-
Νομίζω ότι αυτή ειναι η πιο οικονομική σε glossy grey. Εξ ου και η επιλογή.
Άσε που τα επιπλέον 320 lit ελπίζω ότι όλοι στην οικογένεια θα συμφωνήσουν ότι είναι αρκετά..
-
Ο χρήστης ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε:
Αγαπητέ lemouz75 πέρυσι τον χειμώνα ρώτησα στην αντιπροσωπία πόσο κάνει το σετ των μπροστινών υαλοκαθαριστήρων. Η τιμή πολύ υψηλή, δεν την θυμάμαι ακριβώς, αλλά ήταν σίγουρα πάνω από τα 50 € ίσως και τα 60. Προτίμησα να βάλω της WURTH, του νέου τύπου, στο ίδιο μέγεθος, με τιμή 23 € τα δύο τεμάχια. Η αλήθεια είναι ότι δεν με κάλυψαν, σε μεγάλη ταχύτητα τρέμανε και με βροχή μετά τα 120 δεν καθάριζαν καλά. Μου φάνηκαν πολύ εύπλαστοι και τελικά τους άλλαξα κάποια στιγμή με τους γνήσιους, που ευτυχώς τους είχα κρατήσει. Φέτος θα τους αλλάξω με τους γνήσιους. Αγαπητέ luckies εδώ και αρκετούς μήνες έχω τοποθετήσει τις μπάρες aero της thule, από τις ακριβότερες στην αγορά, αλλά ίσως τις πιο ήσυχες. Δεν ήθελα να τις βγάζω και να τις ξαναβάζω, οπότε ήθελα κάτι που να μην με κουράζει. Επίσης κουμπώνεις πανεύκολα ότι θέλεις, από τα αντίστοιχα, δυστυχώς πανάκριβα, αξεσουάρ της thule.
https://postimg.org/image/muvwjino7/
https://postimg.org/image/cjlnnhdfd/
https://postimg.org/image/99llosnbp/
https://postimg.org/image/cy150kjel/Εκτωρα τον Μαρτη που ρωτησα την αντ/πεια μου 35€ αλλα δεν ειναι οι ιδιοι με αυτους που φοραει σπλα τους δινει η Suzuki.Πολυ καλη επιλογη οι μπαρες αψογες....
-
Από κοντά που το είδα σήμερα στην έκθεση του Σφακιανακη στην Κηφισίας μου φάνηκε συνολικά αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο. Και αισθητικά και ποιοτικά.
-
μιλάς για το facelift Στέφανε;
-
Ναι για το facelift. Σαν να είναι άλλο αυτοκίνητο. Πρώτη φορά το χάζεψα τόσο.
-
Η νέα μάσκα ειδικά είναι όλα τα λεφτά!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Από κοντά που το είδα σήμερα στην έκθεση του Σφακιανακη στην Κηφισίας μου φάνηκε συνολικά αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο. Και αισθητικά και ποιοτικά.Χτες στον αντιπρόσωπο που πήγα για αλλαγή φίλτρου ανακυκλοφορίας καυσαερίων ***
το επεξεργάστηκα και εγω΄.
Συμφωνώ μαζί σου. Ακόμα και μέσα τα υλικά μου φάνηκαν ποιοτικότερα.
Βέβαια ανέβηκε και η τιμή και ξεχνάμε φυσικά 4κινητο με 22χιλ.Μια πληροφορία για όποιον ψάχνει 4χ4.
Θα φέρει 2-3 κομμάτια το 1ο μοντέλο glx+ κάπου στα 23.000ευρά!
Δεν εχω τα 500ευρώ αλλιώς θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια***Άλλη λεπτομέρεια για το EPG
Παλιά έβαζα πετρέλαιο v-power στην shell μπροστά στο Πρακτικερ.
Κάτι δεν μου πήγαινε καλά και άρχισα να βάζω στην AVIN στο cosmos χωρίς πρόβλημα.
Έτυχε να βάλω 2 απανωτές φορές στην shell και άναψε λαμπάκι.
Στο καπάκι έβαλα AVIN και μετά από λίγο έσβησε! και ξαναάναψε όταν ήταν στο τελείωμα.
