-
@yem said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@georgekn said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@gatoz said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@pgp737ng said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Ποιο παλληκάρι είναι αυτό?
https://www.newsauto.gr/news/edose-29-000-evro-gia-aniparkto-ich-eterias-enikiaseon/
γνωστος. εκθεση πολυ κοντα σε γραφειο γατου.
διωγμενος με τις κλωτσες απο χαλκις.
αδειασε την αγορα απο προκαταβολες
αμαξια γιοκ.
η κορη του γατου παει καθε πουρνο να κανει κλινικες στην οδοντιατρικη.ολες οι απο πανω προτασεις ειναι για τον ιδιο
Ωραίος βγήκε φόρα παρτίδα με το όνομα τού και το πρόσωπο του στον ακατανόμαστο...Live News...
Πολύ θράσος!!!Βαλτε κανένα λινκ βρε παιδιά...
Auto (αυτός που δεν έχει δόντια)
@pgp737ng said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Ποιο παλληκάρι είναι αυτό?
https://www.newsauto.gr/news/edose-29-000-evro-gia-aniparkto-ich-eterias-enikiaseon/
γνωστος. εκθεση πολυ κοντα σε γραφειο γατου.
διωγμενος με τις κλωτσες απο χαλκις.
αδειασε την αγορα απο προκαταβολες
αμαξια γιοκ.
η κορη του γατου παει καθε πουρνο να κανει κλινικες στην οδοντιατρικη.ολες οι απο πανω προτασεις ειναι για τον ιδιο
Ωραίος βγήκε φόρα παρτίδα με το όνομα τού και το πρόσωπο του στον ακατανόμαστο...Live News...
Πολύ θράσος!!!Βαλτε κανένα λινκ βρε παιδιά...
εγω εχω βαλει ολα, μα ολα τα στοιχεια. και το ονομα του
Χαχαχαχ βρεεεεε τον "ξεδοντιαρη"...
Μιλάτε με γρίφους γέροντεςΤο'χω
Όχι auto ξεδοντίαρης...το άλλο....
-
Χαχαχαχαχ ούτε Ρουκ - Ζουκ να παίζαμε χααχαχαχ... Με τα ούλα του δηλαδή
Auto ούλα -
Χαχαχαχαχ ούτε Ρουκ - Ζουκ να παίζαμε χααχαχαχ... Με τα ούλα του δηλαδή
Auto ούλαAuto μασέλακιας
-
Γιώργος Φαφούτης. Pitsouni city...
Ούτε που ήξερα την εμπορία αυτή. -
@storm said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Γιώργος Φαφούτης. Pitsouni city...
Ούτε που ήξερα την εμπορία αυτή.την ηξερες σαν best deals ισως
-
Best Deals; Μπα όχι.
Την Best Car ξέρω λόγω Opel... -
Πολύ πιστόλι ο τύπος όμως. Μου αρέσει που λέει ότι δεν φταίει αυτός και φταίει "κάποιος άλλος". Τίμιο...
Και συνεχίζει την καριέρα του βέβαια. -
Όσοι δεν είδατε το ρεπορτάζ έχει μια απίστευτη φάση...
Ο μαντράς έχει φάει 9000€ από κυρία η οποία αφού χρειάζεται επειγόντως αυτοκίνητο ψάχνει στις αγγελίες για εναλλακτική. Βρίσκει ένα από ιδιώτη μια κ. Ελένη , παίρνει τηλ και βγαίνει ο Φαφούτης...πάλι! -
Για leaseplan τι γνωρίζουμε;
-
-
@xenos said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Για leaseplan τι γνωρίζουμε;
αν εννοείς για μτχ εγώ τους προτίμησα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.
service σε αντιπροσωπεία, πολύ προσεγμένα οχήματα, τυπικοί σε όλα και έχουν αποκλειστικά leasing οχήματα όχι rentals.
μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά σαν μτχ αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο να τους επισκεφτείς. -
Μτχ ναι, έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας.
-
ισχυει.
παντως αν βρεις το οχημα που σε ενδιαφέρει απο leaseplan αξιζει να τους επισκεφτεις...συνεργαζονται και με μαντραδες για ανταλλαγες. οπως και να εχει σου ευχομαι να βρεις αυτο που θες -
ειναι υπερτιμημενα.
