-
Ρε τι σουργελα είναι αυτά, δεν έχουν ξανασυμβεί αυτά ούτε σε ακραίες ταινίες παρωδίες.
-
Ο Μαρκο είναι μορφή, έχουμε να δούμε πολλά από το τσίρκο, εεε επιτελείο Τράμπ.
-
Ολόκληρος ο λόγος του Προέδρου Τράμπ στο Κογκρέσο
Απο την είσοδο μέχρι να τελειώσει 1 ώρα και 45 λεπτά ακούραστος διαυγής αυτοκρατορικός !Θέλω να μάθω από που παίρνει τα χάμπουργκερ και τι έχουν μέσα όχι για μένα για τους Αλβανούς στο χωράφι που και αυτοί είναι πια 50αρηδες ... να βγάζουν λίγο παραπάνω δουλειά
-
Μελάνια λέγεται το χάμπουργκερ και έχει και έξτρα κρεμμύδια καραμελωμένα
-
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Θέλω να μάθω από που παίρνει τα χάμπουργκερ και τι έχουν μέσα όχι για μένα για τους Αλβανούς
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες από Αλβανούς να το παίρνει κι ο Τραμπάκουλας, αυτό που βάζει μέσα, οπότε δωστους τα λεφτά να το προμηθευτούν μόνοι τους απ το χωριό, αλλά πρέπει να έχεις πολύ καλή σοδειά για να βγεις οικονομικά, αν κερνάς τους εργάτες απ αυτό που παίρνει ο Τραμπ κι ο Ίλον...
Πάντως μαθαίνει απ τους μεγάλους ηγέτες ο Ντόναλντ, όσο καλά μπορεί να τους απομιμηθεί...
-
-
Εφημερίδα μας κάνει ανάλυση για τον Νικητή, αλλά δεν μας λέει γιατί έλεγε στους πολίτες ότι η Καμάλα στην Τζώρτζια ήταν 2 μονάδες μπροστά και έχασε με 13 ?
Κοπρίτες...
Ασε που είχαμε και άλλο πόνο.
Γερμανικό αυτόν και της ΕΕ.
Το Συνταγματικό δικαστήριο της Ρουμανίας δεν τόλμησε να ολοκληρώσει το δικαστικό πραξικόπημα απέναντι στον νικητή των εκλογών που ακύρωσε και του επέτρεψε να κατέβει στις εκλογές.
Φαίνεται ότι το απλωμένο χέρι του Ιλον θα τους άρχιζε στις σφαλιάρες και δεν θα προλάβαινε η ντερ λίντεν να τους προστατεύσει.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εφημερίδα μας κάνει ανάλυση για τον Νικητή, αλλά δεν μας λέει γιατί έλεγε στους πολίτες ότι η Καμάλα στην Τζώρτζια ήταν 2 μονάδες μπροστά και έχασε με 13 ?
Κοπρίτες...
Ασε που είχαμε και άλλο πόνο.
Γερμανικό αυτόν και της ΕΕ.
Το Συνταγματικό δικαστήριο της Ρουμανίας δεν τόλμησε να ολοκληρώσει το δικαστικό πραξικόπημα απέναντι στον νικητή των εκλογών που ακύρωσε και του επέτρεψε να κατέβει στις εκλογές.
Φαίνεται ότι το απλωμένο χέρι του Ιλον θα τους άρχιζε στις σφαλιάρες και δεν θα προλάβαινε η ντερ λίντεν να τους προστατεύσει.
Ρε συ Κρουζερ, πέρα απ το χαβαλέ που κάνουμε και τα πειράγματα, αν θες να σε αντιμετωπίζουμε ως σοβαρό συνομιλητή πρέπει να συμπεριφερεσαι ως τέτοιος, έστω με το ιδεολογικό σου φίλτρο, κι όχι ως μπάρμπας σε καφενείο ψεκασμένων.
Η Καθημερινή επί κατοχής ήταν με τους ναζί και τους γερμανοτσολιαδες, άρα όταν γράφει σήμερα εκεί μια ανάλυση οποιοσδήποτε ειδικός, είναι αηδίες...
Για τη Wall Street Journal λέμε, όχι για το Liberal...
Αν δεν βλέπεις ή διαβάζεις κάτι, είναι σοφοτερο να μην το σχολιάζεις.
Αν το χες δει, θα έβλεπες πως κι ο Μπαηντεν διατήρησε τάριφς που είχε βάλει στη πρώτη θητεία του ο Τραμπαρίφας, γιατί έκρινε ότι ήταν "καλές" ή λόγω λόμπι κάποιων που επωφελούνται απ τους δασμούς. Πρόσκαιρα επιφέρουν πλήγμα στην οικονομία οι τάριφς, είναι σχεδόν αδύνατον να αποσυρθούν στο μέλλον και μακροχρόνια δεν ξέρει κανένας τα αποτελέσματα. -
Σωστό το σχόλιο ότι μακροπρόθεσμα κανείς δεν ξέρει τις επιπτώσεις των δασμών αλλά το παρακάτω βίντεο εξηγεί πολύ απλά τη γενικότερη πολιτική των δασμών και γιατί είναι τελικά μια κρατική συμφεροντολογία.
-
Μαθηματάκι Αμερικανικής Ιστορίας...
-
-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Είναι πολύ advance για το κοινό εδώ μέσα
-
@a-d-p said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Είναι πολύ advance για το κοινό εδώ μέσα
-
Δείτε ρε παιδιά συνωμοσιολογικές θεωρίες ψεκασμένων:
-
Κι άλλο ένα μαθηματάκι Αμερικάνικης οικονομικής ιστορίας, πολύ απλό, να το καταλαβαίνουν όλοι:
-
Δεν έχω χρόνο να τον χάνω με βίντεο ηλιθίων, ψεκασμένων, χαμένων εκλογικά και οτιδήποτε άλλο.
