Καλησπέρα, 3ο ετήσιο service για suzuki s cross sx4 all grip 1.4 βενζίνη στο Σφακιανάκη στον Κηφισό.Κοστος 250€(λαδια- εργασια-τσεκαρισματα,φίλτρα λαδιού,αέρα,καμπίνας κ κάρτα καυσαερίων- ευτυχώς δεν άλλαξα μπουζί, καθώς έχω λίγα χιλιόμετρα ήτοι 25.000, το manual αναφέρει στα 3 χρόνια η 60.000χμ για αντικατάσταση τους).Η πολιτική των χιλιομέτρων έχει αλλάξει από τότε που το πήρα και από 15.000/ανά έτος έχει ανέβει στα 20.000 χμ...Γενικά το αυτοκίνητο έχει αποδειχθεί αξιόπιστο.Η κατανάλωση είναι στο 7l/100km εντός των τειχών και στα 5.9l στην εθνική.Καλη συνέχεια σε όλους..
Best posts made by zante
-
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
-
@chrisk6 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@zante said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα, 3ο ετήσιο service για suzuki s cross sx4 all grip 1.4 βενζίνη στο Σφακιανάκη στον Κηφισό.Κοστος 250€(λαδια- εργασια-τσεκαρισματα,φίλτρα λαδιού,αέρα,καμπίνας κ κάρτα καυσαερίων- ευτυχώς δεν άλλαξα μπουζί, καθώς έχω λίγα χιλιόμετρα ήτοι 25.000, το manual αναφέρει στα 3 χρόνια η 60.000χμ για αντικατάσταση τους).Η πολιτική των χιλιομέτρων έχει αλλάξει από τότε που το πήρα και από 15.000/ανά έτος έχει ανέβει στα 20.000 χμ...Γενικά το αυτοκίνητο έχει αποδειχθεί αξιόπιστο.Η κατανάλωση είναι στο 7l/100km εντός των τειχών και στα 5.9l στην εθνική.Καλη συνέχεια σε όλους..
Περίεργο που δεν αλλάξανε μπουζί.
Έπιασες την τριετία αντί των χλμ. Όχι ότι θα συμβεί κάτι... Suzuki γαρ.
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο Σφακιανάκης?Καλησπέρα, τα λάδια (5W-30),τα 4 λίτρα,μου τα χρέωσε τελική τιμή (μαζί με εκπτωση) 45,05€.
Σχετικά με τα μπουζί μου είπε ο σύμβουλος πως λόγω λίγων χμ κ αφού είναι ιριδίου,θα τα αλλάξουμε.του χρόνου ,όπως είπε κ ο φίλος πιο κάτω. -
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο ΣφακιανάκηςΚαι εγώ μόλις πέρασα service τρίτου χρόνου (45.000 χλμ.) χωρίς να μου ζητηθεί να αλλάξω μπουζί.
Αυτό για τα 20.000 χλμ. από πού προκύπτει? Δεν είχα καμμία ενημέρωση σχετικά κατά την επίσκεψη στο συνεργείο....το αντίθετο θα έλεγα.Φίλε μου κ εμένα μου το είπαν στο service πως πλέον η πολιτική όσον αφορά τα χιλιόμετρα είναι στα 20.000χμ, σχετικά μετά ετήσια σέρβις( αλλαγές λαδιών κτλ).
Σε περίπου 10-15 ημέρες θα ξαναπάω για το θέμα της ανάκλησης και θα εμβαθύνω στο θεμα κ εννοείται πως θα έχω λεπτομερείες εδώ..
Latest posts made by zante
-
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο ΣφακιανάκηςΚαι εγώ μόλις πέρασα service τρίτου χρόνου (45.000 χλμ.) χωρίς να μου ζητηθεί να αλλάξω μπουζί.
Αυτό για τα 20.000 χλμ. από πού προκύπτει? Δεν είχα καμμία ενημέρωση σχετικά κατά την επίσκεψη στο συνεργείο....το αντίθετο θα έλεγα.Φίλε μου κ εμένα μου το είπαν στο service πως πλέον η πολιτική όσον αφορά τα χιλιόμετρα είναι στα 20.000χμ, σχετικά μετά ετήσια σέρβις( αλλαγές λαδιών κτλ).
Σε περίπου 10-15 ημέρες θα ξαναπάω για το θέμα της ανάκλησης και θα εμβαθύνω στο θεμα κ εννοείται πως θα έχω λεπτομερείες εδώ.. -
Τα λάδια πόσο τα χρεώνει ο Σφακιανάκης?Καλησπέρα, τα λάδια (5W-30),τα 4 λίτρα,μου τα χρέωσε τελική τιμή (μαζί με εκπτωση) 45,05€.
Σχετικά με τα μπουζί μου είπε ο σύμβουλος πως λόγω λίγων χμ κ αφού είναι ιριδίου,θα τα αλλάξουμε.του χρόνου ,όπως είπε κ ο φίλος πιο κάτω. -
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ωραια περιγραφή groover.
