-
@criuser said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@ilias-a said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@a-d-p said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αλλά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτούς, όπως ζούσαμε τόσα χρόνια
Προλαβες σαν παιδι που καθεσαι πισω, αυτοκινητο του μπαμπα με A/C?
Στην εποχη μου ανεμιστηρακι στον αναπτηρα για τους εμπρος και βενταλιες στους πισω.Εγώ πρόλαβα την εποχή που καθόμουν όρθιος μπροστά από το πίσω κάθισμα και κρατιόμουν από τις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, ενώ οι ζώνες ασφαλείας ήταν έξτρα.
Ανοικτά παράθυρα μόνιμα μπροστά πίσω στις μεγάλες ζέστες.
Και εγώ θυμάμαι το Austin Morris ( hatch, παρακαλώ), να ξαπλώνω στην εταζερα, με μηδαμινα συστήματα ασφαλείας
-
Το καλοκαίρι οι πίσω αεραγωγοί στον τεμπέλη (υποβραχιονιο βοηθούν στην ταχύτερη και ομοιόμορφη ψύξη της καμπίνας, ιδιαίτερα στα μεγάλα οχήματα.
Δεν θα επιμείνω περί τού αντιθέτου, άλλωστε όπως είπα
δεν θα έλεγα όχι να είχε αεραγωγούς στον τεμπέλη, η απουσία τους όμως δεν στοιχειοθετεί "τσιπιά" σε ένα αμάξι που έχει τον πλουσιώτερο εξοπλισμό στην κατηγορία του καί στα χρήματα που ζητάει.Αλλά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτούς, όπως ζούσαμε τόσα χρόνια
.
Αυτό να λέγεται..
ΥΓ. Ποιοι είναι οι "λάξουρι" τρικύλινδροι ανταγωνιστές τών σουζουκαίωνε" ;;
Καλά, το "λάξουρι" μην το παίρνεις τοίς μετρητοίς, το <τρικύλινδροι> όμως ναί. Βασικά αυτά που είχα στο μυαλό μου ήταν τα:
2008
,καπτύρ (lpg)
,τ-κροσσ
,φορντ πούμα
και τα οποία για μια σειρά από λόγους απορρίφθηκαν μετ' επαίνων, (ή και χωρίς έπαινο κανα-δύο από δαύτα) όταν έκανα τη σχετική έρευνα αγοράς πριν από κάτι μήνες... -
@metoikos said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το καλοκαίρι οι πίσω αεραγωγοί στον τεμπέλη (υποβραχιονιο βοηθούν στην ταχύτερη και ομοιόμορφη ψύξη της καμπίνας, ιδιαίτερα στα μεγάλα οχήματα.
Δεν θα επιμείνω περί τού αντιθέτου, άλλωστε όπως είπα
δεν θα έλεγα όχι να είχε αεραγωγούς στον τεμπέλη, η απουσία τους όμως δεν στοιχειοθετεί "τσιπιά" σε ένα αμάξι που έχει τον πλουσιώτερο εξοπλισμό στην κατηγορία του καί στα χρήματα που ζητάει.Αλλά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτούς, όπως ζούσαμε τόσα χρόνια
.
Αυτό να λέγεται..
ΥΓ. Ποιοι είναι οι "λάξουρι" τρικύλινδροι ανταγωνιστές τών σουζουκαίωνε" ;;
Καλά, το "λάξουρι" μην το παίρνεις τοίς μετρητοίς, το <τρικύλινδροι> όμως ναί. Βασικά αυτά που είχα στο μυαλό μου ήταν τα:
2008
,καπτύρ (lpg)
,τ-κροσσ
,φορντ πούμα
και τα οποία για μια σειρά από λόγους απορρίφθηκαν μετ' επαίνων, (ή και χωρίς έπαινο κανα-δύο από δαύτα) όταν έκανα τη σχετική έρευνα αγοράς πριν από κάτι μήνες...Το 2008 και το t-cross δεν έχουν αεραγωγούς, ούτε καν πίσω υποβραχιονιο, για τα άλλα δύο δεν είμαι σίγουρος, αλλά αμφιβάλλω.
