Στο Χαλάνδρι κάνουν έργα σε κεντρικούς δρόμους, δήμαρχοι, δέκο και δεν ξέρω ποιοί άλλοι.
Κλασσικά καθυστερημένοι, μπήκε ο Σεπτέμβριος και συνεχίζουν.
Κλαασικά στους κεντρικότερους δρόμους και διασταυρώσεις, δεν υπάρχουν σοβαρές σημάνσεις και γίνεται το έλα να δεις από πήξιμο.
Πέρα από αυτούς έχουμε και τους κατά φαντασία χεράδες.
Αυτοί που δεν μπορούν να διασχίσουν κάθετα μία λεωφόρο με ασφάλεια αφού για να αισθανθούν ασφαλείς θα πρέπει όσο φτάνει το μάτι σου 200-300 μ να μην έρχεται αυτοκίνητο, για να περάσουν 8 μέτρα διαδρομή.
Αποτέλεσμα είναι να πήζει ο κάθετος δρόμος, μέχρι να ξεφοβηθούν 3-4 μλκες.
Ετσι χτες το απόγευμα τους πλακώσαμε στην κόρνα, γιατί είμαστε πάνω από 5 λεπτά ακίνητοι, ενώ υπήρχε χρόνος που δεν πέρναγε αμάξι.
Αφού πέρασαν οι δύο πρώτοι, βγαίνω δεύτερος πίσω από ένα καινούργιο 208 τζιτι λάιν, όπου συνεχίζει να φοβάται, τρώει την κόρνα, τελικά το αποφασίζει υπήρχε μεγάλο κενό και πάμε και οι δύο στην φαρδιά νησίδα των 5 μέτρων. Εκεί μου ανοίγει το παράθυρο να μου ζητήσει τον λόγο γιατί κόρναρα. Το αμαξάκι ήταν τίγκα στα παράνομα φυμέ και μπροστά, μέσα 30άρης αυτός με κοπέλα. Του λέω άμα φοβάσαι πηγαίνεις από τα φανάρια.
Κάτι πήγε να μου πει, αλλά είχε αδειάσει το άλλο ρεύμα και έτσι έφυγα και τον άφησα με τον φόβο του.
Γενικά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στους δρόμους.
Κυκλοφορούν διάφοροι χέστες που αντί να πηγαίνουν από τα φανάρια, θέλουν να πηγαίνουν από τα στενά και δημιουργούν πρόβλημα.
Μετά από λίγο συνάντησα και άλλους.
Εκεί έχουμε κλασσικές περιπτώσεις να θέλεις να βγεις στην Μεσογείων στην κάθοδο, να είναι ανοικτή η λεωφορειλωρίδα, ώστε να μπεις και να κάνεις αριστερά μόλις μπορέσεις, αλλά όχι πρέπει να αδειάσει ο δρόμος που δεν αδειάζει ποτέ, για να πάνε κατευθείαν στην μεσαία, ενίοτε και στην αριστερή κάποιοι που θέλουν να στρίψουν αριστερά στο επόμενο φανάρι, οι οποίοι θέλουν και οι τρείς λωρίδες να είναι άδειες.