-
-
Μια ζωή εμείς εκτός. Στα διαλα
-
Υποψιάζομαι ότι είναι το ίδιο, αλλά έτσι μπαίνει το suzuki connect ως extra σε αυτοκίνητα ινδίας.
https://www.youtube.com/watch?v=KWdkU-dEZjE
Είσαι σίγουρος ότι θες να το κάνεις σε προηγούμενο?(Αν κάτι έχει αλλάξει στα ευρωπαικά ίσως, αλλά δεν γνωρίζω την υλοποίηση του εδώ συστήματος)
Πάντως σίγουρα θα το βάζει σε καινούργια μοντέλα.
-
Α, καταλαβα. Άστο καλύτερα.
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Α, καταλαβα. Άστο καλύτερα.
και εγώ ψιλο ζήλεψα αλλά σκέφτηκα τα 3.5 φτηνότερα που το πήρα και γελάω
-
Υπολογίζεις και τη σημερινή αύξηση;
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Υπολογίζεις και τη σημερινή αύξηση;
υπάρχει και άλλη, σήμερα ;
-
16/2
-
-
@panos_choulio said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα...Είμαι σε φάση αλλαγής ελαστικών..Τώρα εχω crossclimate..
Κοιτάω για all season πάντα..Είδα ότι υπάρχει το Yokohama Geolandar G058 για την διάσταση μας..
Είναι all season αλλά όχι με πιστοποίηση 3PMSF..Το έχει δοκιμάσει κάποιος??Έκανα καμιά 500αριά χιλιόμετρα με τα G058 στο νοικιάρικο Duster 1.5 DCi 4WD το προπροηγούμενο σαββατοκύριακο. Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Φλώρινα, κυρίως σε εθνικές οδούς. Πάτησα και λίγο χιόνι.
Αξιοπρεπή μου φάνηκαν, αλλά το αμάξι δεν με ενέπνεε για γρήγορη οδήγηση και επιπλέον δεν έχω συγκριτικά στοιχεία με τον ανταγωνισμό. -
Καλησπέρα, 3ο ετήσιο service για suzuki s cross sx4 all grip 1.4 βενζίνη στο Σφακιανάκη στον Κηφισό.Κοστος 250€(λαδια- εργασια-τσεκαρισματα,φίλτρα λαδιού,αέρα,καμπίνας κ κάρτα καυσαερίων- ευτυχώς δεν άλλαξα μπουζί, καθώς έχω λίγα χιλιόμετρα ήτοι 25.000, το manual αναφέρει στα 3 χρόνια η 60.000χμ για αντικατάσταση τους).Η πολιτική των χιλιομέτρων έχει αλλάξει από τότε που το πήρα και από 15.000/ανά έτος έχει ανέβει στα 20.000 χμ...Γενικά το αυτοκίνητο έχει αποδειχθεί αξιόπιστο.Η κατανάλωση είναι στο 7l/100km εντός των τειχών και στα 5.9l στην εθνική.Καλη συνέχεια σε όλους..
-
@zante said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα, 3ο ετήσιο service για suzuki s cross sx4 all grip 1.4 βενζίνη στο Σφακιανάκη στον Κηφισό.Κοστος 250€(λαδια- εργασια-τσεκαρισματα,φίλτρα λαδιού,αέρα,καμπίνας κ κάρτα καυσαερίων- ευτυχώς δεν άλλαξα μπουζί, καθώς έχω λίγα χιλιόμετρα ήτοι 25.000, το manual αναφέρει στα 3 χρόνια η 60.000χμ για αντικατάσταση τους).Η πολιτική των χιλιομέτρων έχει αλλάξει από τότε που το πήρα και από 15.000/ανά έτος έχει ανέβει στα 20.000 χμ...Γενικά το αυτοκίνητο έχει αποδειχθεί αξιόπιστο.Η κατανάλωση είναι στο 7l/100km εντός των τειχών και στα 5.9l στην εθνική.Καλη συνέχεια σε όλους..
Περίεργο που δεν αλλάξανε μπουζί.
Έπιασες την τριετία αντί των χλμ. Όχι ότι θα συμβεί κάτι... Suzuki γαρ.
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο Σφακιανάκης? -
@chrisk6 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο ΣφακιανάκηςΚαι εγώ μόλις πέρασα service τρίτου χρόνου (45.000 χλμ.) χωρίς να μου ζητηθεί να αλλάξω μπουζί.
Αυτό για τα 20.000 χλμ. από πού προκύπτει? Δεν είχα καμμία ενημέρωση σχετικά κατά την επίσκεψη στο συνεργείο....το αντίθετο θα έλεγα. -
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο Σφακιανάκης?Στα μπουζι ισχύει το χιλιομετρικό οριο. Δεν είναι σαν τα υγρα φρένων ή τα παραφλού το χρονικό όριο. Ορθώς έπραξαν στον σφακιανάκη και δεν του έκαναν αρπαχτή
υ.γ: Στις μηχανές που είσαι και σχετικός με το αντικείμενο 24000 αλλαγή τα απλά μπουζί, 48000 τα ιριδίου ....τα japan φυσικά -
@dimitrioskosmas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο Σφακιανάκης?Στα μπουζι ισχύει το χιλιομετρικό οριο. Δεν είναι σαν τα υγρα φρένων ή τα παραφλού το χρονικό όριο. Ορθώς έπραξαν στον σφακιανάκη και δεν του έκαναν αρπαχτή
υ.γ: Στις μηχανές που είσαι και σχετικός με το αντικείμενο 24000 αλλαγή τα απλά μπουζί, 48000 τα ιριδίου ....τα japan φυσικάΜου έκανε εντύπωση αυτό για τα μπουζί...δεν το είχα ξανακουσει κ δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει.
Στα μοτό η Honda έδινε κάτι 48αρια. Η Σουζούκι έδινε 12 τα απλά.Βεβαια αλλάζουν με τα χρόνια κ βάζουν κ καλύτερα από απλου τύπου. Εγώ με ιριδίου τα κρατάω 24 κ τα αλλάζω (δικό μου κόλλημα). Ειδικά αν έχεις κάτι που στροφαρει κοντά στις 14Κ. -
@pgp737ng said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο Σφακιανάκης?Και σε μένα στο 3 χρονο δεν μου τα αλλλαξανε λόγω λίγων χιλιομέτρων, στο Σφακιανακη στο Γέρακα.
Στον 4 χρόνο όμως μου τα άλλαξαν.Είχες πιάσει το χιλιομετρικο όριο μήπως?
Δεν ξέρω τι παίζει πλέον. Εγώ έχω μείνει στα παλιά δεδομένα των χλμ. Υγρά φρενων, παραφλου, ιμάντες (για όποιον έχει) που ήταν χρονικό.
Βασικά τι λέει το service manual είναι το θέμα. -
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ρεζέρβα για sx4 cross πετρέλαιο του 16 ; Αν είναι δυνατόν στην Αθήνα
-
Φαντάζομαι όχι καινούργια.
Πάρε σβάρνα μεταχειρισμένα και μάντρες... αν θες το κιτ ακόμα ποιο δύσκολο.
Ρεζέρβα μόνο θα βρεις πιο εύκολα και σε βουλκανιζατέρ. Η εργοστασιακή διάσταση είναι 135/90/16. -
@ilias-sx4 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ρεζέρβα για sx4 cross πετρέλαιο του 16 ; Αν είναι δυνατόν στην Αθήνα
Μτχ θα βρεις με 100, αντιπροσωπεια 200
-
Αντιπροσωπεία 295 για την ακρίβεια.
SUZUKI SX4 SCROSS