-
Εντυπωσιακό. Σε υπερ άριστη κατάσταση!!!!!! Πραγματικά εντυπωσιακό!!!!
Φτου φτου φτου.
Οκ σε καταλάβαινω αν είναι και μηχανικά άριστο. Δύσκολα να βρεις κάτι καλύτερο με 18-20Κ
-
@andya3 Kαλοσυντηρημένο, κυβικά; χιλιόμετρα; παρκάρεις σε κλειστό γκαράζ;
2006 μοντέλο; Πώς και έχεις παλαιού τύπου πινακίδες; -
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Φτου φτου φτου.
Οκ σε καταλάβαινω αν είναι και μηχανικά άριστο. Δύσκολα να βρεις κάτι καλύτερο με 18-20Κ
Άστα ρε lap τώρα. Πάνε τ' αμάξια πια, είναι ψεύτικα. Το ρίξανε στις οθόνες και τα μπλιμπλίκια.
Θα δώσω 28k να πάρω το T-Roc το 3κύλινδρο που το έχουν προγραμματίσει οι Γερμανοί να αυτοκαταστρέφεται στη 10ετία για να πάρεις καινούργιο.
Θα το κρατήσω όσο αντέξει. -
-
@andya3 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Φτου φτου φτου.
Άστα ρε lap τώρα. Πάνε τ' αμάξια πια, είναι ψεύτικα. Το ρίξανε στις οθόνες και τα μπλιμπλίκια.
Θα δώσω 28k να πάρω το T-Roc το 3κύλινδρο που το έχουν προγραμματίσει οι Γερμανοί να αυτοκαταστρέφεται στη 10ετία για να πάρεις καινούργιο.
Θα το κρατήσω όσο αντέξει.Δεν το είχα δεί εδώ , σου απάντησα στην πολιτική που το είδα πρώτα.
Κουκλί το Α3 σου!
Και σκέφτομαι τώρα...2005 πόσο μπροστά ήταν σε σχεδίαση το Audi Α3 απο πλευρά διαχρονικότητας , βάλε δίπλα του σήμερα τα αντίστοιχα 307 ,C4 , Astra , Megane , Focus , Civic , mazda 3 , Auris -corolla , χρέπια , φτωχοί συγγενείς...
Ισως μόνο ο Aσσος και η 147 σε καλή έκδοση να μπορούν να σταθούν δίπλα του.
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@andya3 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Φτου φτου φτου.
Θα το κρατήσω όσο αντέξει.Δεν το είχα δεί εδώ , σου απάντησα στην πολιτική που το είδα πρώτα.
Κουκλί το Α3 σου!
Και σκέφτομαι τώρα...2005 πόσο μπροστά ήταν σε σχεδίαση το Audi Α3 απο πλευρά διαχρονικότητας , βάλε δίπλα του σήμερα τα αντίστοιχα 307 ,C4 , Astra , Megane , Focus , Civic , mazda 3 , Auris -corolla , χρέπια , φτωχοί συγγενείς...
Ισως μόνο ο Aσσος και η 147 σε καλή έκδοση να μπορούν να σταθούν δίπλα του.
όλα όσα έγραψες -εκτός απο το auris - είναι μακράν πιο καλαίσθητα απο το άνευρο σχεδιαστικά α3
-
Ωραίο @andya3 και στο σωστό χρώμα
-
Συμφωνώ με yem, και θα πω πως σειρά 1 και 147 είναι μακράν μπροστά, σχεδιαστικά τουλάχιστον.
Ειδικά η 147 ti δε το βλέπει καν το Α3. -
Προφανώς είναι διαχρονικό το Α3 αφού είναι ίδιο 40 χρόνια.
-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Προφανώς είναι διαχρονικό το Α3 αφού είναι ίδιο 40 χρόνια.
Μουχαχαχα
Καλό!
-
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ωραίο @andya3 και στο σωστό χρώμα
Χαχαχαχαχα
-
Οκ πρέπει να δείτε την σχεδιάση του λίγο πιο ολοκληρωμένα.
Την γενική αίσθηση που βγάζει στο μάτι ενός παρατηρητή.
Συμπαγές και ενιαίο , τεκτονικό , βαυβαρικό , αντρικό.
Δείτε ρε παιδιά το 8L ακόμη και σήμερα.
Audi A4 B6!!!!!!!!!!!!!!!!
Golf IV που ήταν τεράστια επιτυχία πόσο καλά στέκεται στο μάτι σήμερα , και πόσα πολλά κυκλοφορούν ακόμη που είναι προσεγμένα και καλά συντηρημένα.
