-
Για την 5πλη εγγύηση της μεγάλης εταιρείας είναι ο λόγος.
Απλά για να το ξέρουμε -
@criuser said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Για την 5πλη εγγύηση της μεγάλης εταιρείας είναι ο λόγος.
Απλά για να το ξέρουμεΠάντως στους όρους της 5πλής εγγύησης δεν είναι η παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης. Μήπως ο φίλος σου είναι λιγάκι υπερβολικός;
-
Οι 5πλές εγγυήσεις των μεταχειρισμένων μου θυμίζουν την εποχή AutoMarin που είχα πάρει το Panda.
Εγγυήσεις του κ@λου. Οι 5πλές εγγυήσεις είναι marketing για προσέλκυση πελατών.
-
Το πρόβλημα είναι ότι τελικά τον πήραν σήμερα και του είπαν ότι σήμερα θα παραγγείλουν το ανταλλακτικό.
Αρα όταν δίνεις κάτι με τέτοιες εγγυήσεις, δεν μπορείς να μην χαϊδέψεις ένα πελάτη που σου μένει από κάτι που του εγγυήθηκες.
Και η παροχή αυτοκινήτου είναι το χάιδεμα...
-
Εγώ φίλε cruiser αγόρασα αυτοκίνητο με εγγύηση και αφού το πλήρωσα και ήμουν στο γραφείο και μου έδιναν την χαρτούρα μου είπαν ότι τελικά δεν έχει εγγύηση...λόγω παλαιότητας. Και στο προφορικό μου είπαν αν βγάλει πρόβλημα πάρε μας τηλέφωνο. Δηλ. χέσε ψηλά και αγνάντευε.
Υπάρχουν λοιπόν και χειρότερα.
-
Υπάρχουν πάντα και χειρότερα. Το 2006 είχα επισκεφθεί, εντός αντιπροσωπείας Mercedes, έναν επώνυμο οίκο του εξωτερικού για βελτίωση κινητήρα (τσιπάκι, τροχαλία στον 1.8 Compressor) και τοποθέτηση μπλοκέ διαφορικού. Ζήτησα από τον τύπο, τον οποίο δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου, την εγγύηση για να διαβάσω τους όρους και να του κατεθέσω χρήματα την επόμενη μέρα για την παραγγελία των ανταλλακτικών. Ο τύπος μου απάντησε ότι δεν χρειάζομαι εγγύηση, "ο λόγος μου είναι η καλύτερη εγγύηση". Ακόμα τρέχω...
-
Εδώ όμως μιλάμε για τεράστιο όμιλο, που θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτικότερος στις εγγυήσεις και στις διαφημίσεις του.
-
@criuser said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εδώ όμως μιλάμε για τεράστιο όμιλο, που θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτικότερος στις εγγυήσεις και στις διαφημίσεις του.
Όμιλος που νομίζω αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω...
-
Δεν νομίζω, για άλλον είπαν.
-
Ξαναλέω ότι είμαι με τον καταναλωτή. Είναι πραγματικά κρίμα να κοροϊδεύουν τον κόσμο
Αλλά ειδικά στο θέμα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρέπει να πηγαινεις όχι απλά υποψιασμένος αλλά φουλ καχύποπτος.Και το παραμικρό μετράει. Έσβησε και δεν έπαιρνε μπροστά,γεια σας αντίο σας και χάρηκα. Εκει που αποφάσισε να προχωρήσει πήρε ένα ρίσκο που δεν του βγήκε. Θα το πληρώσει λοιπόν η σε χρόνο ή σε χρήμα
5πλεςκαι παπαρια μεντολες
Μακάρι να ξεμπερδέψει γρήγορα ο άνθρωπος. Ποιο είναι αυτό το τόσο σπάνιο ανταλλακτικό? -
Καλησπέρα, έχεις κανείς εμπειρία αγοράς από τον παρακάτω έμπορο;
https://carheaven.car.gr/cars/
https://goo.gl/maps/BbQiMUePe3pAVdRX9 -
Tι γίνεται ρε παιδιά, με την spot a wheel?
-
@bassstarlet said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Tι γίνεται ρε παιδιά, με την spot a wheel?
