-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εγώ διάβασα αυτά που ανέβασαν τα σάιτ.
Είναι αυτά που ξέρουμε, το ρόιτερ, το ασσοσείντεντ πρες, το μπλούμπεργκ κλπ, όλα αυτά δηλαδή που έλεγαν φασίστα τον Τράμπ και όσους τον ψηφίζουν φασίστες και σκουπίδια, αλλά τότε τα αναπαράγατε μια χαρά.
Πότε λοιπόν είσαστε ψεύτες, τότε η τώρα ? Η πάντα ?
Από την άλλη τα περί ντόπιων είναι για γέλια. Ντόπιοι Ολλανδοί που ήξεραν τι έλεγαν στα εβραίικα οι φίλαθλοι.
Δεν αρνούμαι ότι υπήρχαν φανατικοί που κατέβασαν σημαίες της παλαιστίνης κλπ, αλλά προφανώς ήταν φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτοί που τους κυνήγησαν.
Σε κάθε περίπτωση φταίει η αστυνομία.
Ότι ναναι πάλι.Δεν καταλαβα προς τι ο β πληθυντικός ,από όσο θυμάμαι δεν έχω ανεβάσει κάτι από τα μέσα που αναφέρεις και ενημερώνεσαι ,το ερώτημα σου είναι άκυρο και δεν μπορώ να σου το απαντήσω.
Στα υπόλοιπα μάλλον για γέλια είναι τα τσιτάτα του βασιλιά,μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι νομίζεις ότι στο γήπεδο του Άγιαξ ήταν γεμάτο Άραβες,αυτό θα ήταν όντως για γέλια.
Προφανώς λοιπόν κανείς λάθος και στο τρίτο ,γιατί τ α πρώτα σοβαρά επεισοδια έγιναν όταν τους την έπεσαν ταξιτζήδες αφού οι Ισραηλινοί χτύπησαν έναν δικό τους.
Μεγάλος και έξυπνος άνθρωπος είσαι ,φαντασία έχεις αν και δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία να σκεφτείς τι θα γινόταν αν πχ την έπεφταν σε έναν ταξιτζή στο Πασαλιμανι,χούλιγκαν θα αλλοδαπά η εγχώρια .Μαλλον θα τους έβρισκαν στην Πατμο. -
Ο β' πληθυντικός είναι γιατί οι απαντήσεις είναι γενικές και αφορούν και προηγούμενους σχολιαστές...
Από την άλλη το ότι την έπεσαν σε ταξιτζή δεν πάει μαζί ότι την έπεσαν σε φιλοπαλαιστίνιους.
Η ουσία είναι ότι υπάρχει πάντα προπαγάνδα από κάθε πλευρά, όπως και θύματα.
Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να μάθω ποιοί ήταν τελικά τα θύματα στην Σάμπρα Σατίλα από ανθρώπους που ζουν εκεί.
Γιατί η προπαγάνδα των Αράβων και άλλων, είναι πολύ δυνατή.
Οπως και των ισραηλινών βέβαια... -
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ο β' πληθυντικός είναι γιατί οι απαντήσεις είναι γενικές και αφορούν και προηγούμενους σχολιαστές...
Από την άλλη το ότι την έπεσαν σε ταξιτζή δεν πάει μαζί ότι την έπεσαν σε φιλοπαλαιστίνιους.
Η ουσία είναι ότι υπάρχει πάντα προπαγάνδα από κάθε πλευρά, όπως και θύματα.
Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να μάθω ποιοί ήταν τελικά τα θύματα στην Σάμπρα Σατίλα από ανθρώπους που ζουν εκεί.
Γιατί η προπαγάνδα των Αράβων και άλλων, είναι πολύ δυνατή.
Οπως και των ισραηλινών βέβαια...Κακώς τον χρησιμοποίησες τότε γιατί εγώ αναφέρθηκα προσωπικά στα δικά σου σχόλια.
Η ουσία είναι ότι δεν θες για ακόμα μια φορά να δεις τα γεγονότα συνολικά και καταλήγουμε πάλι σε γενικότητες.
Τέλος την προπαγάνδα των Ισραηλινών διανθισμένη και με χαρακτηρισμούς την ξεκίνησες εσυ και σε άσχετο σχόλιο.
