-
Κάτι έχει πέσει πάνω στο αλουμίνιο, guarantee.
Στείλε φώτο στην Αθήνα στα κεντρικά να δούμε τι θα πουν, αν είσαι και μέσα στην εγγύηση πάμε για αλλαγή.Μόνος μου το κερωνω αδέρφια. Μου αρέσει η όλη φάση, διότι βλέπεις από κοντά τυχόν χτυπήματα, γδαρσίματα κ.α.
Έχει η meguiars ωραία προϊόντα, αν και θα το γυρίσω στη soft99 η οποία είναι γιαπωνέζικη και διαβάζω πολύ καλή.
Την αγάπη σας.
-
Παιδιά τα λάστιχα τa πήρα και εγώ και τα έβαλα στο σιβικ στο ταμπλό κ πίσω στην εταζερα. Κανένα αποτέλεσμα για μείωση θορύβων.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Έχουμε αρχίσει και πληθαίνουμε
Προχτές το πρωί, περιφερειακός Θεσσαλονίκης, είχα μπροστά μου ένα μπλε All Grip και πίσω μου ένα κόκκινο σαν το δικό μου, το μόνο άλλο κόκκινο που έχω δει ποτέ στο δρόμο.
... ήταν κανείς από σας;
όντως πληθσινουμε και εγώ βλέπω πολλά. Το μόνο χρώμα που δεν έχω δει είναι πορτοκαλί και άσπρο πέρλα.
Όχι ρε σεις, δε πληθαίνουμε και τόσο πολύ... τα μισά προ-fl που βλέπεις είμαι εγώ
Κι ένα σχόλιο για τα λάστιχα, μιας και έλιωσα για 2η φορά τα efficient grip performance της goodyear και πάω για τρίτη αλλαγή. Είναι πραγματικά πολύ καλό λάστιχο για το όχημα. Οδηγώ σχεδόν πάντα με αρκετό φόρτο και πραγματικά έχω παρατηρήσει (μπορεί να είναι δικιά μου αίσθηση αλλά θα το πω) οτι αυτά τα λάστιχα 'γερνάνε καλά'. Δηλαδή ενώ σου δίνουν την αίσθηση της μαλακής γόμας που φθείρεται γρήγορα σχετικά, μέχρι και στα τελευταία τους πριν φτάσει η γόμα στον δείκτη έχουν αξιοπρεπέστατο κράτημα. Για όποιoν δεν θέλει να πάει σε 500-600 ευρώ για michelin κλπ και ούτε να πάρει 'τσιπιά' 300ων είναι super.
-
Καλημέρα.
Πρώτο μου ποστ εδώ, επομένως καλώς σας βρήκα.
Έχω ένα θεματάκι και θα ήθελα τη βοήθειά σας, αν κι εφόσν έχετε άποψη.
Αν είμαι off topic, συγχωρέστε με.
Έχω ένα sx4 s-cross στο οποίο προσφάτως άλλαξα λάχτιχα. Μέχτι πρότινος φορούσε τα continental της μάνας του, από τα οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Λόγω όμως περιοριμένων οικονομικών, δεν έβαλα τα ίδια και πήγα σε μια πιο οικονομική λύση.
Στο ταξίδι που έκανα αυτό το 3ήμερο προς λίμνη Πλαστήρα, διεπίστωσα ότι μετά τα 140-150 έτρεμε αρκετά, κάτι το οποίο δε συνέβαινε με τα continental.
Το τρέμουλο αυτό δε, γινόταν αντιληπτό όχι μόνο από εμένα που οδηγούσα αλλά και από τον συνοδηγό. Το μυαλό μου φυσικά πήγε κατευθείαν στα λάστιχα.
Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να ελέγξω ή να θεωρήσω δεδομένο ότι την πάτησα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Μπορεί να μην έγινε σωστή ζυγοστάθμιση των ελαστικών. Είναι κλασσικό φαινόμενο της κακής ζυγοστάθμισης.
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μπορεί να μην έγινε σωστή ζυγοστάθμιση των ελαστικών. Είναι κλασσικό φαινόμενο της κακής ζυγοστάθμισης.Δεν είναι κατ'ανάγκη κακή ζυγοστάθμιση, χωρίς να αποκλείεται βέβαια (αν και είναι δύσκολο με τα σύγχρονα μηχανήματα).
