-
Δια πραγματικά πήγες στην Αγγλία ?
Γιατί με το χιούμορ που έχεις...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πάντως η ελεύθερη, νόμιμη οπλοκατοχή στην Ελλάδα, την χώρα του 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ;' είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ιδέα!Πολύ σωστή τοποθέτηση.
-
Γιατί θα πρέπει να γίνεται 'ήρωας' όμως κάποιος που ακολουθεί ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής;
Γιατί να γίνονται πορείες αναρχικών, μπαχαλάκηδων και διαφόρων άλλων ομάδων;
Γιατί να υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που 'εξεγείρονται' επειδή θεωρούν ότι ο τρόπος ζωής τους θα πρέπει να γίνει πρότυπο για όλους;- Γενικά και παγκοσμίως υπάρχει τάση ηρωοποίησης μετά θάνατο σε κάποιους που πήγαν κόντρα στο ρεύμα, όποιο ρεύμα και να είναι αυτό, τάση που ξεκινάει και συντηρείται συνήθως από ομοιδεάτες, followers, fan clubers, οπαδούς, μέτοχους, κ.ο.κ. και μερικές φορές αυτό παίρνει και μεγάλες διαστάσεις.
2.Σοβαρολογείς τώρα? Θα πρέπει να απαγορευτούν? - Γιατί τόσο τους κόβει και διότι αυτό τους βολεύει. Βλέπε θεούσες και θεούσους, οπαδούς, εθνοτικές ή μειονοτικές ομάδες κ.ο.κ.
Ήμουν στα δικαστήρια σήμερις, για υπόθεση εργατικού δικαίου. Φάγαμε το μεροκάματο τζάμπα, για άλλη μία φορά, το καλό ήταν ότι είδα παλιούς συναδέλφους, με μερικούς μετά από 13 χρόνια.
Δεν πρόλαβα τον κοσμηματοπώλη, πρέπει να είχε μόλις φύγει. Μια ψιλοανακατωσούρα στο προαύλιο υπήρχε, καθώς και μια μικρή ομάδα μέσα στον προαύλιο χώρο που μάλλον είχε έρθει για τζέρτζελο. Αύριο θα ξαναπάω, αλλά μάλλον και πάλι σε άλλη ώρα. - Γενικά και παγκοσμίως υπάρχει τάση ηρωοποίησης μετά θάνατο σε κάποιους που πήγαν κόντρα στο ρεύμα, όποιο ρεύμα και να είναι αυτό, τάση που ξεκινάει και συντηρείται συνήθως από ομοιδεάτες, followers, fan clubers, οπαδούς, μέτοχους, κ.ο.κ. και μερικές φορές αυτό παίρνει και μεγάλες διαστάσεις.
-
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά τον μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα ο κοσμηματοπώλης , με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα .
Εξω από το κτίριο στο οποίο είχε οδηγηθεί ο κατηγορούμενος είχαν συγκεντρωθεί περίπου πενήντα άτομα, φίλοι και γνωστοί του 33χρονου .
Προφανώς η αντίδραση του κόσμου και η ιατροδικαστική εξέταση , είχαν προδιαγράψει το αποτέλεσμα .
Από την άλλη , με το μαγαζί του ίσως έχει θέματα και η αστυνομία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική , γιατί αν έχουμε τίποτα περίεργα , από τους περίεργους , μπορεί να ξεφύγει το πράγμα .
-
- Η αντίδραση του καταστηματάρχη για μένα είναι προφανές ότι βασίζεται σε συσσωρευμένο μίσος από γεγονότα
που έχουν γίνει στο παρελθόν. Κοινώς μάλλον τους έχουν 'σκίσει' στην περιοχή οι διάφοροι 'περίεργοι'
και απασφάλισε. Πλην όμως, εκεί είναι που υποτίθεται ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε ως πολίτες και όχι
ως όχλος. Η πράξη του(ς) ήταν το λιγότερο αηδιαστική, να έχουν τόσοι νοματαίοι ανάμεσά τους
έναν άνθρωπο και να του συμπεριφέρονται σαν ζώο. Αν αποδειχτεί ότι τον σκότωσε, μακάρι να φάει 1000 χρόνια
φυλακή. Θα μου πεις, οκ ρε φίλε, εσύ θα ήσουνα καλύτερος; Δυστυχώς, δεν ορκίζομαι πως ναι. - Ξεκίνησε μια προσπάθεια 'ηρωοποίησης' του νεκρού λες και αν δεν ήταν 'μέλος της κοινότητας', 'με δράση' κ.λ.π.
