-
Εγώ θα ήθελα να δω και αποτελέσματα crash test από Euroncap, τα video που έδωσε η Tesla από τις δικές της δοκιμές, κάτι δε μου άρεσε στο μάτι. Εκτός αν το κατατάσει ως φορτηγό και τα περάσει πλαγίως.
Τέσπα, σίγουρα ένα μοντέλο που θα κάνει ντόρο.
-
Είναι και awd, θα κάνει ντόρο η εξερευνήτρια
-
Θα ξεπουλήσει, είναι steer/drive by wire? είδα καλά;
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@antonakis said in TESLA FORUM:
Άμα φάει και τα pick-up της ford σε πωλήσεις, θα αλλάξουν πολλά. (Αν καταφέρει να πιάσει την παραγωγή)
Δεν νομιζω οτι θα ξεπερασει το f150, ουτε καν το ηλεκτρικο f150 δεν τα πηγαινει καλα. Γενικα, το cybertruck δεν το εχω καταλαβει ως προιον. Οι περιοχες στις οποιες πουλαει πολυ το f150 ειναι κυριως MAGA και δεν ενδιαφερονται ιδιαιτερα για EVs. Θα πουλησει σιγουρα το cybertruck, αλλα οχι στα νουμερα που ηλπιζαν αρχικα. Πιο πολυ μου μοιαζει ως προϊον-μοστρα και ξερουν σιγουρα οτι δεν προκειται να πιασει νουμερα M3, MY.
Αλλωστε οι αγορες που θα ενδιαφερθουν ειναι πραγματικα ελαχιστες λογω της ιδιομορφιας και των διαστασεων. Αμερικη, μεση ανατολη και ελαχιστα στην ευρωπηΕτσι είναι
κυριώς όχημα εντυπωσιασμού είναι. Κατι αλεξισφαιρα και βλακείες που έχει είναι μονο για εντυπωσιασμό εκτός αν το θες για να μεταφέρεις κοκα
και το f150 και γω δεν νομίζω ότι πουλάει και πολύ όσο το αντιστοιχο θερμικο f150 που είναι best seller
αλλα δεν μπορώ να είμαι ψεύτης αν είχα πολλά χρήματα και δεν με ενοιαζε να ξοδέψω μερικά ετσι για χαβαλέ το επαιρνα χαλαρα
Εμφανισιακα ειτε σαρεσει είτε το βρίσκεις χάλια είναι εντυπωσιακό οχημα και ξεφεύγει από νορμαλ φόρμες. Εμενα αυτό πάντα μου άρεσε είτε οδηγούσε σε επιτυχια είτε σε αποτυχία
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Θα ξεπουλήσει, είναι steer/drive by wire? είδα καλά;
Ναι steer by wire.
Πάντως το απλό τετρακίνητο usa ίδια τιμή με το τετρακίνητο Model X.
-
-
Iδανικό όχημα για κίνηση στο λεκανοπέδιο, λακούβες, πορτοκάλια, αναρχικούς, κάθετη στάθμευση, κίνηση στο παγκράτι, τα καλύπτει όλα...
Είναι το Aston Martin Bulldog σε έκδοση suv
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Iδανικό όχημα για κίνηση στο λεκανοπέδιο, λακούβες, πορτοκάλια, αναρχικούς, κάθετη στάθμευση, κίνηση στο παγκράτι, τα καλύπτει όλα...
Είναι το Aston Martin Bulldog σε έκδοση suv
Όπως και για διαδρομές δίπλα από γήπεδα του γκολφ, κρίκετ κτλ
-
Εχει ενδιαφερον οτι η ανακοινωση αυτου του οχηματος ηταν το 2019, οταν τα επιτοκια ηταν ακομα χαμηλα, ο πληθωρισμος ανυπαρκτος και η tesla εβαζε στοχο την ford και το f150. Δεν ξερω αν υπο τις παρουσες συνθηκες η tesla θα ακολουθουσε την ιδια οδο. Η ford τα εχει κανει μανταρα και η lucid κανεις δεν ξερει αν θα γινει ποτε κερδοφορα
Αν ξεπερασουμε τον click bait τιτλο "we dug our own grave", βλεπουμε οτι παραδεχεται οτι εχουν προβλημα να φτασουν στον ογκο παραγωγης που θελουν. Απο την αλλη ομως, ακριβως επειδη ειναι ειδικο προϊον μπορουν να το κοστολογησουν οσο γουσταρουν, κατι που ηδη εκαναν αυξανοντας αρκετα την τιμη σε σχεση με την αρχικη τους ανακοινωση. Αν θυμαμαι καλα, αρχικα ελεγαν οτι θα κοστισει περιπου 40k usd και τωρα εχουμε φτασει σχεδον στα διπλασια χρηματα.