Tι γίνεται?
-
Ένας συνάδελφος μου είπε, πως είχε κάποιες κυρώσεις, γιατί φέρναν αυτοκίνητα από Βουλγαρία και τα βάφτιζαν Ελληνικά ή κάτι τέτοιο.
Επίσης μου είπε, πως βρήκε έναν γνωστό του εκεί μέσα (έψαχνε να αγοράσει μτχ) και τον απέτρεψε να πάρει από ΄κει. -
@bassstarlet said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Ένας συνάδελφος μου είπε, πως είχε κάποιες κυρώσεις, γιατί φέρναν αυτοκίνητα από Βουλγαρία και τα βάφτιζαν Ελληνικά ή κάτι τέτοιο.
Επίσης μου είπε, πως βρήκε έναν γνωστό του εκεί μέσα (έψαχνε να αγοράσει μτχ) και τον απέτρεψε να πάρει από ΄κει.Πιθανόν...δεν γνωρίζω κάτι. Ξέρω ότι έφερναν πολλά αυτοκίνητα από το εξωτερικο, αλλά εαν έκαναν μαϊμουδιές ή όχι δεν το γνωρίζω (κάτι είχα ακούσει αλλά χωρίς κάποια απόδειξη - απλά μου το ειχε πει φίλος να μείνω μακριά). Θα μάθουμε κάποια στιγμή!
-
Νομίζω ότι φέρνουν όντως αυτοκίνητα αρκετά απέξω τελευταία, αλλά σε λίγα που είχα δει δεν έκρυβαν κάτι (έδειχναν και ιστορικό συντήρησης εξωτερικού).
-
Όποιος δεν φέρνει από έξω αυτοκίνητα το κλείνει το μαγαζί. Εμπορίες που δεν φέρνουν, προσπαθούν να παραμείνουν ανοιχτές με 5 και 6 αυτοκίνητα και αυτά δεν θέλουν να τα δώσουν.
-
Το να φέρεις από το εξωτερικό καλό αυτοκίνητο με φυσιολογικό για την πλειοψηφία των αγοραστών αριθμό χιλιομέτρων σε κατηγορίες με ζήτηση , είναι πλέον σχεδόν μη κερδοφόρο. Στην πράξη η διαφορά τιμής για τον έμπορο θα του βγεί σχεδόν μία η άλλη.
Κοιτάξτε έστω για πλάκα αγγελίες του εξωτερικού (σε "καλές" χώρες όχι Βουλγαρίες κ.λπ), αν προσθέσεις και τα έξοδα ή τις ποινές στα τέλη εκτελωνισμού (αν είναι πριν τον Αύγουστο του 18) και θα το καταλάβετε αμέσως.
-
Το ότι ο μαντράς μπορεί να έχει συμφωνία με τον αλλοδαπό μαντρά και να παίρνει 2-3 αμάξια σε καλύτερη τιμή δεν παίζει δλδ?
Να έχει γνωστό με φορτηγό και να τον κλείνει με 2-3-4 αυτοκίνητα δικά του δεν θα του κάνει καλύτερη τιμή απότι σε ένα ιδιώτη ?
Ακόμα και στο τελωνείο θα έχει τις διευκολύνσεις του .
Οπότε σίγουρα αγοράζει πιο φτηνά απο τις τιμές που βλέπουμε στα ξένα site -
Κοιτούσα μία αγγελία ιδιώτη πριν λίγο.
Ενδιαφέρουσα μου φάνηκε. Μοντέλο 2006 με 99000km.
Έχει και φωτογραφία της άδειας. Έριξα μία ματιά και αφού έκανα μία αναζήτηση να δω τους κωδικούς του εντύπου, διαπίστωσα ότι έχει δύο ημερομηνίες που αφορούν την έκδοση άδειας. Μία ημερομηνία της 1ης άδειας εξωτερικού και μία ημερομηνία της 1ης άδειας στην Ελλάδα. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιοι κωδικοί στις άδειες. Εισαγόμενο.Έχει γεμίσει η Ελλάδα εισαγόμενα.
Έμποροι μεταχειρισμένων