θα ήταν λιγότερο απεχθής ο θάνατός του. - Δόθηκε η ευκαιρία να ξεσπαθώσουν όλες οι συνιστώσες της αριστεράς εναντίον των 'νοικοκυραίων' δίνοντας και
πολιτική χροιά στο ζήτημα. Λες και είμαστε σίγουροι οτι ο εν λόγω δεν είχει ψηφίσει π.χ. ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές
(όπως είμαστε σίγουροι και για τον πατέρα που τον σκότωσαν για μια κάμερα, για τα θύματα της Marfin κ.λ.π.
χωρίζοντας κατά το δοκούν σε 'δικούς μας ή όχι' για ζητήματα ποινικού κώδικα που είναι ευθύνση αστυνομίας και εισαγγελέα!). Μέχρι και ο μετριοπαθής Δίας (δεν τον έχω ξαναδεί να απηχεί απόψεις indymedia) μας θύμησε την απέχθεια της αριστεράς προς εκείνη την τάξη που επιμένει(;) να μην 'προλεταριοποιείται'
και να μην αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της αριστερής κοσμοθεωρίας εμποδίζοντας την επανάστα. Προφανώς ακόμη και αν αθωωθεί ο καταστηματάρχης είναι σίγουρο ότι θα του κάνουν τον βίο αβίωτο και μπορούμε να προβλέψουμε νέα 'πογκρόμ' κατά καταστηματαρχών-'νοικοκυραίων' στο κέντρο με την πρώτη ευκαιρία.
- Η αντίδραση του καταστηματάρχη για μένα είναι προφανές ότι βασίζεται σε συσσωρευμένο μίσος από γεγονότα
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πάντως η ελεύθερη, νόμιμη οπλοκατοχή στην Ελλάδα, την χώρα του 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ;' είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ιδέα!Άγρια δύση θα γίνουμε!! Είμαστε ολίγον τι θερμόαιμος λαός, αν έχουμε και από ένα κουμπούρι τότε....θα κυκλοφορούμε με αλεξίσφαιρα γιλέκα...
-
Διάβασα ένα σχόλιο σατιρικό: ''Να πηγαίνεις να κάνεις ληστεία και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις στο σπίτι σου...''
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Από την άλλη , με το μαγαζί του ίσως έχει θέματα και η αστυνομία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική , γιατί αν έχουμε τίποτα περίεργα , από τους περίεργους , μπορεί να ξεφύγει το πράγμα .
Δε νομίζω ότι μπορεί να ξαναανοίξει το συγκεκριμένο μαγαζί.
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Πάντως η ελεύθερη, νόμιμη οπλοκατοχή στην Ελλάδα, την χώρα του 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ;' είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ιδέα!
Άγρια δύση θα γίνουμε!! Είμαστε ολίγον τι θερμόαιμος λαός, αν έχουμε και από ένα κουμπούρι τότε....θα κυκλοφορούμε με αλεξίσφαιρα γιλέκα...
Εγώ νομίζω ότι είμαστε λίγο χέστες...
Αν ήξεραν τα μαγκάκια ότι έχουν και οι άλλοι , μάλλον θα ανέκρουαν πρύμναν...Αλλά δεν χρειάζεται να το μάθουμε....
-
Λέμε, λέμε για τον κοσμηματοπώλη, που τον άφησαν ελεύθερο και ας πούμε ότι φαίνεται περίεργο.
Εδώ όμως στο Ελλαδιστάν υπάρχουν ποιο περίεργα...
Μαχαίρωμα Αφγανού το 2011 από ρατσιστές της ΧΑ και όχι μόνο είναι ελεύθεροι αλλά ούτε στο δικαστήριο δεν πάτησαν.Ωραία χώρα...
