-
Πήγε δύο χρόνια παραλαβή; Δεν πάμε καλά!!!
Ρε σεις θα τα μπερδεύετε στα πάρκινγκ των σουπερμάρκετ.
-
α! δεν ξέρω πόσο χρόνο παραλαβή έχει. Διαβάζω στο αντίστοιχο τοπικό κάτι εξωπραγματικούς χρόνους, οπότε υποθέτω ότι όσο περνά ο καιρός τόσο θα αυξάνει και ο χρόνος παράδοσης αφού οι παραγγελίες θα συσσωρεύονται.
-
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
α! δεν ξέρω πόσο χρόνο παραλαβή έχει. Διαβάζω στο αντίστοιχο τοπικό κάτι εξωπραγματικούς χρόνους, οπότε υποθέτω ότι όσο περνά ο καιρός τόσο θα αυξάνει και ο χρόνος παράδοσης αφού οι παραγγελίες θα συσσωρεύονται.
Έχει μειωθεί από 12-13 μήνες σε 9 περίπου, λόγω αύξησης της παραγωγής (μπήκε και το εργοστάσιο της Τσεχίας στο παιχνίδι).
-
Συνεπώς κάποιοι ενώ θα παραλάμβαναν στους 12-13 μήνες τώρα θα παραλάβουν στους 9 μήνες αν και εφόσον. Και θεωρητικά θα πάρουν Τσέχικο; Μάλλον.
Το Vitara άραγε πόσο χρόνο αναμονής έχει;
υ.γ. κρατώ μικρό καλάθι για τους χρόνους παραλαβής γιατί σε τόσο μεγάλα διαστήματα πολλά συμβαίνουν. Ακόμη θυμάμαι αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων κατασκευαστών σε εποχές εκτός πανδημίας π.χ. VW.
-
Συνεπώς κάποιοι ενώ θα παραλάμβαναν στους 12-13 μήνες τώρα θα παραλάβουν στους 9 μήνες αν και εφόσον. Και θεωρητικά θα πάρουν Τσέχικο; Μάλλον.
Το Vitara άραγε πόσο χρόνο αναμονής έχει;
Τσέχικο, Γαλλικό....τι σημασία έχει?? Αν και από όσο ξέρω Τσεχία άνοιξε η παραγωγή για το απλό Γιάρις ώστε να ελευθερωθούν γραμμές παραγωγής στην Γαλλία για το Κρος.
Το Βιτάρα, εξαρτάται από το μοντέλο. Είναι από 4 έως 6+ μήνες.
-
Δεν ήξερα που κατασκευάζεται. Βασικά για την toyota δεν ξέρω σχεδόν τίποτα.
-
Δεν ήξερα που κατασκευάζεται. Βασικά για την toyota δεν ξέρω σχεδόν τίποτα.
Εαν δεν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις λογικό το βρίσκω...εκτός εαν είσαι βαραμένος σαν εμένα και ξέρεις για όλες τις εταιρείες, έτσι από χόμπι (waste fo time...LOL).
-
χε!χε! πάνε οι εποχές που αφιέρωνα χρόνο στα αυτοκίνητα... Τώρα τσαγάκι και συμπάθεια. χα!χα!
Πέρα από την πλάκα, εγώ επιμένω συνέχεια σε παλιές αγάπες όπως είναι π.χ. το Vitara.
Για αυτό μπήκα και στο θέμα εδώ. Για να δω τι παίζει με το Vitara, μπας και μήπως κάποια στιγμή. -
χε!χε! πάνε οι εποχές που αφιέρωνα χρόνο στα αυτοκίνητα... Τώρα τσαγάκι και συμπάθεια. χα!χα!
Πέρα από την πλάκα, εγώ επιμένω συνέχεια σε παλιές αγάπες όπως είναι π.χ. το Vitara.
Για αυτό μπήκα και στο θέμα εδώ. Για να δω τι παίζει με το Vitara, μπας και μήπως κάποια στιγμή.Καλά έκανες....ό,τι θες για Βιτάρα, τότε Γάτος μόνο = εγγύηση! Ξέρει να σου πει το ιστορικό για όλα τα Βιτάρα που τσουλάνε στους Ελληνικούς δρόμους...αχαχα! Ό,τι θες τον ρωτάς...είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια (για #Vitara_mono, ομως).
-
Πολύ φοβάμαι ότι η SUZUKI θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη. Όπως έγινε και με την Daihatsu.
Ελπίζω να διαψευσθώ και να δούμε και νέα Vitara να έρχονται.
-
Πολύ φοβάμαι ότι η SUZUKI θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη. Όπως έγινε και με την Daihatsu.
Μολις εγραψα αλλου θετικα για το scross. Χεστηκα για το βιταρα. Ισως στην 35η εκδοχη του να βρουν που να βαλουν και την εξατμιση. Δε γραφω περισσοτερα γιατι το χουν φιλοι μου καλοι. Αλλιως και φτυαρι εφερνα. Χιχιχι!