Άλλωστε είναι μια κατηγορία κάτω από S-cross όλα.
Γενικά στα b-suv δεν υπάρχουν τέτοιες "ανέσεις" σε αντίθεση με τα c-hatch και SUV.Edit.
Το captur έχει από τη βασική -
Βλέπω ότι κάποιοι αναφέρουν ότι οι πόρτες κλείνουν με δυσκολία και πρέπει να την χτυπάς δυνατά για να κλείσει. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι είναι τόσο ενοχλητικό όσο ακούγεται?
-
Επίσης, από θόρυβο στα 100-130 πως παει? Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα για test drive. Διαβαζω οτι εχει αρκετο θορυβο , οτι η ηχομονωση δεν ειναι πολυ καλη.
-
@leftk said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Βλέπω ότι κάποιοι αναφέρουν ότι οι πόρτες κλείνουν με δυσκολία και πρέπει να την χτυπάς δυνατά για να κλείσει. Ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι είναι τόσο ενοχλητικό όσο ακούγεται?
Όχι δεν ισχύει.
-
Επίσης, από θόρυβο στα 100-130 πως παει? Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα για test drive. Διαβαζω οτι εχει αρκετο θορυβο , οτι η ηχομονωση δεν ειναι πολυ καλη.
Και πάλι δεν ισχύει, να δεις το ολοκαίνουριο Opel Mokka το θόρυβο κανει...
Το αυτοκίνητο λόγω της mild hybrid μπαταρίας, τα κάνει όλα με αυτή την μπαταρία, ούτε το S/S ακούγεται, ούτε στην κίνηση (αν θέλεις αθόρυβο αυτοκίνητο σου προτείνω ηλεκτρικό).
-
@criuser said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Εγώ πρόλαβα την εποχή που καθόμουν όρθιος μπροστά από το πίσω κάθισμα και κρατιόμουν από τις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, ενώ οι ζώνες ασφαλείας ήταν έξτρα.
Ανοικτά παράθυρα μόνιμα μπροστά πίσω στις μεγάλες ζέστες.
Ακριβώς το ίδιο και εγώ!!! Μόνο μπροστά παράθυρα όμως, πίσω δεν είχαμε - δίπορτο γαρ.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Όχι δεν ισχύει.
Σε δύο αυτοκίνητα η ίδια πόρτα (πίσω οδηγού).
Η αντιπροσωπεία έλεγε ότι έτσι είναι όλα.
Ο φανοποιος μου την έφερε σε 2 λεπτά. -
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Όχι δεν ισχύει.
Η αντιπροσωπεία έλεγε ότι έτσι είναι όλα.
Ο φανοποιος μου την έφερε σε 2 λεπτά.Τι να πω, είμαι τυχερός, τότε.
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μπά! μιά χαρά κλείνουν οι πόρτες με ελαφρύ σπρώξιμο και καθησυχαστικό "κοντράλτο" ήχο που παραπέμπει σε στιβαρό μηχανισμό και απουσία κραδασμών από χερούλια, τζάμια κλπ.
Αυτό δεν σημαίνει βέβεαι ότι αστοχίες υλικών ή/και συναρμολόγησης δεν συμβαίνουν, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει μιά παρτίδα παραγωγής και συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων.
Ποιάς χρονολογίας μοντέλο ήταν τα συγκεκριμένα;Η αντιπροσωπεία έλεγε ότι έτσι είναι όλα.
Μιλάμε για τα κεντρικά ή περιφέρεια;
-
@metoikos said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μιλάμε για τα κεντρικά ή περιφέρεια;
Δύο Σφακιανάκηδες. Μετά βαρέθηκα, πήγα στο δικό μου.
SUZUKI SX4 SCROSS