-
Μιας και είμαστε στο θέμα, ας βάλω κι εγώ από την πρώην μου:
-
Το ίδιο θα ελεγα και εγώ για ταξίδι άνω των 700km με την 1, τίποτα το φοβερό σαν οδηγική συμπεριφορά μην πω ότι δεν πατούσε καλά, αφού αναγκάστηκα να κάνω έλεγχο του αέρα στα ελαστικά. Αφού λοιπόν συμπλήρωσα όπου χρειαζόταν ανακάλυψα ότι η οδική του συμπεριφορά ήταν feature, δεν θα πλήρωνα για αυτό. Και τη δεύτερη φορά που οδήγησα διαφορετική 1 τα ίδια αποκόμισα.
-
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μιας και είμαστε στο θέμα, ας βάλω κι εγώ από την πρώην μου:
Aλεξ βλεπω το xedos αλλά δεν βλεπω το saab .
Στο βαθος τι ειναι; μπαεμπεκιου; η κοιμασαι το καλοκαιρι τα βραδια ;
100 στρ σε δασος αν εβλεπα και ελαφια στη φωτο δεν θα μου φαινοταν παραξενο .
Απο ωραια φθινωπορικη παραλια ποσο μακρυα εισαι; -
@otso said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μπάμπη αν θες και το Saab, μαζί με το Daihatsu. Το οποίο Daihatsu είναι το μοναδικό αυτόματο που έχω. Με κουμπάκια αλλαγής ταχυτήτων κιόλας!!!:
-
Ελληνας κροίσος με 10 γραμματα
-
Σιγά τα σαράβαλα. Σύντομα μάλλον θα έρθει και κάτι άλλο.
-
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@otso said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μπάμπη αν θες και το Saab, μαζί με το Daihatsu. Το οποίο Daihatsu είναι το μοναδικό αυτόματο που έχω. Με κουμπάκια αλλαγής ταχυτήτων κιόλας!!!:
Ε οχι και σαραβαλα , μεγαλο κριμα για την μπεμπα και φυσικα για σενα οτι εγινε , αλλά οι μεγαλοι μου ερωτες (ανεκπληρωτοι ) το xedos και το saab ειδικα αυτο .
Χαιρομαι που τα κρατας . -
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Και το τελευταίο "επεισόδιο" από τις αναμνήσεις (δεν έχω ξεθάψει άλλες φωτογραφίες....χαχαχα!).
Με αλλάγη ανάρτησεις..(B12) & κάποιες αναβαθμισούλες..ωραιότατο weekender! Το έδωσες;!
-
@iceburner said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Με αλλάγη ανάρτησεις..(B12) & κάποιες αναβαθμισούλες..ωραιότατο weekender! Το έδωσες;!
Τώρα!?!?! Δυστυχώς, έχει φύγει από το 2017. Ποτέ δεν είχα χρήματα για πολλά αμάξια, έδινα το ένα γιανα πάρω το άλλο. Όρχο έχει ο Δίας, εγω δεν βγαίνω και δεν έχω και χώρο....χαχα!!
-
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@iceburner said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Τώρα!?!?! Δυστυχώς, έχει φύγει από το 2017. Ποτέ δεν είχα χρήματα για πολλά αμάξια, έδινα το ένα γιανα πάρω το άλλο. Όρχο έχει ο Δίας, εγω δεν βγαίνω και δεν έχω και χώρο....χαχα!!
Να ταν μόνο ο χώρος το πρόβλημα!!
-
1ον θες επειγόντος σκέπαστρο , επειδή έφτιαξα πρόσφατα τέτοιο εχω τιμές
2ον ο όρχος είναι ίδιος 10 χρόνια τώρα
θα έπαιρνες fiesta st άργησες το κατάργησαν
θα έπαιρνες Ν20 πάλι τα ίδια
πάρε MG τουλάχιστον που συνδυάζει τις 2 αγάπες σου
τον κομμουνισμό και την Αγγλία -
@monman2 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
τον κομμουνισμό και την ΑγγλίαΚλαίω..... (πολύ εύστοχο!)
-
@monman2 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
1ον θες επειγόντος σκέπαστρο , επειδή έφτιαξα πρόσφατα τέτοιο εχω τιμές
2ον ο όρχος είναι ίδιος 10 χρόνια τώρα
θα έπαιρνες fiesta st άργησες το κατάργησαν
θα έπαιρνες Ν20 πάλι τα ίδια
τον κομμουνισμό και την ΑγγλίαΠοτε δεν τα καταλαβα αυτα τα στεγαστρα τυπου σουπερ μαρκετ , ο μισος ηλιος περναει , και σχεδον ολη η βροχη , ειδικα αμα ειναι λιγο σκονισμενο αντι να το ξεπλυνει το κανει χειροτερα .
