-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
φυσικα, του φιλου μου του τονυ. και εκει ειμαι ΚΑΙ εγω
Ένα μεγάλο ρισπέκτ για τα κουράγια σας μεν - επικίνδυνο χόμπι και καφριλίκια όμως δε.
Ελπίζω να έχετε μαζί σας όταν κάνετε τα ίδια κατά μόνας και όχι ομαδικά κανένα garmin inreach διαφορετικά, χρησιμοποιώντας ακατάλληλα εργαλεία για ακατάλληλες δουλειές (βλ βιτάρα σε οφρόουντινγκ), παίζει να σας ψάχνουν με τα ελικόπτερα.
-
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
Ένα μεγάλο ρισπέκτ για τα κουράγια σας μεν - επικίνδυνο χόμπι και καφριλίκια όμως δε.
Ελπίζω να έχετε μαζί σας όταν κάνετε τα ίδια κατά μόνας και όχι ομαδικά κανένα garmin inreach διαφορετικά, χρησιμοποιώντας ακατάλληλα εργαλεία για ακατάλληλες δουλειές (βλ βιτάρα σε οφρόουντινγκ), παίζει να σας ψάχνουν με τα ελικόπτερα.
με βιταρα ειναι που κανουμε απεγκλωβισμους. εμεις. στην ποβ. συνηθως σε ντουστερ. και νιβα.
-
με βιταρα ειναι που κανουμε απεγκλωβισμους. εμεις. στην ποβ. συνηθως σε ντουστερ. και νιβα.
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μείνει με άπειρα (τα παλιά, καλά) Suzuki και κάθε φορά μας έβγαζαν είτε με τίποτα αγροτικά θηρία ή τρακτέρ..δεν ξέρω για ακριβότερα αφού μέχρι Suzuki φθάναμε, αλλά δεν είναι και ιερά δισκοπότηρα, φυσικά εκεί που πηγαίναμε δεν πήγαινε τίποτα άλλο παρεμφερές, απλά στα χωριά τα έβλεπαν τα Suzuki και γελαγαν!
-
Πάντως από θεωρητικούς οφ ροαδερς είμαστε full. Από πρακτικούς τους αναζητούμε.. Με τα Garmin
-
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Από πρακτικούς τους αναζητούμε..
Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, αφού κανείς δεν έχει φράγκα για σοβαρό αμάξι...με κάτι ταλαίπωρα πάνε. Εαν είχαμε Wrangler, LC, LR, RR, G να το συζητάγαμε....αλλά δε νομίζω ότι έχει κανείς τέτοια αμάξια και τα πάει εκτός.
-
Πάντως από θεωρητικούς οφ ροαδερς είμαστε full. Από πρακτικούς τους αναζητούμε.. Με τα Garmin
Ναι, σπέρνει το Vitara που κάθε γενιά είναι πιο soft και από το Βιταμ, τα WildTrack τρέμουν στο συναπάντημά τους..
-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
Ναι, σπέρνει το Vitara που κάθε γενιά είναι πιο soft και από το Βιταμ, τα WildTrack τρέμουν στο συναπάντημά τους..
τα βιταρα τα βρισκεις στα βουνα, τα γουάιλντ τρακ στα καφε και τα γαλλικα στο συνεργειο
-
Με πρόλαβε ο αποπάνω και dublin penetration δεν κάνω απο ευγένεια
-
ΧΑ! Ήρθαν οι Αθηναίοι να μας πουν για λάσπη στα χωριά μας! Ρε ελάτε για ελιές καμία μέρα ή τρύγο και άστε τα γιαλαντζι δράματα! Να δεις το Ranger με 15 σακιά πάνω και 5-6 εργάτες πως ανεβαίνει τις πλευρες! Και εκεί δεν έχει ευγένεια..
-
ΧΑ! Ήρθαν οι Αθηναίοι να μας πουν για λάσπη στα χωριά μας! Ρε ελάτε για ελιές καμία μέρα ή τρύγο και άστε τα γιαλαντζι δράματα! Να δεις το Ranger με 15 σακιά πάνω και 5-6 εργάτες πως ανεβαίνει τις πλευρες! Και εκεί δεν έχει ευγένεια..
αχαϊκα χωρια... πφφφφ.... σγα τους αντρες....