-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Μολις εγραψα αλλου θετικα για το scross. Χεστηκα για το βιταρα. Ισως στην 35η εκδοχη του να βρουν που να βαλουν και την εξατμιση. Δε γραφω περισσοτερα γιατι το χουν φιλοι μου καλοι. Αλλιως και φτυαρι εφερνα. Χιχιχι!
Τι ζόρι τραβάς με την εξάτμιση! Εξήγησε μου, να πάρω ιδέες για καμιά μόντα
-
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Εχω θεμα, το ξερω μα δε μου αρεσει να βλεπω καζανακια εξατμισεων. Πως θα μπορουσε να κρυφτει δε ξερω. Καποιος επανασχεδιασμος χρειαζεται. Πχ στο τιγκ, στην gla, 3008 νομιζεις πως δεν υπαρχει καζανακι.
-
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Εχω θεμα, το ξερω μα δε μου αρεσει να βλεπω καζανακια εξατμισεων. Πως θα μπορουσε να κρυφτει δε ξερω. Καποιος επανασχεδιασμος χρειαζεται. Πχ στο τιγκ, στην gla, 3008 νομιζεις πως δεν υπαρχει καζανακι.
Πλέον όλο το αυτοκίνητο θελει επανασχεδιασμό ειδικα το εσωτερικό ειναι πολυ παρωχημένο -
S-cross / Duster αξιόλογα και τα δύο. Για μένα όμως αυτά απευθύνονται σε οικογένειες. Φυσικά το Duster ποιο μάχιμο.
Από την δική μου οπτική γωνία το Vitara επειδή είναι ποιο μαζεμένο το βλέπω ποιο θετικά για την δική μου περίπτωση. Όπως και τα περισσότερα στην A-SUV κατηγορία.
Φυσικά εγώ θα προτιμούσα ένα ακόμη ποιο μαζεμένο Vitara π.χ. το GV 1.6/3door αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
-
Πρώτη δοκιμή του Vitara strong(full) hybrid 1.5
https://www.largus.fr/actualite-automobile/essai-suzuki-vitara-hybride-2022-la-carte-economique-10829404.htmlΒάζοντας αγγλική μετάφραση,κατάλαβα ότι έκαψαν 7,5lt με το τετρακίνητο,αλλά με χειμερινά λάστιχα,σε χιονισμένους αυτοκινητόδρομους κι ανηφοριές.Επιφυλάσσονται να το δοκιμάσουν εκεί που είναι και το δυνατό του σημείο, πόλη και περιαστικά.Επίσης,ως βασικά μείον αναφέρουν τη διστακτικότητα κι αργή απόκριση του αυτομ.κιβωτίου σε ταξίδια και υψηλές ταχύτητες (για αστική κίνηση το βρίσκουν ο.κ. στη συνεργασία με τον μικρό ηλεκτροκινητήρα) και τη μείωση του χώρου αποσκευών κατά 73lt.
Αν κάποιος γνωρίζει τη γαλλική ας μας πει περισσότερα. -
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
Πρώτη δοκιμή του Vitara strong(full) hybrid 1.5
https://www.largus.fr/actualite-automobile/essai-suzuki-vitara-hybride-2022-la-carte-economique-10829404.htmlΒάζοντας αγγλική μετάφραση,κατάλαβα ότι έκαψαν 7,5lt με το τετρακίνητο,αλλά με χειμερινά λάστιχα,σε χιονισμένους αυτοκινητόδρομους κι ανηφοριές.Επιφυλάσσονται να το δοκιμάσουν εκεί που είναι και το δυνατό του σημείο, πόλη και περιαστικά.Επίσης,ως βασικά μείον αναφέρουν τη διστακτικότητα κι αργή απόκριση του αυτομ.κιβωτίου σε ταξίδια και υψηλές ταχύτητες (για αστική κίνηση το βρίσκουν ο.κ. στη συνεργασία με τον μικρό ηλεκτροκινητήρα) και τη μείωση του χώρου αποσκευών κατά 73lt.
Αν κάποιος γνωρίζει τη γαλλική ας μας πει περισσότερα.Αυτό με το κιβώτιο ήταν ο μεγαλύτερός μου φόβος...
-
Επιταχύνσεις υβριδικού, ΡΟΜΠΟΤΙΖΕ κιβώτιο κατανάλωση 7+ λίτρα βενζίνα, πορτμπαγκαζ από Swift... αλλά 4κίνητο
Περασμένα μεγαλεία κι οδηγώντας τα να κλαις...
Που είναι ο γάτος να μας πει για τα gayκα SUV...
Όποιος προλάβει, το καινούριο AT6 4x4 S-Cross είδε!
που το ομόρφυναν κι όλας.
Τέλος εποχής για το Vitara...#S-Cross_mono!
-
@piliourits said in Suzuki Vitara 2015:
Τέλος εποχής για το Vitara...
Ίσως το σώζει το full hybrid...
-
Τέλος εποχής για το Vitara ή για την Suzuki;
Απορώ πως καταφέρνει και έχει ακόμη παρουσία στην Ευρώπη.
Suzuki Vitara 2015