-
Ναι, 1.0 και 1.4 της Suzuki. Και ο 1.6 βενζίνης ήταν της Suzuki, μόνο ο πετρελαιοκινητήρας ήταν της 'Fiat' (FPT).
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Ναι, 1.0 και 1.4 της Suzuki. Και ο 1.6 βενζίνης ήταν της Suzuki, μόνο ο πετρελαιοκινητήρας ήταν της 'Fiat' (FPT).Και το υβριδικο που θα φορεθεί της suzuki Θα είναι..
-
Οκ είμαστε σε καλό δρόμο! Τελικά η τιμή ανέβηκε στα 18160€ διότι το απλό λευκό δεεεεν,από Μάρτη! Οπότε όλα τα υπόλοιπα έχουν έξτρα χρέωση.
Εχθές που το περιεργαστηκα από κοντά,το βρήκα απλό, λιτό και απέριττο. Τα πλαστικά,με εξαίρεση το άνω τμήμα του ταμπλό, όντως χαλάνε την εικόνα και παραπέμπουν σε προηγούμενες κατασκευές αλλά αν σε βάθος χρόνου αποδειχθούν αξιόπιστα, ποιός νοιάζεται!!!! Σημασία έχει το μοτεράκι και τα παρελκόμενα του να δικαιώσει το made in Japan(Hungary). -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Καλησπέρα,
Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το Karoq 1.5t tsi αλλά λόγω πάγώματος των παραγγελιών κοιτάω και άλλα αυτοκίνητα.
To 1.4 GL+ είναι στο shortlist, δεν το έχω οδηγήσει ακόμα αλλά ακούω ότι είναι μια ευχάριστη έκπληξη.
Θα ήθελα να ακούσω γνώμες κατόχων σε σχέση με:
- οδηγική συμπεριφορά
- κατανάλωση (βενζίνη)
- αξιοπιστία
- θόρυβο/ηχομόνωση
- άνεση
Είναι για οικογένεια 4 ατόμων με πολλές μετακινήσεις εντός πόλης αλλά και συχνά ταξίδια στο χωριό (ΕΟ Αθηνών-Θεσ).
αλλη κατηγορια μεγεθους απο το καροκ - νομιζω το καταλαβαινεις, ειναι μολις 4.17. με αναλογα μικροτερο χωρο αποσκευων που ειδικα αν γεμισεις το υποπατωμα ως ο γατος με ιμαντες ρυμουλκησης-ωμεγα-φτυαρια και αξινες, δεν θα βαζεις καροτσακι χωρις να βγαζεις την εταζερα.
πηρα σουζ βασικα λογω τετρα, αρα γατος ομιλα για τετρα και μονον
οδικη συμπεριφορα ενδιαφερουσα εως εξαιρετικη για το υψος του ΑΝ αφησεις τα εργοστασιακα ελαστικα ή γενικα ασφαλτινα - με a/t λαστιχα ειναι λιγο πατιναζ σε ψιλοβροχο αν και εξαιρετικο εκτος δρομου. το κερατο μου, ενα λαστιχο εκτος με καλο δειχτη βρεγμενου δεν υπαρχει...
καταναλωση, 8.5 μεση με ανελεητο σκισιμο και παντα σε σπορτ μοντ - μεγαλυτερη σε εο απο οτι σε πολη. σκεψου σε εο κατι αναμεσα σε 170-190+. εκει φερνει 9μισαρια. σε 140 και κατω, ας πουνε αλλοι, εγω δεν ξευρω, σε βαθεια πολη = 10-15 μεση ταχυτητα, καπου στα βαθεια εξαρια, ελαφρα εφταρια. φυσικως παντα με κλιμα ον.