Ο αντιπρόσωπος με κάλυψε πάντως και το άλλαξε μέσα στην εγγύηση. -
Για τα καυσιμα ολα ειναι θεμα πρατηριου και οχι μαρκας...Εγω πριν την αλλαγη φιλτρου εβαζα avin σε πρατηριο δυτικα και το φιλτρο βγηκε χαλια...Τωρα για το facelift δεν νομιζω να εχουν βαλει καλυτερα υλικα γιατι η τιμη θα πηγαινε ανω τον 30000.Και το δικο μου οταν το πηρα ειχε τελικη τιμη 29000 dolomites αλλα με τις εκπτωσεις συν το παλιο πηγε 23000.
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
***Άλλη λεπτομέρεια για το EPG
Κάτι δεν μου πήγαινε καλά και άρχισα να βάζω στην AVIN στο cosmos χωρίς πρόβλημα.
Στο καπάκι έβαλα AVIN και μετά από λίγο έσβησε! και ξαναάναψε όταν ήταν στο τελείωμα.
Ο αντιπρόσωπος με κάλυψε πάντως και το άλλαξε μέσα στην εγγύηση.Καπου σε εχασα στο παραπανω κομματι..
Τι ακριβως εννοεις οτι εχει θεμα δηλαδη? Το πετρελαιο της Shell δηλαδη ηταν μουφα?edit: και τι ακριβως ειναι αυτο το EPG? Καποιο εξαρτημα φανταζομαι που εχει σχεση με το καυσιμο γενικα?
Και για ποιο λογο να αλλαχτει δηλαδη? Ειχε προβλημα? Αφου οταν πηγαινες στα AVIN καυσιμα ολα ηταν μια χαρα..
Πρατηριο εχω την εντυπωση οτι επρεπε να αλλαξεις.... -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
***Άλλη λεπτομέρεια για το EPG
Ο αντιπρόσωπος με κάλυψε πάντως και το άλλαξε μέσα στην εγγύηση.Καπου σε εχασα στο παραπανω κομματι..
Τι ακριβως εννοεις οτι εχει θεμα δηλαδη? Το πετρελαιο της Shell δηλαδη ηταν μουφα?edit: και τι ακριβως ειναι αυτο το EPG? Καποιο εξαρτημα φανταζομαι που εχει σχεση με το καυσιμο γενικα?
Και για ποιο λογο να αλλαχτει δηλαδη? Ειχε προβλημα? Αφου οταν πηγαινες στα AVIN καυσιμα ολα ηταν μια χαρα..
Πρατηριο εχω την εντυπωση οτι επρεπε να αλλαξεις....sorry οχι epg
αλλαγή EGR γράφει στα χαρτιά
Βαλβίδα ανακύκλωσης καυσίμου Αν σε ενδιαφέρει διάβασε εδω
http://www.powermag.gr/el/blueprinting-184-egr--ο-κρυφος-μπελας.html
Μου άναψε λαμπάκι βλάβης και ήταν αυτη η βαλβίδα.
Μου είπαν ότι ο λόγος είναι ''κακό'' καύσιμο.Δεν ξέρω αν ήταν μούφα
αλλά θα δοκιμάσω να πηγαίνω σε άλλο πρατήριο... -
Μία πρώτη δοκιμή:
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... et-allgrip -
Ενδιαφέρουσα δοκιμή... αν ισχύουν οι αριθμοί και τα υπόλοιπα σχόλια, αποτελεί μία καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει ψηλό βενζινοκίνητο κοντά στα 20+.
-
Αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση (από την αντιπροσωπεία) είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει αυτόματο SX4 S-cross για Test Drive. Κατά τα άλλα με τον εξοπλισμό που έχει σε συνδυασμό με το μέγεθος και τον κινητήρα του είναι το πιο Value for Money SUV πιστεύω.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ενδιαφέρουσα δοκιμή... αν ισχύουν οι αριθμοί και τα υπόλοιπα σχόλια, αποτελεί μία καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει ψηλό βενζινοκίνητο κοντά στα 20+.Τα νούμερα επιδόσεων είναι πραγματικά...
Κάπου εκεί έχουν μετρήσει όλα τα ξένα περιοδικά και το 1.4 vitara...
Δες τις μετρήσεις του powermag http://www.powermag.gr/el/suzuki-vitara-1.4ditc-140ps .html
Υπάρχει και ένα τρικ: Η 1η, στα allgrip τουλάχιστον, έχει κόφτη στις μόλις 5.5k, ενώ όλες οι άλλες στις 6.5k. Αν το ξέρεις και κάνεις ανάλογα τις αλλαγές εκπλήσεις πολύ ισχυρούς....