για να μπουν στην αγορα ειχαν προσλαβει κατι παιδακια πωλητες που κατεβαζαν το μισθωμα αυξανοντας την υπολλειματικη αξια για αγκιστρι. με αποτελεσμα να μην μπορουν να τα δωσουν χαμηλοτερα αλλα και με αλλες επιπτωσεις στους ιδιους τους μισθωτες. ευτυχως εξαγοραστηκαν. -
ειναι υπερτιμημενα.
για να μπουν στην αγορα ειχαν προσλαβει κατι παιδακια πωλητες που κατεβαζαν το μισθωμα αυξανοντας την υπολλειματικη αξια για αγκιστρι. με αποτελεσμα να μην μπορουν να τα δωσουν χαμηλοτερα αλλα και με αλλες επιπτωσεις στους ιδιους τους μισθωτες. ευτυχως εξαγοραστηκαν.Όλα υπερτιμημένα είναι, άστα γάτε.
Εγώ εννοώ αν είναι τίμιοι γενικά. Γνωρίζω ότι δεν τα σερβίρουν οι ίδιοι, αλλά οι επίσημοι που είναι καλό. Τώρα από στούκες κλπ δεν γνωρίζω τι κάνουν. -
ειναι υπερτιμημενα.
για να μπουν στην αγορα ειχαν προσλαβει κατι παιδακια πωλητες που κατεβαζαν το μισθωμα αυξανοντας την υπολλειματικη αξια για αγκιστρι. με αποτελεσμα να μην μπορουν να τα δωσουν χαμηλοτερα αλλα και με αλλες επιπτωσεις στους ιδιους τους μισθωτες. ευτυχως εξαγοραστηκαν.Όλα υπερτιμημένα είναι, άστα γάτε.
Εγώ εννοώ αν είναι τίμιοι γενικά. Γνωρίζω ότι δεν τα σερβίρουν οι ίδιοι, αλλά οι επίσημοι που είναι καλό. Τώρα από στούκες κλπ δεν γνωρίζω τι κάνουν.To Suzuki Scross που πουλαει μελος εδω μεσα , δεν σου κανει ?
-
@alexandros-k said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
ειναι υπερτιμημενα.
Εγώ εννοώ αν είναι τίμιοι γενικά. Γνωρίζω ότι δεν τα σερβίρουν οι ίδιοι, αλλά οι επίσημοι που είναι καλό. Τώρα από στούκες κλπ δεν γνωρίζω τι κάνουν.To Suzuki Scross που πουλαει μελος εδω μεσα , δεν σου κανει ?
Καλό, προσεγμένο, κλπ κλπ, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το μοντέλο αυτό. Αν ήταν βιτάρα ή το πιο νέο (λέμε τώρα) θα το κοιτούσα σίγουρα.
-
@alexandros-k said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
ειναι υπερτιμημενα.
Καλό, προσεγμένο, κλπ κλπ, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το μοντέλο αυτό. Αν ήταν βιτάρα ή το πιο νέο (λέμε τώρα) θα το κοιτούσα σίγουρα.
κανεις λαθος βεβαια καθως εχει τη καλυτερη εκδοση του boosterjet 140, πυραυλος και υπερβολικα προσεγμενο. οκ βιταρα ιδιων χιλιομετρων και κινητηρα ειναι πιο επιθυμητο αλλα εαν βρεις θα ειναι με μεγαλο καπελο στη τιμη!
-
Για κάποιο λόγο πάντα παίρνω άσχημα (στα μάτια μου αυτοκίνητα). Αυτό όμως ρε γμτ δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα!
-
Για κάποιο λόγο πάντα παίρνω άσχημα (στα μάτια μου αυτοκίνητα). Αυτό όμως ρε γμτ δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα!
Συμφωνώ μαζί σου.
Είναι πάρα πολύ καλό αμάξι και σε πολύ καλή τιμή για αυτά που δίνει αλλά δεν βλέπεται !!!! πολύ ασχημο
το vitara δεν το λες και ομορφο, είναι συντηριτικό αρκετα σε εμφανιση αλλά βλέπεται
Έμποροι μεταχειρισμένων