Κάντε την εξής άσκηση , αν σε κάποιον που δεν είχε δεί ποτέ του αυτοκίνητο στην ζωή του και έπρεπε να του δείξετε μια αντιπροσωπευτική φωτο , ο εγκέφαλος σας θα έδινε σε κλάσμα δεπτερολέπτου αυτήν την εντολή στις συνόψεις του: Golf Das Auto
-
Κάντε την εξής άσκηση , αν σε κάποιον που δεν είχε δεί ποτέ του αυτοκίνητο στην ζωή του και έπρεπε να του δείξετε μια αντιπροσωπευτική φωτο , ο εγκέφαλος σας θα έδινε σε κλάσμα δεπτερολέπτου αυτήν εντολή στις συνόψεις του: Golf Das Auto
Εδώ παρατηρούμε τις συνέπειες της προηγούμενης εγκεφαλικής πράξης... ️
-
-
Την γενική αίσθηση που βγάζει στο μάτι ενός παρατηρητή.
Συμπαγές και ενιαίο , τεκτονικό , βαυβαρικό , αντρικό.
Δείτε ρε παιδιά το 8L ακόμη και σήμερα.
Audi A4 B6!!!!!!!!!!!!!!!!
Golf IV που ήταν τεράστια επιτυχία πόσο καλά στέκεται στο μάτι σήμερα , και πόσα πολλά κυκλοφορούν ακόμη που είναι προσεγμένα και καλά συντηρημένα.
Κάντε την εξής άσκηση , αν σε κάποιον που δεν είχε δεί ποτέ του αυτοκίνητο στην ζωή του και έπρεπε να του δείξετε μια αντιπροσωπευτική φωτο , ο εγκέφαλος σας θα έδινε σε κλάσμα δεπτερολέπτου αυτήν την εντολή στις συνόψεις του: Golf Das Auto
Το golf 4 μου αρεσε τοτενες, σημερα μου φαίνεται απλα αθλιο.
Τα αυτοκινητα που λες στεκονται καλα μεχρι κσι σημερα οχι επειδη ηταν κατι το ιδιαιτερο σχεδιαστικά, γνωμη μου, αλλα επειδη ηταν ακριβα και ετυχαν περισσοτερης προσοχης απο τους ιδιοκτήτες τους.
Δυσκολα θα δεις ακριβο αυτοκινητο σε κατασταση χρεπι.
Ολα τα παλια καλοσυντηρημενα ομορφα δείχνουν. -
Μπροστα στα Ιταλικα (και μετα ειναι τα Γαλλικα) τι να φτουρήσουν τα υπολοιπα.....
Ειδα μια Lancia Kappa σημερα . Μου ηρθε να τον σταματησω να τον ρωτησω αν την πουλαει . Τρελη διαχρονικοτητα και αρχοντια αυτο το αμαξι. -
Το είχε πάρει ο κολλητός μου μεταχειρισμένο - το Audi -, οκ εννοείται στιβαρό και μουρατο σε σχέση με τις αρχαιολογίες που οδηγούσαμε (clio I, Fiat tipo, seat Ibiza - system porsche όχι αστεία) αλλά εκτός από τα Νίκελ στην μάσκα όλο το υπόλοιπο σχέδιο ήταν ήδη παπουδιστικο και παλιακο σε σχέση με τα υπόλοιπα της εποχής του.
Πάντως @andya3 το έχεις σε εξαιρετική κατάσταση, μπράβο -
Ειχα οδηγησει κι εγω νοικιαρικο ντιζελ του 13, εντάξει βαριοτανε να ξεκινησει, αλλα ηταν φρουριο, ιδια αισθηση κ το scala που ειχα.
Όντως το εχει πολυ προσεγμενο.
Δε μας ειπε χλμ και αν παρκαρει σε κλειστό γκαραζ γτ παιζουν τον μεγαλύτερο ρολο. -
Εμένα από τα Αουντι μου άρεσαν τα Α5, Α6 και Q5, διαχρονικά...
Τα άλλα εταιρικά για υποπροϊσταμένους τμήματος και για Ano Fouchten Managers...
-
Πλεον τη σχεδίασή τους τη θεωρω άθλια, μονο το Α3 μου αρέσει. Το καθε μοντελο απλα λιγο μεγαλύτερο απο το παρακατω με αισθητικη ιδια εδω κ 20 χρόνια.
Αν δε δεις διακριτικά δε καταλαβαίνεις ουτε το μοντέλο ουτε αν είναι καινούργιο ή παλιό.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!