Δεν πειράζει ,πάμε παρακάτω ,υπάρχει άφθονη πληροφορία εκεί έξω . -
Ο κρουζερ με την υπόλοιπη διαδικτυακή παρέα του, που δεν είναι ακροδεξιοί
για να μην παρεξηγηθούμε, αλλά ανθρωπιστές κεντρωοι δημοκράτες ακομμάτιστοι, ακόμα θρηνουν για τα πρωτοπαλικαρα φρουρούς χρυσαυγιτες που έπεσαν ηρωικά θύματα από (προφανέστατα αριστερούς) τρομοκράτες και νοιάζονται τις χαροκαμένες μανάδες τους, είναι λοιπόν αδύνατον να μείνουν οι ακομμάτιστοι ασυγκίνητοι στο δράμα Ισραηλινών χούλιγκαν που πιθανον πήραν άδεια απ το στρατό εισβολής και πήγαν στο γήπεδο του Άγιαξ να ξεσκασουν κάνοντας έκτροπα και μάζεψαν κάποιες ψιλές στην επιστροφή, αφού μπορεί κάποιοι απ αυτούς να είχαν στα κρεματόρια παππούδες που ποτέ δεν γνώρισαν, που τους κατεδωσαν κι έστειλαν εκεί στα κρεματόρια οι παππούδες των σημερινών ακομμάτιστων Πλευρηδων και Βορίδηδων, οπότε είναι φυσικό να υπάρχει μια εξτρά ευαισθησία στις διώξεις του Ισραήλ απ τους Έλληνες ακομμάτιστους. -
Άλλη μια μέρα όπως οι προηγούμενες ξημερώνει για τούτη τη χώρα με και τους πολίτες της. Ειδικά στον καφενε οι αγωνιστες του μεροκάματου πιάνουν από νωρίς το πληκτρολογιο. Οπως πάντα. Στις επάλξεις...
-
Κι εγώ βλέπω κόσμο στη δουλειά τόσο πρωί( 2 ώρες πριν την έναρξη του ωραρίου) και μου λένε ότι δεν θέλουν κάθονται σπίτι τους. Πως άφησαν τη ζωή τους να γίνει έτσι;
-
@famas said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Κι εγώ βλέπω κόσμο στη δουλειά τόσο πρωί( 2 ώρες πριν την έναρξη του ωραρίου) και μου λένε ότι δεν θέλουν κάθονται σπίτι τους. Πως άφησαν τη ζωή τους να γίνει έτσι;
Καλημέρα Βασίλη μου. Σκέψου ότι ίσως να μην έχουν θέρμανση σπίτι τους και να προτιμούν να πάνε στην δουλειά. Ή να πέφτει παντόφλα από την σύζυγο...
-
@spi_duster said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Άλλη μια μέρα όπως οι προηγούμενες ξημερώνει για τούτη τη χώρα με και τους πολίτες της. Ειδικά στον καφενε οι αγωνιστες του μεροκάματου πιάνουν από νωρίς το πληκτρολογιο. Οπως πάντα. Στις επάλξεις...
Άργησες 20 λεπτά συνάδελφε, καλημέρα!
-
Καλημέρα συναδελφε. Καθημερινά στο πληκτρολόγιο κι εγώ. Εργάζομαι σε άλλο πακέτο ομως.
-
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε...
Αριστη η μνήμη του πήλιου. Εγραψε απ΄ έξω και απνευστί την γραμμή, χωρίς διακοπή, χωρίς παράγραφο. Εξοχα...
Κανονικά έπρεπε να είχε πάρει προαγωγή και να μας γράφουν εδώ αυτοί που θα είχε εκπαιδεύσει...
-
Ο Τραμπ τα έχει όλα ,λεφτά δόξα και το σπουδαιότερο μεγάλη οικογένεια.
Εχει όμως και κάτι άλλο που διαφεύγει ,σταθερές αξίες λόγο και απόψεις .Πέτυχα αυτό το βίντεο που δείχνει συνέντευξη του το 1988 στην Όπρα και λέει ακριβώς τα ίδια με το σήμερα !
