-
Να το χαιρεσαι φιλε. Τα αμαξια ειναι για να τα λυωνουμε στα χλμ
-
Ευχαριστώ φίλε Σπύρο, και εσύ το δικό σου.Να σαι καλά.
-
Ένας φίλος είχε παραγγείλει το Vitara GL+, AWD πριν 5 μήνες. Τον πήραν χτες (Σφακιανάκης) και του είπαν ότι λόγω της έλλειψης chips το αυτοκίνητο θα έρθει χωρίς το Blind Spot Monitoring και το Rear Cross Traffic Alert. Είναι αυτό δυνατό; Στο GL+ AWD Vitara που είναι και η μικρότερη δυνατή έκδοση απο πλευράς εξοπλισμού στα AWD αυτά είναι standard. Έχετε ακούσει τίποτα τέτοιο;
-
@npapanik said in Suzuki Vitara 2015:
Ένας φίλος είχε παραγγείλει το Vitara GL+, AWD πριν 5 μήνες. Τον πήραν χτες (Σφακιανάκης) και του είπαν ότι λόγω της έλλειψης chips το αυτοκίνητο θα έρθει χωρίς το Blind Spot Monitoring και το Rear Cross Traffic Alert. Είναι αυτό δυνατό; Στο GL+ AWD Vitara που είναι και η μικρότερη δυνατή έκδοση απο πλευράς εξοπλισμού στα AWD αυτά είναι standard. Έχετε ακούσει τίποτα τέτοιο;
ναι. ετσι ηρθε η τελευταια καραβια....
βασικα αυτο συμβαινει παντου πλεον.
ερχονται τα παντα κουτσουρεμενα.
παντως λογω μεγεθους και γενικα εξαιρετικης ορατοτητας, μικρο το κακο, ειδικα αν συνοδευτει απο δωα ή εκπτωση -
@npapanik said in Suzuki Vitara 2015:
Και θα του κάνουν 500€ έκπτωση...
Δεν συμβαίνει σε όλα, αλλά σε κάποια.
Random φάση (λέει η Suzuki)...
Επίσης, η αντιπροσωπεία σε ενημερώνει όταν πατήσει Ελλάδα και όχι νωρίτερα (έτσι, τουλάχιστον, μου είπαν). -
Παραγγελια αρχες Φεβρουαριου gl+4wd,ενημερωθηκα και εγω οπως και ολοι οσοι περιμεναμε να παραλαβουμε οτι το αυτοκινητο εφτασε Ελλαδα αλλα χωρις τα συστηματα Blind spot και rear cross traffic allert.
Oι επιλογες ηταν παραλαβη οπως ηρθε,αναμονη για την επομενη παραλαβη που θα γινει Φεβρουαριο,αλλα χωρις το εργοστασιο να μπορει να εγγυηθει οτι θα υπαρχουν τοτε και τριτη επιλογη ακυρωση και επιστροφη του 10% που ειχε δοθει ως προκαταβολη.
Επελεξα το να περιμενω μεχρι τον Φεβρουαριο,θεωρω οτι το blind spot ειναι σημαντικο τουλαχιστον για εμενα που κινουμαι αρκετα στον Κηφισο.
Επισης αν καποιος παραλαμβανε με τον ελλιπη εξοπλισμο ειχε μια εκπτωση 500 ευρω. -
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Παραγγελια αρχες Φεβρουαριου gl+4wd,ενημερωθηκα και εγω οπως και ολοι οσοι περιμεναμε να παραλαβουμε οτι το αυτοκινητο εφτασε Ελλαδα αλλα χωρις τα συστηματα Blind spot και rear cross traffic allert.
Oι επιλογες ηταν παραλαβη οπως ηρθε,αναμονη για την επομενη παραλαβη που θα γινει Φεβρουαριο,αλλα χωρις το εργοστασιο να μπορει να εγγυηθει οτι θα υπαρχουν τοτε και τριτη επιλογη ακυρωση και επιστροφη του 10% που ειχε δοθει ως προκαταβολη.
Επελεξα το να περιμενω μεχρι τον Φεβρουαριο,θεωρω οτι το blind spot ειναι σημαντικο τουλαχιστον για εμενα που κινουμαι αρκετα στον Κηφισο.
Επισης αν καποιος παραλαμβανε με τον ελλιπη εξοπλισμο ειχε μια εκπτωση 500 ευρω.Πάλι καλά..αν ήταν Ford θα σου έλεγαν "αυτό είναι"!
