-
@gatoz , και όμως, συζητάμε για χρήση η οποία ταιριάζει γάντι σε πετρέλαιο. Κοινώς μόνο επαρχιακό και αυτοκινητόδρομο, πολύ σπάνια μικρές αποστάσεις, και η γυναίκα μου δεν σέρνεται αλλά ούτε τη λες και γληγορη.... Κάνει και κανένα πάτημα για ξεμπουκωμα κάπου κάπου.
Το 4,2 με 4,3 το έχει μόνιμα, αλλά η αριθμολαγνεια δεν είναι του γούστου μου.... Κοινώς δεν έχει νόημα να παραθέτω νούμερα, ακόμα και το βιτ μια χαρά θα μου κάτσει αν είναι στο 6, αν μπορούσε πιο κάτω έχε καλώς, αλλά πόσο να γράψει και αυτο πιο κάτω.... -
@civil357 said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz , και όμως, συζητάμε για χρήση η οποία ταιριάζει γάντι σε πετρέλαιο. Κοινώς μόνο επαρχιακό και αυτοκινητόδρομο, πολύ σπάνια μικρές αποστάσεις, και η γυναίκα μου δεν σέρνεται αλλά ούτε τη λες και γληγορη.... Κάνει και κανένα πάτημα για ξεμπουκωμα κάπου κάπου.
Το 4,2 με 4,3 το έχει μόνιμα, αλλά η αριθμολαγνεια δεν είναι του γούστου μου.... Κοινώς δεν έχει νόημα να παραθέτω νούμερα, ακόμα και το βιτ μια χαρά θα μου κάτσει αν είναι στο 6, αν μπορούσε πιο κάτω έχε καλώς, αλλά πόσο να γράψει και αυτο πιο κάτω....
#koloi#copyright_xereis_esi
-
Party έχει στηθεί στο Dacia sandero Club στο Facebook.
Eat their dust Vitara 🤪
.
.
https://www.autoagora.gr/news/data/best-buy-sygkritika-test/Kai-omws-To-Dacia-Sandero-kerdizei-7-5-to-Suzuki-Vitara_230981.asp -
Eat their duster, βηταρες.....
Πω πω, Τι βαθυστόχαστο νόημα ήταν αυτό;
-
@yem said in Suzuki Vitara 2015:
Eat their dust Vitara 🤪
.
.
https://www.autoagora.gr/news/data/best-buy-sygkritika-test/Kai-omws-To-Dacia-Sandero-kerdizei-7-5-to-Suzuki-Vitara_230981.aspδεν εχει νοημα να συμπονας μικρα δυστυχισμενα πλασματα με ντατσια.
ειναι αυριο δευτερα.
να ξυπνας το πρωι να πας δουλεια με το ντατσια....
ουτε βαζελος μετα τον αποκλεισμο απο τα λαρισα στο μπασκετ.... -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
Eat their dust Vitara 🤪
.
.
https://www.autoagora.gr/news/data/best-buy-sygkritika-test/Kai-omws-To-Dacia-Sandero-kerdizei-7-5-to-Suzuki-Vitara_230981.aspδεν εχει νοημα να συμπονας μικρα δυστυχισμενα πλασματα με ντατσια.
ειναι αυριο δευτερα.
ουτε βαζελος μετα τον αποκλεισμο απο τα λαρισα στο μπασκετ....Ρε συ από την αγωνία σου μην πάει τζάμπα το ταξίδι από την Α2 τα έχεις χάσει...
Δεν πέρασε η Λάρισα...
Απλά ισοφάρισε... -
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Eat their dust Vitara 🤪
.
.
ειναι αυριο δευτερα.
ουτε βαζελος μετα τον αποκλεισμο απο τα λαρισα στο μπασκετ....Ρε συ από την αγωνία σου μην πάει τζάμπα το ταξίδι από την Α2 τα έχεις χάσει...
Δεν πέρασε η Λάρισα...
Απλά ισοφάρισε...μιλαμε για το ευκολα προβλεψιμο μελλον. #mehritelous
-
Eat their dust Vitara 🤪
.
.
ειναι αυριο δευτερα.
Δεν πέρασε η Λάρισα...
Σαν αυτό του φάιναλ φορ, που ήρθατε για την συμμετοχή...
-
Eat their dust Vitara 🤪
.
.
ειναι αυριο δευτερα.
Δεν πέρασε η Λάρισα...
Σαν αυτό του φάιναλ φορ, που ήρθατε για την συμμετοχή...
καημενε βασικαλοπουλε τι σουμελλε ννα παθεις
απο αυτη τη λαρισα τους τελικους να χασεις -
Εγώ ελπίζω να μιλήσει η ψυχή του ΠΑΟ πάντως, αν και είναι για μπάτσες φέτος. Μπασκετικός Αριανός μια ζωή, έγινε η 2η μου ομάδα ο ΠΑΟ όταν πήγε ο Γκάλης. Για μπάσκετ μιλάω μόνον, η κλωτσόμπαλα μου είναι αδιάφορη.
-
@realzeus said in Suzuki Vitara 2015:
Εγώ ελπίζω να μιλήσει η ψυχή του ΠΑΟ πάντως, αν και είναι για μπάτσες φέτος. Μπασκετικός Αριανός μια ζωή, έγινε η 2η μου ομάδα ο ΠΑΟ όταν πήγε ο Γκάλης. Για μπάσκετ μιλάω μόνον, η κλωτσόμπαλα μου είναι αδιάφορη.
