-
Τι εννοείς? Να έχει ένα κουμπί ή μυστικό συνδυασμό που να ξεκινά την αναγέννηση; κανένα αμάξι δεν το έχει αυτό. Μόνο μέσα από διαγνωστικό μπορείς να ξεκινήσεις τέτοιες διαδικασίες.
-
Τι εννοείς? Να έχει ένα κουμπί ή μυστικό συνδυασμό που να ξεκινά την αναγέννηση; κανένα αμάξι δεν το έχει αυτό. Μόνο μέσα από διαγνωστικό μπορείς να ξεκινήσεις τέτοιες διαδικασίες.
Ναι κάπως έτσι, νομίζω ότι είχα στο thread του fiesta είχα διαβάσει κάτι τέτοιο... Κάποιες ακόμη απορίες.
Κάθε ποτέ γίνεται to regeneration?
Τι συμβαίνει σε περίπτωση που χρήστης δεν κάνει μεγάλες αποστάσεις με υψηλές ταχύτητες, πραγματοποιείται αναγέννησει?
Στην αντιπροσωπεία παρέχουν την δυνατότητα αυτή?
-
Κάθε ποτέ γίνεται to regeneration?
Τι συμβαίνει σε περίπτωση που χρήστης δεν κάνει μεγάλες αποστάσεις με υψηλές ταχύτητες, πραγματοποιείται αναγέννησει?
Στην αντιπροσωπεία παρέχουν την δυνατότητα αυτή?
-
Κάθε όποτε χρειαστεί. Δεν ξέρω το % βουλώματος που έχει ορίσει ο κάθε κατασκευαστής.
-
Οχι δεν πραγματοποιείται αναγέννηση σε μικρές αποστάσεις. Θέλει τουλάχιστον 20' με στροφές κινητήρα 2.200-2.500.
-
Ναι με το διαγνωστικό, συνήθως με χρέωση.
-
-
Ανέβασαν στην ελληνική σελίδα το νέο μοντέλο χωρίς ακόμα τιμές όμως.
Δείχνει να έχει πιο καθαρό σχεδιασμό με πιο δυνατό σημείο εξωτερικά το πίσω. Μπροστά είναι λίγο υπερβολικοι οι προβολείς αλλά οκ.
Γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση χώρου μέσα γιατί με μόλις 3εκ μακρύτερο κέρδισε 70λτ φτάνοντας τα 500 και με καλό μήκος 84εκ που μάλλον οριακά παίρνει και μεγάλη βαλίτσα κατά μήκος.
2 εκ μακρύτερο και μεταξόνιο άρα μάλλον καλύτερος χώρος για τα πόδια πίσω και 60 κιλά ελαφρύτερο από το παλιό παρότι μεγάλωσε λίγο παντού φαρδύτερο 3.2εκ , ψηλότερο 1 εκ ενώ η ακαμψια είναι βελτιωμένη κατά 41%.
Μέσα δείχνει αρκετα αναβαθμισμένο σε οθόνες και hud που διαβάζω ότι είναι το μεγαλύτερο που έχει κυκλοφορήσει
Αν όμως ξεκινήσει με τιμές 25 χίλιαρικα θα πάψει να είναι ο βασιλιάς των πωλήσεων καθώς και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός αλλά έκοψε και το ντίζελ που ήταν το ζεστό κουλούρι που έδινε τόσα χρόνια.
Στην Ιταλία η βασική έκδοση με τον 1.3 140 ξεκινά από 25500!!
Εδώ να δούμε αν θα πετύχουν καλύτερες τιμές ( τώρα ξεκινά από 22.300) θεωρώ +2000 θα πάρει.
Εδώ παρουσίασεις
https://m.youtube.com/watch?v=J8yDY3_HZxY
https://m.youtube.com/watch?v=Ivz4-74mz74
Τώρα που το ξανασκεφτομαι εδώ η energy που έρχεται γυμνή με air condition και ατσάλινες ζάντες και χωρίς προβολείς ομίχλης ε δεν νομίζω ότι μπορεί να κοστίζει +24000! ....
-
Καλησπέρα, με λένε Χαράλαμπο και είμαι καιννούργιος στο φόρουμ. Ενδιαφέρομαι για suv με ικανοποιητικούς χώρους και πετρελαιο μιας και θα κάνω πολλά χλμ καθημερινά, ενώ με ενδιαφέρει η τετρακίνηση καθώς θα εχω και διαδρομές σε δύσκολο τερεν. Βάση του μπατζετ μου (25000 Μαξ) εχω καταλήξει πως το μόνο καινουριο που με καλύπτει είναι το duster 4x4, το οποίο αν και μου αρέσει, εσωτερικά δείχνει να υστερεί. Έχω βρει και ένα qq 2017 diesel 4x4 με κάτω από 70000 από έμπορο με καλή φήμη. Ερώτηση προς γνώστες. Αξίζει να το σκεφτώ, η να προτιμήσω το καινούργιο duster?
