-
Γιατί πρέπει να προσπαθείς να με πείσεις ?
Δεν πρόκειται γιατί ο τρόπος που σκεφτόμαστε και οι γενικές παραδοχές μας είναι διαφορετικές.
Αλλωστε εγώ γράφω αποκλειστικά τις δικές μου θέσεις, ενώ εσύ ανεβάζεις βιντεάκια και άλλα γραφικά τρίτων που δεν μας ενδιαφέρουν.
Οσο για την μνήμη είναι μια χαρά. Δεν είναι επιλεκτική όπως εσάς των αριστερών που θυμόσαστε μόνο την γραμμή και τίποτα άλλο, αφού το αυτεξούσιο είναι κάτι εντελώς ξένο για εσάς των άκρων.
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αλαουίτες μουσουλμάνοι και χριστιανοί ζήτησα και έλαβαν προστασία στις Ρωσικές Βάσεις στην Συρία. Χιλιάδες άλλοι δολοφονήθηκαν στους δρόμους. Κατά τα άλλα ήταν κακός ο Assad...
Ολο επιτυχίες ήταν ο Μπάιντεν και η Καμάλα και τα μμε που αγαπάει ο Πήλιου έλεγαν ότι ο Τράμπ θα ευνοούσε την Τουρκία.
Εδωσαν στους Τούρκους την Συρία στο πιάτο οι Δημοκρατικοί και ελπίζουμε μόνο στο Ισραήλ.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Γιατί πρέπει να προσπαθείς να με πείσεις ?
Δεν πρόκειται γιατί ο τρόπος που σκεφτόμαστε και οι γενικές παραδοχές μας είναι διαφορετικές.
Αλλωστε εγώ γράφω αποκλειστικά τις δικές μου θέσεις, ενώ εσύ ανεβάζεις βιντεάκια και άλλα γραφικά τρίτων που δεν μας ενδιαφέρουν.
Οσο για την μνήμη είναι μια χαρά. Δεν είναι επιλεκτική όπως εσάς των αριστερών που θυμόσαστε μόνο την γραμμή και τίποτα άλλο, αφού το αυτεξούσιο είναι κάτι εντελώς ξένο για εσάς των άκρων.
Τον Μέρντοχ τον Ρούπερτ, τον έχεις ακουστά είπαμε;
-
Η κατάσταση στην περιοχή είναι οικτρή! Τώρα τα είδα! Μπλοκάρει η σκέψη μου μπροστά στο μεγάλο αυτό δράμα! Ίσως η μικρή Ελλάδα οπως έχω ξαναγράψει να μπορέσει να γίνει νέα πατρίδα φιλειρηνικων πληθυσμών που βιώνουν μια κόλαση!
Οπως είχε γίνει στις αρχές του προηγούμενου αιώνα!
-
Περισσότερα μαθηματάκια Αμερικανικής Ιστορίας:
-
Εννοείται ότι δεν το άνοιξα, αλλά τουλάχιστον γράψε μας ποιοί είναι οι δάσκαλοι που διδάσκουν αυτά τα μαθήματα.
Ετσι εύκολα θα δούμε το παρελθόν τους και αν αξίζει να χαραμίσουμε πάνω από 10 δ για αυτούς.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]