-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Φαντάζομαι βέβαια ότι οι σπουδες σας τα καλύπτουν αυτά
Οι Δτγες μας τα καλύπτουν (Κανόνες Εμπλοκής). Αν δεν αναγνωρίσω εχθρό και δεν είμαι σε ένοπλη σύρραξη, δεν ανοίγω πυρ.
Οπότε φαντάζομαι ότι αν αναγνωρίσεις εχθρό να σου πετάει ρουκετες μέσα από ένα σχολείο ή νοσοκομειο μάλλον θα χτυπήσεις. Εκτός και αν οι κανόνες λένε να υποχωρήσεις για να προστατέψεις τους αμαχους. Που και πάλι σχετικό είναι αυτό αν είσαι πχ σε φάση προέλασης, ανακατάληψης εδάφους μεσα,σε καποιο χρονικο οριο κλπ.
Οι κανόνες εμπλοκής αναφέρουν ότι όταν βάλλεσαι, ανταποδίδεις πυρά. Εβλήθησαν τα F15 του Ισραήλ, όταν πήγαν να βομβαρδίσουν τον Λίβανο;
Φαντάζομαι όχι. Γενικά δεν υπερασπιζομαι κανέναν αν αυτό κατάλαβες. Όλοι έχουν άδικο και όλοι έχουν δίκιο σε αυτη την αλυσιδα. Ωστόσο κι εσύ αν βαλεσαι φαντάζομαι ότι δεν ανταποδισεις υποχρεωτικά ο ίδιος, αν έχεις πχ ένα επιθετικο ελικόπτερο η ενα αφος να σε καλύπτει μπορεί να χτυπήσει αυτό σωστα;
Αν είναι ταγμένη αμυντικά η Ίλη μου, εντός του πατρίου εδάφους και με καλύπτει ένα επιθετικό ε/π, προφανώς τελώ εν αμύνη. Αν εκτελώ επιθετική ενέργεια (κίνηση με άλματα) εντός εχθρικού εδάφους, τότε είμαι επιτιθέμενος. Αυτά δεν θα έπρεπε να τα εξηγώ...
-
Οι Δτγες μας τα καλύπτουν (Κανόνες Εμπλοκής). Αν δεν αναγνωρίσω εχθρό και δεν είμαι σε ένοπλη σύρραξη, δεν ανοίγω πυρ.
Οπότε φαντάζομαι ότι αν αναγνωρίσεις εχθρό να σου πετάει ρουκετες μέσα από ένα σχολείο ή νοσοκομειο μάλλον θα χτυπήσεις. Εκτός και αν οι κανόνες λένε να υποχωρήσεις για να προστατέψεις τους αμαχους. Που και πάλι σχετικό είναι αυτό αν είσαι πχ σε φάση προέλασης, ανακατάληψης εδάφους μεσα,σε καποιο χρονικο οριο κλπ.
Οι κανόνες εμπλοκής αναφέρουν ότι όταν βάλλεσαι, ανταποδίδεις πυρά. Εβλήθησαν τα F15 του Ισραήλ, όταν πήγαν να βομβαρδίσουν τον Λίβανο;
Φαντάζομαι όχι. Γενικά δεν υπερασπιζομαι κανέναν αν αυτό κατάλαβες. Όλοι έχουν άδικο και όλοι έχουν δίκιο σε αυτη την αλυσιδα. Ωστόσο κι εσύ αν βαλεσαι φαντάζομαι ότι δεν ανταποδισεις υποχρεωτικά ο ίδιος, αν έχεις πχ ένα επιθετικο ελικόπτερο η ενα αφος να σε καλύπτει μπορεί να χτυπήσει αυτό σωστα;
Αν είναι ταγμένη αμυντικά η Ίλη μου, εντός του πατρίου εδάφους και με καλύπτει ένα επιθετικό ε/π, προφανώς τελώ εν αμύνη. Αν εκτελώ επιθετική ενέργεια (κίνηση με άλματα) εντός εχθρικού εδάφους, τότε είμαι επιτιθέμενος. Αυτά δεν θα έπρεπε να τα εξηγώ...
Με το συμπάθειο αλλά δεν ξέρω το θέλεις να αποδείξεις. Είναι κακοι οι ισραηλινοι; Είναι, ΟΚ. Αλλα τι θεωρίες είναι αυτες; Δλδ στην υποθετική περίπτωση που έχεις κάποιον να σε βομβαρδίζει πέρα από τα σύνορα σου και μπορείς να τον σταματήσεις θα κάτσεις στ αυγα σου μην γίνεις επιτιθεμενος εντός εχθρικού εδαφους; Τέλος πάντων....
-
Πας στα σύνορα και με μια ντουντούκα φωνάζεις «μην το ξανακάνεις,θα μαλώσουμε»…
-
Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε απο τα διαστρεβλωμένα αριστερά μυαλά οι Αμερικάνοι μετά την επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ αντέδρασαν με υπερβολική βία και έφτασαν να διαπράξουνε γενοκτονία σκοτώνοντας γυναικόπαιδα στο Τόκιο την Χιροσίμα το Ναγκασάκι .