-
Αν με τον όρο "δύσκολο τερέν" εννοούμε εκτός ασφάλτου διαδρομές, τότε το Duster υπερτερεί. Επίσης για μένα υπερτερεί και για το γεγονός ότι είναι καινούριο. Αν ενδιαφέρει η συμπεριφορά στην άσφαλτο, τότε το QQ είναι καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Duster είναι κακό.
-
Ευχαριστώ για την απαντηση. Ναι εννοώ κακό δίκτυο, ορεινά χωριά κλπ, και χώμα σε κάποιες περιπτωσεις. Έχετε εικόνα και για το compass 4x2 1.6 d?
-
Στην ουσια με το κομπας δε θα κερδισεις τπτ. Περισσοτερα χρηματα θα ξοδεψεις. Το νταστερ παραμενει αυτοκινητο ουσιας.
-
Έχει αντικαταστήσει κανείς τα αμορτισέρ στο QQ;
Μου πρότειναν να βάλω Sachs και ότι είναι ότι πιο κοντινό στα εργοστασιακά, τα οποία φυσικά ξεφεύγουν στην τιμή. Να σημειώσω πως δεν θα ήθελα να αλλάξει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου, μιας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον συνδυασμό άνεσης-κρατήματος. -
Καλησπέρα σε όλους αν και βλέπω ότι το θέμα έχει μείνει ανενεργό για αρκετό καιρό. Ευκαιρία να το ''ξυπνήσουμε'' λίγο. Νέος κάτοχος ενός J11 Tekna και σήμερα το έβαλα στα δύσκολα κατευθείαν. Τα πήγε πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενα!
-
καλησπερα, ομορφο αμαξι και ευρυχωρο...
δυσκολα πλεον στα πισια δεν εχει, ακομη και με χιονι το περασμα πισω απο την Παναγια ειναι πλεον βατο και με ρενω κλιο.
κρατησε το για εκει που ειναι προορισμενο, μεγαλα υπερανετα ταξιδια και μεχρι πατημενο χωματοδρομο -
@gatoz said in Νissan Qashqai J11 [2014-__]:
δυσκολα πλεον στα πισια δεν εχει, ακομη και με χιονι το περασμα πισω απο την Παναγια ειναι πλεον βατο και με ρενω κλιο.
κρατησε το για εκει που ειναι προορισμενο, μεγαλα υπερανετα ταξιδια και μεχρι πατημενο χωματοδρομοΚαλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ!
Οι κύριοι χωματόδρομοι στα Γεράνεια πράγματι είναι βατοί, η κατάβαση-ανάβαση στο δενδρόσπιτο όμως είναι δύσκολη. Η κλίση είναι πολύ μεγάλη και τα λούκια πλέον πολύ βαθιά https://www.youtube.com/watch?v=cx3SUGTzyBY
Δεν το πήρα για σκληρό off road φυσικά. Επειδή κάνω μεγάλες αποστάσεις για να φτάσω στα σημεία ενδιαφέροντος, χρειαζόμουν κάτι που να μπορεί να με ταξιδέψει ξεκούραστα μέχρι εκεί.
-
@billy84 said in Νissan Qashqai J11 [2014-__]:
κρατησε το για εκει που ειναι προορισμενο, μεγαλα υπερανετα ταξιδια και μεχρι πατημενο χωματοδρομοΚαλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ!
Οι κύριοι χωματόδρομοι στα Γεράνεια πράγματι είναι βατοί, η κατάβαση-ανάβαση στο δενδρόσπιτο όμως είναι δύσκολη. Η κλίση είναι πολύ μεγάλη και τα λούκια πλέον πολύ βαθιά https://www.youtube.com/watch?v=cx3SUGTzyBY
Δεν το πήρα για σκληρό off road φυσικά. Επειδή κάνω μεγάλες αποστάσεις για να φτάσω στα σημεία ενδιαφέροντος, χρειαζόμουν κάτι που να μπορεί να με ταξιδέψει ξεκούραστα μέχρι εκεί.
Έριξα μια ματιά στο παραπάνω βίντεο σου και νομίζω αξίζει να βάλω τον παρακάτω σύνδεσμο!
Μπράβο για την προσπάθεια σου!
Youtube Video -
εχω δει αρκετα απο τα βιδεο σου - θα βρεθουμε ή εχουμε βρεθει υποθετω σε καποιο βουνο αλλα εσυ με το χοντα προφανως
και εγω αστοχαω απο πανω οταν πηγαινω να βρω τη κατεβασια στο δεντροσπιτο
με αδερφιστικο τετρακινητο προτιμω απο πισια
οχι οτι απο πανω δεν παω συχνα και με το 3008 απο τη κατεβασια....
