έχει ανέβει κανονικά αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος να μην έχει ανέβει στο άχρηστο esend, απορώ δηλαδή ποιος τους συμβουλεύει, μόνο ανικανοι διορισμενοι δαπιτες κάμουν κουμάντο, τα ικανά και εμπειρα στελέχη που πήγαν; )
Που θέλω να καταλήξω , όταν ο ΓΙΑΝΗΣ μιλούσε για συστράτευση πολιτών , τουριστών , φοιτητών , συνταξιούχων κλπ που θα συγκροτούσαν ...μυστικες ομάδες που θα κατεδιδαν πρακτικές φοροδιαφυγής κάποιοι γελούσαν, τώρα οι ίδιοι ηλίθιοι όμως χειροκροτούν!I love Gianis
Gianis for ever
Gianis for president
Για τον άλλο τα λέω, που παίζει μπάσκετ, όχι το δικό σου...
-
I love Gianis
Gianis for ever
Gianis for president
Για τον άλλο τα λέω, που παίζει μπάσκετ, όχι το δικό σου... -
@vagkirk said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Που θέλω να καταλήξω , όταν ο ΓΙΑΝΗΣ μιλούσε για συστράτευση πολιτών , τουριστών , φοιτητών , συνταξιούχων κλπ που θα συγκροτούσαν ...μυστικες ομάδες που θα κατεδιδαν πρακτικές φοροδιαφυγής κάποιοι γελούσαν, τώρα οι ίδιοι ηλίθιοι όμως χειροκροτούν!Πονταρουν και στο οτι ο ενας θα καρφωσει τον αλλο, ολοι λιγο πολυ εχουν ανταγωνιστες , θα τους καρφωνουν και θα παιρνουν και χρηματα (αν παρουν). Το ενα καφε το αλλο, η μια ταβερνα την αλλη κοκ
-
Γιατί η αναφορά μιας παραβατικής συμπεριφοράς - πράξης είναι κάρφωμα;
Από πότε;
Εγώ το έχω ξαναπεί είμαστε στην φάση της αδιαφορίας και απάθειας.
Τα χειρότερα έρχονται -
Καλά τα λέτε τώρα, κατόπιν εορτής βέβαια. Υποθέτετε τι θα είχε γίνει αν .........
Τι θα λέτε του χρόνου τέτοια εποχή όμως θέλω να δω, με την καθοδική πορεία του ευρώ έναντι του δολαρίου κι όλων των υπολοίπων. Να δούμε πόσο θα στοιχίζει το Hyundai και το κάθε hyundai ...... -
@lakisof said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Καλά τα λέτε τώρα, κατόπιν εορτής βέβαια. Υποθέτετε τι θα είχε γίνει αν .........
Τι θα λέτε του χρόνου τέτοια εποχή όμως θέλω να δω, με την καθοδική πορεία του ευρώ έναντι του δολαρίου κι όλων των υπολοίπων. Να δούμε πόσο θα στοιχίζει το Hyundai και το κάθε hyundai ......Τουλάχιστον θα υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν θα φτιάχνουμε euro 0 επειδή δεν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι καλύτερο στους πολίτες μας. Έστω και euro6 πιστεύω είναι αρκετά καλά για να παραμείνουν χαλαρά μέχρι το 2030 για καινούργια. Ίσως επιτέλους θα πρέπει να βγάλει πιο ρεαλιστικούς στόχους η Ε.Ε και να μην προσπαθεί να σώσει μόνη της τον πλανήτη.
Οι τιμές είπαμε, θα αυξάνονται συνεχώς, και η ιδιοκτησία όπως την ξέραμε θα αλλάξει στο κοντινό μέλλον.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά