-
Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα suzuki εκτός του ότι έχει ένα ο γκάτος (και αυτό είναι λόγος σοβαρός) είναι πως τα παιδιά κάτοχοι είτε του ενός ή του άλλου μοντέλου της σουζού είναι από τα καλύτερα και ως παρεάκια εδώ μέσα. Παρακαλώ να κόψετε λοιπόν τις παπαριές για θα ανέβω επάνω!
-
Ζωντανη εκπομπη ειναι, συμβαινουν αυτα, οπως ειχε πει και ο θεος Λεβεντης οταν εφυγε η καρεκλα πισω στο στουντιο και εφαγε σαβουρτα χαχαχα
Λιγο καποιες ατυχεις εκφρασεις εκ μερους μου,λιγο η ζεστη, τα αγρια στρινγκ στις παραλιες εκτροχιασαν την κατασταση.
Να στε καλα παιδια,εδω ειμαστε, και παλι ειμαστε ζωντανα στον αερα, συμβαινουν αυτα.
Ηρακλης.
-
Νομιζω οτι εκφρασεις τυπου σωματεμπορα δεν εκφραζουν το συνολο των παιδιων εδω μεσα...Αν καταλαβες οταν μιλαμε σοβαρα μιλαμε και δεν κανουμε πλακα.Με τον Tkin73 τα εχουμε πει και με pm και δεν διαφωνισαμε σε κατι.Ισως χαλαστηκε που δεν ειπα ανοιχτα οτι ειμαι μαζι του.Αυτο δεν το λεω ουτε στην ιδια μου την μανα αν δεν ειμαι παρον στην συζητηση που εχει κανει.Προφανως ομως ετσι πως τα λεει εχει δικιο αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο ΑΛΛΑ που θα του το εξηγησω οταν βρεθουμε face to face...Για σενα japan σου εχω βγαλει το καπελο σε σχεση με after market υλικα οπως και στον Εκτωρα το ιδιο...Δεν κανει κανεις κουμαντο στην τσεπη του καθενος ολοι ζουμε στο ιδιο μπουρδελο αλλα καποιες εκφρασεις φιλε δεν ταιριαζουν να τις λεμε ο ενας στον αλλον.Αν τα πηρα με κατι το εξηγησα και ελπιζω να εγινα κατανοητός....
-
κυρίαι, κυριοι και ηρα...
το προφανες ειναι οτι σε αντιπροσωπεια ολα θα κοστιζουν παραπανω...
ειναι φοροι, ειναι παγια, ειναι δικαιωματα στους σχιστοματηδες, ειναι ενας σκασμος πραγματα που το 40αρι το κανουν λιγο
ο φουκαρας σουτζοκοπωλης που ανεφερετε οτι σφαζει, οχι μονο δεν βγαζει φραγκα, μπαινει και μεσα, παρτε ενα γεμη να δειτε. ασχετος μπορει να ειναι, αλλα επιχειρηση αυτοκινητων (=πουλαει πραμα πανακριβο) με μολις 1.5 μυριο τζιρο, παγια 1.3 και ζημιες δεν φαινεται να ειναι αυτο που λεμε απατεων...
τωρα οτι ειδικα οι πασοκοαναθρεμενες κοπελιτσο-γραμματεις, καθε φύλου, αδιαφορουν για οτιδηποτε κατω απο 17 πόντους, αφηστε το, εχουν πιασει ολες το λεφτ-προφάιλ και ζουν απο την υπεραξια του εργοδοτη σε καθε μικρομεσαια - δία δεν ειναι μονοπωλια αυτα. βρες μου λαπ μια που γουσταρει τη δουλεια της και την κανω αναγγελια στον οαεδ.σε σχεση με τις αντι-προσώ, επιτρεψτε να εχω καποια αποψις περ μαρκα, λογω στόλου και λογω γατου...
- τουότα = μονοπωλιο ala ζευς = σε παραδοση απο αούρια πηγε 4 και εκλεισαν, αφηνωντας τους 2 απο τους πεντε δικους μου στη μαγουλα σύξυλους. να περιμενεις αούρι - να εχεις τη στεναχωρια σου - και να πρεπει να ξαναπας. Κατι πλερωμενα εργοστασιακα πλε-δοντια τα εβαλαν μετα απο ενα εξαμηνο.
- νικ.ι. = για τους φιλους θεοχαρακης. πικρα μαυρη. σε καθε μορφη, νισαν-σεβρολε-ρενάουλτ κλπ. τη βγαζει με επιδοτουμενα απο τον οαεδ για ανεργους μηχανικους. μεχρι εξαμηνο, μετα αλλος.