Ακομα και ετσι ομως λεει οτι cash flow positive θα ειναι σε 18 μηνες, το οποιο δεν ειναι τραγικο, αν σκεφτουμε οτι αρκετες αλλες εταιρειες χανουν χρηματα με καθε ηλεκτρικο οχημα που πωλουν.Προσωπικα θεωρω οτι μεγαλυτερο εμπορικο ενδιαφερον θα εχει το Tesla model 2 ή οπως αλλιως αποκαλεσουν το "μικρο και οικονομικο tesla" που υποτιθεται ειναι στο pipeline. Ο μονος λογος που μπορω να καταλαβω να καθυστερουν αυτο και να επικεντρωνονται στο cybertruck ειναι οτι το model 2 μαλλον δεν εχει ενδιαφερον στην αγορα της αμερικης.
-
@diego1960 said in TESLA FORUM:
Τέσλα για τους έχοντες, Toyota για τους μη έχοντες και ξερό ψωμί!
Λάθος!! Για τους έχοντες ειναι #BMW_mono (αντε και Porsche). Tα Τέσλα ειναι για τους μη έχοντες, αφού είναι τσάμπα, τιμές Τογιότα (και πιο κάτω!!).
-
Εχει ενδιαφερον οτι η ανακοινωση αυτου του οχηματος ηταν το 2019, οταν τα επιτοκια ηταν ακομα χαμηλα, ο πληθωρισμος ανυπαρκτος και η tesla εβαζε στοχο την ford και το f150. Δεν ξερω αν υπο τις παρουσες συνθηκες η tesla θα ακολουθουσε την ιδια οδο.
Δεν είχε και πολλές εναλλακτικές.
Εννοώ, έχει μια σχεδιαστική ταυτότητα που θα έβγαζε ένα χαριτωμένο pick-up (π.χ. ένα Model X με καρότσα), αλλά επέλεξε να το τραβήξει στα άκρα.
Η επιλογή του μετάλλου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο εξωτερικό design.Εν αναμονή των πρώτων review / δοκιμών καταστροφής.
-
Εχει ενδιαφερον οτι η ανακοινωση αυτου του οχηματος ηταν το 2019, οταν τα επιτοκια ηταν ακομα χαμηλα, ο πληθωρισμος ανυπαρκτος και η tesla εβαζε στοχο την ford και το f150. Δεν ξερω αν υπο τις παρουσες συνθηκες η tesla θα ακολουθουσε την ιδια οδο.
Δεν είχε και πολλές εναλλακτικές.
Εννοώ, έχει μια σχεδιαστική ταυτότητα που θα έβγαζε ένα χαριτωμένο pick-up (π.χ. ένα Model X με καρότσα), αλλά επέλεξε να το τραβήξει στα άκρα.
Η επιλογή του μετάλλου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο εξωτερικό design.Εν αναμονή των πρώτων review / δοκιμών καταστροφής.
καπου διαβασα οτι ο mkbhd εχει ηδη ανεβασει video. παω να δω
-
-
Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω το Tesla model 3 και ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους τι προβλήματα τους έχει βγάλει μέχρι τώρα, γιατί ακούω ότι βγάζει αρκετά προβλήματα και δεν αξίζει.
-
@chrisz7 said in TESLA FORUM:
Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω το Tesla model 3 και ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους τι προβλήματα τους έχει βγάλει μέχρι τώρα, γιατί ακούω ότι βγάζει αρκετά προβλήματα και δεν αξίζει.
Μέχρι να απαντήσουν κάτοχοι, για πες τι προβλήματα έχεις ακούσει ότι βγαίνουν
-
Πολλοί...
Σοκ με τον επιλογέα ταχυτήτων. Δεν ξέρω πως και δεν είχε γίνει θέμα αυτό νωρίτερα!!! Απίστευτο
-
-
Εγώ θέλω να δω γύφτο με cybertruck με ντουντούκα να πουλάει καστανόχώμα και τίποτα άλλο
-
Σοκ με τον επιλογέα ταχυτήτων.
Οι μικρές λεπτομέρειες.
Υπάρχει και στην οθόνη όπως στο highland, αλλά είναι κουφό μέρος εκεί που έβαλαν τα κουμπιά.
Ζήλεψα την μισή στροφή του τιμονιού -
To Cybertruck είναι σοκαριστικά άσχημο! Και δεν είναι υποκειμενική κρίση αυτή.
Είναι σαφές ότι η Tesla επέλεξε την απόλυτη έλλειψη του design ως design statement. Ή αλλιώς μια μπρουταλιστική εκδοχή του FFF (Form Follows Function).
Η ουσία είναι ότι επέλεξε να σοκάρει! Έχει το WOW factor και γι' αυτό θα πουλήσει...
TESLA FORUM