-
Δεν έπρεπε να βάλεις την πιο σύντομη διαδρομή γιατί σε πήγε από τα βουνά.
-
@criuser said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Δεν έπρεπε να βάλεις την πιο σύντομη διαδρομή γιατί σε πήγε από τα βουνά.
Έπρεπε να βάλω ως ενδιάμεση σταση το Αλιβέρι αλλά δεν το έκανα και πήγα από την ειδική. Δύο gps είχα το Google και της οθόνης το δικού του αριστερά έλεγε το ένα δεξιά το άλλο (σε διάφορες διχαλες) είχαν τρελαθεί...
-
Επρεπε να κάνεις και μία στάση στην Σέττα που είναι το πιο δροσερό μέρος στην Εύβοια και από τα πιο δροσερά στην Ελλάδα.
-
Το άφησα στα αριστερά μου αυτό το χωριό όταν ανέβαινα αλλά είχαμε μαζέψει χλμ και ήμουν δύσκολα.
Εδώ δροσιά είχαμε στην Κύμη και στις κονίστρες που είναι ημιορεινα μέρη εκεί που λες πιάνει 740μ υψόμετρο!
Δεν είχα ξαναπάει Εύβοια διακοπές.
Πολύ ωραία ήταν έβγαζαν μια αγριλα οι παραλίες της και ωραία χωριά είχε και οικονομικά όπου πήγαμε χωρίς τον έναν πάνω στον άλλον.
Αλλά πολύ εγκατάλειψη από υποδομές.
Δρόμοι σκοτωστρες, πινακίδες έπρεπε να φτάσεις στο 1μ για να δεις τι έγραφαν κρίμα...
Πήραμε όμως το μέλι μας τα σύκα μας και τα παξιμάδια και γυρίσαμε γεμάτοι! -
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το άφησα στα αριστερά μου αυτό το χωριό όταν ανέβαινα αλλά είχαμε μαζέψει χλμ και ήμουν δύσκολα.
Εδώ δροσιά είχαμε στην Κύμη και στις κονίστρες που είναι ημιορεινα μέρη εκεί που λες πιάνει 740μ υψόμετρο!
Πολύ ωραία ήταν έβγαζαν μια αγριλα οι παραλίες της και ωραία χωριά είχε και οικονομικά όπου πήγαμε χωρίς τον έναν πάνω στον άλλον.
Δρόμοι σκοτωστρες, πινακίδες έπρεπε να φτάσεις στο 1μ για να δεις τι έγραφαν κρίμα...
Πήραμε όμως το μέλι μας τα σύκα μας και τα παξιμάδια και γυρίσαμε γεμάτοι!Και του χρόνου, να περάσετε το ίδιο! Μια χαρά και το ταξίδι σου (και ας έκανες παραπάνω χιλιόμετρα).
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Πήραμε όμως το μέλι μας τα σύκα μας και τα παξιμάδια και γυρίσαμε γεμάτοι!Η Εύβοια είναι το ωραιότερο μέρος με τους χειρότερους κατοίκους...
Μίσος ο ένας για τον άλλο, άνευ λόγου.
Μπορείς να είσαι από την θάλασσα στα έλατα σε 15 λεπτά.
-
Καλημέρα
Έχει κανείς άποψη για το συνεργείο ΜΑΡΕΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης;
-
-
Στον Μαρέσιο είχα περάσει μια βόλτα για αλλαγή φίλτρου πετρελαίου και μου είπε πως δε μπορεί γιατί είναι μεγάλη μανούρα.
Μια επαφή ενός s-cross με αγριογούρουνο. Μικρή ζημιά βλέπω, δε μπορώ να καταλάβω αν πήρε ημιαξόνιο. Το άρθρο γράφει πως ακινητοποιήθηκε το όχημα, αλλά αυτό μπορει να συνέβει επειδή άνοιξαν οι αερόσακοι. Δυνατό αμάξι.
-
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Στον Μαρέσιο είχα περάσει μια βόλτα για αλλαγή φίλτρου πετρελαίου και μου είπε πως δε μπορεί γιατί είναι μεγάλη μανούρα.
Οταν ακουω τετοια, δεν ξαναπερναω ουτε απ εξω....
Τι θα πει δεν μπορω? Δηλαδη επιλεγουμε να κανουμε τα ευκολα, ευκολο μεροκαματο , και τα δυσκολα ποιος θα τα κανει?