- σαρα = προστυχια, τι ντάτζεον και παπαριες.. σκεψου να περιμενεις δεξι καθρεπτη στην αθηνων, τζωρτζ εαν συμβει ανεβασε το στο εξ-χαμστερ.
- σφακ = απο 20 εως 100 και καθαρισες, κασαδουρα οχι πιστωτικες. ειναι και επιτρεπτη εταιρικη πολιτικη λεει...
- φιατ = σχοινακι στο σχολειο. πηδας και εκει που λες καθαρισα, πρεπει να πηδηξεις παλι
- φαου = προκτορ ντοκτορ. π.χ. ξεχνανε γιατι μπηκε για σασμαν, στο δινουν, μενει, ξαναξεχναν, στο δινουν, μενει, αστοχουν κλπ. μετα σου χρεωνουν και το χαρτι στο χεσιμο, κρατα μαζι σου μάνεξ χαρτομαντηλα στον πηγαιμο για το μανδηλομαγαζο.
- σεατ = οκ, ενανε που εγνωρισα (σπανος), αν και μου σπαει τα μπολς με τα τηλεφωνα, ειναι οκ.
- μπεμπε = ανάλ σε μικρομεσαιο χέαρι ας. εχει το γουστο του...
- τσιτροεν = θα κανουμε αναβαθμιση. σταθερη η απαντηση. ποσα γαμοβέρζιον πανω το πηγανε επειδη τριζει το ταμπλο σαν την γκομενα των κατσιμιχαιων στο μια βραδια στο λουκι?
- πουγκ = αναβει το λαμπακι για όου δυο σενσορ. ετσι πρεπει να αναβει το λαμπακι, το βγαζει λεει καμια φορα για τεστ στο ιδιο το λαμπακι
- χάιουντάι. η παλια = που ειναι ρε το πορτακι της βενζινης του ατόζ μου? Το βαλαμε σε ενα αλλο να φυγει, τωρα θα σου βαλουμε αλλουνου, ησανε πολλα τα αψηλα τα μουσταρδι τοτες
- συγκελ, λαντσια ριπ = οκ, εκει γουσταρα μια γραμματευς με μπιγκ μπουμπς = ολα καλα
- φορδ μπάι κορτεσης = βαριεμαρα. ολοι. και οταν ρε φιλαρακι το κοπανας σε βολτα, δεν προσπαθεις να βγαλεις τον γατο ανωμαλο γιατι ειναι ετσι και αλλιως
- ματσουντα, επισης μπάι κορτεσης. σαν μια περσικη ταινια - στους ελαιωνες - που ειχα δει.σουρεαλ. καπου σε ενα χωραφι μου-ξου-πεντε και 323 να σερβιρονται.
ΑρΕς
αντε μην ανεβω εκει πανω να ξανατσεκαρω σαντουιτς με αλοιφες
και ηρα, σωματεμπορας το προσπαθησα για τεχνογνωσια ρε αλανι, αλλα με δειρανε καποια στιγμη στον λαγανα και γυρισα με τον πρωτέα τον σαπιο που τον πετυχα 30 χρονια μετα μαντουδι-σκοπελο -
Πολλες φορες οταν οι εργαζομενοι δεν αποδιδουν δεν φταινε οι ιδιοι αλλα η κακη διοικηση.
Η αρχη γινεται στην επιλογη οπου εκει οι διοικησεις, ιδιαιτερως στην χωρα μας, δεν γνωριζουν σχεδον τιποτα κατα πως θα επιλεχθει ο καταλληλος εργαζομενος για καθε θεσης εργασιας.
Αρκει ενα πτυχιο, μια σχετικη εμπειρια και ενα καλο χαμογελο και επιλεγεται για τη θεση.Καθε εργαζομενος μπορει να δουλευει σε μια εργασια που του παρεχει αυτοεκτιμηση και πληρωση, αρκει η διοικηση να προσαρμοσει τις απαιτησεις της συμφωνα με την ιδιοσυγκρασια
και την προσωπικοτητα του.Οι χρηματικες απολαβες μετα απο καποιο σημειο δεν γεμιζουν τον εργαζομενο.
Δεν ειναι οι εργαζομενοι μηχανηματα, ουτε εργαλεια. Ειναι προσωπικοτητες ξεχωριστες που αν τους δωθει το καταλληλο περιβαλλον θα δουλευουν και θα αναζητουν την εργασια τους για να νιωθουν πληρωτητα, παρα θα κοιτουν το ρολοι να φυγουν.