Να ξερεις τη μανουρα με τον χωρο αποσκευων δεν την εχεις μονο εσυ, την εχω και γω!(και πιθανον και αλλοι)
Περιμένω να γεμισει τίγκα να βαλω τις φωνες, αλλα δε γεμίζει ποτέ!!!Σε ευχαριστώ πολύ!
Έχω βρεί ένα κόλπο που μπορεί να φαντάζει περίεργο αλλά βολεύει όσον αφορά το χώρο αποσκευών και το φόρτωμα. Όσα πρέπει να μπουν στο πορτ μπαγκάζια τα έχω όλα πίσω έξω από το αυτοκίνητο. Όλα. Και αρχίζω με τα βαριά και μεγάλα τα οποία τα τοποθετώ κοντά στους θόλους. Το κύριο κόλπο είναι να φορτώνεις και στο ύψος ώσπου να φτάσει περίπου στην εταζερα.
Μετά είναι όλα παιχνιδάκι.Έχει προσέξει κανένας κάτοχος ότι φορτωμένο δεν ακούγεται καθόλου η πίσω ανάρτηση στις εγκαρσιες λακκούβες η είναι η ιδέα μου.
-
Ευχαριστώ gatoz για την απάντηση σου, το χω στο μυαλό μου κ από προηγούμενες συνομιλίες, τις οποίες διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή.
-
Ευχαριστώ Lap για την βοήθεια σου.Η αλήθεια είναι πως έχω 'παίξει' με την πίεση των ελαστικών, αλλά δε βλέπω βελτίωση..
Εννοείται πως έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα μηνύματα από την αρχή κ έχω γίνει πάρει πολυ σημαντικές πληροφορίες από εσάς τους παλαιοτερους εδώ μέσα..
Θα κάνω κ την έρευνα μου όσον αφορά αμορτισερια- ελατηρια- αλλαγή προφίλ( από 55αρα σε 60αρα ) και θα δείξει μελλοντικά εάν έρθει στα ίσα του ..
Εάν προκύψει κάτι άλλο, θα το μοιραστώ μαζί σας.
-
Καλησπέρα σε όλους, είμαι κ εγώ κάτοχος ενός sx4 scross 1.4 all grip βενζίνη(140hp) χρώματος λευκό πέρλα εδώ κ 1 χρονο.Σας διαβάζω εδώ κ καιρό κ νομίζω πως έφτασε η ώρα να παραθέσω κ εγώ κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη ' συμβίωση ' μου , με το σουζουκακι μου..
Μόλις έκανα το ετήσιο σέρβις στα 7000km με κόστος 150€( αλλαγή λαδιων-φιλτρου λαδιού κ καμπίνας, κάρτα καυσαερίων) στη γνωστή σε όλους μας αντιπροσωπεία στην Λ Κηφισού, από όπου κ αγόρασα το αμάξι.
Γενικά είμαι ικανοποιημένος ειδικά στην Εθνικη-ταξιδια(καλοκαίρι) off road διαδρομές ( όπου δοκίμασα κ τη ρύθμιση mad αλλά κ το lock σε ανηφορικά κομμάτια με πετρα-λασπη όπου βγήκε αλώβητο),παρά το μαμισιο ελαστικό 215-55-17 conti eco 5.
Οι χώροι του είναι ικανοποιητικοι θεωρώ για 4μελη οικογένεια όπως κ η κατανάλωση .Τριγμούς στα παράθυρα δεν έχω πάρα κάτι ελάχιστα τσικ τσικ στα πλαστικά του ταμπλό( ειδικά τώρα το χειμώνα με τα πολλά κρύα)
Δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τα κοπανηματα του αμαξιού,ειδικά του πίσω άξονα, περνώντας ακόμα κ από μικρές ανωμαλίες στο δρομο- το αναφερα στο σέρβις κ η απάντηση ( κατά τα άλλα πολύ ευγενικοι)ήταν πως έτσι είναι το αμάξι από το εργοστασιο... Εγώ τους είπα πως στο τεστ ντραιβ δεν είδα τέτοιο θέμα ( κοπανηματα ), εννοείται ότι το έριξα σε όποια λακούβα έβλεπα στο δρόμο...δεν απάντησαν...
Ζήτησα να το καταγράψουν στις παρατηρήσεις, ώστε να επανέλθω σε κάνα 15ημερο πουβθαωπαω να αλλάξω ( εντός εγγύησης ) ένα φθαρμένο λάστιχο που βρίσκεται μεταξύ μπροστινού κάπως κ μάσκας.
Αυτά τα ολίγα από εμένα, θα χαρώ να απαντήσω σε όποια ερωτηση- απορία έχω δημιουργήσει κ να ρωτήσω μελλοντικά για θέματα που δεν κατέχω τεχνικα- οδηγικά.