Μπορει να μου πει τι θελει να το σχεδιασουμε και να ανεβω να το φτιαξω με την βοηθεια του βεβαιως βεβαιως και ολης της παρεας , μιας και ειστε ολοι δυνατα παιδια .
Μονη προυποθεση , ενα κρεβατι και η πισινα γεματη , ουτε καν φαγητο και ποτο .
Τωρα αν θα εξελιχτει σε αρμενικη βιζιτα , αλλο αυτο , δεν κατεκτησε ο καισαρας τον κοσμο σε 2 μερες, ουτε ειμαι ο σταχανοφ σαν τον Αλεξ.
Μια ιδεα πρασινο με χρυσο τρουλο σαν του κρεμλινου. -
Και σου λένε μετά δεν έχουμε χώρο να φορτίσουμε το ηλεκτρικό.
Και πανε να παίξουν γκολφ.
-
Για εμένα τίποτα από όλα αυτά δεν αξίζει πλέον εκτός του discovery. Όλα για πέταμα, δηλαδή πώληση.
Το κόστος συντήρησης και διατήρησης τους είναι τεραστιο σχετικά με την αξία τους.
Παιρνεις ένα ηλεκτρικό με 600 αλογα και ένα μεταχειρισμένο μικρό για την πολη και κρατάς το discovery. Δηλαδή τρια οχήματα.
Έστω να περιμένεις δυο τρια χρόνια μέχρι να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι αυτονομίες τους.
Κοπανάς φωτοβολταϊκά. Σταδιακά συνδέεις το ένα μετά το άλλο αν δεν θες να σου βγει μεγάλη η δαπάνη και φορτίζεις δωρεάν.
Μέρα παρα ημερα θα έχεις αυτοκινητο με 600 αλογα και δωρεάν μετακίνηση και γκάζια και τα φράγκα που θα έδινες για βενζίνη, τα τρως σε ταβέρνες και διασκέδαση και όχι στα πετρελαϊκά συμφέροντα.
Καλο κανεις στο περιβάλλον, στους ταβερνιάρηδες και στην τσέπη σου.
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για εμένα τίποτα από όλα αυτά δεν αξίζει πλέον εκτός του discovery. Όλα για πέταμα, δηλαδή πώληση.
Το κόστος συντήρησης και διατήρησης τους είναι τεραστιο σχετικά με την αξία τους.
Παιρνεις ένα ηλεκτρικό με 600 αλογα και ένα μεταχειρισμένο μικρό για την πολη και κρατάς το discovery. Δηλαδή τρια οχήματα.
Έστω να περιμένεις δυο τρια χρόνια μέχρι να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι αυτονομίες τους.Κοπανάς φωτοβολταϊκά. Σταδιακά συνδέεις το ένα μετά το άλλο αν δεν θες να σου βγει μεγάλη η δαπάνη και φορτίζεις δωρεάν.
Μέρα παρα ημερα θα έχεις αυτοκινητο με 600 αλογα και δωρεάν μετακίνηση και τα φράγκα της βενζίνης σε ταβέρνες και διασκέδαση.
Ωραία τα λες αλλά μας έβγαλες ένα κοστολόγιο κοντά στα 100 χιλιάρικα ντούκου
-
Μονάχα η bmw κοστίζει ως αγορά και συντήρηση όσο ένα tesla η αυτά τα με ασιατικά με 600 αλογα.
Τα υπόλοιπα όσο ένα σύστημα φορτισης.
Άντε να κρατήσεις και το μικρο πολη.
Η bmw πιανει δεν πιανει 15-18Κ. Βάλε βενζίνες και συντήρηση για 15Κ χλμ καθε ετος ....-πλησιάζεις
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μονάχα η bmw κοστίζει ως αγορά και συντήρηση όσο ένα tesla η αυτά τα με ασιατικά με
Η bmw πιανει δεν πιανει 15-18Κ. Βάλε βενζίνες και συντήρηση για 15Κ χλμ καθε ετος ....-πλησιάζειςTo εχει γράψει 100 φορές ο άνθρωπος, η BMW δυστυχώς δεν υπάρχει πια.
-
Αααα.
Οκ
-
lap πιστευεις δηλαδη οτι με καθε ενα απο αυτα κανει 15000χλμ τον χρονο ; και οτι χρειαζονται χοντρη ετησια συντηρηση;
Πασ καλα;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!