-
Χαμπάρι δεν έχω πάρει, μου κίνησες την περιέργεια να το δω πιο προσεκτικά. Προφανώς προσωπικά δεν με έχει ενοχλήσει αφού δεν το έχω επισημάνει.
Γενικά να πω ότι προσωπικά το θέμα με τον εσωτερικό καθρέπτη δεν μου έχει εμφανιστεί ξανά. Για να πούμε κι ένα καλό γυρνούσα Σάββατο σε εθνική με βροχή και το αμάξι που φάνηκε πολύ σταθερό. Γενικά ήμουνα συνηθισμένος με άλλα οχήματα σε καμπές όταν βρέχει να αισθάνομαι το εμπρός μέρος να 'ελαφρώνει' δυσάρεστα, πράγμα που με το Vitara δεν είχα πουθενά. Δεν ξέρω αν ήταν ζήτημα της 4κίνησης (mode auto, μπορεί να δίνει κίνηση και στους πίσω τροχούς αν 'κρίνει' ότι χρειάζεται).
Μπορεί επίσης και τα λάστιχα (ContiEcoContact 5) να είναι πολύ καλά στην βροχή ή/και η αίσθηση να είναι και λόγω του μεγάλου βάρους στο εμπρός μέρος (60-40 σχεδόν...) οπότε τότε είναι και λίγο 'μούφα' (γιατί αν κάνει πως σου φεύγει την έκατσες...).
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ενα πράγμα που πραγματικά δεν μου αρέσει καθόλου στο vitara και απορώ πως δεν έχει επισημανθεί από τους ιδιοκτήτες είναι το απαράδεκτο να είναι τοσο ευδιάκριτο πίσω το καζανάκι της εξάτμισης. Τόσο μα τόσο δύσκολο ήταν να λύσουν αυτή την άσκηση; Προσοχή δεν το γράφω ειρωνικά. Το εννοώ.Δεν είναι και τόσο ευδιάκριτο όσο ήταν στο τελευταίο 1.6 τρίπορτο grand vitara οπού εκεί πραγματικά απορούσα ?
Μέχρι στιγμής σε δύσκολο terrain με το δικό μου δεν υπήρξε πρόβλημα. -
Φίλε μου trail-rated δεν το ανέφερα ως πρόβλημα αλλά μόνο ως θέμα αισθητικής. Όσο για το προηγούμενο vitara που συνολικά το θεωρώ όμορφο αυτοκίνητο κάθε φορά που βλέπω το καζανάκι της εξάτμισης λέω πάλι καλά που δεν σκέφτηκαν να το βάλουν κάτω από τον εφεδρικό τροχό!
-
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενα προβλημα να βρει το καζανακι που βρισκεται πισω, σε δυσκολα σημεια, με 28,2 μοιρες διαφυγης, ενω η γωνια προσεγγισης ειναι 18,2, πρωτα θα βρει ο προφυλακτηρας. Και οπισθεν να κανει σε επικλινες εδαφος, 28,2 μορες σου δινουν αρκετο αερα..
Τωρα απο αποψη αισθητικης, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..Εμενα δεν μου χαλαει το πισω μερος του vitara. Σιγουρα αμα το καζανακι δεν φαινοταν τοσο πολυ, να εδειχνε ακομα καλυτερο, ακομα και ετσι ομως ειναι ποοοοολυ καλυτερο απο το πισω μερος του νεου rav ή του νεου crv.. -
Σημερα, εριξε τοσο βροχη Σαλονικα, που το αυτοκίνητο στον περιφερειακό ήταν λες και το έριξα στη θάλασσα.
Τα toyo proxes με ταξίδεψαν απόλυτα ικανοποιητικά.
Με τα μαμα continental, ειχα μεγαλο θέμα. -
Η περιφερειακη φίλε είναι κίνδυνος θάνατος! Την πέρασα το καλοκαίρι τη μια φορά με βροχή και τρόμαξα...
Βάλτε καμία φωνή ρε καρντασια με τα νούμερα που ψηφίζετε και εσείς εκεί πάνω..... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βάλτε καμία φωνή ρε καρντασια με τα νούμερα που ψηφίζετε και εσείς εκεί πάνω.....Μας κράζεις το αυτοκίνητο θα μας κράζεις και τους πολιτικούς μας;;; Ήμαρτον!
-
Έγραψες axel
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά τα καταφέρνει πολύ καλά και σαν 2WD. Τόσο που σε κάνει να αναρωτιέσαι για τα +4Κ της τετρακίνησης
Εγώ με το 4WD δεν έχω πάει ακόμη σε κάτι δυσκολότερο, αλλά ο χειμώνας είναι μπροστά...
ΥΓ: Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό, δεν βρίσκω κάποια διαθέσιμη επιλογή
-
Για να αναβάσεις φωτογραφία δες τις οδηγίες επισύναψης φωτογραφιών.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ευχαριστώ αλλά
από εδώ faq.php#f3r3 και εδώ faq.php#f2r7
βλέπω ότι μάλλον δεν μου επιτρέπεται. Δεν έχω την επιλογή προσθήκης συνημμένου.
Όπως επίσης δεν έχω την επιλογή παράθεσης σε μια δημοσίευση και editing σε μια υπάρχουσα δική μου
(off topic)
-
http://www.powermag.gr/el/suzuki-vitara ... ps%20.html
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
http://www.powermag.gr/el/suzuki-vitara-1.4ditc-140ps .htmlΔε μου ανοίγει το link. Ανοίγει σε κάποιον άλλο;
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Δε μου ανοίγει το link. Ανοίγει σε κάποιον άλλο;
Σε έμενα παίζει σωστά. Για δοκίμασε τώρα.
-
Δοκίμασε με το Chrome σε κινητό ή υπολογιστή. Ανοίγει.
-
Τώρα είναι ok παιδιά ευχαριστώ. Χτες το είχα ανοίξει και σε Chrome από κινητό και σε υπολογιστή αλλά τίποτα. Anyway σήμερα άνοιξε κανονικά.
-
Ρε παιδιά, επειδή το βλέπω να κυκλοφορεί πολύ πλέον (κυρίως σε λευκό χρώμα) και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον ως αυτοκίνητο, μου δημιουργήθηκε μία απορία.
Στις φωτογραφίες του εσωτερικού δεν βλέπω υποβραχιόνιο (τεμπέλης). Είναι γεγονός αυτό;
-
Ακόμα και στην full extra έκδοση, την glx, δεν έχει.
Κάποιοι αντιπρόσωποι, τουλάχιστον όταν είχα ψαχτεί εγώ, αν τους πιέζει λίγο στον έκαναν δώρο. ..Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει δηλαδή σαν γνήσιο αξεσουάρ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπάρχει δηλαδή σαν γνήσιο αξεσουάρ;Ναι υπάρχει και μάλιστα είναι και συρόμενος
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Suzuki Vitara 2015