-
Σωστό το σχόλιο ότι μακροπρόθεσμα κανείς δεν ξέρει τις επιπτώσεις των δασμών αλλά το παρακάτω βίντεο εξηγεί πολύ απλά τη γενικότερη πολιτική των δασμών και γιατί είναι τελικά μια κρατική συμφεροντολογία.
-
Μαθηματάκι Αμερικανικής Ιστορίας...
-
-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Είναι πολύ advance για το κοινό εδώ μέσα
-
@a-d-p said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Είναι πολύ advance για το κοινό εδώ μέσα
-
Δείτε ρε παιδιά συνωμοσιολογικές θεωρίες ψεκασμένων:
-
Κι άλλο ένα μαθηματάκι Αμερικάνικης οικονομικής ιστορίας, πολύ απλό, να το καταλαβαίνουν όλοι:
-
Δεν έχω χρόνο να τον χάνω με βίντεο ηλιθίων, ψεκασμένων, χαμένων εκλογικά και οτιδήποτε άλλο.
Θα περιμένω να δω τα πραγματικά αποτελέσματα της κάθε πολιτικής.
Οπότε κάθε βίντεο που ανεβάζετε δεν το βλέπω γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να κάνω το κέφι μου και όχι να βλέπω τον κάθε αγράμματο ή τον κάθε κωμικό, ή τον κάθε πληρωμένο.
Επίσης δεν υποχρέωσα κανένα να συμφωνεί με τις απόψεις μου, ούτε και εγώ έχω την διάθεση να συμφωνώ με τις απόψεις σας.
Από την άλλη όταν είδαμε πόσα πετσωμένα μμε είχαν οι δημοκρατικοί στο αμέρικα, εσείς που κράζετε τους πορτοσάλτε αυτής της χώρας, στηρίζετε τους πορτοσάλτε της αμερικής επειδή σας αρέσουν αυτά που λένε.
Αρα δεν είστε ούτε κατ΄ ελάχιστο αντικειμενικοί, λογικό λόγω της αριστερής άποψης που έχετε, ότι αλήθεια είναι μόνο ότι εξυπηρετεί τον σκοπό σας.
Εχω έχω Δημοκρατικές απόψεις, δεν με ενοχλεί να ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά έχω το Απόλυτο Δικαίωμα, να τις διαβάσω ή να τις κράξω αν θεωρώ αναξιόπιστο αυτόν που τις γράφει, εννοείται χωρίς να λερωθώ διαβάζοντας γκαιμπελίσκους.
-
E ας λερωθεις και λιγο παραπανω , ετσι κι αλλιως καθε μερα οικοδομη εισαι .
Αληθεια μυστρι εχεις ; -
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
E ας λερωθεις και λιγο παραπανω , ετσι κι αλλιως καθε μερα οικοδομη εισαι .
Αληθεια μυστρι εχεις ;Οχι. Ο Παττακός είμαι ?
Μέτρο και αλφάδι είναι τα εργαλεία του μηχανικού.
-
Αλαουίτες μουσουλμάνοι και χριστιανοί ζήτησαν και έλαβαν προστασία στις Ρωσικές Βάσεις στην Συρία. Χιλιάδες άλλοι δολοφονήθηκαν στους δρόμους. Κατά τα άλλα ήταν κακός ο Assad...
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν έχω χρόνο να τον χάνω με βίντεο ηλιθίων, ψεκασμένων, χαμένων εκλογικά και οτιδήποτε άλλο.
Θα περιμένω να δω τα πραγματικά αποτελέσματα της κάθε πολιτικής.
Οπότε κάθε βίντεο που ανεβάζετε δεν το βλέπω γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να κάνω το κέφι μου και όχι να βλέπω τον κάθε αγράμματο ή τον κάθε κωμικό, ή τον κάθε πληρωμένο.
Επίσης δεν υποχρέωσα κανένα να συμφωνεί με τις απόψεις μου, ούτε και εγώ έχω την διάθεση να συμφωνώ με τις απόψεις σας.
Από την άλλη όταν είδαμε πόσα πετσωμένα μμε είχαν οι δημοκρατικοί στο αμέρικα, εσείς που κράζετε τους πορτοσάλτε αυτής της χώρας, στηρίζετε τους πορτοσάλτε της αμερικής επειδή σας αρέσουν αυτά που λένε.
Αρα δεν είστε ούτε κατ΄ ελάχιστο αντικειμενικοί, λογικό λόγω της αριστερής άποψης που έχετε, ότι αλήθεια είναι μόνο ότι εξυπηρετεί τον σκοπό σας.
Εχω έχω Δημοκρατικές απόψεις, δεν με ενοχλεί να ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά έχω το Απόλυτο Δικαίωμα, να τις διαβάσω ή να τις κράξω αν θεωρώ αναξιόπιστο αυτόν που τις γράφει, εννοείται χωρίς να λερωθώ διαβάζοντας γκαιμπελίσκους.