-
Και τρύγο έχουμε και ελιές έχουμε και κοριά και απόλα, οκ δε τα κάνουμε πια. Θα σου στείλω τον Σπύρο.. Με το Νταστερ
-
Άσχετο, πόσο σας κοστολογούν το κιλό στο μάζεμα ελιάς;
Είναι εποχή τους τώρα.
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Είναι εποχή τους τώρα.
εχει περασει η εποχη τους.
και πριν απο ενα μηνα υπηρχε μεγαλο προβλημα ελλειψης κοσμου για μαζεμα
ετσι φτασανε ή μισιακα ή ακομη και 70 μεροκαματο!
περυσι ηταν 40 και κατω -
Όχι ρε ακόμα μαζεύουν...
Στο περιβάλλον μου βρήκαν με 60 ευρώ. Έλληνες.
Αλλά είναι γνωστοί τους εδώ και δεκαετίες -
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
Spi, δεν διαφωνώ με τα όσα πρεσβεύει το καλό και φθηνό Dacia Duster, αλλά σε ένα νήμα της Suzuki, όπου σπάνια καταθέτει κάποιος προβλήματα (γιατί απλώς δεν έχουν), μπαίνεις και γράφεις για την αγάπη σου για το Duster και λέω τι έγινε στο νήμα των Vitara πάλι...
Να συμπληρώσω ότι στο service που πήγα, ο υπεύθυνος έχει.. Duster. Μου είπε έχει πάει παντού αλλά τρίζει τρελά όλο το εσωτερικό του.Επειδή όμως οι άνθρωποι δεν αποφασίζουν το τι θα αγοράσουν εν κενώ αλλά πάντα συγκριτικά με ανταγωνιστικά μοντέλα, η αντιπαράθεση ντάστερ και βιτάρα στην κατηγορία των 4κινητων σοφτρόουντερς είναι πιστεύω χρήσιμη αφού είναι οι μόνες πρακτικά διαθέσιμες επιλογές για έναν οικογενειάρχη σε αυτή την κατηγορία τιμής.
Για τα της αξιοπιστίας (αυτοκίνητα 3ετίας):
Βιτάρα 25η θέση, Ντάστερ 127η.
https://car-recalls.eu/reliability/tuv-report-2022-2-3-years/
Και αυτό που έγραψες είναι απάντηση σε αυτό που έγραψα εγώ; Η προώθηση του Duster μέσω του νήματος του Vitara; Σοβαρεψου αγαπητέ.
-
Είναι εποχή τους τώρα.
περυσι ηταν 40 και κατωΚάπου εκεί είναι τα μεροκάματα ,Γυθειο μαζεύουνε ακόμα.
-
Δουλέψαμε πολύ εμείς φέτος, και έχουμε και μια οικογένεια στάνταρ, προχθές καιγαμε κλαδιά και πήγαμε μόνοι μας 3 άτομα, χωρίς εργάτες. άντε σε 2-3 χρόνια θα βάζω και τα παιδιά! Εντάξει, κάτι λίγα έχουμε, τα περισσότερα τα έχουν πάρει τα ξαδέρφια μου που είναι μόνο αγρότες, εμείς είμαστε οι αστοί και από τα 2 σόγια.. Αθηναίοι και έτσι!
Πάντως χωρίς πλάκα, ακόμη τα Datsun και κάτι Mazda 1980 έχουν στα περισσότερα χωριά. Ο ένας ξάδερφος πήρε Volvo και ο άλλος Opel Astra! Βέβαια ο αγαπημένος μου πήρε Wild Track και πάει 2-3 φορές το χρόνο Γερμανία (κάνει κάτι συνεργασίες εκεί, έχουν και συνεργείο αυτοί). Αν κάτσω να γράψω τι Ducati και αυτοκίνητα έχουν τα ξαδέρφια αγρότες...και εγώ έχω πήξει στα Β και τα scoot-ακια..ο Αθηναίος..
-
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Είναι εποχή τους τώρα.
ναι, ξερω...
αρα μανιατης? αποσκιερος? προσηλιακος? -
Είναι εποχή τους τώρα.
ναι, ξερω...
αρα μανιατης? αποσκιερος? προσηλιακος?Πιο προσηλιακος δεν γίνεται,Προσηλιο το χωριό δίπλα από την Πέτρινα .
-
Προσηλιο
ξερω, συνοροφρουρος....
χαχαχαχαπο ολυμπιες ο νταντυ - πανω απο τη κοκαλα - και δρυ/γερολιμενα η μαμα. στο δρυ ειναι τα λιοδεντρα.
Suzuki Vitara 2015