Καλή και η έκπτωση πάντως για να το πάρεις σύντομα.. άλλωστε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα επόμενα θα έχουν; 4-6 μήνες μετά είναι πολλοί.
-
Καλά όλα αυτά, αλλά η επιστροφή του 10% προκαταβολής το θεωρώ ληστεία... Συνήθως με όσα συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια, την επιστρέφουν ολόκληρη σε περίπτωση ακύρωσης. Έτσι κι αλλιώς μια χαρά θα βρουν να το πουλήσουν αυτή την εποχή.
Να'χεις δώσει π.χ. 1000 ευρώ προκαταβολή και να σου μασάνε τα 900.. Κλοπή..
-
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
Καλά όλα αυτά, αλλά η επιστροφή του 10% προκαταβολής το θεωρώ ληστεία... Συνήθως με όσα συμβαίνουν τα τελευταία 2 χρόνια, την επιστρέφουν ολόκληρη σε περίπτωση ακύρωσης. Έτσι κι αλλιώς μια χαρά θα βρουν να το πουλήσουν αυτή την εποχή.
Να'χεις δώσει π.χ. 1000 ευρώ προκαταβολή και να σου μασάνε τα 900.. Κλοπή..
Δεν εννοεί το 10% της προκαταβολής....
Απλώς είχε δώσει σαν προκαταβολή το 10% της συνολικής αξίας, το οποίο και επιστρέφεται....
Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ...
-
Ναι φυσικα επιστρεφουν την προκαταβολη ολοκληρη η οποια ηταν μινιμουμ το 10% της τιμης περιπου 2400 ευρω δηλαδη
-
2394 για την ακριβεια
-
Ναι φυσικα επιστρεφουν την προκαταβολη ολοκληρη η οποια ηταν μινιμουμ το 10% της τιμης περιπου 2400 ευρω δηλαδη
Α, ο.κ. τότε.
-
Επισης αν καποιος παραλαμβανε με τον ελλιπη εξοπλισμο ειχε μια εκπτωση 500 ευρω.Αν, πάντως, έχει κάποιος παραγγείλει 2wd GL+ και τελικά ακυρώσει ή περιμένει για Φεβρουάριο, ας μου πει!
-
Ναι και αν κάποιος έχει allgrip auto 140hp S ή το fl έστω ας μου πεί και εμένα για ανταλλαγή
-
@pgp737ng said in Suzuki Vitara 2015:
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Ναι και αν κάποιος έχει allgrip auto 140hp S ή το fl έστω ας μου πεί και εμένα για ανταλλαγή
Πριν 3 μήνες πούλησα το δικό μου S.
Το είχα ανεβάσει και στο βιταρα κλαμπ.
Έφυγε αμέσως και χωρίς δυσκολία.Το θυμάμαι. Πρέπει να σου είχα γράψει και θα ήθελα να το οδηγήσω κάποια στιγμή το S. Δε το κάνω μόνο και μόνο για να μη ψηθώ και κάνω πάλι τράμπες..
-
@pgp737ng said in Suzuki Vitara 2015:
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Πριν 3 μήνες πούλησα το δικό μου S.
Το είχα ανεβάσει και στο βιταρα κλαμπ.
Έφυγε αμέσως και χωρίς δυσκολία.Αφού ξέρουμε ότι τα αγοράζει κάποιος συγκεκριμένος όλα αυτά...
-
Το ξέρω, αλλά θα ήθελε να το έχει αγοράσει και αυτό...
-
Ααα από το βιταρα κλαμπ μας ήρθε ο φίλος με τα db;;;;
Μμμμμμμ -
Ευχαριστούμε πολύ, θα σας ειδοποιήσουμε.
-
Επισης αν καποιος παραλαμβανε με τον ελλιπη εξοπλισμο ειχε μια εκπτωση 500 ευρω.Update.
Ο ελλιπής εξοπλισμός κοστολογείται 200€ από την εταιρεία.
Τα υπόλοιπα 300€ δόθηκαν ως έξτρα έκπτωση
σε αυτούς που είχαν κάνει παραγγελία με τις παλιές τιμές, καθώς λόγω του νέου τιμοκαταλόγου που ισχύει από 07/10, το Vitara πήρε αύξηση 500€.
Suzuki Vitara 2015