Η περιγραφη της θεσης εργασιας πρεπει να ειναι ξεχωριστη για καθε ανθρωπο και να συμβαδιζει οσο περισσοτερο γινεται με τα θελω του. Αυτο επιτυγχανεται με δοκιμες και συζητησεις. Για παραδειγμα μια γραμματεας αν αποκτησει παραλληλες αρμοδιοτητες με εναν τομεα που την γεμιζει και θαυμαζει, ισως αποκτησει ζηλο γενικα για τα θεματα της επιχειρησης, που κανεις πριν δεν θα περιμενε.
-
λαπ, δεν, αστο...
ελα να κουμανταρεις γκομενακι που δεν φταιει ποτες, που του δινεις κινητρα και επιλογες, που τα διαλεγει μεχρι να τα βαρεθει, που εχουμε τοπ τεν χρησης τουαλετας απο 25χρονα, που 8-4 ρυθμιζεις ρολοι οπως λεει ο διας αλλα λειπει αλλες 30 εργασιμες απο αυτες που δικαιουται, που ακουσε οτι η κυρια πελατου τον παιρνει και το κανει θεμα για κανενα μηνα.
που δεν μπορεις να το στειλεις σπιτι του γιατι το λυπασαι που δεν θα ξαναβρει δουλεια και θα την αφησει και ο γκομενος.
οι ουμανιστικαι-εργασιακαι θεωριαι ατυχως εξαντλουνται σε θεσεις αυτου του επιπεδου. οκ, σε πιο ψαγμενα πραγματα, να λεμε την αληθεια, οι εργαζομενες/οι στηριζουν την επιχειρηση, στο γραμματειακο προωπικο κυκλοφορει πολυ μαζουτ -
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον εργασιακό στίβο μετά από 20 χρόνια εμπειρίας είναι η έλλειψη αξιολόγησης του προσωπικού και δυστυχώς πέρα από το δημόσιο που εννοείται δεν γίνεται δεν γίνεται ούτε στον ιδιωτικό.
Προσλαμβανεσαι σου εξηγούν εξαρχής τα καθήκοντα και μετά σε αφήνουν στην μοίρα σου. Μπορεί να χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου μπορεί να απολυθείς αλλά ποτέ δεν θα αξιολογηθεις πράγματικα.
Έτσι το προσωπικό τελματωνει βλέπει άλλους να ανεβαίνουν γιατί γλύφουν πιο καλά από τον ίδιο με τον καιρό υπάρχει τεχνιεντως από την διοίκηση μια σύγχυση καθηκόντων ώστε όλοι να κάνουν τα πάντα αρκεί να είναι πρόθυμοι.
Η διοίκηση δεν θέλει την αξιολόγηση γιατί πρέπει να δουλέψει για αυτή και ενδεχομένως θα πρέπει να αναπροσαρμόσει το οργανόγραμμα της ενω σίγουρα θα βρεθεί αναγκασμένη να δυσαρεστήσει κόσμο συγγενείς βισματα ,υποχρεωσεις. Αλλά και οι περισσότεροι εργαζόμενοι δεν την θέλουν γιατί πίσω από το μπαχαλο και την έλλειψη της κρύβουν τις αδυναμίες τους και το βασικό ένστικτο της επιβίωσης και αυτοσυντήρησης που έχουν και έχει να κάνει με το μότο ζωής ότι όσο λιγότερο κουράζομαι και αναλωνω Δυνάμεις στην δουλειά τόσο αδειάζουν οι μπαταρίες της ζωής!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 σε γενικές γραμμές για όσα λέει ο γάτος για τις αντιπροσωπείες.Μπορεί να τα γράφει όπως πάντα με το δικό του γλαφυρό κι ευχάριστο τρόπο ,αλλά ισχύουν.
Για τις μισές από προσωπική και οικογενειακή εμπειρία (πατέρας,αδερφή),για τις υπόλοιπες από φίλους,συγγενείς,γνωστούς (μάλιστα,σε αρκετές παρευρισκόμουν στα service ως συνοδός του ιδιοκτήτη).Τώρα,όσον αφορά την ακρίβεια του μετρητή κατανάλωσης του trip στο Scross (1.4 boosterjet),χάνει από την πραγματική περίπου κατά 0,4-0,5lt/100km (υπολογισμός μετά από γέμισμα σε αντλία και διανυθέντα χλμ.)
