-
Πήγα και το είδα χθες, απλά έμεινα μ@λάκας Φοβερή ποιότητα μέσα και απίστευτα πλούσιος εξοπλισμός! Πολλή όμορφο εξωτερικά επίσης.
Για αυτούς που ρωτάνε για το 4χ4, έχει το προηγούμενο μοντέλο φιλαράκι μου και μου λέει ότι πραγματικά το χαίρετε σε χωματόδρομους. Επίσης σε μία κουταμάρα τις στιγμής το είχε βουτήξει μέσα σε ποταμάκι, το οποίο πέρασε με ελαφρά δυσκολία όμως. Στα περισσότερα τεστ που έχω δει μέχρι στιγμής προτείνουν το 1.5, το οποίο στην πλήρη έκδοση του έρχεται στα 27650 κι άμα βάλεις και δερμάτινο σαλόνι +800 ευρά. -4500 απ'αυτό το ποσόν κοστίζει η μεσαία σε εξοπλισμό έκδοση με τον ίδιο κινητήρα. Επίσης δεν προτείνετε το αυτόματο κιβώτιο.
Παιδιά έχω 'περάσει' 2 bmw 3άρες, 2 slk κι ο πατέρας μου έχει την Clk και την τελευταία A class. Άμα λέω ότι το nissan έχει ποιότητα το εννοώ!!! -
Πήγα και το είδα χθες, απλά έμεινα μ@λάκας Φοβερή ποιότητα μέσα και απίστευτα πλούσιος εξοπλισμός! Πολλή όμορφο εξωτερικά επίσης.
Για αυτούς που ρωτάνε για το 4χ4, έχει το προηγούμενο μοντέλο φιλαράκι μου και μου λέει ότι πραγματικά το χαίρετε σε χωματόδρομους. Επίσης σε μία κουταμάρα τις στιγμής το είχε βουτήξει μέσα σε ποταμάκι, το οποίο πέρασε με ελαφρά δυσκολία όμως. Στα περισσότερα τεστ που έχω δει μέχρι στιγμής προτείνουν το 1.5, το οποίο στην πλήρη έκδοση του έρχεται στα 27650 κι άμα βάλεις και δερμάτινο σαλόνι +800 ευρά. -4500 απ'αυτό το ποσόν κοστίζει η μεσαία σε εξοπλισμό έκδοση με τον ίδιο κινητήρα. Επίσης δεν προτείνετε το αυτόματο κιβώτιο.
Παιδιά έχω 'περάσει' 2 bmw 3άρες, 2 slk κι ο πατέρας μου έχει την Clk και την τελευταία A class. Άμα λέω ότι το nissan έχει ποιότητα το εννοώ!!! -
Εγώ που είμαι κάτοχος του 1.5D techna εδώ και 20 ημέρες περίπου μπορώ να πω πως το αυτοκίνητο τα σπάει !! Είναι τέλειο !! Από κατανάλωση τίποτα…! Έχω κάνει 1300 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής και καίω περίπου 5.5 μέσο όρο. Πήγα Επίδαυρο και γύρισα (330 χιλιόμετρα) και έκαψα 25 ευρώ με ταχύτητα περίπου 120-130. Από πετρέλαιο βάζω της bp το diesel ultimate και το αμάξι πετάει ! Καμία σχέση με το test drive !! Ειδικά στις εκκινήσεις η ultimate κάνει διαφορά όπως επίσης και στις προσπεράσεις (άνετες) !Από φώτα τη νύχτα παιδιά τα bi led που έχει η techna μπροστά απλά δεν υπάρχουν ! Πήγαινα στο δρόμο και έβλεπα τα πάντα ! Έχει και αυτόματη προσαρμογή για τους μπροστινούς. Από ποιότητα καμπίνας εννοείται πως η techna είναι εμφανώς καλύτερη μιας και έχει PVC επένδυση στις πόρτες και στο κεντρικό υποβραχιόνιο σε σχέση με την acenta που είναι το ψευτο-υφασμάτινο.
Η φουλ γυάλινη οροφή απλά δεν υπάρχει ! Είναι όλη η οροφή γυάλινη ! Τη νύχτα είναι μαγεία ! Η ράγες οροφής τέλειες όπως και τα φιμέ (μου έβαλαν και στα μπροστινά οδηγού – συνοδηγού την τρίτη σκάλα τη νόμιμη θεωρητικά). Οι 19άρες ζάντες είναι να σου φεύγουν τα σάλια. Ο εσωτερικός καθρέφτης αυτόματης σκίασης πολύ εξυπηρετικός ειδικά αν οδηγάς αρκετά το βράδυ δεν σε στραβώνουν τα φώτα (βγάζει ένα πράσινο χρώμα) ! Το έξυπνο κλειδί αρκετά εξυπηρετικό ειδικά όταν έχεις σακούλες και δεν ψάχνεις σαν χαζός να βρεις τα κλειδιά σου.
