-
Και όμως ψάξτε λίγο καλύτερα σε χώρες που μας προσπέρασαν προσφατως σε αγοραστική δύναμη;
Μέλη της ευρωζώνης και της ευρωπαϊκής ένωσης!
Κάτω σπο 1000 ευρώ net zero σπιτια!
Α+ κάτω απο 800
-
Στο έχω ξαναπεί βρε λαπ ότι διαβάζεις κάτι που δεν μπορείς να αξιολογήσεις και μετά το αναπαράγεις άκριτα
-
Εγώ ξέρω ότι έχουν χτίσει τα πρώτα 5 net zero σπιτια,
Και κάποια δεκάδες Α+ σε αυτές τις τιμες!
Σε συζήτηση μου για αυτό εμαθα και αλκα ενδιαφέροντα για κάποια που χτίστηκαν και εδώ!!!
-
Εγώ ξέρω ότι αν τα βάλεις κάτω και συμπεριλάβεις τα κόστη που δεν έχεις φανταστεί η διαφορά θα είναι ησσονος σημασίας.
Οι κατοικίες στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη είναι ακομα - συγκριτικά - οικονομικές
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Εγώ τώρα, που έζησα εποχές Σιτροέν Αξέλ
Ααα το πρώτο μου αμάξι....χαχαχα....τι εποχές μου θύμισες!
Μόλις έγινες ο αγαπημένος συνομιλητής του @criuser.
Ναι, Ναι και ΝΑΙΙΙΙ...!!! Για αυτό και η bmw το ξέρει και τα έχει όλα έξτρα, γιανα βγάζει πολλά χρήματα. Εαν δεις π.χ. Γερμανία, γυμνή bmw δεν υπάρχει, όλες φορτωμένες είναι. Το 50% της εμπειρίας bmw ειναι η εξοπλιστική της δυνατότητα.
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάτι από όλα αυτά τα έξτρα που θα χρησιμοποιούσε κάποιος συχνά. Δέχομαι τα ζόρικα φώτα, γιατί λένε (δεν το ξέρω προσωπικά) ότι κάνουν διαφορά στην οδήγηση και άντε και τα καλά καθίσματα. Τα μπιμπλίκια είναι από αδιάφορα, ως επικίνδυνα, αν παίζεις με αυτά, αντί να προσέχεις τον δρόμο.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
Μόλις έγινες ο αγαπημένος συνομιλητής του @criuser.
Αχαχαχα!! Το ξέρει ο Κρούζερ....
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάτι από όλα αυτά τα έξτρα που θα χρησιμοποιούσε κάποιος συχνά. Δέχομαι τα ζόρικα φώτα, γιατί λένε (δεν το ξέρω προσωπικά) ότι κάνουν διαφορά στην οδήγηση και άντε και τα καλά καθίσματα. Τα μπιμπλίκια είναι από αδιάφορα, ως επικίνδυνα, αν παίζεις με αυτά, αντί να προσέχεις τον δρόμο.
Δεν μιλάω για μπιμπλίκια, αλλά για ουσία. Φώτα, καθίσματα, ηλεκτρικά καθίσματα, αεριζόμενα καθίσματα (το καλοκαίρι, ειδικά με δέρμα ειναι δράμα σε ταξίδι, ιδρώνεις ολόκληρος), ηλκετρικά ανδιπλ. καθρέπτες, κλπ. Πράγματα που η bmw τα χρεώνει έξτρα και μάλιστα ακριβά.
-
Δεν μιλάω για μπιμπλίκια, αλλά για ουσία. Φώτα, καθίσματα, ηλεκτρικά καθίσματα, αεριζόμενα καθίσματα (το καλοκαίρι, ειδικά με δέρμα ειναι δράμα σε ταξίδι, ιδρώνεις ολόκληρος), ηλκετρικά ανδιπλ. καθρέπτες, κλπ. Πράγματα που η bmw τα χρεώνει έξτρα και μάλιστα ακριβά.
Αυτά πράγματι αξίζουν. Ειδικά τα αεριζόμενα καθίσματα! Καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους είχα και στην BMW και έχω και στο Saab. Παίζει να μην έχω πατήσει το κουμπί χρόνια τώρα...
-
Αυτά πράγματι αξίζουν. Ειδικά τα αεριζόμενα καθίσματα! Καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους είχα και στην BMW και έχω και στο Saab. Παίζει να μην έχω πατήσει το κουμπί χρόνια τώρα...