Οι δολοφόνοι των λαών Αμερικάνοι επιβεβαίωσαν το όνομα τους δολοφονώντας 672.000 πολίτες και πάνω απο 1.000.000 στρατιώτες για 2.403 νεκρούς και 1.178 τραυματίες.
Χρησιμοποίησαν φλογοβόλα εμπρηστικές βόμβες ατομικές βόμβες για να ισοφαρίσουν τους νεκρούς 15 ημέρων απο τροχαία ατυχήματα.Το περίεργο είναι ότι η μέθοδος είχε αποτέλεσμα
Οι Ιάπωνες έγιναν ανθρώποι απο τρελοί μιλιταριστές αποκεφαλιστές κανίβαλοι ρατσιστές ..
Μήπως να το σκεφτεί ο Μπένι κανα δυο πυρηνικά φτιάχνουν χαρακτήρα μπορεί σε τριάντα χρόνια οι Ιρανοί να φτιάχνουν τα καλλίτερα EV... -
Καμμια σχεση το ενα με το αλλο. Στην περιπτωση του Ιραν θελουν τα πετρελαια. Το τελευταιο πραγμα που θα κανουν να ριξουν πυρηνικα και να μην μπορουν να βγαλουν πετρελαιο για 30 χρονια. Εξαλλου οι Ιρανοι ειναι εξαιρετικα αδυναμοι εμπρος στους Αμερικανους.
Η Ιαπωνια ηταν τοτε μια εξτρημ περιπτωση γιατι ολοι οι κατοικοι ηταν φανατισμενοι λογω του παρελθοντος της χωρας. Για να αλλαξουν επρεπε ο Αυτοκρατορας να τους διαταξει πρωτα.
-
Με το συμπάθειο αλλά δεν ξέρω το θέλεις να αποδείξεις. Είναι κακοι οι ισραηλινοι; Είναι, ΟΚ. Αλλα τι θεωρίες είναι αυτες; Δλδ στην υποθετική περίπτωση που έχεις κάποιον να σε βομβαρδίζει πέρα από τα σύνορα σου και μπορείς να τον σταματήσεις θα κάτσεις στ αυγα σου μην γίνεις επιτιθεμενος εντός εχθρικού εδαφους; Τέλος πάντων....
Υπάρχουν προβλέψεις. Χωρίς να μπαίνω σε απόρρητες λεπτομέρειες (ο @kkostask και ο @monman2 θα το ξέρουν - αν και είναι Διαβάθμισης Λγου και άνω), το Σχέδιο Ε προβλέπεις τις αντεπιθετικές ενέργειες της Χώρας μας έναντι της γείτονος, με την καίρια λέξη να είναι η <<αντεπιθετική>>. Άλλο αυτό όμως και άλλο να μπουκάρω έτσι σε ξένη χώρα, χωρίς πρόκληση. Για να σε προλάβω, η περίπτωση της Ουκρανίας είναι εντελώς διαφορετική, καθώς εκεί οι Ναζο-Ουκρανοί διεξήγαγαν γενοκτονία!!!
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Μήπως να το σκεφτεί ο Μπένι κανα δυο πυρηνικά
Αυτά Τάσο μου, ούτε για αστείο δεν τα λένε...
-
@wantone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Καμμια σχεση το ενα με το αλλο. Στην περιπτωση του Ιραν θελουν τα πετρελαια. Το τελευταιο πραγμα που θα κανουν να ριξουν πυρηνικα και να μην μπορουν να βγαλουν πετρελαιο για 30 χρονια. Εξαλλου οι Ιρανοι ειναι εξαιρετικα αδυναμοι εμπρος στους Αμερικανους.
Η Ιαπωνια ηταν τοτε μια εξτρημ περιπτωση γιατι ολοι οι κατοικοι ηταν φανατισμενοι λογω του παρελθοντος της χωρας. Για να αλλαξουν επρεπε ο Αυτοκρατορας να τους διαταξει πρωτα.
Να δεις πόσο εξτριμ είναι οι ταλιμπανέζοι ισις χεζπμολάδες χαμάδες χούτιδες , γιαυτό υπάρχουν οι νετρονίου σε 1 μήνα τα συνεργεία θα εχουν μπει και θα αναστηλώνουν τα πάντα , άσε που τα μεροκάματα θα είναι επιπέδου πλατφόρμας πετρελαίου Χ 10 ... σε μια εβδομάδα cybertruck σε ενα μήνα μεζονέτα
Μπένι ρίχτο... -
@monman2 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Να δεις πόσο εξτριμ είναι οι ταλιμπανέζοι ισις χεζπμολάδες χαμάδες χούτιδες , γιαυτό υπάρχουν οι νετρονίου σε 1 μήνα τα συνεργεία θα εχουν μπει και θα αναστηλώνουν τα πάντα , άσε που τα μεροκάματα θα είναι επιπέδου πλατφόρμας πετρελαίου Χ 10 ... σε μια εβδομάδα cybertruck σε ενα μήνα μεζονέτα
Μπένι ρίχτο...καλα που ενημερωνεσαι; ολοι αυτοι που αναφερεις κανουν το καθηκον τους στο λαθρεμποριο πετρελαιου και χρυσου και να ανεβαζουν την τιμη του πετρελαιου οταν πεφτει. Τους Ισις οι Αμερικανοι τους δημιουργησαν.
