-
Ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ευχαριστώ...
Φυσικά είναι τουλάχιστον ντροπή που δεν είναι std...
Σε χρεώνουν άλλα 200 ευρώ...
Για να τοποθετηθεί μάλιστα, αφαιρούν - αντικαθιστούν σχεδόν τη μισή κονσόλα με άλλη (ευτυχώς είναι στη τιμή)!
Από την άλλη είναι ποιοτικότατος και 'σύμφωνος' με τα χρώματα και τα υλικά του αντίστοιχου εσωτερικού.
Με ένα βασικό μειονέκτημα: Το ντουλαπάκι μέσα είναι τεράστιο και χωρίς διαμερισματοποίηση με αποτέλεσμα ότι πετάξεις μέσα να το χάνεις... (μέχρι να το χρειαστείς φυσικά, βλέπε χαρτομάντηλα και βρώμικο που ήταν βρώμικο κάποιο βράδυ στην εθνική....)
Αυτό λύνεται με κάτι τέτοιο
Δεν είναι όμως λογικό να χώνεις 27k πολύτιμα γιούρα και μετά να πρέπει να συμπληρώσεις armrest, ρεζέρβα, γρύλο, δηλαδή να χώσεις άλλα 400...
-
Νομίζω οτι χρειάζεσαι και άλλα 500 Ευρώ για χωμάτινα λάστιχα για όσους έχουμε το 4χ4
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Για να τοποθετηθεί μάλιστα, αφαιρούν - αντικαθιστούν σχεδόν τη μισή κονσόλα με άλλη (ευτυχώς είναι στη τιμή)!
Από την άλλη είναι ποιοτικότατος και 'σύμφωνος' με τα χρώματα και τα υλικά του αντίστοιχου εσωτερικού.
Με ένα βασικό μειονέκτημα: Το ντουλαπάκι μέσα είναι τεράστιο και χωρίς διαμερισματοποίηση με αποτέλεσμα ότι πετάξεις μέσα να το χάνεις... (μέχρι να το χρειαστείς φυσικά, βλέπε χαρτομάντηλα και βρώμικο που ήταν βρώμικο κάποιο βράδυ στην εθνική....)
...
Δεν είναι όμως λογικό να χώνεις 27k πολύτιμα γιούρα και μετά να πρέπει να συμπληρώσεις armrest, ρεζέρβα, γρύλο, δηλαδή να χώσεις άλλα 400...Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες.
Μου έκανε εντύπωση που δεν έχει υποβραχιόνιο γιατί κοιτούσα και τον εξοπλισμό του **Baleno **και βλέπω ότι αυτό στην έκδοση GLX έχει στάνταρ το υποβραχιόνιο και είναι και πολύ φθηνότερο σαν αυτοκίνητο.
Τέλος πάντων. Υπό διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης πολύ ευχαρίστως θα έπαιρνα ένα από αυτά τα δύο Suzuki ...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Ευχαριστώ... [emoji106]
Δεν είναι όμως λογικό να χώνεις 27k πολύτιμα γιούρα και μετά να πρέπει να συμπληρώσεις armrest, ρεζέρβα, γρύλο, δηλαδή να χώσεις άλλα 400...
Αυτό το armrest που το βρίσκω; Κάνει κ για το s-cross;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Ευχαριστώ... [emoji106]
Αυτό το armrest που το βρίσκω; Κάνει κ για το s-cross;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντιπροσωπεία... Νομίζω κάνει και για το s-cross. Να έχεις και προχειρα 200+30 εργασία....
-
57,500 χλμ και πάμε καλά.
Ελίν για καύσιμο diesel.For the black wind , fire and steel - ManowaR
Ηρακλής
-
Εγώ στο δικό μου αγορά Αύγουστος 2015 την απαίτησα και την πήρα δώρο......αυτό που αγόρασα 200 Ευρώ μετά από 7 μήνες ήταν ή κάρτα με τον χάρτη....προσπάθησα να την πάρω και αυτήν δώρο τότε αλλά δέν....