Ζητα παραπανω χρηματα αν θες λογω δυσκολιας, αλλά οχι δεν το κανω
Ουτε απ εξω -
@alexandros-k said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Οταν ακουω τετοια, δεν ξαναπερναω ουτε απ εξω....
Τι θα πει δεν μπορω? Δηλαδη επιλεγουμε να κανουμε τα ευκολα, ευκολο μεροκαματο , και τα δυσκολα ποιος θα τα κανει?
Ζητα παραπανω χρηματα αν θες λογω δυσκολιας, αλλά οχι δεν το κανω
Ουτε απ εξωΌλοι πλέον έτσι δουλεύουν. Κοιτάνε την ευκολία τους (και για αυτό έχουν μείνει λίγοι).
-
Μια επαφή ενός s-cross με αγριογούρουνο. Μικρή ζημιά βλέπω, δε μπορώ να καταλάβω αν πήρε ημιαξόνιο. Το άρθρο γράφει πως ακινητοποιήθηκε το όχημα, αλλά αυτό μπορει να συνέβει επειδή άνοιξαν οι αερόσακοι. Δυνατό αμάξι.
Η 75 χρονη οδηγός; Δυνατό τιμόνι η γιαγιά. Ξέρει από αυτοκίνητα.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Η 75 χρονη οδηγός; Δυνατό τιμόνι η γιαγιά. Ξέρει από αυτοκίνητα.
Αλλά όχι να μαγειρεύει αγριογούρουνο.
Τστστσς.. που πάει ο κόσμος. -
χαχαχαχα
Το αμάξι αφρενάριστο σέντραρε το γουρουνάκι. Χίλια τα χίλια. -
@criuser said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Η Εύβοια είναι το ωραιότερο μέρος με τους χειρότερους κατοίκους...
Μίσος ο ένας για τον άλλο, άνευ λόγου.
Όλη η Ελλάδα έτσι είναι. Και ετσι θα μεινει.
-
Δυνατό αμάξι.Με πόσα πήγαινε; Δεν φαίνεται μεγάλη ζημιά. Και το αγριογούρουνο δεν φαίνεται πολύ στραπατσαρισμένο.
-
@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Δυνατό αμάξι.Με πόσα πήγαινε; Δεν φαίνεται μεγάλη ζημιά. Και το αγριογούρουνο δεν φαίνεται πολύ στραπατσαρισμένο.
Ήταν μεγάλο πάντως.
-
Καλημέρα στην ομάδα
Ψάχνω για συνεργείο suzuki diesel δυτική Θεσσαλονίκη γνωρίζει κανείς;
Όχι αντιπροσωπεία
-
Τελικά βρήκα συνεργείο δυτικά (Θεσσαλονίκη) πήγα και έκανα σερβις στον Βασάκο πολύ καλός και γρήγορος έχει εμπειρία από suzuki και ναι ζορίστηκε να αλλάξει το φίλτρο καυσίμου (φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε)
Στον Μαρέσιο που είχα τηλεφωνήσει γιατί άλλαξα και προθερμαντήρες αρνήθηκε να το αναλάβει.Κάτι άσχετο και ίσως αδιάφορο από την αρχή το καπό ήταν κάπως ανασηκωμένο σαν να μην έκλεινε καλά, αφήνει ένα μεγάλο περιθώριο πρόσεξα πώς σχεδόν όλα τα s-cross (όχι το καινούργιο) έχουν λίγο ανασηκωμένο το καπό τους σαν να χρειάζεται κάποια ρύθμιση απασχόλησε κανένα σας;
-
@ssivakas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τελικά βρήκα συνεργείο δυτικά (Θεσσαλονίκη) πήγα και έκανα σερβις στον Βασάκο πολύ καλός και γρήγορος έχει εμπειρία από suzuki και ναι ζορίστηκε να αλλάξει το φίλτρο καυσίμου (φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε)
Στον Μαρέσιο που είχα τηλεφωνήσει γιατί άλλαξα και προθερμαντήρες αρνήθηκε να το αναλάβει.Κάτι άσχετο και ίσως αδιάφορο από την αρχή το καπό ήταν κάπως ανασηκωμένο σαν να μην έκλεινε καλά, αφήνει ένα μεγάλο περιθώριο πρόσεξα πώς σχεδόν όλα τα s-cross (όχι το καινούργιο) έχουν λίγο ανασηκωμένο το καπό τους σαν να χρειάζεται κάποια ρύθμιση απασχόλησε κανένα σας;
Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο...
SUZUKI SX4 SCROSS