-
Ενδιαφέρον αν και δεν έχει πολλές πληροφορίες…
-
Oι Ισραηλινοι λογω οτι ακολουθουν την Παλαια Διαθηκη δεν εχουν τυψεις να σκοτωνουν αδιακριτως, το ιδιο και οι Παλαιστίνιοι ομως. Το να υπαρχει κοσμος στην Ελλαδα που να φανατιζεται με την μια πλευρα η την αλλη αυτο ειναι πολυ περιεργο. Ειδικα αν καποιος ηταν αξιωματικος τους Ελλ στρατου και εχει μπεδεψει σε ποιον στρατο ηταν.
Φτάνει να φορέσεις, κατά παράβαση του κανονισμού, αμερικανικο τζοκευ κι άρβυλα, να πάρεις κι Αμέρικαν οπτικαλ γυαλιά φτηνά σε κάνα πρατήριο, να δεις και λίγο Τομ Κρουζ και κάνα πολεμικό που να πρωταγωνιστεί ο Γιάννης ο Ράμπος, για να μπερδευεσαι μετά αν ήσουν μαριν ή άρμυ... αν μάλιστα σου τύχει να βγάλεις και πλασματικο φύλλο πορείας να πας να ψωνίσεις αφορολογητα με ντολαρς, τέλος, μετά μια ζωή πανκεηκς κι απλπαη...
-
-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αμέρικαν οπτικαλ γυαλιά φτηνά σε κάνα πρατήριο
Μπα, πανάκριβα τα πουλάνε πλέον κι εκεί, δεν αξίζει να πας σε Πρατήριο. Προσωπικό το έχω κόψει εδώ και 10 χρόνια, αν και φυσικά έχω δικαίωμα εισόδου. Πάντως εγώ πάντα φορούσα Ray Ban, ανώτερο γυαλί από τα AΟ.
-
καποιοι βλεπουν πολυ ραμπο.
-
Θλιβερή επέτειος σήμερα και επηρεασμένος από την διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τις φιλελεύθερες πηγές πίστευα ότι το 1 διαμέρισμα και τα 10.000 $ ανα όμηρο ήταν υπερβολές του IDF.
Το πολύ να τους έδωσαν ενα παπί και ενα βομβητήποιος θα ήθελε διαμέρισμα σε μια ανοικτή φυλακή έλεγα ...
@kkostask φαντάσου να δούλευες εκεί και να είχες αθέμητο ανταγωνισμό με την Χαμάς που μοιράζει τζάμπα διαμερίσματα και τον IDF που τα κατεδαφίζει...
Επενδύεις εκει τώρα που είναι χώμα οι τιμές ;
Πόσο θα ανέβουν άραγε οι τιμές και τα ενοίκια όταν θα έρθει η ειρήνη σε ένα μέρος καθαρό από εξτρεμιστές τρομοκράτες;
Εγω λέω ότι θα αργήσει η άνοδος αν κρίνω από τις δίχως αύριο αγορές που κάνουν οι ισραηλινοί στην Θεσσαλονίκη. -
Δυο Ισραηλινούς πελάτες είχα αυτή τη βδομάδα….με 500 έκαστος ψάχνουν safe house.
-
Μην τα γράφετε αυτά γιατί θα ξεσπαθώσει ο λαπ για την λαϊκή κατοικία, όπως και οι άλλοι...
Και έχουμε και τους Λιβανέζους κυρίως Χριστιανούς που ψάχνουν σωτηρία..
Είναι όμως κακοί πρόσφυγες αυτοί κατά τους χρήσιμους ηλίθιους...
-
@kkostask said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δυο Ισραηλινούς πελάτες είχα αυτή τη βδομάδα….με 500 έκαστος ψάχνουν safe house.
γενικα δεν θελουν να ξοδεψουν αυτοι
-
Είναι των άκρων…ή τσίπηδες θα βρεις ή φραγκάτους.
-
Σημαντική είδηση και για την τεράστια ιστορία της φίρμας, όπως και άλλες ειδήσεις από την Γερμανία που λένε για ύφεση και το 2025, ενώ από γνωστούς και φίλους μαθαίνουμε ότι κλείνουν κάθε μέρα επιχειρήσεις, από φούρνους μέχρι μικρά εργοστάσια των 200-300 υπαλλήλων.
Το μνημόνιο θα έλθει άραγε, ή θα πάνε να ρίξουν σε ύφεση όλη την Ευρώπη οι γνωστοί ταραξίες της ?
-
Αυτή την ύφεση τη κάνουν οι αριστεροί συνδικαλισταί, οι μετανάσται και οι κομμουνισταί!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]