αν και ειχα σκαλωσει καποτε σε κατι ριζες που ειχε πεταξει ενα τρακτερ ντοπιου, δεκαετια πισω, στην πρωτη βολτα του nv μολις το ειχα παραλαβει απο την αντιπροσωπεια, υπαρχουν ακομη τα ιχνη τους που τα ειχα κατεβασει με αλυσοπριονο μετα τα λουκια, στην παρακαμψη του τελευταιου δεντρουτο κιου-κιου θελει προσοχη μεγαλη σε ημιαξονια και σε ακουμπισματα - ζορισματα σε δισκοπλατω, δεν ειναι σκληροτραχηλο, βλεπω που πας καιρο τωρα, προτιμησε τη μηχανη, αυτο ειναι για το λογκαδο ταξιδακι
-
@gtsartsal said in Νissan Qashqai J11 [2014-__]:
Έριξα μια ματιά στο παραπάνω βίντεο σου και νομίζω αξίζει να βάλω τον παρακάτω σύνδεσμο!
Μπράβο για την προσπάθεια σου!
Youtube VideoΣε ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία ζωής!
-
εχω δει αρκετα απο τα βιδεο σου - θα βρεθουμε ή εχουμε βρεθει υποθετω σε καποιο βουνο αλλα εσυ με το χοντα προφανως
και εγω αστοχαω απο πανω οταν πηγαινω να βρω τη κατεβασια στο δεντροσπιτο
με αδερφιστικο τετρακινητο προτιμω απο πισια
οχι οτι απο πανω δεν παω συχνα και με το 3008 απο τη κατεβασια....
αν και ειχα σκαλωσει καποτε σε κατι ριζες που ειχε πεταξει ενα τρακτερ ντοπιου, δεκαετια πισω, στην πρωτη βολτα του nv μολις το ειχα παραλαβει απο την αντιπροσωπεια, υπαρχουν ακομη τα ιχνη τους που τα ειχα κατεβασει με αλυσοπριονο μετα τα λουκια, στην παρακαμψη του τελευταιου δεντρουτο κιου-κιου θελει προσοχη μεγαλη σε ημιαξονια και σε ακουμπισματα - ζορισματα σε δισκοπλατω, δεν ειναι σκληροτραχηλο, βλεπω που πας καιρο τωρα, προτιμησε τη μηχανη, αυτο ειναι για το λογκαδο ταξιδακι
Γάτε δυστυχώς το Honda δεν υπάρχει πια! 2 μήνες πριν πάτησα πετρέλαια κοντά στην Τρίπολη και χτυπήσαμε άσχημα. Πλέον θα μετακινούμαι με το Qashqai για λόγους ασφαλείας καθώς υπάρχει οικογένεια πίσω μου και δεν είμαι για παρόμοιες περιπέτειες.
Ένας από τους λόγους που επέλεξα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι οτι βρίσκεις τα πάντα μέχρι και στο περίπτερο (και μεταχειρισμένα). Οπότε ό,τι χρειαστεί θα το αλλάξω. Αν και το συγκεκριμένο είναι μαλακό και δείχνει ότι δεν κοπανάει ιδιαίτερα όσο το δούλεψα και χθες στην Ευρυτανία. Σιγά σιγά θεωρώ πως θα μου κάνει τη δουλειά. Βλέποντας και κάνοντας!
-
Καλησπερα, Εχει αλλαξει καποιος φιλος δισκο/παλτο/βολαν σε J11? Να μας πει αn κανει παλι το γνωστο σκορτσαρισμα ?
Εγω αλλαξα μετα το γνωστο σκορτσαρισμα αλλα εχω την εντυπωση οτι ψιλοκουναει ελαχιστα. Εβαλα LUC οχι το γνησιο (αλλα και το γνησιο LUC γραφει επανω) ,
-
@north06 said in Νissan Qashqai J11 [2014-__]:
Καλησπερα, Εχει αλλαξει καποιος φιλος δισκο/παλτο/βολαν σε J11? Να μας πει αn κανει παλι το γνωστο σκορτσαρισμα ?
Εγω αλλαξα μετα το γνωστο σκορτσαρισμα αλλα εχω την εντυπωση οτι ψιλοκουναει ελαχιστα. Εβαλα LUC οχι το γνησιο (αλλα και το γνησιο LUC γραφει επανω) ,
Καλησπέρα, άλλαξες και δίσκο πλατώ και βολάν? Μπορείς να γράψεις κόστος να έχουμε μια ιδέα? Επίσης το γνωστό σκορτσάρισμα που το κάνει ακριβώς και σε ποιό μοτέρ αναφέρεσαι? Ευχαριστώ!
-
@north06 said in Νissan Qashqai J11 [2014-__]:
Καλησπέρα, άλλαξες και δίσκο πλατώ και βολάν? Μπορείς να γράψεις κόστος να έχουμε μια ιδέα? Επίσης το γνωστό σκορτσάρισμα που το κάνει ακριβώς και σε ποιό μοτέρ αναφέρεσαι? Ευχαριστώ!
Ναι τα αλλαξα ολα ,1Κ ευρω μου βγηκε σε αντιπροσωπεια με σετ LUΚ, μοτερ 1.5DCI 110PS, ειχα το σκορτσαρισμα μια 10ετια και ειπα να το φτιαξω δεν ηταν για αλλαγη ο συμπλεκτης. Νομιζω σε λιγο καιρο θα ξανασκορτσαρει , ετσι το βλεπω
Νissan Qashqai J11 [2014-__]