-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Ότι πηγές και στήθηκες πίσω απο τα επικαθημενα και εκτος χώρου εστίασης για να μας μεταφέρεις αυτή την εικόνα τεκμαιρει την τελευταία μου πρόταση. Η δικιά σου ισχνή μιλφ ήταν ευχαριστημένη με την όλη παρακολούθηση ; Σε καμαρωσε ;
εμενα παντως με εφτιαξε η εικονα της ζουμπουρλιδικης μεσα στο ντερτι περιβαλλον και τη δημοσια εκθεση.... αμα ειναι ετσι να παρω ενα αντι για χημειες....
-
Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί;
Πηγε μια στρουμπουλη κυρία και έπεσε στις λάσπες πίσω από τις νταλίκες και μαζεύτηκε κόσμος να την βλέπει;
-
Ήταν μια ζουμπουρλίδικη κυρία που φορούσε μπότες και καπέλο , δεν πρόσεξε και πάτησε κάτι λάσπες ... πήγε και σκουπιζόταν με κουρτίνες, έπιανε χώρο από τις θέσεις φόρτισης και δεν ήταν κανένας ευχαριστημένος
-
Βάζουνε κουρτίνες στους φορτιστές;;;
Γυμνοί τα φορτίζουν πλέον;;;
-
@lap said in TESLA FORUM:
Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί;
Πηγε μια στρουμπουλη κυρία και έπεσε στις λάσπες πίσω από τις νταλίκες και μαζεύτηκε κόσμος να την βλέπει;
Τι του λείπει του ψωριάρη!? Σκούφος με μαργαριτάρι ...
-
Ωραιο μερος!
-
Αλλαζοντας λιγο ροτα στην κουβεντα που ειχε παρει μια ενδιαφερουσα τροπη και ηταν ετοιμη να παει προς nsfw....
ενα απο τα λιγα πραγματα που με εχουν χαλασει ειναι η στηριξη του κεφαλιου κατα την θεση οδηγησης. Νομιζω εχει να κανει με τον τροπο που εχω ρυθμισει την θεση οδηγησης σε συναρτηση με το υψος μου (ουτε ψηλος, ουτε κοντος ειμαι). Ισως ειναι καθαρα δικο μου το προβλημα, γιατι δεν εχω βρει ποστ με γκρινιες γενικοτερα για το συγκεκριμενο θεμα.
Ειχα καλομαθει απο το τιγκουαν ομως, στο οποιο μπορουσες να ρυθμισεις το μαξιλαρακι μπρος-πισωΨαχνοντας βρηκα την παρακατω λυση, την οποια προτεινω σε οποιον δεν ειναι ευχαριστημενος με την υποστηριξη στον λαιμο/κεφαλι. Ποιοτικο υλικο, το οποιο δεν διαφερει απο αυτο των καθισματων, στηριζεται καλα με τα δυο "λαστιχα" και μπορεις να ρυθμισεις σε ποιο υψος θα το τοποθετησεις. Υποψιν οτι η συσκευασια περιλαμβανει δυο μαξιλαρακια (οδηγου, συνοδηγου). Διατιθεται σε λευκο και μαυρο, ωστε να ταιριζει με το σαλονι που εχουμε. Μονη παρασπονδια οτι γραφει "Tesla" πανω, που μου κανει λιγο γυφτια, αλλα τεσπα, την κανει τη δουλεια του.
https://www.amazon.de/dp/B09VGWQ5J7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
-
Μακάβριο...αλλά θα τα ''θάψει'' όλα τα ηλεκτρικά...
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Αλλαζοντας λιγο ροτα στην κουβεντα που ειχε παρει μια ενδιαφερουσα τροπη και ηταν ετοιμη να παει προς nsfw....
ενα απο τα λιγα πραγματα που με εχουν χαλασει ειναι η στηριξη του κεφαλιου κατα την θεση οδηγησης. Νομιζω εχει να κανει με τον τροπο που εχω ρυθμισει την θεση οδηγησης σε συναρτηση με το υψος μου (ουτε ψηλος, ουτε κοντος ειμαι). Ισως ειναι καθαρα δικο μου το προβλημα, γιατι δεν εχω βρει ποστ με γκρινιες γενικοτερα για το συγκεκριμενο θεμα.