Στα περί ασφάλειας, η προειδοποίηση τυφλού σημείου είναι αρκετά χρήσιμη όπως και οι αισθητήρες παρκαρίσματος. Ειδικά εγώ που έρχομαι από Mazda 2 και Audi Α3 μέχρι να μάθω τον όγκο θέλω χρόνο lol. Δοκίμασα έτσι για πλάκα το αυτόματο παρκάρισμα… Δεν υπήρχε… Γυρνούσε το τιμόνι μόνο του και με είχαν πιάσει τα γέλια !
Τέλος, όσον αφορά το κόστος, η έκδοση techna με το κλειδί στο χέρι πήγε στα 26.700 + 350 κάποια αξεσουάρ. Σας προτείνω το πατάκι αποσκευών από καουτσούκ 100% όπως επίσης και μπροστινά - πίσω μαρσπιέ που γράφουν Qashqai. Πήρα και σετ καπνιστού (δεν καπνίζω αλλά μπαίνει που και που κάποιος που καπνίζει) το οποίο είναι ασημί και έχει ένα φωτάκι μπλε που ανάβει μόλις ανοίγεις το καπάκι για να βλέπεις που μπαίνει η στάχτη!
Δώρα μου έκαναν τα φιμέ μπροστά, συναγερμός, σετ κοκ, πατάκια γνήσια Qashqai και τα ασημί διακοσμητικά της μάσκας και στα πλάγια, όπως επίσης και μία έκπτωση για αξεσουάρ, συνεργεία κτλ. -
26700? ? Δεν πήρες μεταλλικό χρώμα και σου έκανα δώρο την απόσυρση ε?
Καλό είναι το σαλόνι σε μισό δέρμα ή θα άξιζε το φουλ δερμάτινο τα 800 έξτρα νομίσεις?
Πόσο καιρό πήρε να έρθει? -
Με μεταλλικό ! Μου έκαναν δώρο την απόσυρση (1430) και μία άλλη προσφορά που έτρεχε (1200) + 30% έκπτωση στα αξεσουάρ που πήρα. Αυτό έβγαινε περίπου 27000 και μου έκοψαν άλλα 300. Εγώ τους είπα να πάρω το δερμάτινο αλλά μου είπαν είναι τσάμπα χρήματα γιατί θα είναι ζεστό το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα. Επίσης πρέπει να το φροντίζω που και που για να μην ανοίξει. Μία φίλη μου που έχει το RAV4 full leather (4 ετών) τα δερμάτινα έχουν γίνει χάλια επειδή δεν τα φρόντιζε με αλοιφές κτλ. Έτσι μου είπαν τα 800 αυτά να τα δώσω στα αξεσουάρ (350 έδωσα με το 30% μέσα) και μου έμειναν και κάποια στην άκρη lol. Η τιμή ήταν μετρητοίς και έκοψαν τα 300. Δεν είχαν techna διαθέσιμα και αρχικά μου είχαν πει κανα 2μηνο. Αλλά μετά από κάποιες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως ξέμεινε ένα στο τελωνείο στο χρώμα που ήθελα και αν θα το τσιμπούσαμε. Ε τους είπα βουρ και το πήρα σε 10 εργάσιμες.
-
Καλά χιλιόμετρα, ακούγεται πολύ καλό αμάξι.
Εδώ όμως:
Ο χρήστης athens_gps έγραψε:
...Οι 19άρες ζάντες...Omg και 3 λολ
-
Σ' ευχαριστώ πολύ !! Καλά οι 19άρες μαζί με τα φιμέ είναι απλά γκομενομαγνήτης χαχα περνούσα από τη Γλυφάδα και επειδή είχε κίνηση πήγαινα σιγά... ε οι γκόμενες προσπαθούσαν να δουν μέσα από τα φιμέ lol πάντως πολύ καλό αμάξι παιδιά και μουράτο ! Πήρα και κερί της autoglym το HD wax για να το περάσω το χειμώνα !
-
Οι 19άρες ζάντες είναι να σου φεύγουν τα σάλια.στην αρχη απλα σου φευγουν, μετα τον λαστιχά ομως... οντως δεν θα υπάρχει σάλιο
Καλοτάξιδο ομως!!! Ομορφο αμάξι και πχιοτικο!
-
Ο κόσμος είναι μαλάκας τελικα
-
27 σχεδον χιλιαρικα για QQ... +στην ελλαδα του 2014
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οι 19άρες ζάντες είναι να σου φεύγουν τα σάλια.
στην αρχη απλα σου φευγουν, μετα τον λαστιχά ομως... οντως δεν θα υπάρχει σάλιο
Καλοτάξιδο ομως!!! Ομορφο αμάξι και πχιοτικο!
