-
Όμορφο! Το χρώμα μετράει.. κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό έξτρα μετά τον κινητήρα,μετάδοση κτλ
-
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, το χρώμα είναι αλήθεια ότι με είχε εντυπωσιάσει από την έκθεση που το είχα δει. Κι εμένα και τη σύζυγο, γι αυτό και ήμουν διατεθειμένος να περιμένω ως και 3 μήνες παραπάνω από το τσιμεντί που το έφερνε πιο άμεσα.
-
ΚΟΥΚΛΑ είναι να την χαίρεσαι, πολυ μου αρέσει!!!!!
Αν και το Fastback μου αρέσει ακόμα περισσότερο από το κομμένο πίσω (γούστα είναι αυτά βεβαια)
-
Ευχαριστώ κι εσύ το όπλο!
-
-
Στο μουσείο της μάχης του Λαχανά!
Ωραίος κι εσύ και το mx5! -
Νομίζω ότι στη 2η φώτο με το μαύρο σήμα (πείραξα εγώ τη φώτο) δείχνει πολύ.
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να μπει πάνω στο σήμα μαύρη ζελατίνα χωρίς να αφαιρεθεί το σήμα όμως. Να μπει όπως είναι πάνω στο αυτοκίνητο. -
Θέλει προσοχή μην έχει κανένα ραντάρ πάνω στο σήμα για emergency brake assist ή adaptive cruise,οπότε πιθανά θα'χεις δυσλειτουργίες..
-
Όχι δεν έχει κάποιο ραντάρ εκεί.
-
Να ρωτησω ενα φιλο πως εβαψε το δικο του? Νομιζω με σπρει , αλλά δεν ειμαι σιγουρος.
-
Δε θα με ενδιέφερε η βαφή γιατί θα πρέπει να τα βγάλουν και δεν εμπιστεύομαι τους σκιτζήδες. Σκέφτηκα να τα βάψω εγώ με plasti dip αλλά δε ξέρω αν πετύχει και θα έχει και φασαρία.
Ίσως καλύτερη λύση είναι να μπει μαύρη μεμβράνη σαν αυτή που μπαίνει στα φανάρια αλλά αν γίνεται χωρίς να βγάλω τα σήματα.
Βρίσκω και μαύρα καλύμματα που μπαίνουν πάνω από τα σήματα αλλά 120€ είναι μάλλον πολλά. -
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δε θα με ενδιέφερε η βαφή γιατί θα πρέπει να τα βγάλουν και δεν εμπιστεύομαι τους σκιτζήδες. Σκέφτηκα να τα βάψω εγώ με plasti dip αλλά δε ξέρω αν πετύχει και θα έχει και φασαρία.
Ίσως καλύτερη λύση είναι να μπει μαύρη μεμβράνη σαν αυτή που μπαίνει στα φανάρια αλλά αν γίνεται χωρίς να βγάλω τα σήματα.
Βρίσκω και μαύρα καλύμματα που μπαίνουν πάνω από τα σήματα αλλά 120€ είναι μάλλον πολλά.Με plasti dip λεει
Και μετα αν θες το αφαιρεις ευκολα σαν αυτοκολλητο ( αν δεν σ αρεσει ή το βαρεθεις) -
Αυτα μου ειπε για το PlastiDip :
*""Ναι, θέλει λίγο εξοικείωση στον τρόπο χρήσης....βάλε στο YouTube να δεις κανένα βιντεάκι
Θέλει καλό καθάρισμα,μετά καλό κούνημα το σπρευ,το ιδανικό είναι να είναι κ ζεστό,δλδ το βάζεις μέσα σε ένα κουβά με ζεστό νερό(το σπρευ) για κανένα δεκάλεπτο,κ μετά βάφεις....θέλει να είναι ζεστό γιατι είναι παχύρευστο κ όταν είναι κρύο βγαίνει κομμάτια
Το πρώτο χέρι πολύ αχνό κ μετά το περνάς 3-4 χέρια...όσο πιο χοντρό τόσο πιο ανθεκτικό γίνεται κ τόσο πιο εύκολα βγαίνει....δλδ όταν θα θες να το βγάλεις ξεφλουδίζει εύκολα κ δε κόβεται,σα να βγάζεις πέτσα στο δερμα μετά από κάψιμο ηλιου¨"*
-
Βρίσκω και μαύρα καλύμματα που μπαίνουν πάνω από τα σήματα αλλά 120€ είναι μάλλον πολλά.Στο AliExpress θα έχει σίγουρα μαύρα καλύμματα πολύ φθηνά
-
@alexandros-k ευχαριστώ! Θα ρωτήσω σε κάποιον που βάζει φιμέ αν μπαίνει μεμβράνη κι αν όχι θα το επιχειρήσω με plasti dip.
@gtsartsal Δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε στο ali ούτε στο ebay, έχουν για μοντέλα της hyundai που δε κυκλοφορούν Ευρώπη, sonata, lafesta, mista και κάτι άλλα άσχετα.
Για i30 βρήκα μόνο στο N garage αλλά είναι πανάκριβα όπως είπα. -
οταν αγοραζεις σουβ για να δηλωσεις 'περιπετειωδης' τυπος στην γειτονια, δεν εχεις αγορασει vitara
απο τη βολτιτσα https://forum.4troxoi.gr/post/11000123598
-
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να μπει πάνω στο σήμα μαύρη ζελατίνα χωρίς να αφαιρεθεί το σήμα όμως.
Έχει ένα i20 N με μαύρο σήμα στο σχολείο της μικρής. Αν πετύχω τον ιδιοκτήτη θα τον ρωτήσω αν και μου φαίνεται για πλαστικό και όχι για αυτοκόλλητο.
-
@georgemit κάντο με plasti dip, είναι πανεύκολο. Εχω κάνει άπειρα. Μην το φοβάσαι.
-
-
εχεις 2 επιλογές
ζελατινα μαύρη από bolonakis stickers περιστερι, πάρε τηλ για τιμή
μονος σου με μαύρο plastidip σπρει, ευκολο γενικα
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!