Θα περιμένω να δω τα πραγματικά αποτελέσματα της κάθε πολιτικής.
Οπότε κάθε βίντεο που ανεβάζετε δεν το βλέπω γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να κάνω το κέφι μου και όχι να βλέπω τον κάθε αγράμματο ή τον κάθε κωμικό, ή τον κάθε πληρωμένο.
Επίσης δεν υποχρέωσα κανένα να συμφωνεί με τις απόψεις μου, ούτε και εγώ έχω την διάθεση να συμφωνώ με τις απόψεις σας.
Από την άλλη όταν είδαμε πόσα πετσωμένα μμε είχαν οι δημοκρατικοί στο αμέρικα, εσείς που κράζετε τους πορτοσάλτε αυτής της χώρας, στηρίζετε τους πορτοσάλτε της αμερικής επειδή σας αρέσουν αυτά που λένε.
Αρα δεν είστε ούτε κατ΄ ελάχιστο αντικειμενικοί, λογικό λόγω της αριστερής άποψης που έχετε, ότι αλήθεια είναι μόνο ότι εξυπηρετεί τον σκοπό σας.
Εχω έχω Δημοκρατικές απόψεις, δεν με ενοχλεί να ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά έχω το Απόλυτο Δικαίωμα, να τις διαβάσω ή να τις κράξω αν θεωρώ αναξιόπιστο αυτόν που τις γράφει, εννοείται χωρίς να λερωθώ διαβάζοντας γκαιμπελίσκους.
-
E ας λερωθεις και λιγο παραπανω , ετσι κι αλλιως καθε μερα οικοδομη εισαι .
Αληθεια μυστρι εχεις ; -
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
E ας λερωθεις και λιγο παραπανω , ετσι κι αλλιως καθε μερα οικοδομη εισαι .
Αληθεια μυστρι εχεις ;Οχι. Ο Παττακός είμαι ?
Μέτρο και αλφάδι είναι τα εργαλεία του μηχανικού.
-
Αλαουίτες μουσουλμάνοι και χριστιανοί ζήτησα και έλαβαν προστασία στις Ρωσικές Βάσεις στην Συρία. Χιλιάδες άλλοι δολοφονήθηκαν στους δρόμους. Κατά τα άλλα ήταν κακός ο Assad...
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν έχω χρόνο να τον χάνω με βίντεο ηλιθίων, ψεκασμένων, χαμένων εκλογικά και οτιδήποτε άλλο.
Θα περιμένω να δω τα πραγματικά αποτελέσματα της κάθε πολιτικής.
Οπότε κάθε βίντεο που ανεβάζετε δεν το βλέπω γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να κάνω το κέφι μου και όχι να βλέπω τον κάθε αγράμματο ή τον κάθε κωμικό, ή τον κάθε πληρωμένο.
Επίσης δεν υποχρέωσα κανένα να συμφωνεί με τις απόψεις μου, ούτε και εγώ έχω την διάθεση να συμφωνώ με τις απόψεις σας.
Από την άλλη όταν είδαμε πόσα πετσωμένα μμε είχαν οι δημοκρατικοί στο αμέρικα, εσείς που κράζετε τους πορτοσάλτε αυτής της χώρας, στηρίζετε τους πορτοσάλτε της αμερικής επειδή σας αρέσουν αυτά που λένε.
Αρα δεν είστε ούτε κατ΄ ελάχιστο αντικειμενικοί, λογικό λόγω της αριστερής άποψης που έχετε, ότι αλήθεια είναι μόνο ότι εξυπηρετεί τον σκοπό σας.
Εχω έχω Δημοκρατικές απόψεις, δεν με ενοχλεί να ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά έχω το Απόλυτο Δικαίωμα, να τις διαβάσω ή να τις κράξω αν θεωρώ αναξιόπιστο αυτόν που τις γράφει, εννοείται χωρίς να λερωθώ διαβάζοντας γκαιμπελίσκους.
Να σου πω, τα γράφεις με τόσο ειλικρινή αφέλεια και ζήλο, που δεν αμφισβητώ τελικά ότι τα πιστεύεις, δεν υποκρινεσαι όπως οι περισσότεροι δεξιοί που γνωρίζω...
Έναν Ρούπερτ Μέρντοχ κι ένα Φοξ Κορπορεησον τα χεις ακουστά;
Όχι τίποτα άλλο, επειδή φαίνεται ειλικρινά να πιστεύεις ότι ξαναβγήκε πρόεδρος ο Τραμπαρίφας κόντρα στο μηντιακο κατεστημένο!Κι επίσης, μπορεί οι λίγο πιο ηλικιωμένοι να ξεχνάνε πιο εύκολα, αλλά όντως δεν θυμάσαι την πρώτη θητεία του Τραμπ, ελάχιστα χρόνια πριν, όπου κατοχύρωσε τη μισή νομοθεσία και συμφωνίες, που τώρα και καλά θα ανατρέψει;
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα είναι τόσο διαφορετική η δεύτερη και τελευταία θητεία του;Θα είναι τόσο πετυχημένη, όσο ήταν και η πρώτη του, που τον έθεσε εκτός στις εκλογές, ή μάλλον, όσο πετυχημένη ήταν η δεύτερη θητεία Τσιπρα και Μητσοτάκη στην Ελλάδα...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]