ε μωρέ με το 30% έκπτωση θα μου βγαίνουν κάνα 600άρι ! αν εξαιρέσεις πως στο a3 έδινα κάνα 650άρι αυτά είναι μια χαρά για 19άρα! Σ' ευχαριστώ και πάλι !!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
27 σχεδον χιλιαρικα για QQ... +στην ελλαδα του 2014ανάλογα τι ανάγκες έχει ο καθένας και τι μπάτζετ διαθέτει. Αν εξαιρέσεις πως στην αρχή κοιτούσα για Lexus ΝΧ (το οποίο είναι πανέμορφο) που θα βγει φέτος το χειμώνα μια χαρά μου πήγε και το QQ πιο οικονομικό και με φουλ εξοπλισμό ! Πάντως παιδιά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ !!!
-
Σιγά μην αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Τι να πουν και πιο σοβαρά αυτοκίνητά. Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;
-
ειναι και γκομενομαγνητης ρε σεις..!!
ευτυχως, γιατι κοιταζα σε κατι φεραρικα μτχ και απογοητευομουν με τις τιμες.
τωρα με λιγοτερα απο 30 χιλιαρικα ειμαι οκ. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
τωρα με λιγοτερα απο 30 χιλιαρικα ειμαι οκ.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5369146/
αυτο εχει 18αρες.
δεν ειανι καλο.
ΦΤΟΥ.
-
Με μεταλλικό ! Μου έκαναν δώρο την απόσυρση (1430) και μία άλλη προσφορά που έτρεχε (1200) + 30% έκπτωση στα αξεσουάρ που πήρα. Αυτό έβγαινε περίπου 27000 και μου έκοψαν άλλα 300. Εγώ τους είπα να πάρω το δερμάτινο αλλά μου είπαν είναι τσάμπα χρήματα γιατί θα είναι ζεστό το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα. Επίσης πρέπει να το φροντίζω που και που για να μην ανοίξει. Μία φίλη μου που έχει το RAV4 full leather (4 ετών) τα δερμάτινα έχουν γίνει χάλια επειδή δεν τα φρόντιζε με αλοιφές κτλ. Έτσι μου είπαν τα 800 αυτά να τα δώσω στα αξεσουάρ (350 έδωσα με το 30% μέσα) και μου έμειναν και κάποια στην άκρη lol. Η τιμή ήταν μετρητοίς και έκοψαν τα 300. Δεν είχαν techna διαθέσιμα και αρχικά μου είχαν πει κανα 2μηνο. Αλλά μετά από κάποιες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως ξέμεινε ένα στο τελωνείο στο χρώμα που ήθελα και αν θα το τσιμπούσαμε. Ε τους είπα βουρ και το πήρα σε 10 εργάσιμες.Τυχερός ήσουν μάλλον, δεν μου είπαν για καμιά προσφορά τώρα. Πριν λίγο μίλησα με την αντιπροσωπεία και μου έδωσε 27260 τελική τιμή! Και τη σκατά δέρμα βάζουν που ανοίγει τόσο εύκολα?!
3 μήνες μου είπε παράδοση. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τωρα με λιγοτερα απο 30 χιλιαρικα ειμαι οκ.http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5369146/
αυτο εχει 18αρες.
δεν ειανι καλο.
ΦΤΟΥ.
Σοβαρό αμάξι!
-
Τυχερός ήσουν μάλλον, δεν μου είπαν για καμιά προσφορά τώρα. Πριν λίγο μίλησα με την αντιπροσωπεία και μου έδωσε 27260 τελική τιμή! Και τη σκατά δέρμα βάζουν που ανοίγει τόσο εύκολα?!
3 μήνες μου είπε παράδοση.[/quote]Μάζεψε προσφορές από 3-4 αντιπροσωπείες και δες ποια σε συμφέρει καλύτερα. Εμένα προσπαθούσαν να χτυπήσουν ο ένας τον άλλο. Αν είσαι στην Αττική στείλε μου pm να σου πω για τις δικές μου αναλυτικά. Πάντως μετά από ένα mazda 2 και ένα Audi Α3 το QQ είναι πολύ καλή επιλογή για τα δικά μου δεδομένα. Θα το ευχαριστηθείς. Σκέψου πως το 1.5 δεν έχει και τέλη ! Μόνο τα ασφάλιστρα είναι τσουχτερά (580 το εξάμηνο για μεικτή της προκοπής) αλλά οκ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
27 σχεδον χιλιαρικα για QQ... +στην ελλαδα του 2014
ανάλογα τι ανάγκες έχει ο καθένας και τι μπάτζετ διαθέτει. Αν εξαιρέσεις πως στην αρχή κοιτούσα για Lexus ΝΧ (το οποίο είναι πανέμορφο) που θα βγει φέτος το χειμώνα μια χαρά μου πήγε και το QQ πιο οικονομικό και με φουλ εξοπλισμό ! Πάντως παιδιά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ !!!
Και βεβαια οτι αρεσει στον καθενα..!
Απλα στα λεφτα που εσκασες θεωρω οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα overall μηχανηματα.
Το τελευταιο ευρω θα το αξιζε αν ηταν φτηνοτερο-τιμιοτερο.
Καλοταξιδο!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]