αξιοπιστια, μεχρι σημερον μια στραβοκουμπωμενη μοκετα και ενα δαχτυλιδι αεραγωγων που ετριζε. οκ, το δικο μου ηταν το 1ο που κυκλοφορησε, δεν ξευρω για τα αλλα. και το δαχτυλιδι εγω το ξεκουμπωσα να δω αν βαφεται και δεν ξανακουμπωνε. ενα πουρνο νομισα και οτι χαλασε το σασμαν γιατι εκανε κατι κλανγκ-κλανγκ. πηγα αντιπροσωπεια και εγινα παλι ρομπα γιατι ηταν η σιδερενια ποδια για τη προστασια του μπροστινου διαφορικου που εχω βαλει και ο μαστορης δεν ειχε βαλει τις 4 απο τις 8 βιδες γιατι 'εφταναν'
εχει νομιζω και μια ανακληση για καποιες παλιες παρτιδες ντηζελ. ακομη μια για τον πισω αξονα που ετρωγε ανομοιομορφα τα πισω λαστιχα, αλλα διορθωθηκε απο το 2015 τελος. νομιζω οτι πλεον εχει 7 χρονια εγγυηση.
καπου αναμεσα στα σκυλια και στα πολυ σκυλια.
θορυβος αρκετος στα αψηλα χιλιομετρα οπως παραπανω, ολος απο αερα και λαστιχα. δεν γινεται τετρα και 1200 κιλα και a/t και αθορυβο. δεν ειναι και εξαιρετικα υψηλος, ειναι παντως περσοτερος απο του 508/2012 που ειχα και λιγοτερος του σιβικ/2008.
ανεση, ειδικα στο ες και ειδικα στο δικο μου οχι, δεν. το ες ειχε στησιμο με σκληροτερη αναρτηση που ηταν γενικα οκ, αλλα με τα a/t τα λαστιχα εγινε πολυ ξερο. το ντηζελ που εχω 2, ειναι πολυ πιο ανετο. δεν εχω οδηγησει αρκετα το φέις και λιφτ να σου πω αν πλησιαζει στο πετρελαιο ή στο ες. παντως παιρνοντας τετρα βιτ, ειναι σιγουρο οτι θα βαλεις a/t λαστιχο, ειναι εκεινο το βουνο που παντα ηθελες να πας...γενικα θεωρω οτι πλεον ειναι το μονο προσιτο περιπτερο με τετρα και οχι γκέι γκριπ κλπ που γουσταρει ο αψηλος ο κρίου αλλα θα τον αφησει στο πρωτο λασπολακο.
απο την αλλη, εχουν σκιστει ολοι να παιρνουν το 1.4 βενζινα και χανω τη μοναδικοτητα - αν το αλλαξω αυτος θα ειναι ο λογος
ψαξε και τι παραδοση εχει, απο οσο ειδα στον σφακ - σχεδον διπλα στο γραφειο - γινεται πάνικ.
για τζι-πι-ες μη μασας, παιρνεις καρτα για το πλας με 40 ευρωπουλα απο η-μπαίυ
...εχουν βγαλει και τα απειρα μπλιμπλικια οι κινεζοι, εχουν βγαλει απειρα κιτ εντος-εκτος οι γιουροπήαν. ευτυχως πια επεσαν και οι τιμες που ηταν στο θεο = ψηλωμα με 2 κατοσταρικα, προστατευτικα και πλαστικουρες με 5 ευρω.ΑρΕς
ναι, εχει σκατοπλαστικα σε εμφανιση - οχι σε αντοχη. μερικοι γουσταρουν να τα χαιδευουν και να τα ζουλανε με τον αντιχειρα - γατος δεν την βρισκει ετσι, ασε που χρησιμοποιει και αλλο δαχτυλο.
ΑρΕς βερ 1.1
σαββατο τελειωνω με τη μετακομιση - βουνα εεεεεερχομαιιιιιιιιιι
ΑρΕς βερ 1.2
ρε σεις σκονταίοι, οκ ,τιμια τα αργαλεια. δεν βλεπονται ομως. βγαζουν μια μιζερια, σαν να βαλαν τους σχεδιαστες να βλεπουν αυτια κυριακη πρωί ενα πραμα...
ΑρΕς βερ 1.3
στο βιτ εχω δωσει λιστα με τα επιπλεον που πρεπει καποιος να βαλει με τη παραλαβη. ενα χιλιαρικακι οι ρεζερβο-λαστιχο-ποδια-προστασιο-εργαλειο-σιμπιερες[/quoteΓάτε θα το ψηλώσεις τελικά?
-
ολα καλα? #not
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=1 ... 79&start=0 -
Κλαψ, λυγμ, τραγικά πράγματα. Και το Vitara και το Matiz της γάτας.