Αρκετά συχνά τα λάστιχα αφού 'πατήσουν' (μετά από 1000 Km χοντρικά) χρειάζονται εκ νέου ζυγοστάθμιση, την οποία κάθε σοβαρός λαστιχάς την κάνει δωρεάν, εφόσον έβαλες σε αυτόν τα λάστιχα.
-
Πάνορμε, μούφα το τσακμάκι. Δεν έκανε τίποτα.
-
Συμπολεμιστες είμαστε δυνατοί....
http://www.autogreeknews.gr/nea/polla-d ... xXPeLDFv-A
-
Και σε παλιότερο τέστ ενός γερμανικού περιοδικού είχε βγει ...δεύτερο το s-cross.
Όπως είδα τα μοναδικά προβλήματα ήταν το ....ηχοσύστημα. Τη στιγμή που κάποιοι άλλοι μαζεύανε κυλινδροκεφαλές.
Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι στο diesel το common rail 1 και 2 (αυτό που χρησιμοποιείται σήμερα από όλους) φτιάχτηκε από Ιταλούς.
To μοτέρ όπως και το αμάξωμα είναι αλεξίσφαιρο....πάμε για 700,000 χλμ.
-
Μπραβο στο S cross αλλα ενα μεγαλο Μπράβο στην Kia που έβαλε τα γυαλιά σε πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα...
-
Καλησπέρα και πάλι στην παρέα.
Μετά την πώληση του προηγούμενου αυτοκινήτου μου, είμαι νέος κάτοχος μπλε σκρος 1.4Τ awd!
Εκδοση gl+, με μπάρες οροφής και κιτ ρεζέρβας.
Ήδη τοποθέτησα ανεμοθραύστες και έχω παραγγείλει και τα κλασσικά κινεζομπιχλιμπίδια (προστατευτικά μεταλλικά κ.α.).
Το επόμενο βήμα είναι να βρω και ένα ελαστικό που να πατάει και λίγο χώμα, χωρίς να αλλάξω ζάντες (από 17 σε 16).
Το πρόβλημα βέβαια όπως ξέρετε κι εσείς είναι ότι στην 17άρα ζάντα είτε πρέπει να αυξήσουμε προφίλ (60) είτε πάτημα (225) για να βρούμε κανένα ολ-τέρεν λάστιχο.
Στην αναζήτηση λοιπόν που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα ένα νέο μοντέλο της cooper 60-40, το οποίο βρίσκεται τώρα στην παραγωγή και βγαίνει σε 215/55/17. Το όνομα αυτού Discoverer ATT.
https://www.coopertire.eu/tire-details/45960/cooper-discoverer-att/?cartype=4x4&speed=KΤι γνώμη έχετε για τα cooper?
-
Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα ελαστικά, αλλά όταν είχα το πρώτο SX4, βρέθηκα κι εγώ να κάνω τις ίδιες σκέψεις για λάστιχα 60/40... πρέπει να το σκεφθείς καλά πριν το αποφασίσεις. Εγώ τελικά δεν έβαλα τέτοια λάστιχα.
Το πρόβλημα ήταν και είναι για τους περισσότερους, πως οι διαδρομές που κάνουμε εκτός ασφάλτου δεν είναι 60/40 αλλά 10% ή ακόμη λιγότερο. Το να δώσει κάποιος επιπλεόν χρήματα για αλλαγή, και να είναι στο 90+ % των χιλιομέτρων που διανύει με λάστιχα μειωμένης απόδοσης σε φρενάρισμα και στρίψιμο, αυξημένης κατανάλωσης και θορύβου, και μάλιστα στα χιλιόμετρα που ταξιδεύει σε μεγάλες ταχήτητες και με πολλά άλλα αυτοκίνητα γύρω γύρω, για τις λίγες φορές που θα πατήσει παλιόδρομο, δεν είναι καλό πλάνο. Επίσης, στα λίγα χιλιόμετρα που θα διανυθούν σε χώμα, η διαφορά υπέρ του 60/40 θα φανεί μόνο σε πολύ ακραίες καταστάσεις, γιατί έχοντας τη καλή 4κίνηση της Suzuki, και στο 90% του χωματόδρομου θα πήγαινες μια χαρά έτσι κι αλλιώς και με τα συμβατικά ελλαστικά.
