-
κυριοι, ειστε μιλια εκτος θεματος.
-
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
Να τος και ο άλλος ο πισωθρανιάκιας. Εσύ νεαρέ, τι διαγωγή είχες ?
-
Χιλιομετρα είμαστε, δεν εμαστε στην Αμερική να μετράμε σε μίλια
εγώ το σταμάτησα πάντως δεν προκειται να συνεχίσω αλλο. Καταλαβαίνω ότι είναι ασχετο
-
Πάλι καλά. Κατάλαβε τώρα και το γενικό και ειδικό. Και είμαστε εντάξει.
-
@cirus said in TESLA FORUM:
Χιλιομετρα είμαστε, δεν εμαστε στην Αμερική να μετράμε σε μίλια
εγώ το σταμάτησα πάντως δεν προκειται να συνεχίσω αλλο. Καταλαβαίνω ότι είναι ασχετο
Μπορεί να είναι ναυτικά μίλια που χρησιμοποιούνται παντού.
-
Τέλος τα off topic
-
CYBERCAB SEEN TESTING THIS MORNING
Start of production in 2025
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@netgeo said in TESLA FORUM:
Για το acceleration boost, τι άποψη έχουμε. Το δίνει για το παλιό 3αρι και το σκέφτομαι.
1,800€
Οποιος θελει παραπανω γκαζι, το αγοραζει. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Δυστυχως δεν μπορεις να το αγορασεις κατευθειαν μεσω του app, αλλα με service request. Στο owners' group θυμαμαι οτι ειχε αναφερει καποιος παλαιοτερα οτι ειχε παει Ρεντη για να του το βαλουν, αλλα θελω να πιστευω οτι γινεται και remotely πλεον.
Ναι εστειλα mail και μου απάντησαν μεσω του app.
Επιβεβαίωσα το κόστος στα 1,800€ και δεν χρειάζεται να πας. Σου στέλνουν λινκ για πληρωμή. Πέφτει το παραδάκι και γίνεται η αναβάθμιση ΟΤΑ.
Όμως αυτό που ισχύει στο Γιουσα δεν ισχύει στην Ευρώπη, δηλαδή η αναίρεση της αναβάθμισης εντός 2 ημερών και η επιστροφή των χρημάτων. Γουρούνι στο σακί δηλαδή.
Περιμένω τον Αί Βασίλη και όπως έλεγε και ο Χάρης Θεοφράστου "Θα το σκεφτώ!"...
-
ποσα αλογα δινει;
-
ποσα αλογα δινει;
κλασσικα η τεσλα δεν μιλαει με ιπποδυναμεις, αλλα αναφερει επιταχυνση 0-100. Αν θυμαμαι καλα μειωνει το 0-100 κατα 0.5'' και εχει ειπωθει οτι δινει 50 ιππους.
TESLA FORUM