-
Όπως είπε και ο Δίας παραπάνω πλέον η υπερωρία ακόμη και η υπερεργασία!!!!!! πρέπει να δηλώνονται ΠΡΙΝ πραγματοποιηθούν!!!!!
Αυτό άλλαξε τώρα μέσα στον Ιούλιο , μέχρι τότε οι υπερωρίες δηλώνονταν συγκεντρωτικά μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα από την πραγματοποίηση τους. Το ίδιο ισχύει και για την υπερεργασία που ποτέ δεν δηλωνόταν κάπου.
Καταλαβαίνω πως στην ζούγκλα που επικρατεί στα εργασιακά κάποιοι δεν πληρώνονταν ούτε έστω μαύρα τις παραπάνω ώρες ενώ όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν και ακόμη περιπτώσεις που επιστρέφονται δώρα και επιδόματα αδείας.
Αλλά αυτό το απίστευτης έμπνευσης δημιούργημα ουσιαστικά τιμωρεί τους συνεπείς εργοδότες με την ελπίδα να συναιτηστουν κάποιοι άλλοι για λίγο .
Πείτε μου πόσες επιχειρήσεις έχουν τον ανάλογο προγραμματισμό ώστε να γνωρίζουν ακριβώς τις υπερωρίες τους και να τις δηλώνουν μάλιστα έγκαιρα.
Αλλά πες αυτό ίσως να μπορεί να εφαρμοστεί.Η υπερεργασία ομως πως ρε παιδιά;;;;;
Αυτό το έκτακτο μισάωρο η το πολύ ώρα την στιγμή του κλεισίματος;
Πως ; Με sms μέσω ειδικής εφαρμογής;
Που αν το ωράριο τελειώνει στις 5 τότε μέχρι τις 4:59 θα πρέπει να έχει δηλωθεί!!!
Γελάει το σύμπαν!!!!Το αποτέλεσμα θα είναι οι εργαζόμενοι να μην παίρνουν κάτι παραπάνω καθώς δεν θα συμφέρει γραφειοκρατικά ή θα λαμβάνουν πολύ λιγότερα λόγω των κρατήσεων και τον υπολογισμό με βάση το ελάχιστο ωρομισθιο.
Εγώ με την γυναίκα μου φύγαμε φέτος μετά από χρόνια για μια πλήρη εβδομάδα διακοπών και είμαστε με την ψυχή στο στόμα και τις κάμερες στα κινητά -ταμπλετ να τηλεφωνούμε να φύγουν οι εργαζόμενοι πιο γρήγορα στην κυριολεξία βγάζοντας έξω τους πελάτες !!!
Μιλάμε για ξεφτίλα πραγματικά , ηλίθιες διατάξεις από ανθρώπους που δεν πρέπει να έχουν κολλήσει ούτε μισό ένσημο στην αγορά!
Όπως και με την φοροδιαφυγή έτσι και με την εισφοροδιαφυγή το πρόβλημα είναι στους τεράστιους συντελεστές και πουθενά αλλού...αλλά ανοίγουμε μεγάλο θέμα τώρα οπότε end of offtopic
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγηκα λιγο για περπατημα,τσεκαρω φορουμ γατονι: σωματεμπορας το προσπαθησα για τεχνογνωσια αλλα με δειρανε,
μετα πεφτω σε εκεινο τον λαντσια ριπ: ειχα μια πωλητρια με μπιγκ μπουμπς ολα καλα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαιω αδερφακι να σαι καλα.
Περπαταω και κλαιω απο τα γελια.Να σαι καλα γατονι.
-
Για να κλεισω το θεμα με αντιπροσωπειες, μου στειλανε προσφορα για αλλαγη ιμαντα που αναφερει 170 ευρω εργατικα και 430 ευρω ιμαντας,αντλια νερου κλπ.
Πολυ ωραια,τους απαντω να σας φερω εγω το σετακι με τον ιμαντα και να βαλω αλλα 170 τα εργατικα;
Φωνη βοωντος εν τη ερημω....
Το οποιο εκλαμβανω ως οχι, cliche.Καλο βραδυ σε ολους.
-
Παιδιά επειδή σας παρακολουθώ και εκτιμώ την άποψη σας με βάση τα όσα λέτε εδώ μέσα, θα ήθελα μια φιλική συμβουλή για επιλογή αυτοκινήτου πόλης της συζύγου. Τώρα έχει ένα vw Fox του 2006 αλλά δε ξέρω αν αξίζει να το συντηρήσω άλλο, και θέλω να πάρει κάτι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο, λόγω του ότι μεταφέρει και των τριών ετών γιο μας... Μέχρι τώρα είμαστε μεταξύ Swift ignis.