ποια ψυχη?
συνταξιοδοτηθηκε μαζι με τον βασιλακοπουλο
#mehritelous -
@realzeus said in Suzuki Vitara 2015:
Για τον Νίκο Γκάλη, πώς τον πήραν και πως τον τελείωσαν θα έπρεπε να είσαι αντί -Παναθηναικος!
..ναι, να μιλήσει η ψυχή του ΠΑΟ για να περάσει με πλεονέκτημα έδρας την 6η Λάρισα που είχε έναν παραπάνω βαθμό από τον Άρη στον τελικό αγώνα.. μήπως να κάνουμε και κάνα τάμα;!
#mexritelous_Citroen_diesel
-
Καθίστε ήσυχοι που πιάνετε στο στόμα σας τον εξάστερο...
Είπαμε να είμαστε ευγενικοί με τους γαύρους που έκαναν τόσο ταξίδι από την Α2...
Ισως το εισιτήριο τους να είναι και με επιστροφή....
-
Καθίστε ήσυχοι που πιάνετε στο στόμα σας τον εξάστερο...
Είπαμε να είμαστε ευγενικοί με τους γαύρους που έκαναν τόσο ταξίδι από την Α2...
Ισως το εισιτήριο τους να είναι και με επιστροφή....
Τελευταία φορά που παίξατε final 4 είχα πάρει C3 diesel με 13.000€, και μου είχαν φανεί και πολλά! Εμείς για ένα σουτ δεν πήγαμε τελικό, και εσείς για ένα σουτ δεν βγήκατε τελευταίοι!
Καλά πάει αυτό..
-
Ως που θα φτασει η κατρακυλα του βιταρα? Προκειμενου να κρατηθει στην επικαιροτητα ,θα διαβαζουμε σε λιγο εδω μεσα και συνταγες μαγειρικης.
Το κομπλεξ του κοντου σε ολο του το μεγαλειο.
Στα ντατσια δε διαβαζω τπτ. Βλεπετε οι κατοχοι τα κυκλοφορουμε α π ρ ο β λ η μ α τ ι σ τ α. 5 λαμπες μια κορνα και χερουλι εσωτερικο πορτας οι βλαβες σε 200000 χλμ.
Κοστος 90 - 100 ευρω. Μεση στο ντιζελ 5,9.
Λαδοξιδα καθε 20000 χλμ, ενα μεγαλο service των 350 ευρω και 2 4αδες λαστιχα.
Ετσι πρεπει να ναι τα αμαξια -
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Ως που θα φτασει η κατρακυλα του βιταρα? Προκειμενου να κρατηθει στην επικαιροτητα ,θα διαβαζουμε σε λιγο εδω μεσα και συνταγες μαγειρικης.
Το κομπλεξ του κοντου σε ολο του το μεγαλειο.
Στα ντατσια δε διαβαζω τπτ. Βλεπετε οι κατοχοι τα κυκλοφορουμε α π ρ ο β λ η μ α τ ι σ τ α. 5 λαμπες μια κορνα και χερουλι εσωτερικο πορτας οι βλαβες σε 200000 χλμ.
Κοστος 90 - 100 ευρω. Μεση στο ντιζελ 5,9.
Λαδοξιδα καθε 20000 χλμ, ενα μεγαλο service των 350 ευρω και 2 4αδες λαστιχα.
Ετσι πρεπει να ναι τα αμαξιαλάδια στο duster αλλάζεις κάθε 20.000χλμ? η απλά αναφέρεις ότι λέει το manual?
-
Spi, και πολλά σου έβγαλε.
Το Vitara μέχρι τα 230,000 δεν είχε κάνει κιχ.
Μετά έβγαλε egr και στις 251 έβγαλε dpf.
Με κατανάλωση γύρω στο 5 με 5.2 ακόμα και με μπουκωμένο dpf.
Τώρα με 130 στην εθνική οδό έχει 4.7.Μάγκες μην το παλεύετε άλλο. Οι γάλλοι για καμια μπαγκέτα καλοί είναι.
Για σοβαρά μοτέρ diesel δείτε fpt, και BMW ειδικά τον Ν47 τον δίλιτρο και σε merc από 2.2 λίτρα και πάνω. Φυσικά όλα τα νταλικοειδή scania daf iveco κλπ.
Φοβερό μοτεράκι και 1.6 idtec της μεγάλης Honda αλλά μας τελείωσε άδοξα.
Οι υπόλοιποι απλά δεν υπάρχουν. -
για ντατσια ειναι και θεμα αρχης να μην γραφει καποιος. οκ το φορτωθηκε, να το λεει κιολας οτι το φορτωθηκε?
-
Τι τα γράφεις βρε Σπύρο στο θέμα των κολλημένων ?
Αστους στην φαντασίωση τους και στην φανατίλα τους...
-
Τι τα γράφεις βρε Σπύρο στο θέμα των κολλημένων ?
Αστους στην φαντασίωση τους και στην φανατίλα τους...
η φαντασιωση τουλαχιστον δεν εχει adblue και γαλλικες παγαποντιες κατω απο μαλακα πλαστικα για την συντηρηση πολυαριθμων εξειδικευμενων συνεργειων παρλεβου φρανσεζ
Suzuki Vitara 2015