Δύο χρόνια φυλακή με αναστολή στη Σκορδέλη για το μαχαίρωμα Αφγανού το 2011
26 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:06Η πρώην υποψήφια της Χρυσής Αυγής και δυο ακόμη άτομα κρίθηκαν ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκαν η πρώην υποψήφια της Χρυσής Αυγής Θέμις Σκορδέλη και δυο ακόμη άτομα που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για το μαχαίρωμα Αφγανού υπηκόου το Σεπτέμβριο του 2011 στον Άγιο Παντελεήμονα από τάγμα εφόδου.
Με απόφασή του, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο καταδίκασε τους τρεις κατηγορούμενους σε φυλάκιση δυο ετών με αναστολή. Αντίθετα, σε πρώτο βαθμό και οι τρεις είχαν καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.
Σύμφωνα με την απόφαση, η Θ. Σκορδέλη κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώ οι άλλοι δυο συγκατηγορούμενοί της κρίθηκαν ένοχοι για φυσική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη. Οι τρεις κατηγορούμενοι, που δεν παρέστησαν στη δίκη αλλά εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους, αρνήθηκαν τις κατηγορίες.
Στο δικαστήριο, κατέθεσε και ο πολιτικώς ενάγων (θύμα). Όπως ανέφερε η σε βάρος του επίθεση με μαχαίρι έγινε ενώ βρίσκονταν με δύο φίλους τους στο δρόμο όταν ξαφνικά πλησίασαν 15 άτομα, ανάμεσά τους μια γυναίκα και δύο άντρες. Περιέγραψε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο ίδιος: «Η γυναίκα αφού μας είπε να φύγουμε, είπε στους δύο άντρες που ήταν μπροστά να μας χτυπήσουν. Άρχισαν με μπουνιές και τρέξαμε προς το σπίτι. Οι άλλοι μπήκαν στην πολυκατοικία, αλλά εγώ δεν πρόλαβα. Άργησε η πόρτα να κλείσει και μπήκε κάποιος μαζί με εμένα. Μετά 3–4 άτομα άρχισαν να με χτυπούν πάρα πολύ άσχημα».
Την ενοχή των τριών κατηγορουμένων είχε ζητήσει πάντως και ο εισαγγελέας της έδρας τονίζοντας στην αγόρευσή του πως «η χρήση του μαχαιριού προκάλεσε χτυπήματα, με στόχο να πλήξουν καίρια το σώμα του παθόντος, δηλαδή να προκαλέσουν βαριά σωματική βλάβη».
http://www.lawandorder.gr/Article/2809/ ... oy-to-2011
-
Δημοκράτες,υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ.....πόσο ακόμα έχουμε για τον πάτο?
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ostopoulo/
-
Στον πάτο είμαστε. Στο προηγούμενο κείμενο όταν έγραψα ότι έγραψα, δεν είχε να κάνει με συμψηφισμό και άλλες παπαριές. Ήξερα, ανέμενα αυτά που εν τέλει ακολούθησαν. Απλοί τίμιοι άνθρωποι χάνονται βίαια εν καιρό ειρήνης αλλά πολύ εύκολα ηρωποιουνται άλλοι που ακολούθησαν δρόμους διαφορετικούς μεν όχι προοδευτικούς δε. Εκτός και αν υπάρχει κάτι το επαναστατικό στην δράση του μακαρίτη που μου διαφεύγει.
Δεν σημαίνει επίσης πως επικρότησα τη συμπεριφορά κάποιου που τον κλότσησε καμια δεκαριά φορές. Είναι μέσες άκρες η άποψη μου κοντά και στα γραφόμενα του fiverg πιο πίσω. -
Έβλεπα το πρωί τον αρχιφασιστα Πετρόπουλο της Αυγής να λέει ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του μακαρίτη έχει κάνει δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θεωρούνται Ακροδεξιά,φασιστικά,ρατσιστικά κλπ....μπορείτε να μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το αδίκημα για το οποίο δικαίως διώκεται? Δεν πρόκειται για κανονική στοχοποίηση?
