-
@pgp737ng said in TESLA FORUM:
Η Μ3 competition είναι με μπάκετ, αλλα ελαφρότερα υλικα, tuneup τον κινητήρα σε όρια που μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές το μοτέρ, κλπ κλπ, προσανατολισμένη για χρήση πίστας.
Το απλό Μ3 είναι και αυτό που θα πουλήσει περισσότερο και θα είναι και αυτό που θα βρεθεί απέναντι σε ένα τεσλα, λόγω τιμής.Τι είναι αυτά που γράφεις μωρέ; Κανονική έκδοση είναι η Competition, 510 άλογα βγάζει. Η μικρότερη έκδοση με τα 480 είναι detuned, δεν είναι tuned η Competition. Έλα φτάνει με τις δικαιολογίες...
-
Ρε συ μην το παίζεις άσχετος τώρα. Αυτά είναι απλά μάρκετινγκ. Το κανονικό μοντέλο είναι. Το detuned με τα 480 άλογα δεν πωλείται καν σε μερικές αγορές (π.χ. Αγγλία). Δεν είναι κανένα περίεργο μοντέλο περιορισμένης παραγωγής η Competition. Ο μόνος λόγος που βγήκε αυτό με τα 480 είναι επειδή προσφέρεται και με χειροκίνητο και το χειροκίνητο δεν άντεχε την δύναμη-ροπή της έκδοσης των 510 ίππων και για αυτό έκαναν detune τον κινητήρα. Κατά τα άλλα είναι ίδιο.
-
Ναι, μπορείς να τα βάλεις όλα αυτά έξτρα. Το απλό είναι απλά η φτηνότερη έκδοση με 30 άλογα λιγότερα και λιγότερο εξοπλισμό. Δεν είναι καμία ειδική έκδοση η Competition, ούτε είναι πιεσμένο το μοτέρ. Είναι σαν να λέμε Golf 1500 με 130 και 150 άλογα. Φτιαγμένο για 150 ήταν αρχικά, απλά το ρίχνουν στα 130 για την πιο φτηνή έκδοση.
-
Πλαντ, όχι πλαιγκ... (plaid - πλαντ, όχι πλέιντ) σημαίνει καρό).
Και πάλι όμως μόνο για την ευθεία κάνουν αυτά. Το αντίστοιχο με 1000 άλογα θερμικό είναι πολύ ταχύτερο σε μια πίστα και δεν θα τελειώσει η μπαταρία σε 5 γύρους...
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
Το αντίστοιχο με 1000 άλογα θερμικό είναι πολύ ταχύτερο σε μια πίστα και δεν θα τελειώσει η μπαταρία σε 5 γύρους...
κάνει όμως 1.000.000 €
όσο ενα ΠΛΑΝΤ για να τσαγιάζω τις ferrari
ενα Υ LR για ταξίδια
ενα cybertruck για να τρομάζω τον Ντίεγκο -ΥΓ και τον @panos2171 - στα χαμηλά κάμπριο τους
ενα model2 ή τον γλάρο της BYD για την πόλη
και η μονοκατοικία στα προάστια με το γκαράζ 4 θέσεων να τα φορτίζωπου φτάσατε ... προσπαθείτε να βρείτε ανταγωνιστή η τιμή δεκαπλασιάζεται και πάλι ΔΕΝ...
-
-
Για να κερδίσεις το plaιd σε πίστα πάρει να επιλέξεις ότι κοντινότερο σε αγωνιστικό διθέσιο supercar. Το άλλο είναι ένα άνετο οικογενειακό
-
@lap said in TESLA FORUM:
Για να κερδίσεις το plaιd σε πίστα πάρει να επιλέξεις ότι κοντινότερο σε αγωνιστικό διθέσιο supercar. Το άλλο είναι ένα άνετο οικογενειακό
Απο οτι βλεπω απο μετρησεις μεχρι τωρα, μια Alfa Romeo Giulia QV ή μια BMW M5 CS , ειναι πιο γρηγορες στο Nurburgring απο το Tesla Model S Plaid
-
7:35" γράφει στο δαχτυλίδι το plaid.
Πόσο γράφει η m5 και η GUILIAΣε παλιότερη δοκιμή η Τέσλα ανέφερε 7:20"
https://electrek.co/2019/09/19/tesla-model-s-plaid-time-nurburgring-coming-back/
-
7:32 και 7:30
https://fastestlaps.com/tracks/nordschleifeΣτο google για το Plaid βρηκα 7:35
-
@alexandros-k said in TESLA FORUM:
Εντάξει.
Θα πάρω πλαντ. -
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Εντάξει.
Θα πάρω πλαντ.Καλοταξιδο
Και πολύ μου είναι....
Άκου 7κατι στο ρίνγκ....
-
Το βασικό μοντέλο, βασική έκδοση του model3, και οι εντυπώσεις από νέο ιδιοκτήτη μετά λίγο καιρό
-
Πιο πολύ για κυριουλη- συλλέκτη θερμικων μου κάνει
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
γιατί είναι το καλλίτερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Δεν βλέπω πάντως να λέει κάτι τέτοιο στο βίντεο...
Ουπς, άρα δεν χρειάζεται διθέσιο σούπερκαρ για να το κερδίσεις. Με τα μισά άλογα η Giulia πάει το ίδιο γρήγορα...
-
Το Plaid δεν είναι ούτε το καλύτερο αυτοκίνητο από όλα τα ηλεκτρικά αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον στον κόσμο, βάζοντας στη σύγκριση και όλα τα θερμικά!
Α εμένα δε με φοβίζει πάντως φίλε μου monman να δω δίπλα μου ένα Τέσλα, ακόμα και την κεφαλογραβιέρα με ρόδες το Cybertruck. πιο πολύ φοβάμαι όταν οδηγώ τις Ελλάνιες λακούβες που παρά τη μαλακή ανάρτηση, με τραντάζουν γαμώ τους καρόδρομους μας.
Άσχετο, έχουν αρχίσει και εμφανίζονται αρκετές Taycan στα νότια, πρέπει να υπάρχει πολύ χρήμα. Plaid δεν έχω δει ακόμα, γενικά πολλά Y και 3ρια. -
@pgp737ng said in TESLA FORUM:
@panos2171 said in TESLA FORUM:
Άρα από το μυαλό σου βγάζεις όλα αυτά τα αυθαίρετα συμπεράσματα. Καλά κατάφερες ότι λες πλέον να είναι μηδαμινής σημασίας.
To Tesla έχει 3.3 τα 100.
Αν σου φαίνονται λίγα είναι λόγω του κεφαλιού σου. Κανένας δεν ενδιαφέρεται τι λες και τι πιστεύεις.
Η επαναληψιμότητα του Tesla να κάνει συνέχεια 3.3 ακόμα και από άσχετους σαν και σένα το κάνουν ιδανικό.
Το Μ3 για να βγάλει την δύναμη του κάτω θα γίνει 1 φορά και άλλες 20 δεν θα τα καταφέρει, από έναν μέσο οδηγό.Από που ακριβώς συμπέρανες ότι τα 3.3 μου φαίνονται λίγα;
Από το ότι είπα πως λες ασυναρτησίες; -
Μα τι κανετε; Πάνος και Δίας, υπάρχει περίπτωση να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο;
Όπως λένε, ο έξυπνος παραδεχεται... -
Δεν είναι θέμα απόδειξης δίκαιου ή άδικου, το ότι γράφονται αερολογίες είναι το θέμα.
Έχεις διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες;
TESLA FORUM