-
Ο χρήστης DISTRIBUTOR έγραψε:
Εγώ στο δικό μου αγορά Αύγουστος 2015 την απαίτησα και την πήρα δώρο......αυτό που αγόρασα 200 Ευρώ μετά από 7 μήνες ήταν ή κάρτα με τον χάρτη....προσπάθησα να την πάρω και αυτήν δώρο τότε αλλά δέν....Πολλά!
Η καρτούλα πλέον έχει 70 ευρώ....
http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SUZUKI- ... 2101031289 -
Πήγα αντιπροσωπεία σήμερα να αλλάξω φίλτρο καυσίμου(έξω από το τακτικό service) και παρατήρησα στη βιτρίνα το suzuki ignis.
Μάγκες, το αμάξι στις φωτογραφίες χάνει και χάνει πολύ.Μεγάλοι χώροι μέσα, και αρκετά καλό πορτ-μπαγκάζ.
Made in japan, σίγουρα γιατί 1) το ρώτησα και 2) ο αριθμός πλαισίου ξεκινούσε από JSM.
Για ποιότητα κατασκευής, δε το συζητώ, μοιρογνωμόνιο τα πάντα. Μου άρεσε αρκετά, για μικρό πόλης θα το αγόραζα άνετα.(αν είχα το χρήμα χεχε) -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Εγώ στο δικό μου αγορά Αύγουστος 2015 την απαίτησα και την πήρα δώρο......αυτό που αγόρασα 200 Ευρώ μετά από 7 μήνες ήταν ή κάρτα με τον χάρτη....προσπάθησα να την πάρω και αυτήν δώρο τότε αλλά δέν....
Πολλά!
Η καρτούλα πλέον έχει 70 ευρώ....
http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SUZUKI- ... 2101031289Παραγγέλθηκε ήδη για το scross που θα το κλείσω τον Ιανουάριο!
-
Υπάρχει μια σκέψη για το Vitara ως δεύτερο αυτοκίνητο (αρέσει στη σύζυγο). Το χρειαζόμαστε και για ταξίδια καμιά φορά οπότε δε θέλουμε κάτι πολύ μικρό (η κύρια χρήση του όμως θα είναι η πόλη). Επίσης λέω να πάω για 4κίνητη έκδοση (δε μου πάει ψηλό όχημα δικίνητο). Off road animal δε θα γίνει το ξέρω, αλλά λίγο (ή και πολύ) παραπέρα από ένα sedan θα σε πάει όσο να'ναι.
Στο δια ταύτα: ήδη μιλάμε για υψηλή τιμή για δεύτερο αυτοκίνητο, άρα κοιτάω τη φτηνότερη 4κίνητη έκδοση GL+ (η οποία βέβαια δεν έχει κάποια βασική έλλειψη στον εξοπλισμό) με τον 1.6 VVT (προφανώς χειροκίνητο). Θεωρείτε ότι είναι ανεπαρκής για ταξίδι και λίγο εκτός δρόμου διαδρομές (για την πόλη δεν το συζητώ, φτάνει και περισσεύει); Βασικό του μειονέκτημα είναι το 5τάχυτο κιβώτιο, οπότε ξέρω ότι σε υψηλές ταχύτητες ανεβαίνει ο θόρυβος και χάνουμε σε οικονομία (το αυτόματο βγαίνει σε 6τάχυτο αλλά ανεβαίνει πολύ στην τιμή, άσε που λογικά θα έχει και χειρότερες επιδόσεις). Επίσης ως ατμοσφαιρικός βενζίνης η ροπή του είναι μικρή (να είχε τουλάχιστον υποπολλαπλασιαμό...). Από την άλλη υποθέτω μιλάμε για ένα πολύ αξιόπιστο μηχανικά σύνολο που - λογικά - δε θα σε προδώσει για πολύ καιρό και σε δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον όσο να'ναι έχουμε ένα κινητήρα 120 ίππων σε όχημα βάρους 1160 κιλών - δεν τον λες και ανεπαρκή (στα διάφορα test βλέπω ότι μετράνε και καλύτερες επιδόσεις απ' αυτές που δίνει η Suzuki και γενικά φαίνεται αρκετά σπιρτόζικος).