Είναι θέμα που κυκλοφορείς. Στην Αθήνα ειναι εξαιρετικά χρήσιμοι, ειδικά σε στενά κλπ. Εγώ τους χρησιμοποιώ συνέχεια και στην bmw τους είχα πληρώσει (€445 αν θυμάμαι σωστά) γιατί με την Ζ4 είχα απηυδήσει.
-
Αθήνα είναι και το Κολωνάκι/Κυψέλη, Αθήνα είναι και το Καβούρι. Στο Καβούρι δε νομίζω να χρειάστηκε ποτέ κανείς ηλεκτρικό κλείσιμο καθρεπτών.
-
Αθήνα είναι και το Κολωνάκι/Κυψέλη, Αθήνα είναι και το Καβούρι. Στο Καβούρι δε νομίζω να χρειάστηκε ποτέ κανείς ηλεκτρικό κλελισιμο καθρεπτών.
Εεε για κέντρο μιλάω και γενικά όπου έχει στενά (πολλές περιοχές εκτός κέντρου)!
ΥΓ: Τυπικά το Καβούρι δεν ειναι Αθήνα, άλλος δήμος! -
ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεπτες ειχαν τα super mini προ 20 ετων....
-
ΥΓ: Τυπικά το Καβούρι δεν ειναι Αθήνα, άλλος δήμος!
Το περίμενα αυτό. Χαχα! Πολεοδομικό συγκρότημα Αττικής λοιπόν.
-
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
Μόνο τα Γαλλικά! Στους γερμανούς πάντα έξτρα, ακόμα και σήμερα!
-
Μόνο τα Γαλλικά! Στους γερμανούς πάντα έξτρα, ακόμα και σήμερα!
το εχω δει σε ibiza, αν θεωρειται γερμανικο.
-
το εχω δει σε ibiza, αν θεωρειται γερμανικο.
Ναι το έβαζαν σε κάποιες εκδόσεις που έρεχονταν Ελλάδα, για να έχουν έξτρα πλεονέκτημα....κάποτε τα Seat ειχαν πολύ καλό εξοπλισμό ως στάνταρ. Μετά γερμανοποιήθηκαν και σε αυτό το κομμάτι.
-
Είναι θέμα που κυκλοφορείς. Στην Αθήνα ειναι εξαιρετικά χρήσιμοι, ειδικά σε στενά κλπ. Εγώ τους χρησιμοποιώ συνέχεια και στην bmw τους είχα πληρώσει (€445 αν θυμάμαι σωστά) γιατί με την Ζ4 είχα απηυδήσει.
Τωρα που λέτε για ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεπτες θυμηθηκα το εγκεφαλικο που κοντεψα να παθω σε πλυντηριο αυτοκινητων όταν ο Πακιστανός πηγε να τους κλείσει με το χέρι χωρίς να ρωτησει !!!
ίσα που τον προλαβα επειδη ημουν κοντα και έβλεπα , αλλιως θα είχαμε θεματα
ενημερωθηκε εννοείται ο υπευθυνος εκει ότι δεν θα με ξαναδει -
Παρε παρε παρε...
Ειπαμε, δεν υπαρχει ανταγωνισμος αυτη τη στιγμη στην κατηγορια τιμης του, αν βεβαια μπορεις να ζησεις με τα 4,7μ και μπορεις να το φορτισεις σπιτι σου.
-
Παρε παρε παρε...
Ειπαμε, δεν υπαρχει ανταγωνισμος αυτη τη στιγμη στην κατηγορια τιμης του, αν βεβαια μπορεις να ζησεις με τα 4,7μ και μπορεις να το φορτισεις σπιτι σου.
θα κατσω να το δω, αλλα αυτος δεν ηταν ο τυπος που πριν λιγο καιρο ειχε κανει βιντεο γιατι προτιμησε να επιστεψει σε ντηζελ;;;;;
-
ναι. Και εγω αν ειχα τα λεφτα του το ιδιο θα εκανα.
-
Το ντηζελ που πηρε ενα ενα θωρηκτο δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε Τεσλα πχ, σε ΒMW υπαρχει αλλα το προβλημα του ειναι η αυτονομια δεν εχει χρονο να φορτιζει συνεχως στους δρομους. Επισης ειναι ληζινγκ οποτε αν χαλασει θα του το φτιαξουν κλπ.
TESLA FORUM