Απλώς αντικαταστήστε την Ιαπωνία με την Κίνα και τα VCR με τα EV ... ωωω και τι λέει για το Κουβέιτ που στο τέλος πλήρωσε ακριβά!Ο Τραμπ βγήκε Πρόεδρος γιατί οι απόψεις που πάντα είχε έγιναν και απόψεις της πλειοψηφίας αυτό είναι γνώρισμα των Μεγάλων.
Αντίθετα όπως δείχνει το υπόλοιπο βίντεο οι δημοκρατικοί αλλάζουν απόψεις μόνο και μόνο για να γαντζωθούν στην εξουσία και υιοθέτησαν την τερατολογία της woke ατζέντας για καιροσκοπικός μικροκομματικούς συμφεροντολογικούς λόγους. -
-
Εγώ λέω, όταν ανακοινωθούν απ τη κυβέρνηση Τραμπ οι δασμοί για τα Ευρωπαϊκά προϊόντα, να το πανηγυρίσουμε ανάβοντας τα καλοριφέρ με υγροποιημενο αμερικάνικο αέριο και να κάνουμε ένα παρτάκι, ένα Ας Μπέτα, με χαφ πάουντερς και Τζακ Ντανιελς!
-
Τα δικά μας προϊόντα δεν υπόκεινται σε δασμούς...
Κατανοητό νομίζω το γιατί...
-
@monman2 said in [Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) \
Αντίθετα όπως δείχνει το υπόλοιπο βίντεο οι δημοκρατικοί αλλάζουν απόψεις μόνο και μόνο για να γαντζωθούν στην εξουσία και υιοθέτησαν την τερατολογία της woke ατζέντας για καιροσκοπικός μικροκομματικούς συμφεροντολογικούς λόγους.
Η woke ατζεντα και η συμπεριλιψη εχει ευνοησει τον Τραμπ καθως γινεται αποδεκτο να δωθει εξουσια σε εξωτικα φρουτα και περιεργους.
-
Τους τρολλάρει ασταμάτητα ο Τράμπ
«Άκουσα με μεγάλη έκπληξη πως οι Δημοκρατικοί, που πολέμησαν έναν επίμονο και γενναίο αγώνα στις προεδρικές εκλογές του 2020, συγκεντρώνοντας ρεκόρ χρημάτων από χορηγίες και δωρεές, έχουν ξεμείνει από δολάρια και είναι άδεια τα ταμεία τους. [...]
Θα μας προέτρεπα, ως κόμμα και χάριν της απελπιστικά αναγκαίας ενότητας, να το κάνουμε.
Έχουμε πολλά λεφτά»και φυσικά το μέγιστο καρφί για τις επιλογές των δημοκρατικών στην διαφημιστική καμπάνια να τα χώσουν στα παραδοσιακά ΜΜΕ
"...κερδίσαμε τα "Μεσα " δεν μας στοίχησε ακριβά " εννοώντας την τζάμπα διαφήμιση στα podcast όπως του Joe Rogan ... τρείς ώρες ακατούρητος 50M θεάσεις...
https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/769190/anikousto-na-plirosei-ta-xrei-ton-dimokratikon-tis-harris-proteine-o-aprovleptos-kai-gennaiodoros-trump -
Σκέψου τώρα να βγει ο Κούλης και να πληρώσει τους μισθούς της Αυγής….
Που να τα βρει θα πει κάποιος που χρωστάνε μισό δις βέβαια… -
Τώρα δηλαδή ο Κούλης είναι ο Έλληνας "Τραμπ" ή ο Κασσελάκης, τι λέει κι ο Άδωνις επί τούτου;
-
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τώρα δηλαδή ο Κούλης είναι ο Έλληνας "Τραμπ" ή ο Κασσελάκης, τι λέει κι ο Άδωνις επί τούτου;
Eλληνας Τραμπ ειναι ο Μπογδανος η ο Βελοπουλος. Αυτοι ειναι Μπιντεν.
-
Ελληνας Τράμπ δεν υπάρχει.
Το πιο κοντινό αντίστοιχο στην γειτονιά μας ήταν ο Μπερλουσκόνι.
Λεφτάδες που πήγαν για την δόξα...
Εδώ έχουμε μπατήρηδες που πάνε για τα λεφτά και πρώην μπατήρηδες που κληρονομούν το επάγγελμα των γονιών τους...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]