Το θέμα είναι εκτός δρόμου θα είναι αξιοπρεπής ή θα λέω ότι κρίμα που πήγα σε 4κίνητο ενώ δεν υποστηρίζεται απ' τον κινητήρα του; Λέγοντας εκτός δρόμου κατανοώ τους περιορισμούς του οχήματος, δε θα περάσω από βαθιές λίμνες, δε θα κάνω rock crawling και επίσης δεν πρόκειται να σύρω σκάφος ή οτιδήποτε άλλο. Θέλω όμως να μπορώ να περάσω από λάσπες ή χιόνια πιο εύκολα, να πάω σ' ένα κακοτράχαλο χωματόδρομο που δε θα πήγαινα με συμβατικό αυτοκίνητο, ν' ανέβω μια δύσκολη ανηφόρα (ή αντίστοιχα να κατέβω απότομη κατηφόρα) κτλ. Γενικά να εκμεταλλευτώ τα επιπλέον όρια που μου δίνει η τετρακίνηση κι όχι να την έχω μόνο κατ' όνομα. Ξέρω παίζουν κι άλλα ρόλο, π.χ. λάστιχα, αλλά εδώ ρωτάω καθαρά για τους περιορισμούς του κινητήρα. Με άλλα λόγια, αξίζει το 4κίνητο με τον 1.6 βενζίνης ή μόνο με τον diesel ή τον 1.4 turbo;
Έχει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο (1.6 VVT 4WD) να μας πει εντυπώσεις; Επίσης ο ατμοσφαιρικός 1.6 που φοράει κυκλοφορεί καιρό στην αγορά (π.χ. σε άλλα μοντέλα Suzuki); Έχει βγάλει καθόλου προβλήματα;
PS: Μήπως έχει ακούσει κανείς τίποτα για facelift; Βέβαια είναι καινούριο το μοντέλο οπότε είναι νωρίς ακόμα αλλά καλού κακού ρωτάω γιατί δεν το βιάζομαι οπότε θα το περίμενα.
-
Από όσο έχω διαβάσει και δει στο ιντερνετ έχει αρκετά καλές δυνατότητες εκτός δρόμου.
-
@TimDeLAY
Από την έκδοση GL+ δεν θα σου λείψουν πολλά σε σχέση με το GLX, ειδικά αν βάλεις και την κάρτα του Navi. Άντε να πω οι LED προβολείς. Εγώ έχω το αντίστοιχο diesel, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που έχουν το βενζινοκίνητο και γράφουν στο VitaraClub. Προσωπική μου άποψη για το off road όπως το περιγράφεις δεν θα σου λείψει η ροπή και τα άλογα, ο συνδυασμός δεν είναι κακός (120hp, 16 kgrm, 1200 κιλά). Ένα Terios 1.5 είχε σαφώς λιγότερα άλογα και ροπή και δεν είχε επίσης κοντά. Μπορείς επίσης να το κυττάξεις και σε συνδυασμό με το εξατάχυτο αυτόματο που έχει και αρκετά κοντύτερη πρώτη.
Θα σου λείψουν όμως όπως λες τα κατάλληλα ελαστικά τα οποία λόγω διάστασης που φοράει (215/55/17) δεν μπορείς να τα αναβαθμίσεις αν δεν πας σε άλλη (215/60/17) και η ρεζέρβα. Δες μήπως την αποσπάσεις σαν δώρο από τον πωλητή. Για facelift είναι λίγο νωρίς, πέρισυ κυκλοφόρησε.
-
Αν όμως αλλάξω διάσταση στα ελαστικά δεν αποκλίνει το ταχύμετρο; Επίσης τα ίδια ελαστικά δε φοράει κι η diesel έκδοση (έτσι γράφει στα specs που κατέβασα απ' το ελληνικό site); Θέλω να πω στο σημείο αυτό δεν έχουν κάποια διαφορά.
Απ' τα ίδια specs επίσης βλέπω ότι άλλη διάσταση ελαστικών που παίρνει ο 1.6 VVT είναι 215/60/R16 - εκεί έχουμε περισσότερες επιλογές; Βέβαια αυτά ίσως να μπαίνουν στη 2WD έκδοση (;).