Να σου πω, τα γράφεις με τόσο ειλικρινή αφέλεια και ζήλο, που δεν αμφισβητώ τελικά ότι τα πιστεύεις, δεν υποκρινεσαι όπως οι περισσότεροι δεξιοί που γνωρίζω...
Έναν Ρούπερτ Μέρντοχ κι ένα Φοξ Κορπορεησον τα χεις ακουστά;
Όχι τίποτα άλλο, επειδή φαίνεται ειλικρινά να πιστεύεις ότι ξαναβγήκε πρόεδρος ο Τραμπαρίφας κόντρα στο μηντιακο κατεστημένο!Κι επίσης, μπορεί οι λίγο πιο ηλικιωμένοι να ξεχνάνε πιο εύκολα, αλλά όντως δεν θυμάσαι την πρώτη θητεία του Τραμπ, ελάχιστα χρόνια πριν, όπου κατοχύρωσε τη μισή νομοθεσία και συμφωνίες, που τώρα και καλά θα ανατρέψει;
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα είναι τόσο διαφορετική η δεύτερη και τελευταία θητεία του;Θα είναι τόσο πετυχημένη, όσο ήταν και η πρώτη του, που τον έθεσε εκτός στις εκλογές, ή μάλλον, όσο πετυχημένη ήταν η δεύτερη θητεία Τσιπρα και Μητσοτάκη στην Ελλάδα...
-
Γιατί πρέπει να προσπαθείς να με πείσεις ?
Δεν πρόκειται γιατί ο τρόπος που σκεφτόμαστε και οι γενικές παραδοχές μας είναι διαφορετικές.
Αλλωστε εγώ γράφω αποκλειστικά τις δικές μου θέσεις, ενώ εσύ ανεβάζεις βιντεάκια και άλλα γραφικά τρίτων που δεν μας ενδιαφέρουν.
Οσο για την μνήμη είναι μια χαρά. Δεν είναι επιλεκτική όπως εσάς των αριστερών που θυμόσαστε μόνο την γραμμή και τίποτα άλλο, αφού το αυτεξούσιο είναι κάτι εντελώς ξένο για εσάς των άκρων.
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αλαουίτες μουσουλμάνοι και χριστιανοί ζήτησα και έλαβαν προστασία στις Ρωσικές Βάσεις στην Συρία. Χιλιάδες άλλοι δολοφονήθηκαν στους δρόμους. Κατά τα άλλα ήταν κακός ο Assad...
Ολο επιτυχίες ήταν ο Μπάιντεν και η Καμάλα και τα μμε που αγαπάει ο Πήλιου έλεγαν ότι ο Τράμπ θα ευνοούσε την Τουρκία.
Εδωσαν στους Τούρκους την Συρία στο πιάτο οι Δημοκρατικοί και ελπίζουμε μόνο στο Ισραήλ.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Γιατί πρέπει να προσπαθείς να με πείσεις ?
Δεν πρόκειται γιατί ο τρόπος που σκεφτόμαστε και οι γενικές παραδοχές μας είναι διαφορετικές.
Αλλωστε εγώ γράφω αποκλειστικά τις δικές μου θέσεις, ενώ εσύ ανεβάζεις βιντεάκια και άλλα γραφικά τρίτων που δεν μας ενδιαφέρουν.
Οσο για την μνήμη είναι μια χαρά. Δεν είναι επιλεκτική όπως εσάς των αριστερών που θυμόσαστε μόνο την γραμμή και τίποτα άλλο, αφού το αυτεξούσιο είναι κάτι εντελώς ξένο για εσάς των άκρων.
Τον Μέρντοχ τον Ρούπερτ, τον έχεις ακουστά είπαμε;
-
Η κατάσταση στην περιοχή είναι οικτρή! Τώρα τα είδα! Μπλοκάρει η σκέψη μου μπροστά στο μεγάλο αυτό δράμα! Ίσως η μικρή Ελλάδα οπως έχω ξαναγράψει να μπορέσει να γίνει νέα πατρίδα φιλειρηνικων πληθυσμών που βιώνουν μια κόλαση!
Οπως είχε γίνει στις αρχές του προηγούμενου αιώνα!
-
Περισσότερα μαθηματάκια Αμερικανικής Ιστορίας:
-
Εννοείται ότι δεν το άνοιξα, αλλά τουλάχιστον γράψε μας ποιοί είναι οι δάσκαλοι που διδάσκουν αυτά τα μαθήματα.
Ετσι εύκολα θα δούμε το παρελθόν τους και αν αξίζει να χαραμίσουμε πάνω από 10 δ για αυτούς.
-
Μετά τον Γκουαϊδό, η Εξωτερική Πολιτική της ΝΔ πάει τρένο!
-
Σε άλλες Πολιτείες, πάλι καλά που έχουν Καπιταλιζμό και δεν περιμένουν τα αυγά σε ουρές με το δελτίο, και στο κάτω κάτω, μπορούν να νοικιάζουν και κότες με leasing αν χρειαστεί!
https://www.facebook.com/share/v/163pchgAQG/
https://bbc.com/news/videos/cyvemrjzq55o
Ουδέν πρόβλημα άλυτον υπό του Καπιταλιζμού!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]