-
Δεν κατάλαβα ότι το Vitara που έχει τα θέματα, είναι του γάτου.
Μιλάνε για ένα 1600, ο γάτος έχει το 1400 turbo, σωστά;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν είναι του γάτου το Vitara (σωστά θυμάσαι ότι έχει το τουρμπάτο), το Matiz ήταν για το οποίο έγραψε μια ιστορία.
-
Καλά η ιστορία με το κουβαδάκι matiz , είναι παλιά και πονεμένη. Εγώ είχα πάει να σκοτωθώ με ένα τέτοιο ενός συμφοιτητή, όταν είπα στον πατέρα του ακριβώς τι έγινε, με έλεγε άχρηστο κλπ και μετά από 2 μέρες τρακαρε και ζηταγε συγνώμη.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Έχουμε επιδόσεις για το 1000αρι βιτάρα; Πάει καθόλου ή όχι; Βάρος; Κοντά 1200; Το πορτπαγκάζ του είναι 370λίτρα συνολικά ή με το false floor στο πάνω σημείο;
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Έχουμε επιδόσεις για το 1000αρι βιτάρα; Πάει καθόλου ή όχι; Βάρος; Κοντά 1200; Το πορτπαγκάζ του είναι 370λίτρα συνολικά ή με το false floor στο πάνω σημείο;4x2 11.5s 0-100, 4x4 12s 0-100, 112 ροπη. 375λιτρα όλος ο χώρος με το πάτωμα τερμα κατω χωρις ρεζερβα μεχρι την εταζερα.
-
...και με ρεζερβα το ιδιο ειναι, μπαινει πιο κατω και απο το υποπατωμα
ενα τετρα που οδηγησα, παει παρομοια με το ιμπιθα 115 του γιου μου, ισως και να αρπαζει λιγο καλυτερα.
καιει ομως το ιδιο ή και περσοτερο, καπου στα ψηλα 8, χαμηλα 9 στο τεστ ντράιβ οπου το εσκισα ala γατοζ = κατι λιγοτερο απο το 1.4 -
Απόλαυση το βιντεακι.
Άραγε να φοράει χιονολαστιχα η κάποια πιο γενικά SUV τύπου m+s;
Youtube VideoΣτάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλος με Βιταρα αγορασμένο πριν 1 χρόνο, έπαθε κανονικό μπλακ άουτ, νεκρωσαν όλα, κόλλησε το γκάζι και αναγκάστηκε να το στουκαρει σε ένα τοίχο για να μη σκοτώσει κανεναν. Το λόγο έχουν οι ασφαλιστικές.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χωρίς να το αμφισβητώ, ακούγεται απίστευτο!
-
Ποιος κινητήρας;
Βενζίνη η πετρέλαιο;
Δεν έβαλε νεκρά και να το ακινητοποιησει;
Έχασε και τα φρένα τελείως;
Ακούγεται τρομακτικό!Και πρίν ένα λεπτό διάβαζα στο θέμα της Χ1 τον Δία να λέει πως όσο λιγότερα ηλεκτρονικά τόσο το καλύτερο!
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Φίλος με Βιταρα αγορασμένο πριν 1 χρόνο, έπαθε κανονικό μπλακ άουτ, νεκρωσαν όλα, κόλλησε το γκάζι και αναγκάστηκε να το στουκαρει σε ένα τοίχο για να μη σκοτώσει κανεναν. Το λόγο έχουν οι ασφαλιστικές.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άντε να αποδείξει ότι δεν έφταιγε αυτός...
Για δώσε παραπάνω ινφο γιατί ακούγεται πολύ περίεργο!
-
κόλλησε το γκάζι και αναγκάστηκε να το στουκαρει σε ένα τοίχοΔεν έχει μηχανικό χειρόφρενο το Vitara?