-
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι επιχειρείται να δοθεί μια ομοφοβική χροιά στο συμβάν, όταν αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι ότι οι δράστες δεν γνώριζαν το θύμα, ούτε αντιλήφθηκαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Να το τσεκάρετε αυτό λοιποί ακτιβιστές, πρόκειται για στεψοδικία.
Κάτι άλλο, δε βλέπω να προκόβει το κοσμηματοπωλείο του από τούδε και στο εξής. Θα γίνει στόχος επιθέσεων από γνωστούς-αγνώστους. Η αστυνομία δεν θα είναι ποτέ παρούσα, θα έρχεται μετά το συμβάν και θα καταγράφει απλώς μπογιές, συνθήματα και σπασμένες βιτρίνες, και ο μαγαζάτορας θα το κλείσει άρον άρον.
Μήπως γίνουν τέτοια και στο μεσιτικό του άλλου, δεν θα εκπλαγώ.Τέλος, περιμένω να ακούσω τις αποδείξεις που θα επικαλεστούν στον ισχυρισμό ότι το θύμα κατέφυγε για να προστατευτεί στο μαγαζί (ανεμίζοντας ένα μαχαίρι όμως), αλλά και στο τι θα πει ο δεύτερος μαγαζάτορας αύριο στον ανακριτή στην ερώτηση 'εσύ τι γύρευες εκεί', η περιουσία του οποίου δεν απειλείτο από το θύμα.
-
Εφοσον δεν προκυπτει θανατος απο χτυπηματα,δεν θα υπαρξει σοβαρη ποινη για κανεναν απο αυτου που εριχναν ξυλο.
Το παληκαρι ηταν οροθετικος και τοξικομανης αλλα ως νεκρος ηρωας ειναι πιο χρησιμος για καποιους -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εφοσον δεν προκυπτει θανατος απο χτυπηματα,δεν θα υπαρξει σοβαρη ποινη για κανεναν απο αυτου που εριχναν ξυλο.
Το παληκαρι ηταν οροθετικος και τοξικομανης αλλα ως νεκρος ηρωας ειναι πιο χρησιμος για καποιουςΣε πρώτη φάση δεν προέκυψε εμφανές χτύπημα που θα τον σκότωνε. Οι τοξικολογικές ίσως δείξουν κάτι άλλο.
Εγώ χωρίς να κάνω τον ιατροδικαστή θεωρώ ότι ένα άτομο πιθανώς υπό την επήρεια ουσιών σε μια τέτοια κατάσταση στρες ίσως έμεινε από καρδιά ή και να λιποθύμησε από την πτώση στο έδαφος κ να πνίγηκε μόνος του χωρίς να τον πήρανε χαμπάρι.
-
Ο κοσμηματοπωλης ειναι 72 ετων παντως,αλλος ενας που θα βγει συνταξη νωριτερα απο οτι υπολογιζε
-
Όλη η κατάθεση του μαγαζάτορα
-
Μετά το προσωρινό πόρισμα του ιατροδικαστή,την απόφαση για μη κράτηση του κοσμηματοπώλη και τις ζημιές που κάνανε σε καταστήματα του κέντρου σε πορεία (που αν συχνά επαναλαμβάνεται αυτό θα σημαίνει καταστροφή για τους εμπόρους και τον τουρισμό στην περιοχή), βγήκε -τυχαία(;)- νέο βίντεο που καταλογίζει ευθύνη στους αστυνομικούς.
Γιατί το κράταγανε 4μέρες και δεν το παρουσιάζανε;
Ίσως- λέω ίσως,μπορεί και να είμαι λάθος κι υπερβολικά καχύποπτος -, εύκολη λύση να τα ρίξουν στην αστυνομία που έτσι κι αλλιώς είναι και θα είναι πάντα στοχοποιημένη,για να ξεσπάσουν εκεί και να ηρεμήσουν με τους υπόλοιπους. -
Μπα έτσι κι αλλιώς και μόνο οι μπάτσοι να φταίνε, τα μαγαζιά της περιοχής είναι καταδικασμένα.
Άσε μην έχουμε πάλι καταστάσεις Γρηγορόπουλου.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]