-
Ε ναι, φυσικά και δεν έχουν σχέση, του 2008 τουλάχιστον δεν στρεβλώνει.
(πιάνω το ποπ κορν)
-
-
Kαι η Giulia super (με μόνη διαφορά πως η στεφάνη του τιμονιού ήταν ξύλινη) που μεγάλωσα τα πρώτα 10 έτη της ζωής μου..
Από το 3:30 κι έπειτα:
-
Το βασικό dacia είναι καλύτερο σε όλα κατά δεκάδες φορές. Τόσο έχει προοδεύσει η αυτοκίνηση
-
@panormus772 said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Για τον @fanis75
Σε μια τέτοια πέρασα περί τα 10 χρόνια της παιδικής μου ηλικίας, αλλά 1.8.
-
@fanis75 said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Για τον @fanis75
Και δεν στην εδινε ο μπαμπας σου , γι αυτο οταν ακους Alfa Romeo τωρα, βγαζεις φλυκταινες
-
@alexandros-k said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Για τον @fanis75
Και δεν στην εδινε ο μπαμπας σου , γι αυτο οταν ακους Alfa Romeo τωρα, βγαζεις φλυκταινες
Μου την έδινε, αν και δεν είχα δίπλωμα τότε. Φλύκταινες βγάζω για το πως την καντάντησαν....φτιασίδια και 3Δ σχέδια και λαμπιόνια και από ουσία μηδέν.
-
Για τον @fanis75
Μου την έδινε, αν και δεν είχα δίπλωμα τότε. Φλύκταινες βγάζω για το πως την καντάντησαν....φτιασίδια και 3Δ σχέδια και λαμπιόνια και από ουσία μηδέν.
Οταν οδηγησεις μια Τζουλια θα αναθεωρησεις
-
Οταν οδηγησεις μια Τζουλια θα αναθεωρησεις
Συμφωνώ, είναι η μόνη που έχει απομείνει (αλλά δεν έχουν τεστ ντραηβ εδώ και πολλά χρόνια)....αλλά θα την καταστρέψουν και αυτή σύντομα.
-
-
Καλησπέρα , έχω μία Alfa romeo 159 και έχω θέμα με τον αρνητικό ακροδέκτη της γείωσης (καλώδιο) μερικές φορές δεν κάνει καλή επαφή και έχω θέμα.
Ο γνήσιος ακροδέκτης είναι αυτός με το quick release
Έχω βρει αυτό
το οποίο κλειδώνει μια χαρα και σφιχτά σε σχέση με την άλλη την **αλακια , το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω τον original ακροδέκτη (είδα μετά ότι δεν ξεβιδώνεται και είναι κολλλημένος στο καλώδιο) με αποτέλεσμα να μην καταφέρω να κάνω την αλλαγή.
Δεν θέλω να κόψω το καλώδιο αν ενώσω τους 2 ακροδέκτες με καλώδιο κάτι σαν γέφυρα δηλαδή θα υπάρχει πρόβλημα ;Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος τέτοιο θέμα , εχω την γνησια μπαταρία και δεν είχε θέμα τώρα τελευταία παρατήρησα ότι δεν κουμπώνει καλά ο γνήσιος ακροδέκτης οπότε υποθέτω ότι είναι off ο μηχανισμός που σφίγγει (εκτος αν ρυθμίζεται) ??
-
Στη θέση σου θα έκοβα την κατάληξη του καλωδίου με τον παλαιό και θα προσάρμοζα τον νέο με μια τσοντα μερικών πόντων επιπλέον καλωδίου. Φυσικά με μονωτική ταινία ηλεκτρολόγου θα καλυπτα το γυμνό τμήμα της ενωσης των δύο καλωδίων. Αυτό σαν προσωρινή λύση μέχρι να έβρισκα το γνήσιο καλώδιο με τον ακροδέκτη του , βάζοντας έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτου να το κάνει.
-
Παρεμπιπτόντως στο autodoc τον βρίσκεις.
https://www.autodoc.gr/hella/946288 -
@spi_duster said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Παρεμπιπτόντως στο autodoc τον βρίσκεις.
https://www.autodoc.gr/hella/946288Καλησπέρα τελικά τον αντικατέστησα με τον αντίστοιχο με την βίδα που έχω ανεβάσει πιο πάνω , έτσι για την ιστορία ο γνήσιος ακροδέκτης αφαιρείτε κανονικά , απλά θέλει πιστόλι είναι βιδωμένος τέρμα και με τα εργαλεία μου δεν μπορούσα να το ξεβιδώσω , πήγα σε συνεργείο το ξεβιδώσαμε και βιδώσαμε το άλλο που πήρα , το οποίο είναι καλύτερη λύση σε σχέση με το original quick release καθώς δεν πρόκειτε να πάθει κάτι. Ευχαριστώ.
-
Φυσικά και δε θα πάθει κάτι. Απλά αυτός που είχες επάνω ήταν πολύ πιο ποιοτικός. Πιθανό από κάποιο κακό χειρισμό να προκλήθηκε η φθορά του.
-
Απορία εγκυκλοπαιδικών γνώσεων.
Τι σημαίνει στρέβλωση αμαξώματος; Είναι η παραμόρφωση του κάτω μέρους;
-
-
@spi_duster said in ΑLFA ROMEO FORUM:
Φυσικά και δε θα πάθει κάτι. Απλά αυτός που είχες επάνω ήταν πολύ πιο ποιοτικός. Πιθανό από κάποιο κακό χειρισμό να προκλήθηκε η φθορά του.
Πως μπορεί να προκληθεί η φθορά του από κακό χειρισμό ; quick release είναι ξεκουμπώνεις -κουμπώνεις δεν έχει κάτι άλλο , είναι έτσι η κατασκευή του που το ελατήριο που κρατάει κόντρα δεν πιάνει καλά και δεν κάνει καλή επαφή ο ακροδέκτης.
ΑLFA ROMEO FORUM