Πάντως κάτι δεν κολλάει στην ιστορία. Αν είχε χειροκίνητο κιβώτιο, θα μπορούσε να βάλει νεκρά. Αν είχε μηχανικό χειρόφρενο, θα μπορούσε να το τραβήξει. Επίσης, τα φρένα δεν χάνονται έτσι απλά, καθώς έχουν διπλό κύκλωμα, σε όλα τα αυτοκίνητα. Η μόνη περίπτωση που ξέρω να νεκρώνουν τα φρένα είναι στο Matiz, όπου η ελαττωματική μονάδα του ABS απλά τα απενεργοποιούσε. -
Φίλος με Βιταρα αγορασμένο πριν 1 χρόνο, έπαθε κανονικό μπλακ άουτ, νεκρωσαν όλα, κόλλησε το γκάζι και αναγκάστηκε να το στουκαρει σε ένα τοίχο για να μη σκοτώσει κανεναν. Το λόγο έχουν οι ασφαλιστικές.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και φυσικως καταλαβαινεις οτι ειναι ανυποστατον τα μαλλα... θα ημπορουσε γατοζ αναφερει οτι πχ το κουγκα/χ1/3008 εξαδελφου αποφασισε να αυτοκαταστραφει κλπ. ετσι, ανευ ορθου αιτιολογησεως.
αζ διας, χειροφρενο μηχανικο, φρενα ασχετα με τα ηλεκτρονικα 'νεκρωσαν' κλπ, σασμαν ειτε χειρο = νεκρα, ειτε αυτοματο = aisin = δεν παιζει κατι τετοιο...παιζει βεβαιως κατι πολυ συνηθισμενον, εχει συμβει και εις γατον με ενα 323: μετα πλυσιμο και αφαιρεση πατακιων, επανατοποθετηση χωρις κουμπωμα και αποτελεσμα σφηνωσε το πενταλ του γκαζιου τερμα πατημενο. αλλα νεκρα και ολα οκ...
ΑρΕς
ομιλει νομιω και γατοζ που αναφερει αμεσως τυχοντα επι και βεβαιωμενα προβληματα. το παραπανω του κανει για φλέιμ και μονον
ΑρΕς βερ1.1
εκεινο με το ματιζ μπάι δίας, ημουν εκεινος που υποχρεωσε τοτες την σαβρολε να κανει την ανακλησις. επειδη προκειται για πολυ σοβαρα θεματα, δεν το ειχα ανεφερει μεχρι να επιβεβαιωθει. οταν εγινε, τοτε μπηκε στο αναλογο θεμα - δεν θυμαμαι που - εδω μεσα. -
πολλες κουβεντες περι τετρα.... και κατι γκριπ μάι ας. και ειναι και ντερτι. ο μάι ας.
ο φιλος τονυ με ψηλωματακι + λαστιχα
ημεις ειχαμεν α) μετακομιζω-μαστορια β) γριπη
δεν ειχαμεν ομως και ψηλωματακι, θα εχωμε ομως το ιδιον του τονυ (+3 μπρος-πισω) με 250 ευρουλακια μονον
οποτε δεν ημπορουσαμε, εντος ιανουαριου θα εχετε και γατον ή εκειθε ή στα χαντακιΑρΕς
φαν,
ακου εκει φραντσιόζικα!
δεκαεπτα μετανοιαι γονυπετηςΑρΕς βερ 1.1
- Σπυ, τοιμασου, παρε γαλοτσες
- αψηλε μπιλ παρε ουνο τετοιο και ασε τα θηλυπρεπη... ο δικος σου τονυ ειναι αυτος.
- ντοκ, γιου νοου, οι προσθηκαι πέους 3cm ειναι ιδιαι σε βιτ-σου ξου
- ζευ - υπαρχει ζωη και με λαϊκα σουβια, ουχι μονον με ποθους αλα καπιταλ
ΑρΕς βερ 1.2
Αις εχεις ασφαλεια ζωής με αερομεταφορα?
Να ημουν απο καπου να σε έβλεπα με το χι ενα στη λασπη, τα κλαδια και τις πετρες. το χςςςςςςςςς θα σου σημαδευε και λαμαρινα και ψυχη...ΑρΕς βερ 2.0
ο πισω προφυλακτηρ που λειπει εις βιντεον δεν εμεινεν εις καλλιδρομον αλλα εις λεωφορον κηφισου - ενταυθα. σφακ ομως, ακομη να φερει νεον εδω και ενα μηνα...
Suzuki Vitara 2015