Απορώ με αργά τα εργοστασιακά νούμερα που δίνει η suzuki...
Η προσλαμβάνουσα που έχω οδηγώντας, είναι ότι 'αρπάζει' αμέσως, αρκεί να είσαι πάνω από 2k σε auto ή 1.5k σε sport. Το sport πραγματικά μεταμορφώνει τον κινητήρα. Κρίμα που δεν μπορεί να μπει σαν default επιλογή και πρέπει να πατάς το κουμπί...
Πλην 1ης, ανεβάζει χωρίς το σχετικό 'ψώφισμα' των tsiειδών ψηλά, μέχρι κόφτη... Ακόμη και με 6η δεν χρειάζεσαι κατεβάσματα για προσπεράσεις...
Το ψέμα στα νούμερα βρίσκεται στην πραγματική κατανάλωση...
Ενώ στην πόλη και οδηγώντας σβέλτα φέρνεις εύκολα 6.5lt/100, στην ΕΟ και σε ταχύτητες 'καλές' (δεν μιλάμε για 120-130 που είναι επίσης στα 6.5 ή και παρακάτω...) βλέπεις 9άρια. Φυσικά με vitara και άθλιο cd στα 0.33. Το χαμηλότερο sx4 υποθέτω θα τα καταφέρνει καλύτερα...Υ.Γ.
Στο θέμα της πλοήγησης να σημειώσω κάτι...
Το multimedia είναι το ίδιο σε κάθε περίπτωση και το εάν θα έχεις ή όχι πλοήγηση εξαρτάται μόνο από το εάν θα του βάλεις την ειδική καρτούλα μνήμης ή όχι... Στο vitara τουλάχιστον ,την χρέωναν - χρεώνουν κάπου 300 ευρώ. Υπάρχει όμως, η γνήσια πάντα, στο ebay σε αφθονία με 70.... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Υπάρχει και ένα τρικ: Η 1η, στα allgrip τουλάχιστον, έχει κόφτη στις μόλις 5.5k, ενώ όλες οι άλλες στις 6.5k.
Γιατί αυτό;
-
Suzuki SX4 S-Cross 1.4 AllGrip: Αξιόπιστο και σκληροτράχηλο εκτός δρόμου
http://www.zougla.gr/automoto/tests/suz ... tos-dromou -
Οπότε σύμφωνα με το DRIVE το s-cross 2wd θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορο ,αφού είναι και 65 κιλά ελαφρύτερο από το allgrip.
-
Με βαση τα νουμερα της suzuki η καταναλωση καυσιμου ειναι περιπου ιδια αλλα και οι επιδοσεις ειναι ιδιες αρα μπορουμε να παμε σε διασταση ελαστικων 215/55/17 .Αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος.....
-
Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω crossover βενζινοκίνητο. Είμουν μεταξύ ateca 1.4 cod, renault kadjar 1.2 tce και scross 1.4. Το πρώτο το απορρίπτω λόγω κόστους (26500 περίπου). Το suzuki το είδα από κοντά. Ωραίο αλλά το ταμπλό (φινίρισμα) χάλια. Ειδικά το σημείο που είναι στο κέντρο (αυτό με τις πολλές τρύπες) ήταν σαν τσαλακομένο. Επίσης εκεί που πήγαινα για το allgrip με μεταλλικό πάει +2000! Οπότε επειδή η γυναίκα θέλει μεταλλικό και όχι άσπρο (κλαψ) μονόδρομος το fwd που θα βγεί 20680 με το μεταλλικό (η έκδοση που με ενδιαφέρει είναι η gl+). Θα τσεκάρω και το kadjar αλλά λόγω μικρού εξοπλισμού και μικρού κινητήρα δεν το βλέπω. Είχα ψηθεί άγρια για την τετρακίνηση ασχέτως αν δεν την χρησιμοποιήσω. Μήπως συμφέρει μόνο fwd λόγω μικρότερης κατανάλωσης-βάρους-συντήρησης? Υπόψην ότι το θέλω για μετακίνηση Μέγαρα-Αθήνα και για ταξήδια στην Μακεδονία (Βέροια).
-
μικρό κινητήρα το kadjar με 130 άλογα;
SUZUKI SX4 SCROSS