Συγχωρειστε μου το off topic, αλλά δε βλέπω και πολλά βοηθητικά από αντίστοιχα fora.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης scorpio571 έγραψε:
Παιδιά επειδή σας παρακολουθώ και εκτιμώ την άποψη σας με βάση τα όσα λέτε εδώ μέσα, θα ήθελα μια φιλική συμβουλή για επιλογή αυτοκινήτου πόλης της συζύγου. Τώρα έχει ένα vw Fox του 2006 αλλά δε ξέρω αν αξίζει να το συντηρήσω άλλο, και θέλω να πάρει κάτι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο, λόγω του ότι μεταφέρει και των τριών ετών γιο μας... Μέχρι τώρα είμαστε μεταξύ Swift ignis.
Συγχωρειστε μου το off topic, αλλά δε βλέπω και πολλά βοηθητικά από αντίστοιχα fora.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ignis το εχω δει απο κοντα χωρις να το οδηγησω και τολμω να πω οτι ειναι πολυ καλο αυτοκίνητο...Ψαξτω αρκετα αδερφε κοιτα και το yaris...
-
@scorpio571
Έχουμε το ignis. Μαζεμένο σε διαστάσεις, καλοί χώροι για 4 (εκτός χώρου αποσκευών - φυσιολογικό), ευχάριστο μέσα, καλοεξοπλισμένο, συμπαγές, σχετικά καλή ποιότητα κύλισης με μαλακή ανάρτηση, πολύ καλές επιδόσεις, κατανάλωση 6λτ/100 για το 1.2 GL+. Λόγω στενών ελαστικών, το εμπρός μέρος 'ψαρεύει' κάποιες φορές, θέλει προσοχή τον χειμώνα όταν γλυστρούν οι δρόμοι.Αν ωστόσο το σκέφτεστε και για εκτός πόλης, δεν παύει να είναι ένα ιαπωνικό παραδοσιακό 'κουβαδάκι'. Το swift με το μεγαλύτερο μεταξόνιο και μετατρόχιο (απαιτώντας και μεγαλύτερο χώρο για παρκάρισμα βεβαίως) θα είναι αρκετά καλύτερο σε ταξίδι.
-
Μετα απο 10,000 χλμ με αυτο το φιλτρο καυσιμου:
https://www.todos.gr/mann-filter-filtro-kaysimou-pu723x
μονο θετικα εχω να γραψω. Η καταναλωση μενει σταθερη κατω απο τα 5 λιτρα και το αυτοκινητο ανεβαζει χωρις ζορι στροφες ουτε κομπιαζει πουθενα.
Το φιλτρο της μανας,το ufi filter,εχω ξαναγραψει ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τα πετρελαια μας. Παραφινιαζει και κλεινουν οι ποροι πολυ γρηγορα( μεσα σε 5,000 χλμ) με αποτελεσμα κομπιασματα και αυξηση καταναλωσης.
Ισως το ufi ειναι φοβερο στις εξω χωρες, εδω σε εμας δεν κανει, ετσι απλα.
Εννοειται οτι το mann θα παει μεχρι το τελος της ζωης του αμαξιου,δε το συζηταω.
-
Να ρωτήσω εάν χρησιμοποιει κανείς 100αρα βενζίνη στον 1,4 boosterjet?
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Να ρωτήσω εάν χρησιμοποιει κανείς 100αρα βενζίνη στον 1,4 boosterjet?Έχω κάνει 4 γεμίσματα -τα 2 συνεχόμενα- με 100άρα shell.
Τα υπόλοιπα με shell v-power.
Δεν είδα πάντως κάποια ουσιώδη διαφορά,ούτε σε κατανάλωση,ούτε σε απόδοση. -
Φωτο πριν τις διακοπες , πλυμενο - περασμενο με πηλο - γυαλισμενο - κερωμενο.
-
Πείτε με όπως θέλετε αλλά εμένα μου αρέσει πολύ η εξωτερική εμφάνιση αυτού του αυτοκινήτου!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Πείτε με όπως θέλετε αλλά εμένα μου αρέσει πολύ η εξωτερική εμφάνιση αυτού του αυτοκινήτου!Συμφωνώ μαζί σου! Πριν το facelift η μάσκα ήταν άσχημη...τώρα είναι όμορφη (φέρνει κάτι σε Πεζώ). Και εμένα μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο! Το πίσω μέρος είναι αδιάφορο.
SUZUKI SX4 SCROSS