Ειχα καλομαθει απο το τιγκουαν ομως, στο οποιο μπορουσες να ρυθμισεις το μαξιλαρακι μπρος-πισωΨαχνοντας βρηκα την παρακατω λυση, την οποια προτεινω σε οποιον δεν ειναι ευχαριστημενος με την υποστηριξη στον λαιμο/κεφαλι. Ποιοτικο υλικο, το οποιο δεν διαφερει απο αυτο των καθισματων, στηριζεται καλα με τα δυο "λαστιχα" και μπορεις να ρυθμισεις σε ποιο υψος θα το τοποθετησεις. Υποψιν οτι η συσκευασια περιλαμβανει δυο μαξιλαρακια (οδηγου, συνοδηγου). Διατιθεται σε λευκο και μαυρο, ωστε να ταιριζει με το σαλονι που εχουμε. Μονη παρασπονδια οτι γραφει "Tesla" πανω, που μου κανει λιγο γυφτια, αλλα τεσπα, την κανει τη δουλεια του.
https://www.amazon.de/dp/B09VGWQ5J7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
Έχω επίσης θέμα στήριξης αυχένα αλλά θεωρούσα ότι είναι δικό μου πρόβλημα.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
εχω καταληξει οτι δεν ειναι θεμα αποκλειστικα υψους, αλλα και ποσο ψηλα ρυθμιζεις το καθισμα αλλα και κλισης πλατης. Τα ενιαια καθισματα (οπου το κεφαλαρι δεν ρυθμιζεται) σε καποιους τους "καθονται" τελεια στον σωματοτυπο και αγκαλιαζουν το σωμα. Σε εμενα ο λαιμος μου ενιωθα να κρεμεται χωρις καμμια στηριξη. Ειμαι 1.78 . Καποιος 1.85 ακουμπαει στην πανω ακρη του κεφαλαριου. Ενας 1.73 ακουμπαει τελεια στην κουρβα που δημιουργει το κεφαλαρι και η πλατη. Εγω βρισκομαι στο κενο
-
Είμαι 1.93. Το πρόβλημά μου είναι ότι το προσκέφαλο έρχεται πολύ μπροστά και μου σπρώχνει το κεφάλι προς τα μπρος. Η κούρμπα δεν με ενοχλεί.
-
Είμαι 1.93. Το πρόβλημά μου είναι ότι το προσκέφαλο έρχεται πολύ μπροστά και μου σπρώχνει το κεφάλι προς τα μπρος. Η κούρμπα δεν με ενοχλεί.
ενα μαξιλαρακι τετοιου τυπου ισως να σε βοηθουσε δημιουργωντας ενιαιο επιπεδο στο οποιο βρισκεται το πισω μερος του κεφαλιου σου και ο αυχενας. Αλλα επειδη εισαι αρκετα ψηλος φοβαμαι μηπως το κεφαλι σου βγαινει πανω απο το πανω μερος του κεφαλαριου. Εξαρταται ομως και απο το ποσο σηκωνεις το καθισμα σε υψος. Εγω το σηκωνω γιατι θελω να βλεπω τις ακρες του αμαξιου, διοτι ελισσομαι σε στενα. Εσυ ισως να μην το κανεις αυτο.
Θελει παντως δοκιμες, για αυτο και αγορασα απο αμαζον για να το επιστρεψω αν δεν μου κανει. Ειχα αγορασει και ενα απο temu, αλλα ηταν πολυ τσιπικο σε ποιοτητα, χωρις να ειναι αντιστοιχα φτηνοτερο, απλα η συσκευασια ειχε ενα μονο.
Παντως καποιες φορες σε πολυωρη οδηγηση ειχα θεμα, το οποιο τωρα εχει λυθει. -
Έπρεπε να δείτε κάθισμα από seat Cordoba sx.
Συνδιασμός τελάρου ΕΨΑ με κρεβάτι Προκρούστη. Το κεφάλι για να ακουμπήσει στο προσκέφαλο έπρεπε να κοιτά τον ουρανό. -
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Έπρεπε να δείτε κάθισμα από seat Cordoba sx.
