-
Τουλάχιστον παίζουμε με τις πιθανότητες, σε αντίθεση με σένα που είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει!!!
-
Παρακαλώ, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται η όποια αντιδικία και οι χαρακτηρισμοί.
Και για να επανέλθουμε...
Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα νέα iphone των 1500€ που κυκλοφόρησαν χθες Παρασκευή... -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα νέα iphone των 1500€ που κυκλοφόρησαν χθες Παρασκευή...
Μιλάμε για ένα προϊόν που ο δείκτης vfm τείνει στο 0.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Παρακαλώ, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται η όποια αντιδικία και οι χαρακτηρισμοί.Και για να επανέλθουμε...
Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα νέα iphone των 1500€ που κυκλοφόρησαν χθες Παρασκευή...Βέβαια δεν ξέρουμε τον αριθμό του ξεπουλήματος. Φαντάζομαι το στοκ που ήρθε σε κάθε μεγάλο κατάστημα περιορίζεται σε διψήφιο αριθμό.
-
Κάπου διάβασα για 10.000 προπαραγγελίες που δεν μπορούν να καλυφθούν από την 'καραβιά' που θα έρθει....
-
Πάνο όσα και αν ήταν διαθέσιμα, είναι παράδοξο που υπάρχει τέτοια ''μανία'' με το συγκεκριμένο προϊόν!Όχι μόνο στην Ελλάδα, παγκοσμίως.Απλά εδώ προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση επειδή η οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας δεν είναι καλή και τα 1300€ ή τα 1500€ δεν είναι ασήμαντο ποσό για πάρα πολλούς Έλληνες οι οποίοι όμως επιλέγουν να το διαθέσουν(σε δόσεις συνήθως αλλά και σε μετρητά).
Και μη μου πει κανείς ότι μόνο οι ευκατάστατοι το αγοράζουν γιατί δεν ισχύει!
Θα μου πεις στην Ελλάδα της κρίσης πρώτη και με διαφορά σε πωλήσεις μοτοσυκλέτα είναι η BMW R1200GS η οποία κοστίζει πάνω από 20.000€...
@kkostask μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι! -
Ευχαριςτώ Λεωνίδα.Η είδηση έπαιξε σε διάφορα σάιτ όντως....πάντως,για να μην ξεχνιόμαστε, στην Ελλάδα είμαστε οπότε iPhone και κάρτα 10 ευρώ με κάλτσες από την λαϊκή είναι συχνό φαινόμενο....
-
Χαχα...εντάξει σίγουρα όλοι έχουμε στον περίγυρό μας ανθρώπους με πραγματικά χαμηλό εισόδημα που δε διστάζουν να ξοδεύουν 4ψήφια ποσά για μια συσκευή.Από εκεί και πέρα, ο καθένας κινείται όπως νομίζει και με τα δικά του κριτήρια αλλά δεν παύει να είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο αυτή η ιστορία με τη συγκεκριμένη μάρκα και την απήχηση που έχει σε τόσο κόσμο...πολλοί haters και άλλοι τόσοι lovers!
-
Μπορεί το VFM του iPhone να είναι χαμηλό για ένα ορθολογικο καταναλωτή αλλά ο δείκτης πουλμουρ είναι πολύ υψηλός ειδικά στην χώρα μας.
Εγώ δεν μπορώ αυτή την στιγμή να βρω ποιο εύκολο και σχετικά φθηνό τρόπο πουλήσεις μούρη από την στιγμή που κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει πλέον με ακριβά αυτοκίνητα, ρούχα, ρολόγια, κλπ. Και με το smartphone πλέον να είναι μια απαραίτητη συνήθεια είναι και πιο εύκολο να δικαιολόγησεις την τιμή και τις... 48 δόσεις.
Έξω με κορυφαια σε παροχές συμβόλαια αξίας 50-60 ευρώ μηνιαία μπορείς να έχεις πάμφθηνα κάθε χρόνο το τελευταίο iPhone ή Note της Samsung, εδώ δεν υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός μεταξύ των παρόχων.Πολύ καλές συσκευές τα iPhone αλλά σε αυτές τις τιμές θα έπρεπε να δινουν περισσότερα ακόμη, full screen οθόνη και τον καλύτερο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει ακόμη κόσμος που εντυπωσιάζεται από την κατοχή iPhone;
Όντως είμαστε η βορειότερη αφρικανική χώρα... -
Αυτοί που εντυπωσιάζονται περισσότερο , είναι οι κάτοχοι τους ...
Αυτή άλλωστε είναι η επιτυχία του μάρκετινγκ...
Να τους πείσει ότι οι άλλοι θα τους κοιτάνε και θα τπυς ζηλεύουν και να αγοράσουν ...
Μετά είτε θα διαπιστώσουν την αλήθεια , είτε δεν θα το αντέξουν και θα συνεχίσουν να ζουν στο παραμυθάκι...
-
Τέσπα εδώ και λίγο καιρό είμαι κάτοχος ενός redmi 5 οκταπύρηνου. Πραγματικά με δαυτο δεν έχω κανένα παράπονο. Με τιμή κάτω των 200 ευρώ και δυνατότητες αναφοράς. Προφανώς ένα iphone και θα κάνει πολύ περισσότερα πράγματα για να δικαιολογήσει την δεκαπλάσια τιμή του. Δεν μπορεί δηλαδή η τιμή να είναι μόνο αποτέλεσμα ενός καλού μάρκετινγκ. Ή μήπως όχι? Από εκεί και μετά ίσως σε κάποια επαγγέλματα να έχει και κάποια πρόσθετη σημασία η κατοχή του.