Εκτός αν κάποιος έχει φάρμα με μεγάλες αγροτικές εκτάσεις, κινείται συστηματικά σε δασικούς δρόμους κλπ. ή κάνει συχνά 'αγωνιστικό' off-roading, δεν θα ωφεληθεί από τα 60/40 λάστιχα. Αλλά αν κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω, δύσκολα θα διάλεγε το SX4 για βασικό όχημα... -
Από προσωπική εμπειρία κι εγώ με το scross allgrip,
+1 σε piliourits -
Μόνο εγώ είμαι που θέλω να το κάνω ακόμα πιο καλό στην άσφαλτο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το χώμα αλλά η καλύτερη το δυνατόν ασφαλτινη συμπεριφορά...?! Βλέπε στρίψιμο κλπ.
-
Προσοχη σε αυτους που αλλαζουν παραφλου ψυγειου.
Αν εχει μπλε μαμα,μενεις στο μπλε.
Αν εχει ροζ,βαζεις ροζ.Αν τα μπερδεψεις, φτιαχνεις λασπη σε 2 βδομαδες περιπου...
-
Μετα απο 98,500χλμ και 5,5 χρονια χρησης σημερα αλλαξα αμορτισερ μπρος πισω (KYB EXCEL G) και εβαλα τα ενισχυτικα ελατηρια της MAD παντα με τις οδηγιες των φιλων EΚΤΩΡΑ ΚΑΙ JAPANESE1...Κοστος 500€.Εντυπωσεις φυσικα (λιγο ψηλωσε πισω) δεν μπορω να πω αν δεν το περπατησω λιγα χλμ...Ειδα και λιγο λαδακι στο καρτερ μαλλον απο καποια τσιμουχα που επιστρεφει το λαδι απο την τουρμπινα.Το καθαρισε ο μαστορας και θα παω να το ξαναδω....
https://i.postimg.cc/3RcYDt0G/IMG-20190531-124615.jpg
https://i.postimg.cc/3WMhtWBJ/IMG-20190531-105513.jpg
https://i.postimg.cc/66F4k0bT/IMG-20190531-110313.jpg -
@piliourits, είσαι η μία φωνή μέσα στο κεφάλι μου αλλά έχω και μια 2η.
Πάμε πρώτα στα δεδομένα. Κάθε βδομάδα κάνω περίπου 15χλμ σε χώμα. Όχι τίποτα εξτρίμ καταστάσεις, ανεβαίνω με τα σκυλιά μου στο ποικίλον όρος στην Πετρούπολη για να κάνουμε τις βόλτες μας στη φύση. Κάποιοι χωματόδρομοι είναι αρκετά βατοί (πάει και το yaris της κοπέλας μου) αλλά έχουν αρκετές πέτρες σε σημεία. Επίσης τα καλοκαίρια πηγαίνω και στον 'Αι Στράτη, ένα νησί το οποίο αποτελείται από 5% άσφαλτο - 95% χώμα.
Η μια σκέψη λοιπόν είναι αυτό που είπες, είναι λίγα τα χιλιόμετρα σε χώμα για να δικαιολογούν ένα all terrain ελαστικό.
Από την άλλη όμως σκέφτομαι τι αντοχή θα έχουν τα μαμά continental ή οποιοδήποτε ελαστικό δρόμου, με την χρήση που του κάνω. Εκτός του ότι όποτε πατάω χώμα, δίνω ταυτόχρονα και ανοιχτή πρόσκληση στις πέτρες να σκίσουν κανένα πλαϊνό, φαντάζομαι ότι θα έχω πιο σύντομη φθορά στο πέλμα αλλά και μειωμένη απόδοση του ελαστικού λόγω της φθοράς.
Οπότε η 2η φωνή έρχεται και μου λέει 'μήπως είναι προτιμότερο να βάλω ένα ελαστικό το οποίο δουλεύει ικανοποιητικά υπό όλες τις συνθήκες (all terrain) από το να βάλω ένα ελαστικό που διαπρέπει στην άσφαλτο αλλά όποτε μπαίνω σε χώμα να του επηρεάζω σημαντικά την απόδοση και την αντοχή?' -
Η στατιστική λέει ότι θα πατήσουμε κάποιο αντικείμενο, με αποτέλεσμα, το κλατάρισμα του ελαστικού, κάθε μερικά χρόνια και αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα. Εγώ κάθε χρόνο έχω 3-4 όπως το σημερινό.
Φίλε lemouz καλορίζικαΣτάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην προηγουμενη 4αδα στα 2,5 χρονια 2 βιδες εβγαλα στην τωρινη σε 10 μηνες ηδη μια.....
SUZUKI SX4 SCROSS