Συνδιασμός τελάρου ΕΨΑ με κρεβάτι Προκρούστη. Το κεφάλι για να ακουμπήσει στο προσκέφαλο έπρεπε να κοιτά τον ουρανό.στο πολο της γυναικας μου εχω το ιδιο θεμα, αλλα επειδη δεν κανω μεγαλες αποστασεις με αυτο, οταν και οποτε το παιρνω, δεν με νοιαζει. Στο τιγκ, οταν συνειδητοποιησα οτι μετακινειται το μαξιλαρακι, ενιωσα οτι βρισκομαι στον παραδεισο Ειναι ισως το μοναδικο πραγμα που μου λειπει απο το τιγκ.... Α οχι, μου λειπει και ο αναδιπλουμενος κοτσαδορος
-
Τα καθίσματα του highland είναι πολύ πιο άνετα απο τα καθίσματα του επερχόμενου/model y. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ειπωθεί σε καμία δοκιμή του (όπως και ο βελτιωμένος κύκλος στροφής). Σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν σε άνεση τα καλά γερμανικά βεβαίως βεβαίως, αυτή η ι4 έχει κάτι καθισματαρες 🥰
-
εχω καταληξει οτι δεν ειναι θεμα αποκλειστικα υψους, αλλα και ποσο ψηλα ρυθμιζεις το καθισμα αλλα και κλισης πλατης. Τα ενιαια καθισματα (οπου το κεφαλαρι δεν ρυθμιζεται) σε καποιους τους "καθονται" τελεια στον σωματοτυπο και αγκαλιαζουν το σωμα. Σε εμενα ο λαιμος μου ενιωθα να κρεμεται χωρις καμμια στηριξη. Ειμαι 1.78 . Καποιος 1.85 ακουμπαει στην πανω ακρη του κεφαλαριου. Ενας 1.73 ακουμπαει τελεια στην κουρβα που δημιουργει το κεφαλαρι και η πλατη. Εγω βρισκομαι στο κενο
1.73 είμαι και δεν ακουμπάω πουθενά, αν ακουμπήσω με τα ταρακουνήματα που κάνει σε κάθε λακουβιτσα θα γίνει ο εγκέφαλος φραπέ.
Απλά αιωρούμαι πλησίον του προσκέφαλου.
Μοντελ 3 εδώ.
-
@netgeo said in TESLA FORUM:
1.73 είμαι και δεν ακουμπάω πουθενά, αν ακουμπήσω με τα ταρακουνήματα που κάνει σε κάθε λακουβιτσα θα γίνει ο εγκέφαλος φραπέ.
Απλά αιωρούμαι πλησίον του προσκέφαλου.
Μοντελ 3 εδώ.
Μέσα στην πόλη ίσως και να άντεχα αυτό που κανείς, σε ταξίδι με τίποτα όμως. Αλλά σε ταξίδι και εσυ θα ακουμπάς κανονικά πίσω φαντάζομαι διότι εκεί η σφιχτή ανάρτηση δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα.
-
Ταξίδι ξάπλα και με 85 km/h αργά και δεξιά δεν φοβάστε μην σας πάρει κανας ύπνος ;
-
Τα καθίσματα του highland είναι πολύ πιο άνετα απο τα καθίσματα του επερχόμενου/model y. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ειπωθεί σε καμία δοκιμή του (όπως και ο βελτιωμένος κύκλος στροφής). Σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν σε άνεση τα καλά γερμανικά βεβαίως βεβαίως, αυτή η ι4 έχει κάτι καθισματαρες 🥰
Για βελτιωμένο κύκλο στροφής πραγματικά πρώτη φορά το ακούω! Αυτό που είχα διαβάσει είναι ότι προοδευτικά το τιμόνι όσο στρίβει κόβει περισσότερο. Το είχα διαβάσει αυτό σχετικά με την έλλειψη stalks των φλας, όπου ισχυριζόταν ότι σπάνια θα χρειαστεί να στρίψεις το τιμόνι πάνω από 180 μοίρες
-
Ταξίδι ξάπλα και με 85 km/h αργά και δεξιά δεν φοβάστε μην σας πάρει κανας ύπνος ;
Γυαλί ηλίου, καλύπτρα στην cabin camera, βαρίδι στο τιμόνι και…. «Ξυπνήστε με όταν φτάσουμε»
Εννοείται κάνω πλάκα, ούτε κατά διάνοια οποιοδήποτε από αυτά (εκτός του γυαλιού ηλίου)
TESLA FORUM