-
Ξεφεύγουμε από τα θέματα , αλλά να πω κάτι γενικότερο .
Ι φον δεν είχα ποτέ μου . Δεν τσιμπάω εύκολα σε ακριβά πράγματα που δεν μπορώ να τα εκμεταλλευτώ στο έπακρο .
Εκανα δύο φορές εξαίρεση για αυτοκίνητα και έως εκεί . Περισσότερο απομυθοποίησα τον λόγο ύπαρξης τους , παρά εξάντλησα τις δυνατότητες τους .
Στα κινητά όμως έχω τηλέφωνο 25 χρόνια τώρα . Από τότε που οι μπαταρίες ήταν 2 γιατί κράταγαν 8 ώρες
Τότε είχαμε και τις επιδοτήσεις και κάποια στιγμή άρχισα να παίρνω νέες εταιρείες όταν πρωτοέμπαιναν στην αγορά και ήταν πολύ vfm .
Ετσι πήρα σάμσουνγκ , όταν όλοι έπαιρναν νόκια και συντηρούσαν τα μαγαζιά που τα επισκεύαζαν...
Μετά πήρα διάφορες μάρκες τις κινεζιές χουάγουει και μία άλλη που είναι πρώτη μούρη τώρα και δεν την θυμάμαι και τα τελευταία 3-4 χρόνια έχω βολευτεί με δύο microsoft .
Δεν κατεβάζω συνέχεια εφαρμογές , αλλά το here που το είχαν offline πολύ μου άρεσε , ενώ στα android δεν παίζουν αυτά .
Γενικά τα ακριβά πράγματα είναι για αυτούς που πρέπει κάπου να ξοδεύουν τα λεφτά τους . Αλλά στην Ελλάδα το φαίνεσθαι είναι πάνω από όλα .
Ισως γιατί κάποιοι ντρέπονται για αυτό που είναι ...
-
Έχω άλλη οτπική. Για μέναι θα είχε κορυφαίο αν έπαιζε σε μικρές κατηγορίες και κατάφερνε παρόλα αυτά και δημιουργούσε αντίστοιχα φανατισμένο κοινό.
Κοινώς η κορυφαιότητα φαίνεται στα Φιατάκια και στα Πεζώ, όχι στα Φερράρια. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. -
Οταν ειχαν γινει μοδα τα σμαρτφον ξκαι ετοιμαζομουνα για την μεταβαση, δοκιμασα πρωτα ενα android.
Διαπιστωσα οτι αν εβαζες λαθος wi-fi password αυτο δεν θα σταματουσε αλλα θα συνεχιζε να προσπαθει να συνδεθει μεχρι να βγει η Ελλαδα απο τα μνημονια.Τα υπολοιπα ειναι ιστορια. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχω άλλη οτπική. Για μέναι θα είχε κορυφαίο αν έπαιζε σε μικρές κατηγορίες και κατάφερνε παρόλα αυτά και δημιουργούσε αντίστοιχα φανατισμένο κοινό.
Κοινώς η κορυφαιότητα φαίνεται στα Φιατάκια και στα Πεζώ, όχι στα Φερράρια. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.Μα η apple αυτό ακριβώς κατάφερε, να κάνει την Φερράρι (λέμε τώρα) Φιατ, δηλαδή να αυξήσει σε απίστευτα νούμερα τις πωλήσεις των προϊόντων της, ενώ ήταν τελείως niche market προϊόντα.
-
Την παραδέχομαι, αλλά δεν παίζει στο survivor των 100-200-300 ευρώ που παίζουν όλοι οι άλλοι, και που κανένας μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει τόσο φανατισμένους φόλλοουερς.
Αν έπαιζε εκεί, στα δύσκολα δηλαδή, και είχε την ίδια απήχηση, θα την παραδεχόμουν στο πολλαπλάσιο. -
Οτι να ναι λετε,δεν την ενδιαφερει την apple να παρει το κινητο της και ο τελευταιος ρωσοποντιος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οτι να ναι λετε,δεν την ενδιαφερει την apple να παρει το κινητο της και ο τελευταιος ρωσοποντιοςΒασικά τη apple την ενδιαφέρει να πάρει το κινητό της ΚΑΙ ο τελευταίος ρωσοπόντιος.
Τα έχει καταφέρει παρά πολύ καλά (πραγματικά πρέπει να διδάσκονται αυτά). Πουλάει ένα κινητό 1000+€ και ο κόσμος πάει και το παίρνει τυφλά ενώ μπορεί να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ταχύτητα με 500€
Με 800€ τα κάνει με μεγαλύτερη ταχύτητα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Την παραδέχομαι, αλλά δεν παίζει στο survivor των 100-200-300 ευρώ που παίζουν όλοι οι άλλοι, και που κανένας μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει τόσο φανατισμένους φόλλοουερς.
Αν έπαιζε εκεί, στα δύσκολα δηλαδή, και είχε την ίδια απήχηση, θα την παραδεχόμουν στο πολλαπλάσιο.Βασικά προσπάθησε με το iPhone 5c στα 350€, αλλά δεν πήγε καλά γιατί σε αυτή την κατηγορία τιμών το vfm παίζει καθοριστικό ρόλο και γενικά τα προϊόντα της Apple εκτός από το παλιό κλασικό iPod, έχουν πολύ χαμηλό vfm
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]