-
Μετά από 95,000χλμ, επισκέφθηκα την Παρασκευή αντιπροσωπεία και ρώτησα μηχανικό αν χρειάζεται καθάρισμα η βαλβίδα EGR. Μου απάντησε πως δεν πειράζουμε τίποτα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα, και πως κάνει καθαρισμό μόνη της!!
Δηλαδή περνάνε νερά μέσα από την EGR ! έτσι μου απάντησε.
Ξέρω ότι το μοτέρ έχει egr cooler, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό με καθαρισμό.Ηρακλής.
-
Πραγματικές καταναλώσεις για βενζίνη τι βλέπετε οι ιδιοκτήτες; Είναι οικονομικό;
-
Όσοι έχετε το diesel 4x4 gl+ το cruise control είναι adaptive?
Επίσης η οθόνη υποστηρίζει Android auto?
Πηγα χτες σε έναν αντιπρόσωπο μου είπε ναι σε όλα αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ σίγουρος. .... -
Android Auto θυμάμαι ότι δεν έχει, εκτός αν βγήκε καμιά αναβάθμιση τελευταία. Μόνο iOS Car Play. Τώρα γιατί υποστηρίζει το μεν κι όχι το δε άγνωστο. Το Cruise Control είναι adaptive. Μπες και στο site της Suzuki, μπορείς να κατεβάσεις specs που τα γράφουν αναλυτικά.
-
Αν τα συστήματά είναι ίδια έχει βγει αναβάθμιση για το scross που μπορεί να σας κάνει ή να υπάρχει αντίστοιχη
-
Ο χρήστης christou έγραψε:
Όσοι έχετε το diesel 4x4 gl+ το cruise control είναι adaptive?
Επίσης η οθόνη υποστηρίζει Android auto?
Πηγα χτες σε έναν αντιπρόσωπο μου είπε ναι σε όλα αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ σίγουρος. ....Adaptive cc φυσικά και έχει, το android auto υποστηρίζεται απο την έκδοση λογισμικού 1840.Επίσημα περιμένουμε ειδοποίηση απο τις αντιπροσωπείες για αναβάθμιση.Κάποιοι έκαναν την αναβάθμιση μόνοι τους ήδη **παίρνοντας και το ανάλογο ρίσκο **
-
Ο χρήστης christou έγραψε:
**Επίσης η οθόνη υποστηρίζει Android auto? **
Πηγα χτες σε έναν αντιπρόσωπο μου είπε ναι σε όλα αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ σίγουρος. ....Android Auto θυμάμαι ότι δεν έχει, εκτός αν βγήκε καμιά αναβάθμιση τελευταία. Μόνο iOS Car Play. Τώρα γιατί υποστηρίζει το μεν κι όχι το δε άγνωστο.
Επειδή απ'όσο γνωρίζω, το Scross έχει ίδιο infotainmet με το Vitara υπάρχει -στο ίντερνετ- μια αναβάθμιση που σε όσους τη δοκιμάσαμε,παίζει επιτυχώς Android Auto.Στην προτείνω,αλλά επειδή δεν είναι της ελλην. αντιπροσωπείας ακόμα,με κάθε επιφύλαξη.Αν ενδιαφέρεσαι,δες περισσότερα στο νήμα του scross από εδώ:
viewtopic.php?f=15&t=56285&start=2145 από τα δύο τελευταία ποστ της σελ.144 έως 147. -
Σε Vitara την έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης το Car Play εξακολουθεί να υποστηρίζεται μετά την αναβάθμιση; Αν τύχει και γίνει στραβή υπάρχει τρόπος reset (έστω στην αντιπροσωπεία) ή τρέχουμε και δε φτάνουμε;
-
Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις.θα κανονίσω ένα τεστ drive γιατί μοιάζει καλή επιλογή το βιταρα.είναι λίγο σπαρτιατικο το εσωτερικό του αλλά έχει αρκετά άλλα χαρίσματα.
-
καλημέρα σε όλους. έχω καταλήξει στο βιτάρα για αγορά νεου αυτοκινήτουστην εκδοση gl+ μιας και η οικογένεια μεγάλωσε και σε βενζίνη γιατί έτσι και αλλιώς κάνω γύρω στα 10000 χλμ / χρόνο. όμως ένας έμπορος μου δίνει σε πολύ καλή τιμη ένα μεταχειρισμένο diesel vitara με λίγα χιλιόμετρα. αξίζει να πάω στο diesel ή θα βάλω μπελά στο κεφάλι μου; μακρινές αποστάσεις γενικά δεν κάνω, καμιά εκδρομή μόνο. στον 2ο χρόνο θα έχω κάνει σίγουρα απόσβεση στο ντίζελ με βάση την διαφορά της τιμής με το καινούργιο τη βενζίνης αλλά αυτό που φοβάμαι είναι η απαξίωση του ντίζελ όταν μετά από 7-8 χρόνια θα πουλήσω το αυτοκίνητο αυτό. σε όσους έχουν το βιτάρα ντίζελ το αυτοκίνητο έχει βγάλει προβλήματα; χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο;
-
Αν κανεις κοντινες διαδρομες δεν αξιζει. Απαξιωση θα εχει το βενζινης
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αν κανεις κοντινες διαδρομες δεν αξιζει. Απαξιωση θα εχει το βενζινηςΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1
-
Στο 13.05 δοκιμάζουν την ακαμψια του αμαξωματος οπως ειχαν κάνει και με το nissan qashqai αν το είχατε δει.
-
Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω σε ξένα άρθρα πως υπάρχει στα σκαριά ενα facelift του Vitara με μικρές διορθώσεις. Πιθανό για αρχές 2018. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο;
-
Ο χρήστης thanos_g έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω σε ξένα άρθρα πως υπάρχει στα σκαριά ενα facelift του Vitara με μικρές διορθώσεις. Πιθανό για αρχές 2018. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο;Έλεγαν πως θα το παρουσιάσουν στην έκθεση του Τόκυο τον περασμένο μήνα, αλλά δεν εμφανίστηκε κάτι. Μάλλον, στο πρώτο εξάμηνο του 2018.
-
Παίδες όσοι βάλατε 215/60/17 όλα καλά? Είδατε διαφορά στην άνεση?
-
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Να κι ένας που δεν το λυπάται... -
Το να ζορίσεις το αυτοκίνητο σου για να πας σε μια ορεινή διαδρομή για παράδειγμα, να φτάσεις σε έναν προορισμό που με ένα κλασικό αυτοκίνητο δεν θα μπορούσες να φτάσεις το καταλαβαίνω, το να το ταλαιπωρείς για να περάσεις από σημεία που έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να περάσεις από εκεί, μου φαίνεται λίγο 'χαζό'.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το να ζορίσεις το αυτοκίνητο σου για να πας σε μια ορεινή διαδρομή για παράδειγμα, να φτάσεις σε έναν προορισμό που με ένα κλασικό αυτοκίνητο δεν θα μπορούσες να φτάσεις το καταλαβαίνω, το να το ταλαιπωρείς για να περάσεις από σημεία που έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να περάσεις από εκεί, μου φαίνεται λίγο 'χαζό'.Τότε δεν κατανοείς το off roading ως hobby. Για αυτό φτιάχτηκαν αυτά τα αυτοκίνητα, όχι για τις Εθνικές.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Suzuki Vitara 2015