Για το Navi όπως τα λες καταλαβαίνω ότι δεν έχει κάποια δυνατότητα παραπάνω το ηχοσύστημα στην GLX που το παρέχει, μόνο την κάρτα (την οποία είδα αγοράζεις σχετικά φτηνά από ebay). Έτσι είναι ή χρειάζεται και κάτι επιπλέον;
Για το αυτόματο έχεις δίκιο, είναι αρκετά πιο κοντή η πρώτη (και πιο μακριά η έκτη). Όμως βγαίνει μόνο στην GXL έκδοση οπότε σε σύγκριση με τη manual GL+ η τιμή ανεβαίνει γύρω στα 5000 (!!). Εκεί μπαίνουν σκέψεις για άλλους κινητήρες, πιθανόν και άλλα μοντέλα...
Για το Terios επίσης έχεις δίκιο αλλά αν θυμάμαι καλά είχε αρκετά κοντή πρώτη που λειτουργούσε επικουρικά δεδομένης της απουσίας υποπολλαπλασιασμού.
-
Το scross το σκεφτεσαι? Θα γλυτωσεις και 1.000
-
Κοίτα αν και είναι σχετικά αλληλοκαλυπτόμενες κατηγορίες δε μου πολυταιριάζει γι' αυτό που θέλω, αφενώς είναι μεγαλύτερο απ' το Vitara (το οποίο είναι ήδη μεγαλύτερο απ' όσο θέλω για αυτοκίνητο πόλης), αφετέρου το Vitara είναι κάαααααπως πιο προσανατολισμένο εκτός δρόμου (ξέρω δε θα το καταλάβω στην πράξη κτλ. κτλ.).
Το ιδανικό για μένα θα ήταν το Terios (μαζεμένο, αρκετός χώρος αποσκευών για την κατηγορία του, με υπερκαλύπτει για εκτός δρόμου διαδρομές) αλλά ως γνωστόν η Daihatsu δεν υφίσταται πλέον στην Ευρώπη
-
Το duster δεν σου αρεσει? Δε πρεπει να εχει πολυ μεγαλυτερο μηκος απο το βιταρα ενω ειναι και φτηνο στα 20.500 περιπου. Πετρελαιο βεβαια που δε σου αρεσει
-
Χεχε το Duster θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά δεν είναι για μένα αποκλειστικά το αυτοκίνητο οπότε μπαίνουν κι αισθητικά κριτήρια που δεν μπορώ ν' αντικρούσω Το πετρέλαιο επίσης δε μ' ενοχλεί απλά στο Vitara ανεβάζει αρκετά την τιμή. Αν δεν είχε διαφορά θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
FYI και το Duster σαν το S-Cross είναι σε μήκος.
-
Πράγματι τα 215/60/16 τα φοράει μόνο η έκδοση GL (η φτωχότερη) η οποία δεν υπάρχει στα 4κίνητα. Η διάσταση αυτή όμως προσφέρει περισσότερες επιλογές σε off road ελαστικά! Αυτό είναι το παράδοξο της Suzuki (μπορείς βέβαια να αγοράσεις τις 16ρες του GL και να τις περάσεις στο 4κίνητο GL+).
Αν αλλάξεις την διάσταση στα 17ρια (με 215/60/17, 3% μεγαλύτερη περιφέρεια) κατά γενική ομολογία θα φέρεις το ταχύμετρο προς το ρεαλιστικότερο ('κλέβει' κάπου 3%) αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται με τo ψηλωμα και τα ηλεκτρονικά του (ραντάρ, ESP κ.λ.π.). Η Suzuki προς το παρόν δεν το συστήνει.
Πράγματι η μόνη διαφορά στο in infotainment μεταξύ GL+ και GLΧ είναι η καρτούλα του Navi.
To Terios ζύγιζε τα ίδια κιλα (1150) με μικρότερη ιπποδύναμη και ροπή (105 και 140 έναντι 120 και 156) και πρώτη 3,77 έναντι 3,54 του Vitara.
Suzuki Vitara 2015